42876
-
#41794 itt eleg is lenne egy 80. helyre :)
gtr_masters
ui: persze a legtobb regi ido, azota sokat valtozott a jatek, de van eleg sok ranglista ahol nezelodhet az ember
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.08.26. 10:34:21 -
Indi69 #41793 Ferrari 458 gt2 spa 2:19:786. Most örülök mint egy kis kölyök, pedig az már régen volt:) -
mumus70 #41792 -
#41791 Lyukó - Parasznya is roncs már....de Sajókaza - Felsőnyárád télen még autózható...
Se HellRing nem lesz, se más itt borsodban... :/ -
csucsuminator #41790 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekünk minden évben hagyomány, egy Lillafüred - Felsőtárkány spanommal, amolyan szezon nyitó gurulás, ezt leszámítva inkább Románia és Szlovákia ahol tekergünk, de az említett útszakasz 3/4 olyan trágyafos minőség évről évre, hogy erőteljesen gondolkodunk valami új helyen, mert komolyan borzalom, hogy telibe fossák azt a szakaszt. -
csucsuminator #41789 Valaki egy jó Kakucs ringet is csinálhatna. -
Ratrak #41788 Transfogárról van elérhető modpálya tök jó minőségben. Nem nyavajogni akarok, félre ne értsetek, de ez így nekem duplikáció-szagú - úgy értem, tonnányi más szerpentin van még, amit meg lehetne csinálni, ez pont megvan már... :) Ettől még persze a laserscant nem übereli semmi, és tök, jó, hogy lesz, nyilván!
"Nálunk" meg, hosszú kihagyás után pont tegnap mentem haverral motorral egy "Mátra-Ceredet", a 24-es egy részét gyönyörűen rendbetették nem is oly'rég, de a ceredi részről sokkal jobb emlékeim vannak. Mondjuk nekem mindkettő picit túl szűk, és a hosszú, belátható íveket szeretem inkább, de azért fülig ért a szám tegnap is a sisakban. Jött mondjuk pár komoly arc szembe térdelős-könyöklősen, ott azért hálát adtam a Sorsnak, hogy nem kottáztak el semmit, és kötöttek ki véletlenül az én sávomban (motorozni veszélyes, sokszor nem csak a vétkes motoros számára, mint tudjuk) -
#41787 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem rossz, de inkább erre szavaznék :))
..Jászfalu-Tinnye között gyerekkel még 60km/h is hánytatós, egyedül viszont igazi gizda pálya. Így képen semmit nem mond, de annyira be lehet ejteni az autót hogy ihaj, Tinnye felől merészebb, de Tinnyének meg jó váltások kellenek...Esztergom-Dobogókő (Pilisszentkereszt)-Csobánka ez a második, ahol meg lehet mérkőzni és mindig mindeki mérkőzik is a mai napig, legjobb lenne összefűzni, nincs is messze, de sajnos Jászfalu-Esztergom nem jó :(
-
"Thanks to GISPRO http://www.gispro.pl/ and their "LASERSCANNING BEAST" car, we have now 23km of TRANSFAGARASAN NORTH + the tunnel to south side and some few kilometers of the south side. The scan has around 1 billion points, so now ahead of us there is few months of processing data and then we can start building the biggest laserscanned track for car driving simulations in history. Full release will be definitely in 2019, however early access will be available at the end of this year."
Forrás -
Jackal #41785 -2:25 körül, Reflections and shadows
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.08.20. 22:08:35 -
#41784 Off.:
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.08.20. 21:04:33 -
#41783 -
Jackal #41782 Asettoban is mutogatja az nvidia a raytracing feature-öket.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.08.20. 19:43:10 -
#41781 Sziasztok!
Pár évvel ezelőtt csináltam szimulátoros kérdőívet. Azóta eltelt 4 év, sok minden változott, és úgy gondoltam, hogy ideje egy újabb kérdőívet indítani. A kérdőívet az alábbi linken találjátok:
Szimulátoros kérdőív 2018
Korábban volt magyar nyelvű is, most csak angol nyelvű kérdőívet készítettem. A kérdőív kitöltéséhez e-mail cím nem kell, és teljesen anonim a kérdőív.
Akinek van 2 percnyi szabadideje, és kitöltené, azt hálásan megköszönném.
A kérdőív aktív az alábbi időpontig: 2018. szeptember 30.
A lezárás után a kérdőív eredményei publikusak lesznek.
