Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sziasztok,

egy kis segitsegre lenne szuksegem. Nemreg vettem egy Nvidia GTX960 as videokartyat az addigi ATI 5850 helyett. (i72600K, 8GB ram, SSD W8.1 64bit) Gondoltam egy kisse felturbosodik a program. Ezek helyett teljesen varatlan helyeken az addigi 60 rol 20-30 fps re esik vissza a program ami elegge megneheziti a vezetest. Esetleg lenne valakinek otlete hogy mit kellene visszavennem meg (a world detailt mar levettem low ra). A regi kartyammal nem volt panaszom, ezert egy kisse idegesit az uj helyzet. Ha valaki tud helyet ahol a beallitasok vannak azt megkoszonnem, mert en sznte csak evekkel ezelotteket talaltam.

Andras
Ma este: Ferrari 458 Italia - Silverstone!! <#vigyor>

A következő időszakban a DTM és a GT bajnoki futamok között minden héten keddenként kötetlen Fun futamokat fogunk rendezni a bajnokságok aktuális pályáján. Ma este egy igen mókás autó kerül terítékre, a Ferrari 458 Italia személyében, a hangsúly azonban nem az utolsó tizedek kipréselésén, hanem a kötetlen szórakozáson lesz, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek! <#wink>

Infók: AC FunRace: Ferrari 458 Italia - Silverstone - 04.28
További futamok: Assetto Corsa - Fun Futamok

Friss hírek: GTR-Masters Facebook

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.04.28. 13:27:13

Sztem a GTA IV sem volt jó, valóban túl "hajós" volt, az GTA V-ben meg erősen átestek a ló túloldalára, brutálisan tapadnak az autók, száguldozni nagyon lehet velük, de az élvezeti értékük kb 0. Nekem nagy csalódás ez a része.

lac coo
Kotetlen tere fere van, neha az is kell 😊

ööö, ez még az AC topik? <#fejvakaras> teljesen elvesztettem a fonalat 😊 <#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.04.28. 13:08:22

Totti5
Attól hogy nincs hajó mozgása az autóknak még nem. Egyrészt azért nem mert javarészt modern sportkocsik vannak, amik feszesek és oda nem jó a dölöngélés, másrészt ezen autók irányítása nem tank szerű így reszponzívabb lett az egész. Nem butult, csak átalakult, igazodott a megváltozott körülményekhez. Még ma is a GTA5 alatt van az egyik legjobb fizikai motor és ezt sokszor bizonyítja a játék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

patchaou
A legtöbb játékban simán választhatóvá kellene tenni a reális és az árkád módot, így mindenkinek meglenne az öröme. De az árkád közönség hozza a nagy lóvét, nyilván nem éri meg időt és pénzt fektetni a valósághű módokba. Ha megoldják a modderek örülhetünk.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sőt, még a GTA IV-hez képest is butítottak a fizikán, mert sokaknak már az is túl nehéz volt.

OFF
"A Gta 6 alatt (mondjuk legyen 5-7 év) már egy assetto szintű autó fizika lesz"

Lesz egy fenét, ha akarnák már most is lehetne legalább egy Mafia2 szintű fizkája a kocsiknak, helyette olyan pocsék van, hogy már az újonnan kiadott szép új addon autókról meg sem nézem a videókat...

ON

Hexenking
Szép estét !!
Csináltam egy Skin Packot a URD EGT modhoz.
Akit érint itt a link: URD EGT Skin Pack

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

Azért a kormány egy irányú maximális 45!!! fokos elfordulása kissé vicces.Ez számomra mindent elmondott.Ha lehetne egyet kívánnom:Ezt a grafikát és RBR fizikát alá.Persze a végén felébredek és a bilibe belelóg a kezem.
Ugyanaz a fostalicska codis szarság,csak most rallyval így elsőre.
arty
"Mert minek?! 😊"

pénzért? csak tipp 😄

(komoly szimuláciohoz komoly időráfordítás is kell... az emberek viszont inkább a szebb külcsínyt, tartalmat díjazzák, azt lehet videokon demózni, stb. a gta5 tán megüti a korábbi szimek, de akár csak egy dirt2 szintjét? nem... )

Forza.

