42876
-
#31781 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na mindegy, csak az ember felhúzza magát az ilyen elittista sületlenségen, hogy akinek az AC reaális az nem ült autóban.
tökre szeretném azt mondani hogy pont ugyan olyan pont ugyan azt vezettem itt a ringen, de nem igaz így nyilván nem mondom, de azért elköltöttem már annyi pénzt itt hogy tudjam, vagy sejtsem mi f@sza és mi nem. A géppark is folyamatosan bővül amiket már vezettem, ahogy az ismerőseim is bővülnek, itt is vettem házat, az M5 túloldalán másfél km-re van a pálya, szal ez még csak jobb lesz.
...talán még egyszer pont egy ugyanolyan Mazda-t is meghajtok :))
De addig is tartom, nem jó az iR kismazdája. -
#31780 Ezt a kétpedálozást folyton felhozod, de szerintem itt tök lényegtelen, kutya nem tolja innen úgy :)
Nekem a terv egy mazda mx-5/lexus is 200 sport, aztán pályanapokra járás.De ahhoz előbb be kéne fejezni egyetemet, és találni egy jól fizető állást :D -
#31779 Mindent meg lehet oldani, csak hat teljesen mas kategoria egy millios nagysagrendben eladott jatek hettere, mint egy nehany ezer darabose, amit +5 evig utana "ingyen" fejlesztgetnek:)
Amug az rF2-ben eleg jo a felho mozgas es arnyek, bar nincs DX11 meg extra postprocess;) DX11-gyel, beletolva az AC-ban is hasznalt kulsos Yebis2 PP-t, eleg utos lehetne. -
Thread #31778 Nekem csak egy regi kosza emlekem van xbox360 assassins creed 1, amennyit lattam belole, a Nap neha elbujt a felhok moge es szort fenyek lettek, ezt azota se tudjak megoldani? -
#31777 Az atlagember igazi autos hajtasat, meg ha ugyanaz a palya is lenne, nehez osszehasonlitani egy szimes hasznalattal. Esetleg egy profi versenyzo vagy milliomos tehetne meg, akinek belefer neha korbefordulni, kavicsagyba merulni es zuzni az autot:D
Ha osszehasonlitanank az igazi autos "telemetriat" a szimessel (pedal, valto, kormany hasznalatok, kanyar es vegsebessegek) az igazi valszeg eleg lightos lenne;P A szimben altalaban a "digitalis" pedalhasznalat a divat/elvaras/szokas, es meg aki szuperszimes, sokszor az is ketpedal/pillango megoldassal tolja.
Persze, akinek van lehetosege kiprobalnia ilyen autokat, foleg palyan, az azert nagysagrenddel tobb, mint csak ugy autozni es/vagy sose ulni valodi autoban:D
En majd akkor tudom meg, ha nyerek a Lotton:)
De ha nyernek, tuti vennek valami trackday autot, allando garazzsal valamelyik palyan, es bedobnam a kozosbe, hogy a forumon mindenki tolhassa kedvere. Persze, ehhez eloszor Lottozni kellene, ami fizet is rendesen:P -
#31776 persze azt. :)
dehogyis. mekkora mázli kell ahhoz? csak vezettem. (közbe melózom...tiszta gáz mert MotoGp-t is nézek online :D )
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.08.30. 13:45:03 -
#31775 Ezt a bukócsövezett verziót hajtottad, vagy egy utcait? Mert szerintem pl az iR-ben sokkal jobb a mazda, mint amit AC-ba raktak, igaz utcai. -
#31774 A problemak mindenhol ott kezdodnek (a massziv eroforras igennyel egyutt:P), amikor valoban dinamikus lesz a vilagitas (egyelore idojaras nelkul!). Egyszerunek tunik, de nagysagrenddel komolyabb a hattere! Nem csak mashonnan jon a feny es masfele all az arnyek, durvan befolyasolja a rendert, az ambient es egyeb fenyeket (szinek, szorasok), a hattereket, az arnyek szin szamitast, meg kismillio dolgot. Ami ha nincs osszelove rendesen (render+postprocess+HDR), akkor eleg mutermi gagyi hatasa van.
