42876

banner
  • neilszab
    Vasárnap este: GT3 - Oschersleben!

Most hétvégén a Oschersleben-ben szállunk harcba egymással a GT3-as gépekkel. A prekvalifikációban eddig közel 90 köridő született, így biztosan komoly versenynek nézünk elébe, ahol mindenki talál magához illő ellenfelet. A kihíváshoz bárki csatlakozhat, aki egy kiadós kergetőzésre vágyik komoly versenykörülmények között, nagy mezőnyben, felkészült és korrekt ellenfelekkel!
    GT3 futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5405

Azoknak meg akik nem szívlelik a GT3-as gépeket, nekik itt a méltó kihívás:
    Alfa Historic futam - Oschersleben - 09.10

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.05. 18:36:47
  • croatianus
    Azmiaz?
  • lac coo
    TT-nél mit kell nyomni vagy beállítani a Push To Pass használatához ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.05. 17:37:17
  • lac coo
    Nagy tolongás nincs, szóval felejtős ! :DD
  • macleody
    Nám. Ajudi tété kő neki :)
  • Nesuten
    De szívesen URD T5 DTM jó lesz ?
  • lac coo
    Na, nem csinal senki szervert ?:))
  • lac coo
    Hát még jó, hogy nem lehet, ha van H váltó akkor azzal KELL váltani :))
    A lényeg, hogy be lehet állítani minkét váltót és csak be kell ülni az autóba, az működik ami passzol hozzá, nyilván ha nincs H, akkor minden pillangórol megy ...
    PCarsnál minden mindenhol működik ,kuplunkg, h váltó, pillangó menet közben is lehet hol ezt hol azt használni ...
  • macleody
    Akkor nálam valami anomália lehet, mert a H-váltós autókat nem lehet pillangóval váltani.
  • lac coo
    De nekem két vezérlőről kellene :)))
    Sőt szerintem itt is van néhány parancs amihez lehet vezérlő és bill kiosztást is rakni ....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.05. 13:28:13
  • Alexease
    Valszeg csak erzeki csalodas. TV-cambol teljesen mas a pozicio, a sebessegerzet, az statikus nezet mig a cockpit valszeg minimalisan (vagy tulsagosan) mozog - beallitas fuggo. Kulso kamerabol tuti minimalisan mas iveket hasznalsz, a tulkormanyzasnak sincs olyan durva hatasa.
    Vagy bug;D De a T-Cam visszajatszashoz van, vagyis mindegy:P
  • mumus70
    Az miért van, hogy tök más a kormányzás cokpit nézetben, mint T-camból? Sokkal többet kell tekerni a kormányt amint átrakom F1-el?
  • Alexease
    A H-valto es a pillango egyuttese itt sem gond, az mondenhol megvan. Nem utik egymast.
    A problema akkor van, ha a "le" es "fel" valtashoz akarsz 2-2 "gombot" hozzarendelni, olyan nem szokott lenni sehol. Kiveve, ha bill.-t vagy masodlaos kontrollert is elfogad. Elvileg az is mukodik. A gond azzal van, hogy ugyanarrol a verlorol nem fogad el 1 funkciohoz ket gombot.
  • macleody
    Valószínűleg itt nincs megcsinálva, mert például a "nemmondjukianevét" játéknál lehet pillangóval és H-váltóval is váltani. Bár nálad nem tudom, hogy ott is működik-e, ha két külön vezérlőd van.
  • Alexease
    Valszeg nem lehetetlen megoldani, de eleg ritka, nem emlekszem hol lenne olyan.
    Egyszerubb lenne, ha jatek kozben (autoban, garazsban, betoltott programnal), lenne normalis options mennu, controller allitassal. Akkor 1 kattintas lenne atpakolni masik konfigra. Persze, most is megoldhato, csak azelott kell kivalasztani, mielott betoltod a palyat;) Egy ki-belepes talan meg belefer:P
  • lac coo
    Nem sajnos...

Amúgy az lehetetlen, hogy két külön input legyen beállítva egy funkcióhoz, vagy csak itt nincs megcsinálva ?
  • neilszab
    TM progijában nem lehet az egyes gombokhoz parancsokat, vagy billentyű kombókat rendelni?
  • lac coo
    TM kormany Fanatec valto...hogyan ...?:)
  • neilszab
    Logitech Profiler-rel biztos megoldható, vagy ha más kormányod van, talán azzal is.
  • Nesuten
    Na alakulakula +2.519 különbség