Totti5
+1 nagyon jó lett, vagyis lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A számítástechnika elérte azt a szintet, hogy többnyire az átlag user pc-je is képes manapság már a bonyolult számolásokra, a megjelenítés mellett ami a játékiparban azt az irányt jelenti, hogy a CSAK csili vili tech arcade gamek rövid életűek véleményem szerint s ez az autós vonalon is így lesz, már így van. Lásd pl a rengeteg túlélő játékot, mindegyikben a realizmust próbálják szimulálni és erre bizony van igény is. A Gta 6 alatt (mondjuk legyen 5-7 év) már egy assetto szintű autó fizika lesz, Day Z survival szerű etesd itasd ne fáraszd ki, meg még mit tudom én mi 😊 Ez a jövő!!! Idővel az arcad autós game kedvelők is inkább a realizmus felé fognak hajlani, mert a segítségek használatával (tc, abs, stb ) elboldogulnak, el lesznek vele s ott a tudat is, még ha kicsit megtévesztő is, de csak egy olyan játékkal tolják, ami a valósághoz közel áll. A nagy dobások kulcsa ebben van, de nyilván ez nem csak az autós játékokra, hanem minden olyan stílusra amelyekben reveláns lehet a realizmus, az elvárássá is fog válni rövid idővel. Én ezekből indulok ki. Így nagy butaság lenne a Codemasters-nek egy semi-simulation vagy arcade Dirt 4-et piacra dobni. Mert minek?! 😊
lac coo
No majd meselj a topikjaban.... ! 😊

Tomsteel
Tévedsz, már a videókon is látszott, de én lecsaptam rá azonnal, pedig soha egy Dirt-öt nem vettem meg.
Szerintem teljesen korrekt, minden úgy történik ahogy kell, van alatta rendes fizika, büntet és jutalmaz, nagyon nagyon kellemes meglepetés. Egyedül az FFB elég butácska még.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Alexease
Van topic-ja, az egyebeket mar oda erdemes bevesni: http://sg.hu/forum/tema/1430151025
Ez egy gagyi, kb telóra írt változat, ha a grafika ilyen szar, akkor milyen lehet a fizika... (spoiler alert: ugyanaz a szutyok mint az eddigi dirt-ök, nem bedőplni a most majd minden más lesz dumának)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.04.27. 19:47:58
Szerintem a Kunos sikerére, ill egy hasonló volumenű dobást szeretnének. Ők évek óta nyomatják a rally-s meg az F1 vonalat, de szerintem fizikában az assetto hozta a legjobbat eddig. De javítsatok ki ha ez tévedés. Mindenesetre én nagyon örülnék már egy igazi rally szimnek.
lac coo

lac coo
hát kíváncsian várom, nekem nem kell hc rally, én régen rengeteget játszottam CMR sorozattal, az dögös volt, pedig árkád 😊

Én arra tippelek amúgy, hogy valami tök új ,fiatal csapatnak odadobták próbaként az előző EGo motort, hogy probálják ki ,csinálják meg ,hátha sikeres lesz egy kicsit komolyabb game ....

Adam Jonas
Jó EA, ma jelent meg... 😄

Amit lehet tudni:
- havonta jönnek a nagyobb update-k
- ha valami nagyon nagy hiba van, azt azonnal javítani fogják, és nem kell megvárni a következő hónapot a javítással
- május végén jön a Pikes Peak!
- és lesz Rallycross is 😊

De itt Eurogamer's Racing expert Martin Robinson aradozik rola 2:50-tol.
lac coo
Nézek a live vidót most, ott a kerék-kormány ugyanolyan idétlenül gyorsan mozog mint D3-ban ...
De kíváncsi vagyok rá mi lesz belőle ...
minden esetre a srác se megy végig olyan könnyen a pályákon 😊))

Adam Jonas
Nem, ez most tényleg annak tűnik, és nem azért, mert csak azt mondják. 3 review-t néztem meg eddig, kb. mindháromba az hangzott el, hogy volt egy DiRT sorozat...és ami most van, annak semmi köze ahhoz szerencsére.

Tudom, off, de azért érdemes végignézni azt az autólistát 2:33-tól:

Emlékeztek, hogyan tesztelték az ilyen dev diary-ben a DiRT-öt meg F1-et? Na, itt semmi gamepad nincs még a gép közelében sem.

