42876
-
#31741 Ndm mondtam, hogy nem jo, de seat ezutan az eletben nem kell meg ingyen sem :))) -
#31740 Pedig jo a Seat is, csak az ero, a nyomatek, az elso kerekes jelleg es a diffi miatt teljesen mas kezelest igenyel, mint a szokasos cuccok. Tommy jol osszerakja, a Seat-ot be is tamogattam 15$-ral. Bar abbol keszult rF2 is, en inkabb ott hasznalom, ezzel most nem tudom mi lesz. Sajnos az rF2 kicsit halott (bar a Seat-tal van magyar bajnoksag is a SimCo-nal, a TCR kereteben, de valszeg akkor sem csabito az rF2-re modolni). -
#31739 Szupi !
Remelem ezzel jobban megbaratkozom mint a Seattal :) -
#31738 Hamarosan elérhető lesz Tommy78 új MOD-ja, amivel a SimRace Series egyik őszi bajnoksága is futni fog. Tommy a MOD mellett a már korábban rF2-re készített Hockenheimringet is átkonvertálta Assetto Corsa-ra, így 2015.08.31.-én mindkét tartalmat elérhetik az érdeklődők. https://tpongracz.wordpress.com/
Addig is itt egy "kedvcsináló" videó.
-
Hegyipapa #31737 Igen Assetto Garage csapat csinálta, és több autó is kapsz ha fizetsz nekik. -
neilszab #31736 "Az első ilyen volt amin nyomtam talán, 18 kor. 20 induló 5. helyről indulva az első kanyarban elvettem a gazt jó korán, (ne ott nyerjünk meg ugye a versenyt) mondom előttem tuti tömegkarambol lesz, erre a mögöttem jövő így jó nagy lendülettel mellem, aztán bumm csatt."
Igen, sajnos az első kanyarban összeakadtatok Szőcs Attilával, Te óvatosra vetted az első féktávot, Ő pedig be akart bújni melléd, de te olyan íven fordultál, hogy nem maradt volna neki hely a belső íven. Nem mondom, hogy te vagy a hibás, csak hogy te is tehettél volna érte, hogy elkerüljétek a koccanást. Ez sajnos benne van, egyik fél részéről sem volt őrületes nagy hiba, de kis dolgokból is lehetnek nagy koccok.
Viszont restartolni nem nagyon szoktunk, egyrészt mert Get Real, másrészt meg ilyenkor az admin is csak egy versenyző, nincs senki, aki korrekten meg tudná ítélni és kezelni a helyzetet. Legközelebb majd mindketten jobban vigyáztok..
További csevej erről itt: AC Historic SC - Hockenheim - 08.27
Replay itt: AC Historic SummerCup - Replay-ek
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.27. 22:49:07 -
#31735 Ez az Assetto Garage féle Audi? tuti cucc és csak 5 euróért adnak vagy 100 autót -
#31734 Az elso ilyen volt amin nyomtam talan, 18 kor. 20 indulo 5. helyrol indulva az elso kanyarban elvettem a gazt jo koran, (ne ott nyerjuk meg ugye a versenyt :) ) mondom elottem tuti tomegkarambol lesz, erre a mogottem jovo igy jo nagy lendulettel mellem, aztan bumm csatt.
Majd megszakadt a szivem csak a hosszu egyenesben sajat atlag idomhoz lassabb voltam 1,5 masodperccel. A kor vegere gyarkorlatilag fixen jott a 3 sec plusz, annyira nem ment a kocsi. Azert 10. helyen behoztam, de nem sok elvezet volt igy benne. Na majd legkozelebb.
Tuti kikapcsolnam a torest. NEtan uj versenyt inditottam volna. Szerintem legalabb 10 auto kiporgott az elejen emiatt. KEsobb valaki azert is szall ki, mert gondolom serult neki is az autoja, bosszantotta, hogy az egyenesben mindenki elrepit mellette, ami ertheto.
Kozben osztottam szorztam mig varost neztem az egyenesekben, de ennyi kornel nem erte volna meg kiallni. Igy vartam hulljanak ki elolem inkabb.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.08.27. 22:26:57 -
neilszab #31733 Őszi Assetto Corsa és RaceRoom bajnokságok!!
Nyakunkon az ősz, kezdődik az éles szimulátoros szezon. A GTR-Masters őszi programjában az Assetto Corsa-é és a RaceRoom-é lesz a főszerep, de hogy pontosan milyen bajnokságokat fogunk indítani, azt a Ti segítségetekkel fogjuk eldönteni!
