43022

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
MasterMason #41940 Egyrészt jól mondja Sertex, majd ha te dolgoztál meg azért a pénzért, na majd akkor te ott és úgy veszed ahogy akarod.
Másrészt azt is megsúgom neked, hogy pont a steam vásárlások után kapja a legkevesebb pénzt a fejlesztő, ugyanis ők veszik le a legnagyobb sápot mind közül... -
1.56.6 jelenleg. -
Fela #41938 En a sok steam topicon rohogok rengeteget ahol irogat mindenki, hogy "WTF miez csak 1 auto 1 palya es ezert 25 Euro???" .... nagyon kemeny hogy egyszeruen keptelenek tajekozodni az emberek, es ha belinkeled a roadmapot ezerszer, akkor se ertik :D -
Érdekes ez az értelmező központ dolog, pont tőled, aki egy rövidke kis mondatot se tud értelmezni. De ha túl virágnyelven van számodra, akkor lefordíthatom alapszintű magyarra is a számodra. Ez körülbelül annyit jelent hogy ne ugass bele más dolgába, mert semmi közöd hozzá. Én se ugatok bele, hogy mire költöd a szüleid pénzét. Kurv@ra nem hat meg ez az ostoba demagóg képmutató szófosás. -
tehát továbbra se jutott el az értelmezőközpontodig... sajnálom. kár, hogy nem szerepel mindenki nickje mellett az IQ-ja is, sok felesleges kört spóroltam volna már meg itt az esgén... :(
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.14. 16:12:40 -
azaz, maszatoljad csak. esetleg nem akarod tovább tolni a 15 példányt 60 euróért baromságig?
pont arról szólt az egész, hogy LEGALÁBB azt a 25 EUR-t (ill minusz steam jutalék) fizesse már be a kasszába...
értő olvasás: 1-es. leülhetsz. -
Még mindig áll a korábbi...
...ha te fizeted, akkor belepofázhatsz, ha nem, akkor meg
.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.14. 16:09:28 -
a steam haszna mindenképp rajtavan, mivel ő adja a kulcsot :) itt egyedül a dev haszna nincs meg, pont a leglényegesebb résztvevőé a nagy játékból... _SZERINTEM_ :) de ha szerintetek az ő megélhetésük és "jutalmazásuk" a legkevésbé fontos, ám vegyétek meg UGYANANNYIÉRT a cdkeysmaffiától ;) -
az indiai azért kapja kétezerért, mert ő annyit (se) tud érte kifizetni :)
te ELVILEG a nyolcezret is ki tudod fizetni, ezért kapod annyiért...
tedd a szívedre a kezed és mond, hogy a nyolcezredből hatezret szívesebben látsz a cdkeys fél-maffiózóinál, mint az euromilliomos kunosnál, aki megannyi játékórányi élménnyel ajándékozott meg az elmult időszakban. ezt így kijelentenéd? (ha nem, miért kell amazokat "védeni"?)
meg esetleg gondolkozz el azon, hogy ha egy euromilliomos kunosnak egyszercsak nem éri meg ANNYIRA a játékfejlesztés és hagyja az egészet a francba, ki jár rosszul? csak te (meg én). ha csak te járnál rosszul, most meg se írtam volna ezt a hsz-t, meg az előzőt se a témában ;) -
mivel 25 eur vs. 25 eur a tét, így asszem ezt most kipipálhatod.
szóval, miért egy maffiának adod a 25-öt, miért nem kunosnak? (minusz a steam sápja) -
unrealnoise #41930 Ez egy valós probléma, de fizess csak úgy, hogy ne ahhoz menjen a pénz,aki dolgozott vele. Szíved joga. De hogy még hirdeted is, hogy téged ez nem érdekel, nah az a non plus ultra. Remélem egyszer az asszonyod, meg gyereked sem kap pénzt a munkájáért, mert valaki más lenyúlta. Pont. Itt nem adakozásról van szó, meg, hogy ki mennyire sajnálja szegény sim fejlesztőket, hanem olyan pénzről, amit te valszeg rossz embernek fizetsz. Egy munkáért, amiért sokat dolgozott. De legyél csak büszke arra, hogy szerinted ezek hülyeségek, mondom, tapasztaljátok meg családon belül, aztán lecsó. Minősíthetetlen amit leművelsz... -
MasterMason #41929 Izé, nem lehettek annyira aljasok, hogy megveszitek 25 euróért EA fázisban ezt a játékot?!
