42876

banner
  • b-type
    az szr ügy :))
    Nekem ezer éves szr kormányom van, DFp majdhogynem idősebb mint a feleségem. egy munkatársamtól kapok egy G25-t ahol nincs meg a középállás, de még hagytam időt neki hogy meggondolhassa.
    Ettől függetlenül holnap meló után megveszem az ACC ..(köv rész: ACC+ )
    -
    de kormány nélkül tényleg elég hálátlan eléülni.
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.09.11. 17:15:18
  • __Jacek__
    Holnap jön? Pff nincs kormányom bazzee:DD
  • Jackal
    ACC -hez most jött ki új nvidia driver
  • haflac
    Nem is fogsz multizni ha Skydrow ezt is kezelésbe veszi! :)
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2018.09.10. 12:08:14
  • mumus70
    De úgyse lesz nyereséges ha Skydrow ezt is kezelésbe veszi! :D Az AC-t is minden DLC megjelenéskor lelkiismeretesen frissítette torrenten, a crackkel együtt.... :D
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2018.09.10. 11:32:31
  • arty
    Nincs reális ára egy prealfa játékkezdeménynek - szerintem. Bétatesztért (alfatesztért) eddig nem volt szokás pénzt kérni ;)

Én a 25 eurót az ígéretért tartom olcsónak, amit az AC alapján el tudok hinni. Ami az ACC lesz, majd (ha nem is a beígért időpontra).
    Még akkor is, ha kilóra a pc1/2 vagy a gt/forza jobb - ráadásul utóbbiaknál a platform eladása is "haszon", az ACC-nek a kópiákból kell tisztán nyereségesnek lennie.
  • mumus70
    Egyenlőre megoldottam egy spirálfüzet borító csík darabbal, becsúsztattam a váltófül és a kapcsoló közé, szigszalaggal rögzítve. :D Most jó! :D
  • mumus70
    Akkor szerintem megtaláltam egy piaci rést! :D Kiszedem, és keresek egy kisvállalkozó gyártót, akinek van hozzá infrastruktúrája, kapacitása. És indítom a sorozatgyártást. Kizárólagos forgalmazó leszek a világban mivel senki más nem tud adni belőle, 20 dollárt kérek darabjáért, felteszem az eBay-re, és miliárdos leszek! :p
  • Hellboy76
    Ez a klasszikus “prellezes”. A kapcsolo kapja az erot es kifarad a benne levo kis lapocska, hiszen az nem erre van kitalalva. Sokkal tovabb tartana, ha rgyeb feluleten uzkozne a kar es kozben nyomna be a mikrokapcsolot.
    En a dfgt-forrasztattam mar at szinte mindenhol ugyeskezu ismerossel. Aki hobbi elektros boltba vett hozza mikrokapcsolot. Abba nem kellett kulonleges tipus. G27 nel fogalmam sincs. De ha lefotozod tolomerovel lemerve, labak, miegymas, valszeg egy ilyen boltban siman adnak egy odavalot.
    Addig meg vhol a menuben lehet allitani msec-ben, mennyi impulzust fogadjon el, ill mennyi msec enkent fogadjon el uj impulzust. Igy egy db ig megoldja a dupla/tripla valtast
  • __Jacek__
    Írtál a logitech supportnak? pl nekem már amikor próbáltam egérhez cuccot szerezni nem volt nekik de küldtek valami hasonlót amivel próbáljam meg megoldani, ingyen:)
  • mumus70
    Valaki nem tudna esetleg G27 váltófül mikrokapcsoló lelőhelyet, boltot, rendelési oldalt? Egyszerűen hihetetlen! 2 hete bújom a gúglit, már indiai oldalakra is benéztem, és EGYSZERŰEN NINCS!!!!!!! Sehol, még bontott sem!!!! Egy magyar dióda bolthoz irányítottak egyetlen lehetőségként, ahol van olyan kapcsoló, ami NAGYJÁBÓL "bemegy" a helyére, csak szénné kell forrasztani, és 100 db-ot kell rendelni minimálisan. Srácok én ezt nem tudom elhinni, hogy nincs egyetlen ilyen bolt a világban ahol külön ilyet árulnak, kiszerel - beszerel - játszik tovább???? Help, megköszönnék minden segítséget, néha már 3! fokozatot váltok egyetlen fülhúzással!
  • MasterMason
    Szeretek vicceket olvasni , de azért csak igaza van Alex-nek mert fényévekkel jobb PC2 jelenlegi AC-nál minden tekintetben...