-
mumus70 #41780 -
Gibor #41779 Ne is mond, hajam égnek állt mikor hallottam hogy brezovát bezárták. Kb egy időben lett kész a Sierrám driftelni.... Most ott vagyok hogy csináltam egy autót amit nem tudok használni sehol. -
#41778 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A "Video Res"-ben, a "refresh rate" 60Hz vagy afölött van? -
#41777 Nalam RF modtol, meg csillagallastol fuggoen tudott 10-tol 300 fps-t produkalni...Az ilyen. -
#41776 Sajnos ez így van. Megölik az egészet. Kabára és r4-re jártunk párszor míg volt egy játszós bömi, de az is nagy lutri volt, hogy mikor jön ki a rendőr kötekedni. Brezova szintű pályát simán fellehetni húzni bárhová, és fenntartható lenne. Nem az adófizetők pénzéből menne az üzemeltetés mint mondjuk a nagyerdei stadion esetében. -
Leslie878 #41775 Köszi! Valami tuti nem jó nálam de nam tudok rájönni,az rFactor2 az játszhatatlan 15-25 fps . PC2 Raceroom jó, és 3dmark teszt is megfelelő! Lövésem sincs! Bocs az OFF-ért -
Solt #41774 Nálam plusz pár % -
Leslie878 #41773 Bocsi! csak egy gyors kérdés! Aki Win 7 ről átállt win10-re ugyanazzal a harderrel mekkora fps különbséget tapasztalt? (én sokat lefelé) erre lennék kiváncsi. köszönöm! -
#41772 Assetto Corsa Competizione -
csucsuminator #41771 Ez egy olyan országban soha nem fog megtörténni, ahol, nevezetesen Brezováról ki lett tiltva a drift, mert a traktorosokat zavarta a gumifüst. (wtf?!)
Rászántuk az időt és a pénzt,felkeltünk rohadt korán és lekocsikáztunk Debrecenből, lepakoltuk a trélert stb. és este hazaestünk, de legális keretek között tehettük.
Ha minden ilyen kaput becsuknak a vége az lesz, hogy azok akiknek benőtt a feje lágya, vagy jobbra fordult az anyagi helyzetük és megtehették a pályanapozást, kifognak menni az utcára és jobb híján a pályázásra szánt pénzt majd letudják a bírságra. -
mumus70 #41770 Én ezért csopperezek..... 90-el, talpammal előre tolom a szelet, a felcuccolt sátornak dőlve, nézem a tájat, (én látok is belőle valamit, nem csak egy elmosódott pacát) és egy seggel kimegyek a világból 1300-as fordulaton..... ;) -
MasterMason #41769 Nem, a balesetek úgy történnek, hogy azt veszi észre hogy kétszázról már nem lehet megállni...
-
#41768 Értem amit mondasz, de a balesetek nem úgy történnek, hogy a motoros nem vette észre, hogy már 200-zal megy. :D
Bevállalta mert kellett az adrenalin, mert már rég húzta neki...vagy soha.
Ha lenne pálya akkor hidd el eszébe se jutna nyomni neki közúton. Ez a lényeg. Az utolsó mondatodra nincs mit mondanom. -
MasterMason #41767 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én jobban tartok az "önvezető" autóktól, nem bízom benne és soha nem is fogok! Nem beszélve arról, hogy senki nem fog felelősséget vállalni az önvezető autók által okozott halálos balesetekért. Nem egy halálos baleset volt már ez miatt is.
A gyors motorok meg a gyors sport autók szvsz teljesen alkalmatlanok ma már ezekre a szar utakra. Valami kurva nagy terepjáró kell ide, egy hummer mondjuk, abban úgy kb már teljesen biztonságban lehet autózni. -
#41766 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudod te is hogy kontroll nélkül ez kibszott veszélyes, ahogy egyébként egy autó is, mondhatnám a hajót is de az viszonylag ritka lakott területen.
motoroztam, és most is van motorom (igaz 1948-s), de triáloztam Aprilia-val, és terepeztem drBig-l sőt utcáztam is vele.
ésszel muszáj menni, lelkileg egy életre megnyomorodik az is aki elüt egy másik embert, pláne gyereket.
Ebből a szempontból nagyon várom hogy 20 év múlva önvezető szrok legyenek, mert a bennem élő hülye imádja az adrenalint, csak nem tudom mennyi mázli jut a családomnak...nekem qva sok jutott. -
MasterMason #41765 "Az nem tudás hogy a főutcán 200ra gyorsul."