Ui.: és azért az is árulkodó, hogy nem a konzolokra való kiadás a cél....
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.04.27. 19:00:52

lac coo
Nekem simán egy dirt3-nak tűnik, picit csúszósabb kiadásban 😊)))
az meg nem kell, szar a kormány , ffb stb ....

Alexease
A Codies nem lenne olyan rossz, de mindig hianyzik egy kicsike, hogy jo legyen. Most ez ujdonsag, foleg a Codies-tol, hogy Early Access, ami eros cumi is lehet😊 Tippem szerint, meg mindig olyan aprosagok hinyoznak belole, mint a pilota pozicio es dinamika allitas... Felo, hogy egyszeruen kidobaltak belole mindent, csak a natur rally maradt (ami jo, mert a drift meg a zart palyan csuszkalas nem erdekel), aztan – egyelore - ennyi. Arra alapoznak, hogy az emberek mar regen szeretnenek egy tiszta rally cuccot. Ami be is johet nekik.

Ha elfelejtenek a bill/gamepad optimalizalast, es megprobalnak elsosorban kormanyra allitgatni, meg jo is lehet. Meg kell varni, amig valaki megveszi😄 Ez a 10% kedvezmeny nem soakt szamit, raer a dolog.
lac coo
Mindig azt mondják ! 😊)

Aszontak ez vegre simulation.
lac coo
Video alapján nekem simán jó lehet, nem vagyok nagy hc rallys 😊)
De úgy tűnik azért nem is kétgombos árkád .....
Csa kCM-ben én már nem igen bízok ! 😊)

alma2
ahh most akartam en is linkelni, remelem mire hazaertek, mar megis vette valaki a steamen, kiprobalta, beszamol rola stb.
De megdobbant a szivem egy picit. sokkal inkabb mint a loeb rallyra.

szerintem

lac coo
Off.:

Ezt a CM Dirt Rally-t próbálta már valaki ???

mai update:

1.1.6
- Fixed no collision bug between first 2 cars in the server list
- Fixed TCP connection getting dropped for timeout
- Fixed Pagani Huayra rear wings animation bug, wrongly connected to the animated suspensions on the last update. Physics unchanged and unaffected
- Updated suspension on LaFerrari, missed on last updated due to time constrains
- Fixed server output for "LAP WITH CUTS"
- Fixed KERS not recharging when car is reset
- Telemetry speed graph is now autoadjusted for max speed
- Fixed animations running at wrong speed during replays
- Fixed CPU time in render stats with negative numbers on PC with timer drifting
- Fixed pitstop automatic controller not pressing the clutch and sometimes leaving the car moving away
- Fixed Essential and RacePosition app wrong values in replay mode
- Fixed Leaderboard in online races
- Added flags, penalties, kers to the shared memory
- Fixed wrong tyre temperature value in the car setup screen
- Fixed crash if a non existent PP effect is selected
- Fixed problem with TAB leaderboard on change session
- Removed invalidation message from drift and time attack modes
- Change camera button can now be assigned properly to another key
- Fixed penalties on time attack
- Fixed bad rear pressure slider placement on Lotus 2-11 setup
- Default launcher theme: skip YouTube device support message
- Ferrari F40 S3 brake bias adjustments in setup
- Mclaren F1 GTR front left Toe-in setup slider value fixed
- Added Fuel pressure (shows fuel quantity) to BMW M3 E30 DTM and Group A
- Fuel indicator working for Alfa Romeo GTA, Lotus 2-11, Lotus Elise SC, Lotus Exige 240, Lotus Exige Scura, Lotus Exige S & Roadster & V6cup, Lotus Evora S & GTE & GTE Carbon, Mercedes SLS, McLaren MP4 12C, Pagani Huayra
- Corrected fuel indicator scale for BMW M235iR, McLaren P1, Shelby Cobra
- Working LCD screens for Mercedes 190 DTM EVO 2, Mercedes C9 LM.

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Hexenking
Igen pénteken vettem meg 1.2 ha jol látom.

b-type
Az irány jó, persze nem tetszhet mindenkinek, ahogy az életben sem...bár ott számít az is kinek milyen autója van, mi itt mehetünk bármivel.
A lényeg hogy az irány nagyon jó...legalábbis nekem. Én hegyi szakaszokat szeretnék, és már kaptam is...remélem jön még 2-3.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Legújabb verzió minden?

