42876
-
#31981 Patch csak holnap jön, de mondjuk így is jobban bejön mint ez a legutóbbi patch óta. Dinamikus útra kíváncsi leszek. -
Jackal #31980 Kimi szerintem azzal bemutatózott a facebookos képen... Annyira talán nincs elhallgatva :)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.09.08. 20:47:25 -
GeriDoc #31979 Az. Milyen az iR?
-
#31978 Ez most fizetős lesz? -
GeriDoc #31977 Kicsi OFF.
Van egy Revoltec Lightboard XL3 billentyűzetem, ami rossz, viszont a gombjai hibátlanok. Ha esetleg van valaki, akinek már lekoptak és szeretné kicserélni, annak szívesen odaadnám, én másik fajtát vettem helyette. Azért írom ide, hátha van valami szim fan, akinek kell, akkor neki adnám oda előbb.
Köszi.
On
A dream pack-ban nem lesz benne esetleg az F1-es Ferrari? Arról nagyon hallgatnak, de sanszosnak tartom.
Laccoo. Igazából ehhez licensz sem kellene, Megcsinálja a "standalone" autót, és majd mi festegetjük magunknak.
Most nézem, hogy a Ruf-ból valami 700 LE-s valami lesz. Miért nem egy GT3-as vagy kupás tulajdonságokkal bíró (verseny)autó.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.08. 20:41:12 -
#31976 Nem ertem ezek a kis markakupas autok miert nincsenek sehol sem ...
Az ember azt hinne, ezekre a legkonnyebb licenszet szerezni, mert orulnek minden hirveresnek, de nem...nincs.
Pedig van/volt annnyi ilyen auto mint a szemet....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.08. 20:34:14 -
#31975 :) -
#31974 Esetleg a Laccoo Pack 1-ben :) -
#31973 Szerintem a Dream Pack 2 után a Bonus Pack 2-ben
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.09.08. 18:10:51 -
#31972 A kisfiat racecar most sem lesz a dlc ben ? Egyaltalan lesz valamikor vagy mivel mukodo szeria valami jogi akadalyba utkoztek ? -
neilszab #31971 Kedd esti FunRace: Truck Trophy - Hungaroring!
Hogy méltó módon emlékezünk meg Kiss Norbi hétvégi szereplésről, ezért ma este mi is belehasítunk az őrületbe a Hungaroring-en a több mint 1000 lóerős monstrumokkal!
Este 20:00 körül kezdődik a kötetlen őrület, de a szerverek már most is üzemelnek, mindenkit várunk szeretettel a rajtrácson!
Szerver infók és letöltések itt: Truck Trophy - Hungaroring - 09.08
------------------
Szeptember második felében pedig a Ti szavazataitok alapján indulnak a Masters őszi Assetto Corsa bajnokságai, részletek hamarosan, kövessetek minket a Facebook-on!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.08. 17:39:31 -
#31970 Ket pont kozott a legrovidebb az egyenes:D -
Nekrofil #31969 Public serverről egy gyöngyszem haverom nézőpontjából, az áldozat én voltam:
-
#31968 Ez elég jónak tűnik. Olyan kockásra fékeztem a gumit mint az állat.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2015.09.08. 00:55:43 -
#31967 Tudtok mondani nekem egy jóféle RUF verdát? Vagy Porschet. -
#31966 Igen az lassu, igy utolag en is azt mondom.De meg a fanatec porsche is az .... -
#31965 Motort itthon is kapni, holnap jon a cnc szerelo srac hozzam, majd megerdeklodom. -
#31964 Neked kb mennyibe került összerakni? Gondolom a motorra lehet fizetni vámot meg áfát is amikor beérkezik. Engem ez nagyon érdekel, mert egyértelmű, hogy ez a megoldás a legjobb. Nem tudom, hogy a G25 öregszik-e, de néha csúszásoknál érzem, hogy lassú, nameg gyenge. -
#31963 -
#31962 Ez már régóta foglalkoztat engem, jó tudni hogy van aki vágja a témát. Lehet foglak egyszer kérdésekkel bombázni. -
zimapeti #31961 Abban a linkben is le van írva minden, ioni #2 hsz lépésről lépésre minden le van írva, kapcsolási rajz, programozás, én másfél éve még nem voltam ilyen szerencsés.
