42876
-
Pitti #32787 Ferrari GT sem olyan mint a régi fizikával. Monzában minden kanyarban apextől mehet a padlógáz. Ascari sikán végig padló,
gyári TC-vel, TC nélkül nem próbáltam, lehet, hogy csak a TC lett brutál :D
Hozzáteszem, én nem panaszkodom, ha ilyen hát ilyen, gyorsabb sem igazán lettem. :) -
#32786 Mondjuk azt nem tudom, a tobbit eddig bottal se piszkaltam mert nem volt jo, most mar akkor ez sem :) -
#32785 Ilyen videok minden jatekrol vannak, semmire nem jo, csak magunkat altatni . Szerintem meg Forza egyrol is talani lehetne ilyent . :) -
#32784 szerintem tök ugyanolyan kigyorsítás szempontjából mint a "régi fizika"...kivéve a Nissan...most már az se bűvészkedős hanem olyan mint a többi... -
#32783 Nissannal utana mentem a setuppal, muszaj volt, de eleg nyakatekert lett :))
Nulla hatso szarny , hogy ugy ahogy ne legyen atom alulkormanyzott, maximum mi usz elso kerek osszetartas, az auto orra az egekben, a hatulja leengedve amennyit enged, igy most jobb.
Nissanrol beszelek, a Lambo nekem alapbol menthetetlenul orrturosnak tunik, max diffivel, nulla dzafnyal gyors kanyrban gazadasra leszalad az ivrol, szoval en innentol nem foglalkozom vele :)
Amugy meg a legelejen , mikor total mas volt az egesz akkor is ezt mo dtatok, hogy biztos ilyen, mert Ku os tudja , akkor most hogyan ...? :) -
Pitti #32782 Ha laccoonak van igaza, akkor drága mulatság lenne. Az első kigyorsításon nekicsapom a palánknak :)
Mondjuk én is emlékszem olyan gt videóra ahol látszanak a pedálos lábak, és azért ott megy a bűvészkedés a gázon, meg a fékkel stabilizálás. De a fene tudja már milyen autó volt, meg mennyire volt már szar gumikon miegymás.
Szóval lehet, hogy ez most kicsit túl könnyű, de nekem így is tetszik slusszpassz. És nem csak azért mert nem szeretek szenvedni
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.14. 11:19:35 -
#32781 értem, tehát ha abban a tudatban vagy, hogy ez a "régi fizika", akkor jó.. ha már tudod, hogy ez az "új", akkor nem jó... :DD -
#32780 Jah tenyleg :))) -
#32779 Ha visszamesz egy kicsit van footcam os video is, ott latszik hogy nagyjabol csak ha mar egyenesben van az auto, akkor tol padlot, en kikapcsolt tc vel is kb azonnal tudok.
Jah, jut eszembe en mar vezettem gt autot es nem jo a mostani ! Vita lezarva :)))) -
#32778 hogy lenne régi fizika ?ez a Lambo... -
cstibikeee #32777 Azt mondom dobjunk össze közösen egy "kis" pénzt, béreljünk ki tesztelni egy GT3-as gépet, és megtudjuk az igazságot. :D :D -
Pitti #32776 Igazából látni kéne azt is mennyit gépészkedik gázzal fékkel, mert ott van a kulcsa az egésznek. -
Pitti #32775 Én se tudom melyik az igazi, és valóban ez most könnyűnek tűnik vezetni, de én ezt is élvezem. Mivel nem vezettem ilyen autót, fogalmam sincs.... de még hajlandó vagyok elhinni, hogy tényleg lehet ilyen. Kunosnak legalábbis elhiszem, másnak nem biztos. :)
De nekem tetszik így is, azért mondtam, hogy azért annyira nem katasztrófa :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.14. 10:40:52 -
#32774 Sot meg jatekot se csinaltam ! :)
Alex jobb videokat tud, barmit osszerak hogy halapontosan stimmeljen.
Nem jo es kesz, nem tudom, milyen vezetni de ilyen cdapkodast tuti nem latok mint. Ost van :)
Amugy ez regi fizika a videon, az jo vot ! -
#32773 kezdjük az alapoktól, vezettél-e már GT autót ?
mi alapján gondolod, hogy amiket eddig vezettünk virtuálisan, valósághűbb és nem így viselkedik az igazi mint itt
-
#32772 Dehigynem ! :)
Vagy vezettel mar ilyen idetlen fizika al GT autot a 20 eved alatt ?:) -
Pitti #32771 Ennyire azért nem katasztrófa -
#32770 Alulkormanyzott vacak, ugy fordul mint egy ezerotos . -
Timbu #32769 Az új Audi R8-ról mi a vélemény? -
#32768 Azokat ki sem mertem probalni, azok elotte is raketak voltak, a Nissan volt egyedul elvezetes, igaz lassabb is.
