42876

banner
  • sertrex
    Attól, hogy kisebb teljesítményű még szervomotor.Gondodolom a teljesítménybeli különbség látszik meg az árakban. :)
  • goldboy
    Állítólag jók az új hangok, van valami együttműködés az Akrapovic-csal :)
  • lac coo
    Amúgy mit tud az a szervomotoros cucc? :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.06. 20:11:38
  • barcalaci84
    szervomotornak hívják, de az nem VALÓDI szervómotoros kormány...elég nagy a különbség ...árban is:)
  • lac coo
    A t500-ban szerintem sima motor van, a T300-ban van ez a szénkefe nélküli, de abban sem vagyok biztos, hogy az szervomotor :)
  • sertrex
    A Thrustmaster TX Base, T300 RS, T500 RS-ekben is szervomotor van. ;)
  • barcalaci84
    meg nem mondom h Kunos írta vagy ARis , de valamelyikük , mikor kérdezték a patch megjelenésekor...semmi titok nincs...
    az már más kérdés h jó pár mezei kormánnyal rendelkező is úgy érzi h javult vele az irányítás :) (placebo effekt : :) )

szóval ha jobbnak értzi valaki TM-en, Logitechen vagy Fanaatecen akkor az a véletlen műve:)
    szervóval nem volt az igazi a játék ffb-je és azt próbálták vele javítani
  • lac coo
    Amúgy miért nem mondja meg Kunos feketén-fehéren mi is ez ? :DD
  • barcalaci84
    ez a gyro izét elvileg a VALÓDI szervomotoros kormányokhoz rakta bele Kunos, mert nyígtak valamiért h az 1000 dolláros kormányon valami nem olyan mint szeretnék, valami anomália volt...elvileg ezzel már javítva van a dolog Nekik...
  • lac coo
    Valaki dobjon már fel valahová, egy működő BMW GRA SFX-et, THX ! :)
  • lac coo
    Hát a fene tudja ...G25-nél se éreztem nagyon sok mindent, persze én nem driftelgetek meg ilyesmi, szóval lehet csak én vagyok analfabéta ehhez ! :))
  • TeeBeee
    Én a jó öreg lassúcska G25-ömnél éreztem, hogy gyorsabban reagál és ezáltal foghatóbb lett minden. A te hight-tech cuccaid nyilván nem tudnak már hova fejlődni. :D
  • lac coo
    Semmi változás nincs ezzel a giróval, ugyanúgy tekeredik ahogy a terhelés van, és ugyanúgy eltekeri koppig a kormányt ha nem talál tapadást az autó, a formulát is 1080 fokig...
    Ez valami kamucucc! :)
  • lac coo
    Nem mondom, hogy hc szim legyen aaaa kategorias grafika, de azert na...2015 van !:)AC se egy csoda, reszletes autok es fulke (!),plusz az effektek es teljesen renben van a latvany.
  • Alexease
    Allitolag/elvileg az ISI-nel is volt valami ceges pitty-putty (amin nem csodalkoznek), van/lett valami "befekteto" (?!), egyeb valtozasok. De erzesre valoban "fejetlenseg" van, de legalabbis tanacstalansag, otletszeru promozassal. De a hatterben a HC-fizika piszkalasa fix, csak a koritesre "nem adnak". A DX11-re a valasz az volt: "egyszeru lenne megcsinalni, de nem latjak hasznat". Ez wtf?! :) OK, lehet hogy "valodi" ertelme nem lenne, de ha mas nem, ok is rahizhatnak a Yebis2-ot (vagy mar a 3.-at), es lenne nekik is AC-szintu postprocess cucc (HDR, bloom, motionblur, god-rays, melysegelesseg stb). Meg ha nem is menne rendesen, legalabb a promo kepekhez es videokhoz jobb lenne;)

Mert amugy a csupasz AC render sem top kategoria, csak sokat dob rajta hogy folyamatosan, kellemesen reszelgeti, es hogy ra van tolva egy nagy adag effektelo cucc.
  • lac coo
    No majd letesztelem a TM -en, ez olyan veszettul porgeti, hogy tenyleg egy pillanat alatt koppan a masik oldalon a kormany, G27 azert lassabb volt , ott nalam elobb csinalt valamit az auto minthigy a kormany tulfordult volna.
    Ha ezt csinalja a gyro cucc, akkor most meg kellene allnia nagyjabol menetirannyal elore ...
  • lac coo
    Igen, ISI az valoban furcsa...
    Lehet azok be sem jarnak nagyon, nincs bevetel, nincs penz emberre...
    Viszont akkor sem ertem miert a hateves palyakat foltozgatjak miert nem pl a fontosabb szelvedot.
  • lac coo
    Aysettoban tulforog az tuti, sot nalam maxig forgatja hiaba gt auto elforgatja koppig ha hagyom porog i.
    Rf2 -ben viszont megall ott ahol az adott auto is koppanna...
  • Alexease
    Ezek a videok sok szempontbol hasznosak. De az egyik az, latszik meg ilyenkor is dolgozik (meg ha kicsit azert promo jellege is van). Ezt az ISI-bol nem nagyon nezem ki, ok erzesre, "bejarnak 8 oraba dolgozni" :)