Viszont lehet hogy az ACC már jobb lesz, majd meglátjuk ha kijön... Mivel lesz VR támogatás is 2. fázistól ezért 12.-én be is zsákolom, UE-nak nagyon jó vr támogatása van, az a része tuti állat lesz.
  • sertrex
    Tyres! oh... it's raining...
  • lac coo
    A Cm F1 2018 minden teren a foldbe dongoli a siralmas PC2 formula autokat, szoval, de : kovetkezetes vagyok, nyilvan nem szivatnam magam ha szar lenne...:)

PC 2 olyan mint egy full extras Dacia. Nem rossz , nem rossz de egy 20 eves , fapados , jo allapotu kompresszoros Mercedes azert csak jobb ;) Ez az AC....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.07. 07:38:51
  • unrealnoise
    Nem vagy túl következetes szvsz. ;) Az F1 sem húdeHC, meg jó, aztán ennek ellenére szereted. A pC2 szvsz teljesen jó lenne, fun versenyekre, de akár komolyabb dolgokra is... (Elvégre lehet komolyan versenyezni egy Forza-val vagy GTS-el is...), valamiért PC-n nem menő, nem elég jó a fizikája, offline meg teljesen változó... Persze még így is jobb, mint az AC... mert az meg egyedül online használható...

pC2-ben túlvállalták magukat. Amúgy meg nálam is megvásárlós lesz ez a ACC, remélem az AI jó lesz és nem csalódok semmilyen szinten...
    Jövőre amúgy megint jó év lesz, sőőőt... Jön az új Forza, GTR3, ACC, F1, Nascar és lehet a Codi kihoz majd valami rally-s cuccot is.

Szerintem ennyi pénzt simán megér az ACC, bár ár/érték arányra még mindig a Forza, GT, pC2 a nyerő, de ez ilyen műfaj. Szeretném, ha az rF2 kurva jó lenne, kijönne az új UI, stb, de rájöttem, hogy az sosem lesz kész.

Az AI bár ott a legjobb, de néha érthetetlen dolgokat művelnek, és mivel a tartalom folyamatosan bővül, kötve hiszem, hogy ezek a bugok, hibák javítva lesznek. Normális versenyzésre, szórakozásra sokkal jobbak lesznek ezek a "nem mindenes" programok. Remélem ez csak a kezdet, és inkább erre az irányra állnak rá a fejlesztők...
  • lac coo
    Hagyd mar a pc2 ot, igen az szar. Jo isten is van benne, lehet szamol is de ami vegen kijon..Az az igazi cukormazas lof..sz :))) Azt valoban a hype adta el, AC t viszont nem a hype tartja eletben ennyi eve.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.06. 23:26:01
  • Alexease
    Vagy inkabb ez a realis ara:) Legalabbis a tartalmat es majd a szolgaltatasokat nezve. Meg persze CARS2-hoz. Persze gozom sincs mi lesz ebben, de erosen ketlem, hogy elertne a CARS2 gumi, realroad vagy idojaras dolgait (meg persze a tartalmakat). Csakhat barmit csinalnak, ez hyu7pe a CARS2 meg tuti szar:DD Fele ennyivel is eladnak az ACC-t:)
  • Jackal
    Kár hogy csak 2019-ben lesz multi... (illetve benéztem, november az első kör)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.09.06. 21:46:45
  • arty
    annyira éreztem, hogy ellenállhatatlanra lövik be az indulóárat :D
  • mumus70
  • macleody
    Másold be újra a Transfagarasan pályát, van benne valami AI alapból is.
  • Ombika
    Akkor toroljem ki,vagy nem is elkeszem ,hogy volt valaszthato AI nelkuli lehetoseg map valasztasnal?
  • macleody
    Most néztem, valami gebasz lehet az AI-val, nálam se megy. AI nélkül betölti a pályát.
  • GeriDoc
    Nincs még egy mappában esetleg? Odáig nyisd meg, hogy a mappa tartalma már a pálya fájlok legyenek, és azt a mappát másold a content/tracks-be. Talán.

