Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem hogy mikre gondolsz, de ahogy leírtam számomra nem ezek hozzák meg az illúziót.
Minden technikai hátteret tudok kevésnek érezni kivéve azt a beleélést amit én teremtek meg. Nekem a legfőbb illúzió az hogy milyen szinten tudok úgy vezetni mint ahogy azt kb. a valós helyzetben tenném. Néha megszegem ha elcsábulok, de azért ez a lényeg.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.04.26. 15:30:55
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
----------
es hol marad az effekt ahogy a fekre lepve a G-ero is besegit a testeden a pedal nyomasaban
De rá kell jöjjek 3 monitorom már nem lesz
----------------
jon a VR
mozgó cockpit-re nem is vágytam, frászt kapnák a villanyszámlától, meg a gyerek is kicsi még. De ha lenne is, jó móka lenne...de sztem semmi több.
----------------
elenyeszo a fogyasztas, nagy mozgas sincs, felesleges, oldaliranyban tudnek olyat hogy az F1-es letepne a vesemet, persze plusz csillapitot kell tenni akkor a laba ala mert felugral a keret, de nem kell nagy mozgas, foleg azert nem, mert nem teljesen jol mozog. Inkabb csak razoszek, de peldaul egy dolgot, a razokovet jobban csinalta a masszazsfotelem, mikor a kontrollerrel vezereltem.
Engem már nem zavar, valahol igénylem az illúziót, más területen meg tudom hogy nekem sosem lesz teljes. Pedálkezelésre igénylem...igénylem kézifékre és váltóra is, ezeket még meg is fogom oldani, magára kormánykerékre is kényes vagyok. De kb. ennyi. A pedáloknál az elhelyezkedésen és a pedálerőkön két napot dolgoztam, a kézifék és a váltó még megoldás alatt van.
De rá kell jöjjek 3 monitorom már nem lesz, mozgó cockpit-re nem is vágytam, frászt kapnák a villanyszámlától, meg a gyerek is kicsi még. De ha lenne is, jó móka lenne...de sztem semmi több.
Sztem az illúzió részét maga az ember dönti el, mint mindig. ..pl. ha illúzióromboló módon vezetek, akkor lehet bármilyen tökéletes a technikai háttér a beleéléshez.
Nem szabad kocsit törni, ez az egyik legjobb mód szvsz az illúzióhoz. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ACben figyelem a kormany mozgasat, tulkeppen elkepzelve hogy a karom a kormanyt mozgatja, bonyolult hogy mitol lesz jo az illuzio,
tokeletes ugyse lesz, na meg majd a VR is megkavarja.
Szoval mint illuzio, szerintem messze van attol a helyzet, hogy mar csak ez az egy a hianyzo lancszem, hogy tenyleg kormanyt tekerjel.
Nem jon ettol meg a tokeletes illuzio.
De iranyitani persze ez a legtokeletesebb.
Én le nem tudok mondani a kormányról, eleget szívtam régen billentyűzettel, Gp sorozatok eleje, Colin McRae rally, különféle a franc se tudja nevét rallyjátékok, ...végig arról álmodoztam hogy lesz egy kormányom. Lett, a Colin2-t már egy FFB nélküli kormánnyal toltam, a cimbinél hot seat-ben nyomtuk az ő Microsoft kormányával, és qva jó volt..emlékszem rá, aztán Momo, aztán DFP, majd G25...és most megint DFP.
, de inkább visszarakom a Momo-t (az is megvan) de én ziher nem fogok billentyűzettel játszani autós játékot, vagy szimet. 😊
Egyertelmu, hogy kormanynal nem kell gamma ahhoz hogy kozepallasnal is jol kormanyozhato legyen, es nagy segitseg a plusz informacio amit ad, azon kivul sokszor automatikusan teszi helyre az autot. Nagyon kiraly, de nekem a mozgas illuzioja lenne a cel, en nem tudom megszokni, majd csak akkor ha tokeletes seatmoverrel lesz, olyannal ami felso forgaspontu, es eleg nagy G-erot tud hitelesen, es persze a kormany arra rogzitve, meg a pedalok is. Most egy egyszeru seatmoverben ulok, raadasul kezemben a joy-al 😊
Lehet rohogni, nekem sok proba utan is ez jon be, nyilvan nem en fogok uridot menni 😊
Igaz, hogy egy variaciot nem probaltam ki, normalisan rogzitve a mostani mozgo szekemhez, nem ugy keszult, es primitiv, also forgaspontu.
Azért megnéznék egy bill-egér :nord gt3 lap time-ot....<#confused>#confused>
..de persze mindenki úgy tolja ,ahogy akarja..
Csak az a baj,nem megbántva senkit,hogy legtöbbször a bill ill kontroler huszárok csesznek szét versenyeket az első körben.Mint ahogy kb 2 perccel ezelőtt nekem.Nord gt3 30 perc kvali,majd az első és második kanyarban is vagy 15 autó keresztben.Persze nekem totálkár,mert valami idióta biztos nem tudta hol van a fék..addig még nem jutott el..<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2015.04.26. 13:52:02
mondtam, legalább egy analog gamepadot vegyen már hozzá, de szerintem nem fog...
