Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy kis segitsegre lenne szuksegem. Nemreg vettem egy Nvidia GTX960 as videokartyat az addigi ATI 5850 helyett. (i72600K, 8GB ram, SSD W8.1 64bit) Gondoltam egy kisse felturbosodik a program. Ezek helyett teljesen varatlan helyeken az addigi 60 rol 20-30 fps re esik vissza a program ami elegge megneheziti a vezetest. Esetleg lenne valakinek otlete hogy mit kellene visszavennem meg (a world detailt mar levettem low ra). A regi kartyammal nem volt panaszom, ezert egy kisse idegesit az uj helyzet. Ha valaki tud helyet ahol a beallitasok vannak azt megkoszonnem, mert en sznte csak evekkel ezelotteket talaltam.
Andras
A következő időszakban a DTM és a GT bajnoki futamok között minden héten keddenként kötetlen Fun futamokat fogunk rendezni a bajnokságok aktuális pályáján. Ma este egy igen mókás autó kerül terítékre, a Ferrari 458 Italia személyében, a hangsúly azonban nem az utolsó tizedek kipréselésén, hanem a kötetlen szórakozáson lesz, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek! <#wink>#wink>
Infók: AC FunRace: Ferrari 458 Italia - Silverstone - 04.28
További futamok: Assetto Corsa - Fun Futamok
Friss hírek: GTR-Masters Facebook
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.04.28. 13:27:13
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.04.28. 13:08:22
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"A Gta 6 alatt (mondjuk legyen 5-7 év) már egy assetto szintű autó fizika lesz"
Lesz egy fenét, ha akarnák már most is lehetne legalább egy Mafia2 szintű fizkája a kocsiknak, helyette olyan pocsék van, hogy már az újonnan kiadott szép új addon autókról meg sem nézem a videókat...
ON
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
Ugyanaz a fostalicska codis szarság,csak most rallyval így elsőre.
pénzért? csak tipp 😄
(komoly szimuláciohoz komoly időráfordítás is kell... az emberek viszont inkább a szebb külcsínyt, tartalmat díjazzák, azt lehet videokon demózni, stb. a gta5 tán megüti a korábbi szimek, de akár csak egy dirt2 szintjét? nem... )
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerintem teljesen korrekt, minden úgy történik ahogy kell, van alatta rendes fizika, büntet és jutalmaz, nagyon nagyon kellemes meglepetés. Egyedül az FFB elég butácska még.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.04.27. 19:47:58
Én arra tippelek amúgy, hogy valami tök új ,fiatal csapatnak odadobták próbaként az előző EGo motort, hogy probálják ki ,csinálják meg ,hátha sikeres lesz egy kicsit komolyabb game ....
Amit lehet tudni:
- havonta jönnek a nagyobb update-k
- ha valami nagyon nagy hiba van, azt azonnal javítani fogják, és nem kell megvárni a következő hónapot a javítással
- május végén jön a Pikes Peak!
- és lesz Rallycross is 😊
De kíváncsi vagyok rá mi lesz belőle ...
minden esetre a srác se megy végig olyan könnyen a pályákon 😊))
Tudom, off, de azért érdemes végignézni azt az autólistát 2:33-tól:
Emlékeztek, hogyan tesztelték az ilyen dev diary-ben a DiRT-öt meg F1-et? Na, itt semmi gamepad nincs még a gép közelében sem.
Ui.: és azért az is árulkodó, hogy nem a konzolokra való kiadás a cél....
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.04.27. 19:00:52
az meg nem kell, szar a kormány , ffb stb ....
Ha elfelejtenek a bill/gamepad optimalizalast, es megprobalnak elsosorban kormanyra allitgatni, meg jo is lehet. Meg kell varni, amig valaki megveszi😄 Ez a 10% kedvezmeny nem soakt szamit, raer a dolog.
De úgy tűnik azért nem is kétgombos árkád .....
Csa kCM-ben én már nem igen bízok ! 😊)
De megdobbant a szivem egy picit. sokkal inkabb mint a loeb rallyra.
szerintem
Ezt a CM Dirt Rally-t próbálta már valaki ???