Más: Competizione árak.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.09.05. 21:13:54
  • Ombika
    Mapot a content/tracksba, a forgalmat pedig a gyokerbe kell masolnom ugye a leiras szerint?
    Ezt kapom :"simtraxx_transfagarasan_v0.8 : track not found"
    Mit rontok el?

• GPx8
    Remélem, könnyed autós JÁTÉK lesz! :D
  • lac coo
    One week...
  • mumus70
  • csucsuminator
    Ennek a menetét sajna nem tudom, mert nekem az ismerősöm kint él/dolgozik, megrendelte az áruházból házhoz szállították neki, kipróbálta működött,amikor hazautazott akkor meg elhozta, de valaki hátha van itt közöttünk aki tud válaszolni.
  • macleody
    Transfagarasan
    AI Traffic
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.08.28. 22:04:32
  • Jackal
    Ot lesz az, valami ilyen néven: tn_t-drdoomslab_v0.5.rar
  • Ombika
    Innen probaltam,de nincs fennt... Tipp , hogy hol talalom meg esetleg?
  • swadawa senpai
    Mondjuk igy igen! Eszembe se jutott.
    Ez hogy működik e-bayről rendelés esetén? Angliából?

(Amazonról rendeltem már USA-ból, az jó volt, még vámot se tettek rá mert 10 $-ként tüntette fel az egyébként 50 $-os árut amire meg már lett volna vám, szal elég ügyes volt. Nem tudom ez egyébként ilyen általános ügyeskedés az eladóktól?)
  • csucsuminator
    Nekem ismerősöm kint él Angliában black fridaykor kint a G29 váltóval 60 ezer, nekem is így sikerült ennyiért ilyen kombót szereznem, nem tudom nálad ez nem járható út?
  • swadawa senpai
    Sziasztok, félig meddig off lessz ez, de nem találok jobb társaságot mint titeket megkérdezni.

Szóval, 2016 vége felé eladtam a G25-öm (hatalmas hiba tudom), és szeretnék mostanába venni egy kormányt,

Új g29-et nm szeretnék, kissé drága -és váltó se jár hozzá-,

Igazság szerint használt g25-27-et se szeretnék, mert már kezdenek azért korosodni, és nem tudhatni, milyen állapotban vannak, esetleg tönkre megy 1-2 hónap után, úgy meg aztán lőttek neki, egyáltalán hol javitanám?

A kérdés, olyan 25-50 körüli árkategóriában (+-15) mit tudnátok ajánlani?

+egy offosabb kérdés

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A videókártyám is jól elhalt 2017 végén, milyen fórumot tudtok ajánlani ahol szakszerű segítséget kapok? (nem vagyok zöldfülü a témában, de mostanában nem követem a tech világot)
    Mert tudnám én hogy kb mit vegyek, csak van pár aggályom hogy esetleg elég-e videókártyát vennem-e vagy más is cserére szorul,
    mivel gyanakodtam hogy lehet a kártyával lehet valami fundamentálist probléma, mivel pl: F1 2017-16-ot alig akarta vinni olyan lagspikeok meg stutterek voltak, MIKÖZBEN a witcher 3-at elvitte [igaz láthatóan gyengébben mint 1 évvel előtte], ezért nem akarok abba beleszaladni hogy veszek egy videókártyát és ugyanúgy bemutat a F1 2017 pl.

Köszi előre is :D
  • alma2
    persze, multis szerverek is vannak.
  • Ombika
    Udv. Tranfogarasan mapot vki hasznalja ?
  • Alexease
    Micra Cup, Mosport :)
  • alma2
    tessek, itt nullaztak mindig, amikor nagyobb valtozas volt a jatekban. Kar, hogy manapsag mar nem sokan hasznaljak.
    rsr
  • Indi69
    Azért ott sem rossz idő, de nekem most a legjobb ennyi. Mondjuk a 2:15 az ,hogy ?