Forza.
UI: találtam doksit a 2000-es évek kormányairól, 291 mm az reális lehet most is?
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.04.26. 13:16:45
Ma jött ki egyébként:
Letöltés: http://www.racedepartment.com/threads/mclaren-mp4-13.104560/
Gyönyörű és nem cseszték el a kerékét sem mint pl az rf1-es 1998as modba, ami nagyon jól összerakott mod lenne, a kasztnik is eléggé a helyükön vannak, erre elcseszik egy szar kerékmérettel.....
Prost
Mclaren
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.04.26. 11:30:47
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Nemrég kaptam egy steam accot amin rajta van ez a cucc is. Az érdekelne, hogy érdemes-e billentyűzettel kipróbálni, vagy kormány nélkül inkább le se szedjem?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
de nekem uresek.
Lenne egy láma kérdésem 😊 A letöltött autók, pályák stb. Azt a steam/steamapps/common/STB ......mappába ,vagy a dokumentumok/user/assettocorsa/common/STB mappába kell másolni? Bocsi a kérdésért........
Egyébként ha valaki tud linket Kiss Norbi kamionversenyéhez azt nagyon megköszönöm...tiszta dühítő, hogy fordított rajtrács van, fontos pontokkal tuti nagy a harc ebben a percekben, még én meg nem tudom nézni 😞(
Ja és az ára 65 lenne
Részletes eredmények, replay-ek és óvás infók itt: LINK <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.04.24. 15:55:01
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ami a linkek kozott van URD, az egy nagyon korai valtozat, ami fellelheto volt "ingyen". A SimDream autok hasonloan regiek.
Tobbek kozott az URD es a SimDream gyartja a hivatalos tartalmakat is, vagyis elegge gyari minoseguek.
Megvásároltam én is ez a remek játékot. Ki szeretem volna probálni a fenti linkröl letöltött URD GT módot de sajna mindig visszalép a fömenübe inditás után. Kérdésem mielőtt megvásárolnám, hogy tudom kiprobálni? (Gondolom ez nem a legfrissebb kiadás) Vagy valami véleményt kérhetek róla. A gyári autók is jók csak kiváncsi vagyok ezek milyenek?
A válaszokat elöre is köszönöm.
Be a boxba, verseny folytat kb tizedik és egyben utolsó helyről (a B szerver most ennyit tudott) végül a második azaz MÁSODIK helyre jöttem fel. 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem értem miért nem csinálták gyorsabbra a T300RS-t, a T500 áramfelvételével az a motor letekerné a kezed. (beépített- vs. tégla tápegység)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Tegnap előtt beszereztem egy Thursmaster T300 GTE-t. Sajnos totál beszart a CSR Elitem. Először a motorok, majd az új motorok mellett a vezérlőpanel <#duma>#duma>. Az érdekelne, hogy használ-e valaki közületek szintén T300-at? A problémám az lenne, hogy amikor a motor közel a maximum nyomatékát adja le, kb. úgy a clippingelés határán mikor egy kanyarban kitartom a kormányt akkor kifejezetten érezni, hogy a motor a határán van, finoman vibrál, vagy nagyon finoman berezonál az egész kormány a motor miatt, ami kifejezetten zavaró. Ez az érzés tovább erősödik, amikor lassan vissza kezdtem tekerni a középállás irányába. Hirtelen rángató mozdulatoknál abszolút nem érezni. A vibrálás közben amúgy a kormány kifejezetten sima, tehát semmi darabosságot nem lehet érezni a motornál. A Fanatecnél mikor meghalt a motor pont úgy vettem észre, hogy hihetetlen darabos lett.
Ez természetes ennél a kormánynál, vagy kifogtam valami selejtet?
Amúgy összehasonlítva a G25-el, illetve a CSR Elitel nagyon más... Közelebb van a G25-höz, de sokkal-sokkal gyorsabb, és teljesen sima érzés a szíjhajtás miatt, viszont talán egy kicsit élesebbek voltak az effektek a G25-nél. A CSR Elite más pálya... Sokkal valósághűbb érzés volt, igaz nem volt ilyen gyors a kormány, viszont minimum dupla ilyen erősnek érződött. A T300 nagyon hamar elkezd clippingelni, és nagyon könnyűnek érezni a kormányt, viszont ennek ellenére amint elengedem a kanyarban hihetetlen gyorsan visszaáll középre. Egyenlőre még nemtudom, hogy szeretem-e vagy nem, de egy válasznak nagyon örülnék a motor "vibráció" kapcsán.
Köszi!
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.04.23. 14:06:28
Ha kész egy autófestés (DTM, BTCC Nissan) abból hogyan tudnék preview képet készíteni?
(letöltöttem egy festést, felülírtam egy általam készített kép preview-jával és csak szürke háttér van...
van valami módja ennek?
BMW 325 iX Rallye Car :)
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.04.22. 21:23:18