42876

banner
  • GeriDoc
    Nem a Tommy logója lóg bele?
  • lac coo
    Jesszusmaria ! :))
  • Alexease
    Az Audi logot is lecserelhetnek, belelog a mellette levobe;)
  • Szabi #32744
  • Skypack
    1.3.2
    - Graphical fixes for Ferrari F40 (s3), BMW M4 and Akrapovic, Zonda R
    - Corrected SCG003 Fuel consumption
    - Fixed Dual Core CPU crashing due to non properly initialized threading using "Timer
    Process"
    - Fixed replay framerate wrong multiple of physic engine rate producing wrong speeds in replays
    - Fixed user force feedback capping the value to 100% on load
    - Fixed volume balance (exterior) for some cars
    - DX10.1 fixes are not also active for the ksEditor
    - Possible fix for colored spectators using new camera facing rendering
    - Performance improvement for camera facing spectators when reflections are active
    - Fixed Lotus 98T AI tyre strategy (choosing qualify tyres even for tracks that are too long for those)
    - Added DRS zones to Nordschleife
    - Improved AI lines at Nordschleife
    - Slight improvement in AI race craft
    - Changed Led on Huracan GT3
    - Fixed DLC2 cars lap limit on quick races
    - replaced Lamborghini Logos
  • barcalaci84
    TYuki! ott van a gyári app jobb oldalt:) real time a neve... akülönbségeket mutatja illetve a célvonalon áthaladók köridejeit...
  • lac coo
  • lac coo
    Nekem nagyon tolta az orrat fektav vegen, igaz orrmotor...
    A gumihok erdekesek voütak, egyik forro, masik jeghideg harmadik meg sarga negyedik zold :)))
  • Tomo15
    1-2x meg tudtalak volna előzni ha erőszakoskodok, de simán lehet hogy utána szétbarmoltam volna a gumijaimat szokás szerint :) Örültem, hogy végre tudok valakivel jó tempóban egymástól pár méterre kergetőzni, ráadásul végig nagyjából azonos tempóban és stabilitással, és nem utolsó sorban normális pinggel. Tavasz óta szinte csak külföldi publikokon mentem, és hát ott vagy ufók vannak, vagy olyanok akik esnek kelnek javarészt, ha meg esetleg nagy nehezen találok valakit akivel egy szinten vagyok, akkor is előbb utóbb jön egy betépett kamikáze és véget vet a mókának :D

A gépet most nem éreztem egyáltalán rossznak, és a ffb-je is mintha részletesebb lett volna mint előtte, de lehet csak placebó :)
    Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.10.11. 21:29:43
  • lac coo
    Rohadtul gyorsabb voltal, muszaj volt rosszabb iveken me nem hogy be ne bujj ( meg sokszor ugy sikerult :) ), de rettenet hultek a gumik. Igy mar azert jobb volt , gumizodas alig volt meg hideg is volt , nem volt sinauto :)) Hetedik nyolcadik korben a sikan elott ha nem adod fel beengedtelek volna ,ott mar nem volt mit tenni :)))) Mar kicsit ciki volt, olyan feltartasnak tunt amit csinaltam :)))
  • Tomo15
    Szépen vezettél, rég mentem ilyen élvezeteset! :)
    Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.10.11. 21:19:25
  • lac coo
    Na majd megegyet megyek ha lesztek, most pihegek kicsit, G Tomi kihajtotta belolem a szuszt !:))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.11. 21:09:21
  • cstibikeee
    A pingem csak 13539 volt (le is fényképeztem).
    Fel kellene gyújtani ezt a net szolgáltatót.
  • cstibikeee
    Azért vettem le,h így talán nem tapad annyira. :)
  • Alexease
    Jo ez, vegyel fel pulcsit:D
  • lac coo
    Tibi, qrva hideg van a szerveren, 17 fok a levegő, 25 az aszfalt :) Legalább 25 fokos levegő kellene :)
  • lac coo
    Engem nem zavar ha gyorsabb .
  • cstibikeee
    Az igaz,h a huracan nagyon gyors a többihez képest. Kapjon egy kis plusz súlyt? Sztem egy max 10-15 kg elég lehet.
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.11. 18:06:04
  • cstibikeee
    ok
  • lac coo
    Meg legyen tiz kor .:)
  • cstibikeee
    Akkor lesz jelszó: sghu
    Most verseny közbe nem indítom újra a szervert, olyan max 19 óráig várok vele.
    És akkor lesz gumimelegítő, 2x gumikopás és green tarck alapból.
    Ha így jó lesz.
  • Tomo15
    Arra szívesen beneveznék én is. Bár voltak normális külföldi arcok is, sajnos kiszűrhetetlen az a pár kamikaze, aki most is szétbarmolta a versenyeket :\
  • Alexease
    Most jott egy kis munka, de 1-2 ora mulva en is mennek meg.
  • lac coo
    Este meg mehetnenk, akar jelszoval is ...
  • Alexease
    Koszi, betettem a linket a szerver listazo ala!
  • Alexease
    Igy, hogy free a CSRacing szerver, gyorsan elore ugrott a nepszeruseg listaban:)
  • arty
    bocs, ha benazasommal barkinek hazavagtam az elmenyet :)

