Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Onnan szoktam beszerezni a jó és kipróbált app-okat. Főként tyre temp. appot keresek, csak nincs kedvem próbálgatni, elsőre szeretném a legjobbat... <#beka2>#beka2> Alex oldalán mindig ilyenek voltak csak. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
hogy on is legyek: szerintem az assetto-t is feldobná egy drón <#banplz>#banplz>
Forza.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.04.30. 06:54:55
\"If in doubt, flat out!\"
Kinek a pap, kinek a "papírfizika" (<#taps>#taps>). Csak ne keverjük!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na várjá-várjá-várjá...
Ugye jól látom, te is azt írtad: JÁTÉK.
Mert, hogy én is: "Ez a Dirt rally egész biztosan remek JÁTÉK lesz."
Továbbiakban pedig, hogy NEKEM mindent elmond a történetről az a drón. Az, hogy NEKED nem, az a te dolgod.
Merthogy a történet a következő:
Kitalálták ezt a remek marketingfogást, hogy ez majd most aztán mennyivel szimulátorOSABB lesz az eddigieknél. Még a bűvös HC jelzőt is bedobták <#ijedt>#ijedt>. Ebből egyenlőre annyit látni, hogy kivették az eddigi fizikából azt, amitől bármely vérpisti kilógó nyelvvel végigszaggatott csont nélkül, szóval szó sincs semmiféle új forradalmi fizikáról (ja, meg nincs visszatekerés, júúúúj de izgi), viszont van nekünk egy fasza drónunk, mert az fontos vót. Az űberjani fizikát azt meg majd szépen összetákolják később? Na persze-persze, az csak úgy megy. A "fejlesztés" költségeit meg jó divatosan azok állják, akik beszopják ezt. Ha meg nem, akkor szépen lefújják. Nagy lózung - nulla befektetés - nulla rizikó, én ennyit látok.
Egy szimulátor "hangulatát" nem drónok meg tüzijáték meg mittomén milyen sallangok kell megadják, a prioritás az az adott dolog minél tökéletesebb lemodellezése kell legyen, és annak aztán bizony megvan a maga hangulata, bár erre nem mindenki vevő, az tény.
Szóval újra csak azt tudom mondani, hogy bizonyára egy remek, kihívásokkal teli JÁTÉK lesz. És ezzel nincs is semmi baj.
Amivel baj van, hogy ettől a hülye reklámfogástól majd mindenki azt hiszi, hogy ő Ari Vatanen, és jön ide, egy SZIMULÁTOR (mégha nem is igazán HC) topikjába észt osztani.
Kérdés: Az ajánlott kombót kipróbáltad? Mert ha igen, akkor itt, ebben a topikban beszélhetnénk arról, hogy az milyen viszonyban van mondjuk a RBR-el, vagyis egy másik SZIMULÁTORRAL.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.04.29. 17:25:21
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
a többségnek fel se tűnik szerintem h sebességérzékeny a kormányzás és örül h 450fokon 900-n tudja használni...ahogy itt is írtak róla h be lehet állítani bármiilyen szögre driverben...ja persze , csak sebességfüggő h mennyit fordul a kerék adott kormánymozdulatra...ami azért egy vicc amikor arról írnak h komolyabb játékot akarnak...ezt ők se gondolhatják komolyan, vagyis látszik h mennyire veszik komolyan😊
a körítés meg a feeling nagyon tuti még élvezetes is lehet, de továbbra is ugyanaz az irányítás ami az f1-kben pédául...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.04.29. 15:32:33
www.smart-bus.hu
simraceseries.com
Az Assetto rally-ról sokkal gyümölcsözőbb álmodozni, hiszen az már csírájában létezik:
VFTS+Peyregrosse=garantált cirkalmas anyázás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem grafikailag szebbnek tűnik mint a dirt3, fizikálisan nem tudom videók alapján eldönteni. Logikus hogy visszaváltogatással fékeződik a kocsi, csak pl RF2-be kapcsolgatnál úgy vissza hamar megdöglene a motor. Egyébként én ABS-t bekapcsolva játszottam a dirt3al és sokkal elfogadhatóbb volt úgy a féktáv, replay is valóságosabbnak tünt. Azzal hogy kiadták a DLC-t mindekinek megérte hogy újra elővegyem. A BMW érdekelt nagyon, ennek ellenére a rallycrossos focus és C4 valamint a Monte pálya kötött le igazán.
"Látatlanba" ne akarjuk már megmondani milyen a fizikája, nálam már az egy hatalmas lépés, hogy látok 5 perc feletti szakaszokat, és kormányt a fejlesztők kezében 😊
Ha ne adj isten véletlen kormánnyal mennék, az FFB motorja nemigazán működik, szóval engem az FFB nem érint.... 😄
Nekem a fizikaval nem sok bajom van, nem tapad agyatlanul, a kezifekkel epp olyan nehez, trukkos kersztbe rakni lassu kanyar elott mint eletben, nem megy at arkon bokron.....A palyak nagyon jok, ravasz nyomvonalakkal, nehol geci modon utszelre rakott sziklakkal, nagyobb bokrokba is beleutkozo utkozes modellel.
Nyilvan nem szim, de teljesen hiheto.
Nekem csak a kormany ffb vel van bajom, azt meg nem.tudtam hasznalhatora beloni, de 0.3 as verzio, valamit csak csinalnak vele meg 😊)
Ha jo lesz a kormany szerintem kotelezo vetel .
Holnap VSR AC teszt! Alap GT3-as autók + Hockenheim!
>> Infók és minden egyéb <<
Sok szeretettel várunk mindenkit! Este találkozunk!
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Kormány forgás meg ne zavarjon, az csak ingame forgás, mentem vele 1080 fokkal is.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.04.29. 08:02:42
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
De ez egy assetto corsa topic.Vége részemről.
Valószínüleg valami sebességarányú kanyarodás miatt nem tekeredik ki csak a hajtűben.
De tényleg illene már egy CM szintű csapatnak leporgramozni a nagyobb 90 foknál nagyobb kormányelfordulás animációját....
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.04.28. 21:29:45