Raadsul az alapveto, user keresekkel sem nagyon fogalkoznak, ami valszeg nem lenne extra kodolas. Pl.: vegyek ki a HDV-bol a cockpit allitasi korlatot, lehessen akarmeddig. Nem. Lehessen cockpitbol donteni a kamerat. Nem. Legyen hardcoded az autosegitsegek beallitasa. Nem. Legyen valami gagyi de lathato esos szelvedo effekt. Nem. ;DDD

Kunos meg megprobal "azonnal" kedvebejarni a felhasznaloknak. Persze, mas tipusu ceg, kod es egyebek, de akkor is.
  • Alexease
    En is hasonlot ereztem amikor teszteltem. Persze, alapbol is "ellentartana" a kerek, de azt azert meg eleg sokminden befolyasolja, es elvileg "tul is tudna porogni" (alafordulni). Ez a gyro-ize, olyan mintha mindig "megtalalna" a tokletes ellenkormanyzas mennyiseget (igy a gyro meg talalo is lehet).

Azt meg nem lehet eldonteni, hogy ez talan egy komolyabb szimes szamitashoz kel majd vag a konzolos stilushoz hangulatnovelonek?!
  • lac coo
    Barcelona (is...)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.06. 16:42:31
  • TeeBeee
    Én úgy érzem, hogy a kormányzott kerék valahogy mindig egyenesben (menetirányban) akar maradni. Tehát jobban rásegít ffb-vel az ellenkormányzásra. Az autó segge akármerre jár a kormányzott kerék mindig irányban van.
    Jó tudom, hogy ez alapból így kéne hogy legyen, sőt eddig is így volt, csak most ha bekapcsolod akkor valami "kamu" eljárással rá erőlteti.
    A giroszkóp példa is mindig az volt anno a suliban, hogy a tank bármerre megy a löveg egy irányba tudott nézni végig. :D
  • lac coo
    Valami biztos, de én semmit nem éreztem belőle :)
  • Alexease
    Vagy valami "ujdonsagot" probal szamoltatni vele es/vagy az egyszerubb/komolyabb vezerlokhoz kell a "drift" miatt es/vagy a konzolos porthoz kell a fun-jelleg miatt. Vagy valami mas egyeb:D
  • Alexease
    RUF V8-as motorral?! :)
  • lac coo
    Az a giroizé az ki fog derülni valaha, hogy micsoda, vagy hogy egyáltalán csinál-e valamit ? :)
  • lac coo
    soha nem jött be az a RUf nekem, nem igen találkozott az elképzelésemmel :))
  • croatianus
    Ebből vajon lesz a vényócas is?
  • croatianus
    Hát ja, elég hamar megunjuk a játékainkat.
    Pedig peccs óta ezzel a giroizével igazi elmebeteg kaland végigsikálni vele Nordon.
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.09.06. 14:43:24
  • lac coo
    Nekem nem kell az az ocskavas :)))
  • Szabi #31911
    már régóta van, sőt egyből a legjobb :D
  • lac coo
    Lesz gyari Ruf? Szuper !:)
  • Skypack
  • croatianus
    Csak simán elfogy meg utántöltődik.
  • lac coo
    Es tudja a jatek a koronkenti idokorlatot is ?
  • Tommy78
    30 lóerö és 6mp, nem 50 ló és 1perc, jól elolvastad a szabàlyzatot :)
  • croatianus
    Nitrógomb! Höhöjj!
    Tiszta Flatout.
    Amúgy ezt magamtól sose szúrtam volna ki, bújtatott infó volt:
    "228 kW (310 hp) / 250 kW (340 hp) – Boost for overtaking maneuvers accessible"
  • Nesuten
    a p2p plusz ötven lóerőhöz juttatta az autókat és körönként általában 60 mp-ig használhatták
  • croatianus
    És aztán majd jól megtudom?
    Nem fog fájni?
  • Nesuten
    KERS -re állítsd ,de van leírás hozzá a fórumon