Már már a warezzel egyenlő occsoért megvenni ea fázisban ha amúgy később lehetne sokkal drágábban is.
Nyilván aki támogatni akarja a kunost meg a szimipart az teljes áron vegye meg, meg mellé utalja át az éves fizetésének a felét a kunosnak a másik felét meg nekem!
Rég olvastam annyi hülyeséget mint itt.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.14. 14:30:07 -
Alex már írta, F2. Kocsiban ülve nyomkodd. -
Es hogy bindeltek billentyure valamit, akkor nem itt a keyboard alatt ...?
Meg honnan latjatok akkor mi van beallitva gyarilag ? -
Most nem tudom megnézni, de szerintem keyboardnál nincs csak kormánynál. -
Iranyitasnal , ha ramentek felul a keyboard reszre, akkor ott nektek vannak valami elore beallitott dolgok ? -
Nekem jo az F1 , de ti ne vegyetek meg, szar, nem tetszene senkinek ! :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.14. 11:26:02 -
GPx8 #41923
-
Solt #41922 Akinek az F1 2018 az etalon, annak a véleménye vajon mennyit számít?
-
GPx8 #41921 Szvsz. FFb-t meg a gumit úgy lehet tesztelni, ha visszaveszitek az autóban a TC-t és az ABS-t. -
Nekem se a gumi, se az ffb nem tetszik, ugyhogy semilyet, nehany kor utan felreraktam...:)) -
Tegnap nem bírtam magammal, csak meg vettem én is. Persze annak a tudatában, hogy ez még nagyon fapad lesz.
Grafika annyira nem érdekel, de nem estem hasra tőle. Hang tényleg király. Fizika olyan AC-s, talán gyengébb. FFB fos, nem érzem az autót, nincs meg minden apró visszajelzés. Kb 2-3 órám van még benne, tehát változhat még a dolog. Az is lehet, hogy ez a lambo csak ilyen semmilyen. Milyen időt mentek? -
Asszem erre mondjak , hogy csovesbanat.....!? :)
Nem veszi, hat nem veszi.... -
Nem gyakran előfordul, hanem a döntő többsége az. Sose értettem, hogy ki gondolhatja, hogy a "rendes ár" felért be lehet szerezni ilyen-olyan oldalakról, akkor ott minden stimmel.
Ellopnak egy kártyát, a bűnöző teljes áron megveszi a játékot és gyorsan értékesíti az ilyen oldalnak, ahol aztán megveszed te és aktiválod is. Közben a kártya tulajdonosa letiltja a kártyát és a bankja stornozza a fizetéseket. Így még netto minuszba is kerül a fejlesztő / kiadó, mivel neki vissza kell fizetnie a kárt, de ő már nem tud mit csinálni - a kedves GA vásárló nem tudta, hogy lopott, a bünöző meg szalad a pénzével. -
flyinghigh #41916 Az orosz régióból behúzva szerinted mennyi stex megy a fejlesztőkhöz?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Solt #41915 Gyakran előfordul ott olyan kulcs amit lopott bankkártyával / bankkártya adatokkal vettek... -
Biztosan arról is olvastál, hogy honnan tudták meg, hogy hol vásároltad a kulcsot és azt is hogy hányas cipőt hordasz és a kedvenc színedet is tartalmazta a beírt kulcs.
Szerintem nem kellene itt városi legendákat költeni, amúgy is elég hülyeség kering a világban.
-
Látom, rácoppantál a velőscsontra. Szerintem, engedd el ezt a témát!
Végül is csak azért válaszolok, mert belevauzol olyanba, amihez semmi közöd. A véleményed nem érdekel és az én véleményem se fog változni, tehát amúgy is meddő a dolog.
Majd ha látom, hogy összedőlni látszik az egész iparág és kiderül, hogy azért mert én nem a Steamen költöttem el a pénzem, hanem egy alternatív megoldást választottam, akkor majd átértékelem a hozzáállásomat.
-
Baromira igazad van. Szerintem ezzel megtiszteled a fejlesztőt. De nem egy olyan hírt olvasni hogy tiltották az accountot mert G2Aról vagy CDkeysről vásárolt. Lehet hogy megéri csak kockázatos. -
Nem tudom mi az az inercia, de jah, ilyesmi .... Ez a része nekem se jön be.