Nem arról van szó hogy tudás 200-al menni, hanem arról, hogy szinte észre sem veszed, hogy már kétszázzal mész.
Pályán meg nincs akkora baj akkor sem ha eldobod a motort, mert nem jöhet szembe egy autó, nincs egy álló ház, betonfal vagy akármi más aminek nekicsapódnál és van hely csúszni...
Ja és 15 éves gyerekek senkit nem picsáznak el, maximum őket az apja.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.08.14. 10:31:04 -
#41764 Legalább minden megyébe kéne egy versenypálya, nem kell hungaroring színvonal, de lehessen motorozni, gokartozni, driftelni stb. Higgyétek el hogy több pénzt hozna mint egy ótvar stadion. A motorosokról meg annyit, hogy a zöme egy pályanap alkalmával legalább azt felmérné, hogy még qrvára nem tud motorozni. Az nem tudás hogy a főutcán 200ra gyorsul. Viszont mikor rájön hogy pályán 200ról 50méteren be kell dönteni egy kanyarba és 3 kör után hulla fáradt, valamint elpicsázza egy 15 éves gyerek supermotoval...nos utánna már nem tolná a közúton. -
MasterMason #41763 Pont az a baj a motorral, hogy a 200 az pillanatok alatt ott van, szinte meg se húzod rendesen a gázt és már 200-al mész. És hiába figyelsz arra, hogy csak akkor húzod meg ha éppen nem látsz senki az úton, bármikor kijöhet eléd egy autó... Nyilván nem az ö hibája... A hiba abban van, hogy fiatalon a legtöbb ember még alkalmatlan arra, hogy felfogja a valódi veszélyeket... -
#41762 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindenki hülye :D
főúton lakom és 1km-re van a versenypálya, és hét és fél ezerért fél napot lehet biztonságos körülmények között vagánykodni.
Ennek ellenére üveghangon döngetnek el a motorosok, ..200 méterre van az általános iskola zebrával.
Egy motorosnak utánamentem és Inárcson lekaptam, finomban oltottam mert a fiam is bent ült az autóban, de f@szkodtam rendesen meg van neked gyereked bazd+, és ha nem jól reagál elrúgtam volna a térdét (ezt csak az érti aki volt már ilyen helyzetben, végre alszik a kislányom, és nem esküszik dudaszóval senki, elment a fagyiskocsi is, erre ne bazz üveghangon víím egy kibaxott Rossi, gyerek persze sírva ébred..)
Szóval morcos voltam, erre olyan bűnbánó arcot nyomott, meg jól reagált hogy elengedtem a szitut.
Falubeli volt ehh, szal inkább a politika, valamit majd kiraknak, ...hogy ne az én gyerekem legyen az akit éppen csak hogy elkerülnek 200km/h-val. -
#41761 Rohadjon meg aki 200-nál nem jól méri fel a távolságot és kikanyarodik a motoros elé ! :DDD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.08.13. 17:39:59 -
#41760 Teljesen egyetertek. Egyre tobb az auto ,es kurva szarok a soforok sajnos... -
MasterMason #41759 Veszélyes, fiatalon még nem normális koromban kb kétszázzal mentem át egy falun egy yamahával amikor is kikanyarodott elém egy piros lada, alig tudtam összekaparni a motort és kb 5 centivel tudtam elmenni mellette... Egy barátom meg több hónapot volt kórházban meg másfél évet lábadozott mert felkenődött egy teherautóra, csoda hogy túlélte.
Sok ember van aki nem érhette azt meg, hogy felfogja milyen marha veszélyes a motor és ma már úgy gondolom, hogy a gyors motor csak versenypályára való... Szarok az utak, rengeteg autós szarul is vezet szóval még csak nem is kell hogy te hibázz...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.08.13. 13:24:38 -
mumus70 #41758 Sok sok hiba, szenvedek ezzel a vassal...
-
#41757 Azert az ut szelen is osszeszorul az ember segglyuka:O
-
#41756 Nem a rajtra gondoltam, 8. percnél pont a célrafordítóra alakítasz ki tempókülönbséget, és bementél mellé az első kanyarban, ott könnyen kiesés lehetett volna, pedig elég sok pozíciót visszakaptál az előző körben elég sok esemény volt. :) -
mumus70 #41755 Hát pedig 6 futamból ötször elfordultunk ott a rajtoknál, volt hogy hárman is. Csak pont annyira húzott rám, hogy kibillentett, 10 centivel kevesebb helyet hagyott mint kellett volna.... :p