Meg oda mar nem eleg a 2-3 darab statikus felhos hatterkep sem:DDD
Az rF2 megoldasa egyszeru, mindent tud es hasznalhato; a regi AC az rF2 "koppintas" volt durvan egyszerusitve, most CARS kompintas eleg gagyin megoldva:); a CARS eleg jol megoldotta, tetszik-nem teszik alapon:D -
#31773 [spoiler]:D
Nekem reális és ültem autóban...most mi lesz?! :DD
áá..hagyjuk, szerkesztettem, úgy sem ér semmit.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.08.30. 13:29:25 -
#31772 De nem is tud csilli villit. Bevilágításon sok múlik, ami az Raceroomban és az Iracingban egészen kellemes normál fix időben.
-
#31771 Az IR mindig is hibatlan volt, azert is kap rendszeresen alapjaiban mas gumifizikat....:))) -
Timbu #31770 De csak azért, mert az iR directx 11 nélkül is valóságosabban néz ki az összes álszimulátornál :P -
#31769 Engem nem zavar, de kit akar meggyozni, hogy ir a legjobbsuperhero ? Mi ket vagy sajat magat ?:)) -
#31768 Nem akarlak piszkalni, de az iRacing 7 eves torteneteben, te vagy az elso es szinte egyetlen iR-es, aki atjar mashova trollkodni:DDD
Nem torlom, mert ez a velemenyed, csak nem sok ertelmet latom a dolognak:P -
#31767 Keressek neked meg rosszabb mod (!) autot, azt meg szivesebben fogod iracing hez hasonlitani :))) -
twinr #31766 Nahm ez a videó jó példa arra amiről beszélek. Ilyen fékezésekkel (rendkívül későn, teljesen rossz "íven" befordulva) soha nem fordulnál be az életben, se iRacingben. A z értelmetlen himbálódásáról a kocsinak meg ne is beszéljünk, mint egy csónak...
Én frankón szerettem az Kunos előző melóját, de itt az AC-ben valamit nagyon elszúrt. Akinek ez reális az nem ült még autóban... -
#31765 Meg, koszi !!!! -
#31764 Megtaláltad ??? Priviben. -
#31763 Nem ertek hozza de nekem ugy tunik nem is igen kezifekeznek ezzel az Audival, szep nyugdijasan befordul aztan a brutal loerore van bizva a tempo :)))) -
mumus70 #31762 -
Hegyipapa #31761 Próbáld meg ezt ;) Nekem ez működik
https://drive.google.com/uc?id=0B_1TyLWzn2hOdGZKTll0ckluOHM&export=download -
atiwrc #31760 Kézifék van benne? -
atiwrc #31759 Szerintem hibásan van feltöltve... :/ -
#31758 A DORSCH GT3 Cup nincs meg valakinek kipróbálásra ? :)) -
Hegyipapa #31757 AUDI QUATTRO S1 Group B, DOWNLOAD :
http://dfiles.eu/files/yhnvj91d8 -
-
PacsutaTibi #31755 Vannak azért mindig újak, amik nem voltak az előzőben. -
De jobb lenne mar AC ban kiprobalnom :)) -
Gry01 #31753 Lacconak!
Vasárnap 9.35, és 14.40-kor Trofeo Abarth 500 cup sachsenring stream itt
Utoljára szerkesztette: Gry01, 2015.08.28. 20:35:58 -
#31752 Mint a Gomboc Artur : ezt is ,ezt is, ezt is .... !:)) -
#31751 -
#31750 Egy nom legyen de az normalis ....!:) -
#31749 OFF :)
Kezdesnek nem rossz, bar minden reszben "ugyan az" van, csak mas srorrendben, aztan mashogy toljak hozza a DLC-ket:D Es ha kesz, mehet a Horizont-ba:P Igy kell eladni valamit 3-4× :D De legalabb megbizhato es "osszeszedett" a minoseg es a hasznalhatosag.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.28. 18:48:23 -
-
#31747 Azert van masban is, de az valoban csak az 1%-a az FM6-nak:DDD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.28. 16:43:48 -
goldboy #31746 OFF!
Forza 6 autó lista-2014 Honda Zengo Motorsport Civic WTCC
Többen fogják innen megismerni, mint a Eurosportról
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2015.08.28. 16:26:22 -
ratb #31745 köszi müxik:) tényleg sok a halott link... -
GeriDoc #31744 Google: Assetto sound fix.
Talán innen tölthető még.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.08.28. 14:04:16 -
ratb #31743 Hi!
mod autók belső hanghibájára van megoldás? (assetto verzio 1.2.5)
köszi a választ előre is.... -
#31742 A videó nem nyitható meg mobilon.