Plusz ffb-t bárhogy piszkálom elég rossz, kb csak valami fix ellenállás meg némi rázkódás, alig jelez vissza ... -
unrealnoise #41910 Még egyszer: Ha mindenki ezt csinálná, akkor lehúzhatnád a szimezést a béka segge alá. Sőt. A gaminget magát is.
Nem, nem nézed még a saját érdeked sem. Idézlek. "Közel ennyiért megveszem majd cdkeys-en, ha kész lesz." De nekem mindegy amúgy mit csinálsz. Én mindenesetre szeretek pénzt kapni a munkámért. Gondolom te is.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.09.13. 19:50:12 -
Solt #41909 Ennyi! ;) -
Szerintem Steam adja el mennyiségi kedvezményért, csomagban a kulcsokat, mert az már biztos pénz. Ki tudja mennyire lesz sikeres egy játék, főleg egy ilyen réteg játék. Ráadásul több marad a kasszában mert nem kell a fejlesztőknek, kiadóknak annyit tejelni. Ki van ez találva. Nem véletlen, hogy a kereskedelem egy külön szakma.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.13. 17:32:22 -
:))
off:
egyelőre veszem még a tojást, Marika néni akitől veszem 3 szintes házban él, f@szán sok pénzük van, több autó...csilivili, eprezésből.
..és fizetek a tojásért, qva jó tojásuk van 3íforintért, mert nagyon jól csinálják...ők meg a tyúkok.
Néha kapok ajándékba húrkát, ezt-azt, koviubit, mittomén.
-
Jajjjjj, ne legyél már ennyire demagóg. 

És hogy sápítozzál még egy kicsit, elárulom, hogy nem a fejlesztő érdekeit tartom elsődlegesnek, hanem a magamét. Jó nagy ge@i vagyok mi?
-
Jackal #41905 Pedig jobb lenne ha érdekelne, mert kunosék pénzért adták el egy nagy kiadónak a céget. A fejlesztők ezután is megkapják a havi fizujukat, függetlenül hogy szar lesz e a játék. Az eredeti ötletgazdák meg régesrég jól jártak.
Eladtak az assettobol 2 millió páldányt + 4.3 Million Euro a brandért.
Szóval személy szerint úgy gonolom ha valaki nem tudja kifizetni egy játékért a teljes árat, csak felét, az is megbocsátható(főleg ha eléggé hiányzik otthonról az a kicsi hó végén).
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.09.13. 17:25:17 -
mindenhol ezt irjak, utana lehet olvasni, vesznek sokat akar a helyi terjesztotol, ea uk stb, nincs rajta steam haszna, netan nincs rajta afa, netan afa trukkoznek jobbra balra, olcsobb regios valtozat, ahol ez mukodik, de a bevetel az egybol megvan a fejlesztoknel, marmint a kiadonal.
Gabe bacsi nem keves sapja sincs rajta, az mas kerdes, hogy utana az o infrastrukturajat hasznalod hozza, mintha nala vetted volna meg.
Na de a fejleszto nem jar rosszabbul nagyon.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.13. 17:13:17 -
unrealnoise #41903 Az nem érdekel, hogy kinek mennyi pénze van, ha mindenki ilyen oldalakon venne, bukás lenne, és senki sem invesztálna nem mertérülő befektetésekbe, ergo nem lenne következő rész amíg úgy nem látják, hogy lenne rá igény... -
unrealnoise #41902 Vajon mi te. Mit nem értesz azon, hogy nem kerül a fejlesztőhöz a pénz egy rétegjátéknál, és nem járulsz ahhoz hozzá, hogy még jobb még szebb legyen, esetleg legyen folytatása. Olvass utána ember, az, hogy ennyire tájékozatlan vagy és még mondhatnék egyebet is, téged minősít. egy fejlesztő szerint a warez jobb, mint a G2A... még egy and G2A - barát vagy ellenség?
Nincs mit. -
Jackal #41901 Nem akarok belevau, de a cdkeys nem valami olyasmit csinál hogy olcsóbb ukrán, indiai térségben veszi meg a kulcsot, ahol a csóróknak leengedik az árát és azt adja tovább?
Szóval a fejlesztő így is lát annyit amennyiért ott árulná.
Csak halkan megjegyzem hogy Kunosék euromilliomosok rég, szóval futni fogja vajaskenyérre jövő héten is nekik. (ellenben sok magyar családdal)