Hexenking
Sziasztok csináltam egy skin kieg. az URD Endur........ Inditáskor ezt a hibát dobja. Okézom és minden müködik rendesen, de idegesit. Kérdésem merre keresem a hibát?

lac coo
Ezek olyan unalmasak nekem 😊))

Legtöbbnél nincs egy normális egyenes szakasz, jobb kanyar- balkanyar ....elalszok közben 😊)

Ez a jó . 😊)

patchaou
Köszi a válaszokat 😊 Nem vagyok egy nagy sim fan, de a totálisan árkád nfs szerű cuccokat sem csípem, főleg a félúton lévő játékok jöttek eddig be 😊 Ha sok időm lesz majd teszek egy próbát 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.26. 20:15:28

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

pajti
köszi😊

hezi
Nem feltétlenül lassabb egérrel. Főként a digitális gáz/fék miatt mások lesznek a féktávok, és valóban a leggyorsabb versenyautók vezethetetlenek, de a lassabb autókkal elég jól lehet gépészkedni. Lfs-ben is régen sokan mentek egérrel, ott sokan amiatt panaszkodtak a kormányosok, hogy egérrel jobb köridőket lehet elérni, mint kormánnyal. De valójában mindegy, hogy mi a vezérlőeszköz, az ember képességei és hozzáállása a lényeges.
Tyuki versenyét se az egér vagy a bill. miatt tették tönkre az emberkék, hanem mert olyan volt a hozzáállásuk. Nem gyakoroltak eleget, nem vették komolyan, noobok, vagy nfs pistikék.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

b-type
Nagyon komoly kis felfutó:
krajiska-zmija-hillclimb
van hozzá 'dirt' verzió is, mindjárt próbálom, az aszfaltos nagyon rendben van, van hangulata, és szép is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Az jó, akkor lehet kéne keresnem valami pedálhibás kormányt, mert nekem főleg azzal van gondom. link. Szétszedtem megpucoltam, elviselhető lett, de egyszerűen ha 2-4 hétig nem használom(főleg hétvégén lenne csak idő rá) újra előjön ez a gond.

Lentebb én nem azt akartam írni hogy kormány helyett menjenek billel, csak azt hogyha nincs kormánya akkor is van értelme leszedni 😉 Főleg azért mert van benne egér kormányzás és ott fontosabb az analóg tengely mint a pedáloknál. Lassabb vele az ember ez tény, tudnia kéne mindekinek hogy ha azzal megy akkor ne akarjon győzni, de mégis jobb mint így menni mint billel egy arcade gammel bohóckodni....

bardocz
Ha úgy romlott el, hogy felismeri a gép, akkor simán, csak a g25-öt be kell rakni az asztal alá. 3 játékvezérlőt is tud kezelni a játék.
AC-ban nem megoldható hogy egyszerre két kormányt is lásson?

bardocz
Normálisan nem, leo bodnar kábellel viszont rá lehet kötni a gépre.
pajti
off:
Besz@rt a G25-m egy ideje..(kormány+váltó)(de a pedál jó)
Azon gondolkodom veszek egy DFGT-t,
Na most a kérdésem az lenne; össze lehet vele hozni a G25-m pedáljait? 😄

b-type
Azért írom hogy elvileg mert saját kocsiban nincs négypontos öv, csak ha másét vezetem 😊 ..nem szimben, játékban meghülyülnék ha le lennék szíjazva 😊)

Nem tudom ilyenek fel sem tűnnek, én elvileg be vagyok szíjazva, minél nagyobb erőkre lehet számítani annál szorosabban.
------------
Ezt most nem ertem, nyugvo szekben? es elvileg?

Minden technikai hátteret tudok kevésnek érezni kivéve azt a beleélést amit én teremtek meg. Nekem a legfőbb illúzió az hogy milyen szinten tudok úgy vezetni mint ahogy azt kb. a valós helyzetben tenném. Néha megszegem ha elcsábulok, de azért ez a lényeg.
---------------
agyban dol el, az biztos.
Vagy tobbtizmillios, csarnok meretu szimulatorban 😊