42876
-
GPx8 #31821 Mit vettél helyette? -
#31820 Nem ugy kell osztani, ugy csak duplazni lehet !:) -
#31819 És ezt vegye megtiszteltetésnek :) -
#31818 Kettovel osztom, legyen 22.5 :) -
#31817 Van egy eladó G27-em 45 -ér, és egy Fanatec Porsche 911 Turbo S , váltó pedál felfogató nélkül 25 -ér, osszátok ! :))) -
#31816 Tessek letoltes link: Audi TT Sport Cup 2015 for Assetto Corsa v1.0 :) -
#31815 Nagy csinnadratta nem volt az Audi körül, se linkek, se szerver se semmi ! :))) -
#31814 Isten lett az Audi Cup, tomi !!!! :DD
Hát ez nem olyan mint a Seat, ez teszi a fejét a pályán, nagyon jó !!!
-
#31813 Srácok pár repcsis havernak készítettem és még készítek is TrackIR-t (fejmozgás érzékelőt).
Autós videóm még nincs a cuccról, de egy repcsis, és egy farmos techdemót tudok mutatni. Az autósban is ugyanígy működik. :)
Ha valakit érdekel, írjon privátban, és megegyezünk egy mindkettőnk számára előnyös árban. Webkamerát is tudok hozzá adni.
Szerintem az autózásban is hasznos a szerkentyű, szóval csak érdeklődjetek bátran. :P
ITT több infó is található.
A képek régebbiek, azóta már sokat finomodott az kialakítás/összeszerelés. :) Idővel majd berakom az új képeket is... :D
-
#31812 Csak 1-2 percig neztem, parhuzamosan a "valodival", a hangra nem figyeltem. -
#31811 En sem probaltam, de gondolom Kunos HC allitotta a lehetoseget, es akkor mindenhol mukodnie kell. ha most mar barmeddig allitani lehet, es ha eddig az autoknal volt beallitva, nem sok ertelme lett volna az osszes autojukon vegigmenni es allitgatni, egyszerubb aprogrambol kiloni. -
#31810 Neked a hang az nem késett? En multkor visszanéztem a Twitches probalkozasomat, de valamiért a hang elegge el volt csuszva. :( -
#31809 Meg nem probaltam, de a drivereye appban a barmeddig mozgathato kamera az a mod oknal is mukodik ? -
mumus70 #31808 Nos, én OBS-el készítem a videóimat, (Open Broadcaster Software) főleg az iRacing futamaimat veszem real time, semmit nem vesz le, megvan közben a 2-300 FPS-em, egy kb 30 perces futam általában 700-800 Mb!!!!!! A Youtube-ra cakk pakk 1 óra alatt fel is lövöm, 720p HD minőségben. Az AC futamaimat is elkezdtem vele felvenni, 45 perc 1,2 GB, azt is simán lövi YT-ra! Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele! Magyar nyelvű, ingyenes, és egyszerű a kezelése!
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.08.30. 21:50:13 -
#31807 Sziasztok!
Azt hogy egy egy mod autónál túl fényes az aszfalt, (a gyáriaknál tökéletes,szűrök nem segítenek) lehet valahogy orvosolni ? -
#31806 Action! -
#31805 Megneztem a Twitch-et, Shadowplay-jel mukodik tipp-topp. Poen volt, hogy kozepen megy az AC, jobb oldali monitorn meg kozvetitve latom:D Sose stream-eltem, nekem ujdonsag:P
De nem rogzitette, nem lehet visszanezni. Vagy elbaltaztam valamit vagy varni kell vagy az a resze fizetos..., de kozben meguntam, dolgom van:D -
#31804 Az a trollkodas jelleg, mikor nem hasznalod ezt a progit, de rendszeresen bejosz megmondani, hogy ez szar :) Ettol nem fogjak megszeretni az iR-t es/vagy megutalni ezt:)
En elfogadom mindegyik proigram elonyet es hatranyat, es eppen azt hasznalom amihez kedvem van (vagy azt amihez esetleg van valami gyors online mutatvany). Sajnos manapsag nincs idom, turelmem, kedvem rafekudni egyvalamire:(
Mostanaban rF2 van:D -
#31803 Sot talaltam egyszerubbet is, a Shadowplay kozvetlenul tud Twitch-re stream-melni:) Talan lesz kesobb Youtube-ra is. -
#31802 Megneztem, mukodik a TY Stream, vagyis ilyenre talan akkor az a legjobb valasztas. -
twinr #31801 Miért lett volna trollkodás? Ha megnézed a videót biztos hogy egyet értesz velem.