Összegyűjtöttük a két next-gen szimulátor legnépszerűbb kategóriáit a GT autóktól kezdve a Historic-on át egészen a Formula gépekig, nektek meg csak annyi a dolgotok, hogy a linkelt szavazáson kiválasszátok azt a 4 legszimpatikusabb autó kategóriát, amelyekkel szívesen részt vennétek egy-egy kőkemény online megmérettetésben! Mi pedig garantáljuk nektek a minőségi szerverezést és a kellően nagy számú mezőnyt (eddig közel 100 jelentkező!), hogy biztosan izgalmakban és kihívásokban gazdag futamokban legyen részetek!
SZAVAZÁS: Őszi Assetto Corsa Bajnokságok
Ez meg a ma esti program: Alfa Romeo GTA - Hockenheim!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.27. 19:36:31 -
#31732 Nem azért, hogy elégedetlenkedjek, de a régi R8 LMS Ultra helyett igazán elkészíthették volna már egyből az újat, azzal eléggé beelőztek volna sok versenytársat... -
cstibikeee #31731 Igen, lesz Countach, jól érezted. Most már nem titok:
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.08.27. 16:26:39 -
#31730 Ezzel egyetertek, mar aki hasznalja a showroom reszet a jateknak :)
5:45-nel erdemes megnezni hogyan tekeri a kormanyt, na pont az ilyeneknek keszult az auto :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.08.27. 13:42:48 -
#31729 azért azt ne felejtsük el, hogy 1966-os utcai autóról beszélünk.. :D
semmibe se kiemelkedő, mégis az autógyártás egyik ikonja és igenis helye van a játékban :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.27. 13:12:26 -
#31728 Pedig nagy csatakat mentunk, miutan lemorzsolodtak a puhak :p
Valami zavar valoban van az eroben, de mivel tul sok korulmeny valtozott hirtelen korulottem, meg nem merem biztosra mondani. De elso korben rafogtam az abs-re, es aki szidta a valtozo fektavot, az eppen hasznalta is az autoban. Meg a gumi megcsuszast mintha jobban buntetne a program fekezeskor. Meg a tulmelegedest is.
Viszont tegnap koroztem a regi fiat gta-val ott centire tudtam volna hozni(ha nem benazok) az emlitett palyan ugyanazokat a fektavokat.
De van itt egy ket ropotpilota, azok meg tudnak konnyen erositeni/cafolni ezt. -
#31727 na annyira azert nem vagyunk masok :)
gt3-om unalmas nekem is.
ktm, lotus eleven stb a kedvencem, ha lehet ilyet mondani.
De ez a lambo kb csak egyenesen tud menni, mast nem nagyon :)
-
GeriDoc #31726 Ezt nem tudtam, erről az infóról lemaradtam. -
#31725 már sokszor le lett írva, hogy a fizetős kiegészítők pálya autók, az ingyenes frissítések meg utcai autók
(persze minimális kivétel előfordulhat) -
Ratrak #31724 úristen, mennyire mást keresünk ebben a játékban... nekem a gt3-asok unalmasak, és a lambo, a ruf meg a cobra az érdekes, mert azokkal küzdeni kell és van egyedi karakterük... A kedvencem meg a KTM. Ja, és sosem voltam jó köridőkben/hotlapon de még versenyen sem, mert nincs rá annyi időm, hogy fel tudjak készülni. Mondjuk tudom, hogy én vagyok nagyon máshogy behuzalozva, mint a többség, de vicces látni, hogy mennyire így van... :) Az a jó, hogy ugyanaz a game ki tud szolgálni ennyire különböző elvárású embereket is... ;) -
GeriDoc #31723 A Huracán GT3 egy frankó hanggal jó lenne . Remélem nem utcai autók lesznek, bár a Countach-ot esélyesnek látom. Cstibikeee?
Alma2 az utcai autók szinte mind alkalmatlan versenyzésre. Max. fun körözgetésre jó. Tegnap előtt Nismo GTR Hockenheim. 1 körben 3 féktáv, 3 meglökés hátulról. Inkább ki is léptem. Nehéz érezni az utcai autó tapadását a szimulátorban.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.08.27. 12:19:53 -
#31722 Ez az egy jelenlegi lambo is egy ocskavas palyara. 0 elmeny vezetni. -
#31721 szóval Gallardo GT3, meg Huracán GT3, vagy Super Trofeo :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.27. 10:02:18 -
goldboy #31720 Új Marco interjú (2 Lambo a DP2-ben) -
mumus70 #31719
Mivel én vezetem a bajnokságot, és (sajnos) :D megszaporodtunk kicsit, ezért nem is teszem ki ezt a plakátot, hogy szombaton lesz AC futam, hátha senki nem jön el, és bezsebelek még pontokat! De félek, mert még mindig van pár nyamvadt szabad autó. A honlapot se nézzétek meg itt: Ne nézd meg, koncertre menjél! :-) és remélem inkább a kocsmában lesztek, meg az újak is akik kedvet kaptak volna hogy jöjjenek, amíg én elhúzok a mezőnytől egy győzelemmel! Csak azé rakom ki mert figyel a ligavezető! Tehát szombaton mindenki menjen koncertre, punk tum! :D -
neilszab #31718 Pedig kopik a gumi, fogy a benya, könnyül az autó, gumizódik a pálya és még a verdát is tönkreteheted apránként, vagy akár egy pillanat alatt. Tényleg csak az időjárás az, ami nem tud beleszólni a dolgokba, minden más megvan. Szóval nem igazán értem mire mondod, hogy nem változik semmi...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.26. 21:35:07 -
Hegyipapa #31717 Sikerült kipróbálnom a Audi Group B :) Persze Kunos változata majd jobb lesz, de ez is iszonyat brutális, néha még nem arra megy amerre én szeretném.