- durva, h volt aki nissannal 1:48at ment
    - elmezony +5mp, nem jo érzés :D
    - és azt se stabilan... _NEKEM_ ez a lambo se könnyu, s bár az audiknál látványosabban jobban ment, rajtam az se segitett
  • Alexease
    :D
    Ezt majd finomitjak. Gondolom bent mardt a sikan kulso reszen is az ellenorzes, ahol nem sok ertelme van, es poziciocserelnel nem figyeli az elojeleket;)
    Bar most nem lattam levagos embert, de free szerverre nem art ha van ilyen lehetoseg.
  • Alexease
    Nem is figyeltem, csak a sok kulfoldit lattam, tabellat nem neztem, gondoltam darab darab:D
  • Skypack
    Privátba adj egy címet és küldök
  • lac coo
    OFF:

valaki tud adni valami torrent meghívót, 1st úgy tűnik egy darabig nem fog üzemelni ...másom meg nincs ...
  • b-type
    áá tuti kifinomultabb, levágtad a kanyart: le. változott a pozíció ebből kifolyólag: igen. 120helyes rajtrácsbüntetés bekapcs.

:D
    Pedig nem lenne bonyi szvsz, a pályalevágást nézve ha pozíciószerzés történt akkor bünti, ha sima vágás, pozíciószerzés nélkül akkor köridő a célvonal végén, és annak fényében bünti.
    Persze nem fed le mindent, de nem is kell....igazságtalan dolgok vannak a versenysportban,...és visszatartó ereje is kell legyen.
    Pl. egy rajt kiugrásért áthajtásos büntetést kiszabni, soha nem volt igazságos, pláne mivel a versenyző aki kiugrik ált. rögtön el is emeli, ezáltal teljesen elszúrva a rajtját.
    ..bár egyszer láttam amikor vicces módon óriási berajtolás volt, és hátsó sorból valaki bődület előnnyel fordult az első kanyarra,...de azon sztem még a bírák is röhögtek. :)
  • lac coo
    amúgy engem kergettél sokáig :)))
  • lac coo
    GTRM- nél nincs bekapcsolva futamra ..
  • Alexease
    Igen, kulfoldiek;) Ha nincxs password, es 4-5 ember belep, azonnal megtalaljak es tele lesz. Klasszik free/fun szerver allapot, akik nem igy, ismerettseg alapjan online-oznak, azok a lobby-t vizslatjak, szinte lenyegtelen milyen szerver es mi van rajta.

Amugy nem volt olyan nagy kaosz, mint gondltam. Persze hatulrol indultam, az a biztos, es mar a celegyenesben baleset van, de ez alap:) De utana vlt 1-2 jo ember.

De erdekes az AC buntetes rendszere, ezen meg tuti finomitani kell. Bar uj palya.
    Az utolso sikanban megcsuztak elottem, igy a kijaraton a kulsoivel a bukoterbe menekulve kerultem ki. Megelozott 3 auto, suru mezonyben ez alap. De ahog atmentem a celvonalon, betolt a garazsba 10 sec-es buntetes kihagyasaert (?!):) Gondolom levagasnak vette a sikan kulso (!) reszet? :DD Es az mar nem szamit, hogy kozben 3 helyett buktam:D

Ha mashol is ilyen necces, akkor a bajnoksagoknal probelamas is lehet a dolog.
  • cstibikeee
    Ja, jöttek külföldiek. Tegyek rá jelszót most? M ár én se tudok belépni. :(
  • lac coo
    Nem ferek be :)
    Ezek amugy kulfoldiek, vagy mi ?
  • Tyuki80
    benézek én is, ha nem baj egy óra múlva kb!
  • Alexease
    Igazabol nem olyan "rossz" a helyzet – amit rossznak azert nem mondanek, ez inkabb csak mas. Eddig jo FFB volt es kicsit "hagyomanyos" FFB-mukodessel. Most talan kicsit kozelitett az iR/rF2 stilusu, inkabb "kormanymu" stilushoz. Igy nem "csak" a jobbra-balra terhelodes erezheto, a fuggoleges mozgas es az egyeb effektek, hanem mar kicsit a felfuggesztes "egyeb" allapota is. Talan ettol tunik "nem olyan kozvetlennek" es/vagy "elnagyoltabb" mozagasunak. Esetleg a gumi erzes emiatt is mas, mivel meg "szokvanyosnak" tunik, igy talan tobbet szamit az erzesenel ez a felfuggesztes vs. FFB "atvitel".
  • Tomo15
    Én is csatlakozok hozzátok! :)