1.1.6
- Fixed no collision bug between first 2 cars in the server list
- Fixed TCP connection getting dropped for timeout
- Fixed Pagani Huayra rear wings animation bug, wrongly connected to the animated suspensions on the last update. Physics unchanged and unaffected
- Updated suspension on LaFerrari, missed on last updated due to time constrains
- Fixed server output for "LAP WITH CUTS"
- Fixed KERS not recharging when car is reset
- Telemetry speed graph is now autoadjusted for max speed
- Fixed animations running at wrong speed during replays
- Fixed CPU time in render stats with negative numbers on PC with timer drifting
- Fixed pitstop automatic controller not pressing the clutch and sometimes leaving the car moving away
- Fixed Essential and RacePosition app wrong values in replay mode
- Fixed Leaderboard in online races
- Added flags, penalties, kers to the shared memory
- Fixed wrong tyre temperature value in the car setup screen
- Fixed crash if a non existent PP effect is selected
- Fixed problem with TAB leaderboard on change session
- Removed invalidation message from drift and time attack modes
- Change camera button can now be assigned properly to another key
- Fixed penalties on time attack
- Fixed bad rear pressure slider placement on Lotus 2-11 setup
- Default launcher theme: skip YouTube device support message
- Ferrari F40 S3 brake bias adjustments in setup
- Mclaren F1 GTR front left Toe-in setup slider value fixed
- Added Fuel pressure (shows fuel quantity) to BMW M3 E30 DTM and Group A
- Fuel indicator working for Alfa Romeo GTA, Lotus 2-11, Lotus Elise SC, Lotus Exige 240, Lotus Exige Scura, Lotus Exige S & Roadster & V6cup, Lotus Evora S & GTE & GTE Carbon, Mercedes SLS, McLaren MP4 12C, Pagani Huayra
- Corrected fuel indicator scale for BMW M235iR, McLaren P1, Shelby Cobra
- Working LCD screens for Mercedes 190 DTM EVO 2, Mercedes C9 LM.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
A lényeg hogy az irány nagyon jó...legalábbis nekem. Én hegyi szakaszokat szeretnék, és már kaptam is...remélem jön még 2-3.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
Legtöbbnél nincs egy normális egyenes szakasz, jobb kanyar- balkanyar ....elalszok közben 😊)
Ez a jó . 😊)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.26. 20:15:28
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tyuki versenyét se az egér vagy a bill. miatt tették tönkre az emberkék, hanem mert olyan volt a hozzáállásuk. Nem gyakoroltak eleget, nem vették komolyan, noobok, vagy nfs pistikék.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
krajiska-zmija-hillclimb
van hozzá 'dirt' verzió is, mindjárt próbálom, az aszfaltos nagyon rendben van, van hangulata, és szép is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Lentebb én nem azt akartam írni hogy kormány helyett menjenek billel, csak azt hogyha nincs kormánya akkor is van értelme leszedni 😉 Főleg azért mert van benne egér kormányzás és ott fontosabb az analóg tengely mint a pedáloknál. Lassabb vele az ember ez tény, tudnia kéne mindekinek hogy ha azzal megy akkor ne akarjon győzni, de mégis jobb mint így menni mint billel egy arcade gammel bohóckodni....
Besz@rt a G25-m egy ideje..(kormány+váltó)(de a pedál jó)
Azon gondolkodom veszek egy DFGT-t,
Na most a kérdésem az lenne; össze lehet vele hozni a G25-m pedáljait? 😄
------------
Ezt most nem ertem, nyugvo szekben? es elvileg?
Minden technikai hátteret tudok kevésnek érezni kivéve azt a beleélést amit én teremtek meg. Nekem a legfőbb illúzió az hogy milyen szinten tudok úgy vezetni mint ahogy azt kb. a valós helyzetben tenném. Néha megszegem ha elcsábulok, de azért ez a lényeg.
---------------
agyban dol el, az biztos.
Vagy tobbtizmillios, csarnok meretu szimulatorban 😊