• Alexease
    Mostanaban szet vagyuk hullva, de majd megprobalok az irodaba beallitani egy allando "szervert", amin AC-t, rF2-ot es CARS-ot akarok "uzemeltetni".
  • Alexease
    Szerintem valami fun-ra gondolt, ami mostanaban hianyzik, igaz, olyan nagy erdeklodes sincs. Logikusan mindenki rraallt a bajnoksagokra, ami szerver van, az altalaban azokhoz kapcsolodik (ami foleg qual vagy gyakorlo szerver, ami rovid teszt versenyekre alkalmatlan). A GTRM-tol szokott fun szerver lenni, de ritkan van az is hasznalva:/
  • mumus70
    Nálunk (HRF1RT - Hopto) az lesz a következő bajnokság elvileg
  • lac coo
    Nem indit valaki Audi TT szervert, ki sem probaltuk ?!:))
    En csinalnek de megint cseszegetni kell a router beallitasokat, en meg megegyszer nem csinalom meg az tuti, hogy miert nem lehet ezt normalisan megcsinalni.......
  • lac coo
    Jah, nem semmi....
  • Alexease
    Ezzel tuti elszorakoztak egy ideig:)
  • lac coo
    Megoldhato mar, hogy a fel-le valtast ket kulonbozo gombra is lehessen rak i ? A kormany pillangoira es a botvaltomra, ket kulonbozo eszkoz .....
  • lac coo
  • arty
    azok a terheltsegek sose lesznek maximumon, a valodi szuk keresztmetszet egyszeru ptogramokkal nem merheto pontosan.

ahogy mondtam: msaa off, amdn az nagyon sokat levesz a sebessegbol ebben a jatekban
  • Jackal
    Egyik se publikus még :), de perpill szar az utóbbi pár AC patch óta.
  • barcalaci84
    szerintem még mindig kevés a proci...hiába i5 , de nem árt a magas órajel...én korábban amd 8350-nel tapasztaltam hasonlót...se vga se proci nem bírt 60-70 % fölé menni... aztán cseréltem i5-re amit 4.5 ghz-en járatok...azóta igazából a 60 fpst simán tartja...ha nem fixálom az fps.t akkor a vga is megy maxon
  • Hivatlan
    Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, ötleteket.

A föntről lefele tartó törés kapcsán ellenőriztem a monitort és a játékot is, de mindegyik 60Hz-en volt, előbbi a játék közben is 60 Hz-et jelzett. De ha már úgy is ott matattam kipróbáltam a játékot 50Hz-re állítva, és így már nem jelentkezett a törés, de szemre darabosabb is lett az egész. Visszaraktam 60 Hz-re és kikapcsoltam a "full screen rendering"-et, így most jónak tűnik, ettől persze számomra még értetetlen a probléma, de mindegy túllépek rajta, így már nem zavar.

Az FPS témakör kapcsán bevallom nem kapcsoltam ki semmit, mert a problémám nem (csak) az, hogy sűrű mezőnyben nem tartja a játék a 60 FPS-t, hanem, hogy eközben sem a processzor, sem pedig videókártya, nem hajlandó 70% fölé menni (az MSI Afterburner szerint). Tehát, ha azt látnám, hogy a processzor és a videókártya 100%-on kerreg, és így sincs meg a 60 képkocka másodpercenként, akkor elfogadnám, hogy ennyit tud a vas, nincs mese vissza kell venni ebből-abból, de így nehezen felfogható számomra. Viszont, ha másnál is jelentkezik ez a probléma, akkor legalább afelől megnyugodtam, hogy nem az én készülékemben van a hiba.

Köszönet még egyszer is.

Üdv: Gergő
  • lac coo
    Árkád fizika :))

• Alexease
    Ha csak az erossege a kerdeses, az gyorsan orvosolhato:)
  • lac coo
    Jo lenne tudni, milyen kormany meg mi a jelenseg pontosan ! :)
  • Jackal
    Köszi, akkor nálam van valami nagyon elb*.
  • lac coo
    Érdkesség, hogy ez a TM külön kezeli a statikus erőket és az periodikusan ismétlődőket...
    gondolom első lehet a mindenfelé húzás, a második meg kerékvető, úthiba ahol ránt egyet jobbra-balra ...
    szóval van mit kísérletezgetni vele :))
  • Alexease
    Igen, valami ilyesmi, de mindenki (AC, iR, rF2) kicsit mashogy csinalja. De kell, mindenhova utolag epitettek be. Az iR-nel van valami linearis FFB szamitas is, gozomsincs mi az, de tuti az is szukseges a kormanyok elterese miatt, valszeg/talan a komolyabbakhoz.
  • lac coo
    Amúgy CM is teljesen más :)))
  • bardocz
    Ha jól értem, akkor van egy minimális erőtartomány, amit hiába küld ki a gép a kormánynak, nem érzel belőle semmit. A minimum force-ot felhúzva ezt el tudod kerülni, mert így "torzítja" azt, amit a kormány adna, így érezni fogod. Így minden amit a gép küld picit erősebbnek hat, de egyre kevésbé, ahogy nő az erő, legalábbis én szerintem így működik, vagy ehhez hasonlóan.