-
#31716 Nincs ezzel baj, és nem is a PC-t akarom védeni, de tényleg ne feltételezések alapján szülessenek már vélemények amit lehet éppen mások is olvasnak és ez alapján vonnak konklúziót, hanem tények alapján. -
Thread #31715 Akkor jo, arrol irtam h ACben fenysebesseggel mozog a virt. kormany ha fenysebbel mozgatom a gamepadet, Pcarsban nem, hasonlit a forzara. Kormannyal jol meg kell tepni hozza azert, de ha probaltad es azonnal koveti, akkor jo. van nalam egy eve egy G25 de csak ACban probaltam parszor. Maga a gamepad ACben a gammaval kurva jol beallithato es semmi deadzone. Igazi hatranya hogy semmi FFB nincs rajta, ami pedig konnyitene a vezetest. Nekem viszont zavaro az FFB az illuzioban, G-erok nelkul, parszor nekifutottam, ez van, inkabb egy seatmoverrel probalom novelni az elmenyt, a koridot lesz@.... :) -
#31714 Én nem tapasztalok semmi ilyesmit kormánnyal, így lehet nem ártana neked is kipróbálnod mielőtt ezt tényként közlöd! Talán ez lenne az elvárható minimum, nem pedig az, hogy éppen mit feltételezel. -
#31713 Teljesen igaz, a legfelhasználóbarátabb cucc, kezdve a drivereye apptól, az állítható hdr-en át, a 3 monitoros cuccig.
Csupa olyan dolog amire azt mondja az ember eddig miért nem volt, és amiket aztán végérvényesen hiányol utána minden más játéknál . -
#31712 Kunosnak az egyik legnagyobb elonye, hogy valoban hallgat az emberekre, mindenfele igenyre, es viszonylag gyorsan osszerakja. Lehet hogy neha barkacsnak tunik, de legalabb van, es kesobb ug is finomitja. Es ez nem csak kozvetlenul a jatekra igaz, hanem az online-reszre, az APP-okra, es mindenfele koritesre. -
#31711 szép lassan összerakja Kunos, szimulátoros, pontosan tudja mi kell .... -
Thread #31710 10.00-tol beszel az uj tyre sound-rol, vegre, ez volt a bajom az ACvel. -
Thread #31709 A 3.0-as Pcarsban is oriasi a gamepad deadzone, meg rohadt lassan fordul a kormany, de wheelel is biztos lassu, csak azt nehezebb rangatni. Ezert kell uj Pcarst irni? :)
Valahogy a core-ban van benne ez is, nem ugy van hogy atirjak egy moduljat aztan jo lesz. -
#31708 Szerintem meg senki, egyelore megint eltoltak a kifizetest... -
#31707 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!engem egy dolog erdekelne a pc kapcsan, regen ment itt a szamolgatas, hogy majd penzt osztanak szet, a bevetel vagy nem tudom mi alapjan, akik jo koran megvettek, vagy hivjak barhogy is ezt a modszert. Barki kapott is akar 1 forintot? -
#31706 Mar az elso nap kicsengettem:D -
GPx8 #31705 Fizess be! Már az első fejlesztését is mennyire élvezted! :))) -
#31704 Neked már van PC2 -őd? -
#31703 Hat, ja, elmult a varazsa a dolognak:) Meg eleve majd' haromszor annyit szeretnenek a PC2-ert mint a PC1-ert (amit "nullarol" csinaltak), igy ez is csaloka.
De ha mar szobakerult, leszedem, megnezem mennyit valtozott 44 build ota (az elsot leszedtem, aztan azota hanyagoltam:D). -
#31702 Értem én, hogy ez nem a játék ára, hanem támogatás, de hát no ....
Nem is igen megy felfele az a zöld csík ahogy látom :)))