Argon vezérlős, ez drágább
Árak
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.09.07. 13:07:49 -
#31960 Tartossag az tuti azzal egyetertek, de auton max akkor tekeredik igy a kormany ha falnak mesz :)
Kopogast arra ertettem, higy szinte koppanva all meg , semmi lassulas, bar ezt nyilvan lehet jatekban allitani. Van itt a muhelyben nalunk egy valag servo motor, majd egyszer kiprobalom :) -
zimapeti #31959 Nem hiszem, hogy sok olyan igazi autó van aminek 23nm-el kell tekerni a kormányát, viszont így van benne annyi tartalék ha kell tudja ezt az erőt is. Persze, verolexel is el lehet jutni a-ból b-be nem értem akkor miért használnak drágább jobb autókat? "Szerintem semmi értelme" A T300 egy műanyag kormány, mint szinte az összes többi, ebbe bármikor bele kapaszkodhatsz, ütheted mérgedben, semmi baja nem lesz. Nem tudom honnan veszed a kopogást semmi hangja nincs, zéró nulla nincs mi kopogjon benne, a videón szerintem a kokpit vagy a pedálok kattognak nem a kormány. Én 13v helyett csak 7voltal használom, a csúszka T500-al 26-30 között volt és még így is gyengének éreztem,, ezzel 5-7 között használom és még így is 65-80% dampinget kell tennem rá, hogy ne forogjon annyira gyorsan. 3-4 óra használat után is hideg a motor, T500 elég meleg lett ennyitől.
30 perc alatt kb annyira bedurran a karom mint ugyanennyi gokartozás után.
Szerintem pedig éppen ez a kormány ad tökéletes autós érzést, szinte az összes kormányt kipróbáltam, így utólag azok megvételét érzem kidobott pénznek. -
#31958 Ha visszaveszi az erot akkor meg minek ilyen cucc ?:)
En kiprobalnam egyszer , de nem hiszem hogy bejonne, szerintem mar a t300 is tul gyors, elengedni, porogni hagyni mar azt sem lehet mert kovethetetlen, tehat meg gyorsabbnak semmi ertelme szerintem. Es az ekszij kifejezetten jot tesz neki, picit tompitja a gyors motort, meg higy az is azonnal reagal mindenre, ekszijnelkul ha kopogosan al meg es indul ez a szervo az szerintem nagyon nem autos erzes....
-
#31957 és most akkor ilyet lehet venni , rendelni valahol?meg mennyi az annyi?:) -
zimapeti #31956 Gondoltam, hogy nem fogja senki elolvasni a videó címét "This video demonstrates the quick response and speed of the OpenSimwheel by using the self aligning torque. Max current set to 13A which eaquals 28Nm at the steering wheel" Itt közel maxra van állítva minden, ha így használná, hamar megválna minden ujjától.
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.09.07. 11:18:45 -
#31955 Igen kicsit szogletes:)))) -
GPx8 #31954 Az vicces lenne, ha az igazi autóban is így működne a kormány... :) -
zimapeti #31953 Keress rá, rengeteg videó van róla, nagyon jó a cucc. Már megcsinálták az olcsósított vezérlőt is hozzá, Ioni néven. Ez a szett kijön egy Fana Gt2 árából, de 100x jobb annál. Opensimwheel
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.09.07. 08:40:54 -
#31952 Az mennyi az a 20-30 nm ?:)
Es ez el tud indulni gyorsan allohelybol ? -
#31951 Edzésnek is jó :D -
croatianus #31950 Itten meg meghajcsák kicsit a stájer tájban = 310 km/h közúton! -
croatianus #31949 Bizony ám! -
croatianus #31948 Egy legenda halála.
Ki is kapcsolom a francba. -
#31947 Az a 20–30Nm azert kemeny:))) Gyorsan eltorne a kezem:D -
#31946 Itt egy link, hogy mikből rakhatsz magadnak össze egyet. 1-1,6-2,3kW-os motorokhoz vannak linkek. Remélem egyszer majd össze tudok rakni egyet. Kell a teljesítmény, mert amit a kis motorok megoldanak fordulatszámból áttételekkel, azt ennek nyomatékból kell.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.09.06. 23:11:23 -
#31945 1-2kW-os motor?! -
#31944 1-2kW-os motor, aminek a kormány közvetlen a tengelyén van, sokkal erősebb és közvetlenebb, mint a fogaskerkees meg szíjas cuccok, mivel nincs áttétel sokkal pontosabb, jobban érezni mindent. -
#31943 servo motor, de a hajtás nem...szíjas kormányról beszélsz én meg szervosról...nem a tmotor teljesítmény a lényeg...
a tm motorja is is több mint elég teljesítményben -
#31942 http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/t300-ferrari-integral-racing-wheel-alcantara-edition
Szerintem egy TM nem engedheti meg magának, hogy valótlan információkat közöljenek.