Ha ez trollkodás, akkor te is trollkodsz a saját iR fórumodban! -
#31800 Igen, azt mar irtam az elobb;) Csak kerdojellel irtam, mert nem tudtam, mennyire publikus mar a hasznalata (sose probaltam). -
#31799 Olyanja van mar Youtubenak is, a heten indult .. -
#31798 Ja es meg a Twitch van, ami elvileg realtime feltolti a cuccot, es kesobb visszanezheto, bar gozomsincs milyen minosegben?! -
#31797 Tuti a TY fizetos reszenek vannak plusz szolgaltatasai, ami a minoseget is erinti.
De egy jatekhoz, visszajatszashoz, szerintem totalisan felesleges tullihegni a dolgot:) -
#31796 Shadosplay is tud nagyon szepen rogziteni, eret sem olyan vacak mint frapssal, de yt szetcseszi...
Nem is ertem , a cegeknek, nagy nezetsegj csatornaknak jar valami extra dolgo, hogy nekik meghagyja yzepre ? -
#31795 Akkor FRAPS. Nem tul szep, bazinagyot csinal (tobb 10 Giga), aztan lehet 1 napig tomoriteni:) Amugy is, full hd, jo minosegben, jol tomoritve, eleve min 2GByte.
Nem tudom hogyan csinaljak a belso felveteleket, ami 1-2 ora, full hd es jo minoseg. Vagy brutal mennyiseget toltenek fel vagy marhasok idejuk van tomoritgetni:)
Vagy lehet streamelni YT-on, amit folyamatosan tolt, rogzit, kodol stb?!
Vagy kulsos HD kamera, ami valszeg tud ertelmes meretut realtime tomoriteni?! -
#31794 Ha vna olyan NV kártya akkor nem értem miért nem ...ennél jobb nincs, kapásból hardveresen tömöríti, kódolja, semmit nem használ a processzorból ..
Ennél csak rosszabb van, ami eszi a procit, vinyót.... -
Nekrofil #31793 Shadowplayt nem szeretne ismerősöm, valami más esetleg? -
#31792 Pont van egy nálam is, legalacsonnyabb minőséggel, full hd-ban 74 mega / perc. -
#31791 Lejjebb kell venni a minőséget, YT úgy is szétcseszi, sokkal jobban mintha eleve a legalacsonyabbal lenne feltöltve . -
#31790 Nekem egy két perces videó 700 mega körül van. -
Nekrofil #31789 Köszi szépen. Van valami idő megkötés hogy hány percet tud rögzíteni? 1 órás futamot kéne rögzíteni, normális minőségben mekkora méretre lehet számítani full HD ban? -
#31788 Ha Nvidia vga-d van, akkor shadowplay. -
Nekrofil #31787 Technikai kérdés: replayt mivel hogyan érdemes felvenni, dekodolni stb hogy használható minőségű méretű legyen? Youtube lenne a végső célja -
Hasselhoff72 #31786 Ezt a modokat hasonlítunk iR-hez nem is értem:DDD -
#31785 Nekem Ariel Atomot vegyel majd !!! :) -
#31784 Alex, ment PM . -
Thread #31783 Pcarsban nem lehet egy xbox gamepad-et wheelnek beallitani vhogy? Hogy eltunjon a rohadt nagy deadzone. Van aki meg direkt allit is nemnulla deadzone-t. Letezik h a gamepadet pockolgetni szoktak? Es azert hagynak ilyen mindent elronto deadzone-t?
most akadtam ebbe szovegbe, ez lennek akkor en :)
the 'glued thumb' style people who prefer direct control (and of which i wonder how their thumb doesn't cramp up) -
#31782 Twinr kicsit iR-kocka lett, nem kell tulsagosan komolyan venni:)
Amugy valszeg jo az iR, de tuti ugyanannyi gondja van, mint az osszes tobbi proginak, csak valami mas nem szazas benne.