Ezert is nevtem a gtrm futamokra. De igy lehet kiszallok, nem elvezem :)) -
#32767 a Nissan-t biztos jobban megváltoztatták h ne lógjon ki lefele a gt3 géposztályból (végülis eleve a gt3 erről is szól h akülönböző márkákat úgy változtatgatják h pariban legyenek...a Mekinek speciel eddig is elég volt 2-es 1-es szárny:) -
#32766 Hát eddig 7-8 -as szárnnyal óvatosan gyorsítva tudtam elfordulni, most nulla szárnnyal majdnem a csúcsponttól padlózva .
ez így nem tetszik :) -
#32765 lehet igazad van, alig mentem pár kört a gt3-mal...azt is csak azért h megnézzem milyen "konzolosodás " történt:)...én semmi ilyet nem tapasztaltam...annyira padlógázas mint más komoly szimben...illetve a downshift protectionre voltam kiváncsi...az is teljesen olyan mint máshol...
amiről te írsz, arról nem nyilatkoznék mert ahhoz keveset mentem...csak a két említett dolgot akartam megnézni , összehasonlítani...
-
#32764 ezt csűrhetjük akárhogy,m ilyent , hogy az eleje csak a gátelvételtől meg a pici gázadástól ide-oda csúszkál 30 centit, én még nem láttam ,se élőben se más játékban, szóval vagy Kunos cseszte el, vagy mindenki más :)))
az meg főleg vicc, hogy a Nissannal úgy tudok gyorsabban menni, hogy féktávon csúszik végig a hátulja.. ez még elmegy de a gumi ekkor érzi jól magát, egyébként hideg :)))
De legalább is nem melegszik el az tuti ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.13. 19:48:22 -
Jackal #32763 Jó az, legalább lesz egy kis izgalom a pályán :) -
#32762 Bizony egyről beszélünk.
Valóban, az utcai gépekbe nem lehet belekötni. -
#32761 Volt olyan, hogy fenékkel felfele álltam meg a rázón, ahonnan gyorsan hátra tudtam volna menekükni, de ugye a lejtés miatt is gurult az autó, lábam már a gázon volt a tolatáshoz, ráadásul én ilyenkor azonnan kikuplungolok, ahogy induláskor is, tehát kb tökmindegy a motornak/váltónak hanyadikban vagyok. -
#32760 Jah igen ,lehet egyre gondolunk.
Irtam is ,hogy pedalokkal kormanyzok a kanyraban , harminc centiket maszkal az eleje csak gazadasra el etelre. Mo djuk a nissan az nem, az tolja magat.
Szerintem gyorsitasra is extr mod tapad, tulkormanyozottsag meg tenyleg alig van, siman nullara rakom a szarnyat ott ahol eddig nyolcon volt ...
Viszont az M4 ,meg az ahhoz hasonlok jobbak lettek sokkal, annak jot tett, hogy nem csusziknaszik allandoan . -
#32759 mondjuk szerintem ilyenkor a legjobb ha megállsz és nem kezdesz el tolatni, mert annál szerintem nincs rosszabb:)
IR-ben szintén nem tusz addig N-ba kapcsolni míg meg nem áll a FORD...úgyhogy lehet h az IR-sek is hülyék meg Kunosék, de ez így van valószínűleg... -
#32758 Downshift protection engem egy dologban idegesít, de ott nagyon. Kiforgat valaki, állsz az út közepén, gurul az autó 0,1km/h-val, és nem engedi rükvercbe rakni. Természetesen arra sincs esélyed, hogy gyorsan ESC-et nyomj és beugorj a boxba, hiszen a fene nagy realizmushoz hozzátartozik, hogy ha már ott vesztegelsz a pályán arccal Mekka felé, de a sebességed nem 0,0km/h, akkor okvetlenül tedd tönkre a többiek versenyét is, mert milyen már, hogy menet közben beugrassz a boxba... -
#32757 Regi, kiszaradt, repedezett, vintage ballonos gumik:D -
#32756 Még üzemmelegen is olyan mintha egy darab műanyagon fordulna, rossz az átmenet ahogy elveszíti a sebességet csúszás közben, gázadásra lehetetlen túlkormányzottá tenni (súlyeloszlástól függetlenül), azonnal alulkormányzott lesz, mászik, taknyol, majd abból csap át túlkormányzottba. Gondolom közrejátszhat, hogy régi setupokat használ a játék, amik az új körülményeknek nem felelnek meg, ezért is ilyen buta az egész. -
#32755 tegnap tudtam csak kipróbálni az update-t...kíváncsi voltam mi ez a nagy sírás h konzolosodik stb ...
más lett, de szerintem jobb... a GT+ autótól meg nem értem mit vártok h ne tapadjon... az tapad...gyorsan megnéztrem IR-ben a FORD GT3-at (ez van meg:) ) ugyanúgy padlógázzal lehet kigyorsítani... Ők is konzolpiacra hajtanak?
downshift protection ott is van és gyak teljesen így működik ott is...végre nem lehet visszadarálni a fokozatot, normálisabb féktávokat lehet venni... -
#32754 Azmiaz, hogy oreg gumikon megy ? -
#32753 Igazad van, de ezekkel lehet igazán szoros csatákat vívni, többen is használják őket. Megkaptuk végre hátborzongató minőségben a V10-es hangokat, erre olyan az egész mintha öreg, kiszáradt gumikon mennének az autók.
GT2-es Ferrarik olyan könnyedséggel p*csázták el a mezőnyt másodpercekkel, hogy öröm volt nézni. -
#32752 Annyi frankó gép van, ne idegesítsd magad a szutyok GT autókkal :) -
#32751 Szinte minden alkalommal Alt+F4-gyel lépek ki, borzasztóan felidegesít, valahányszor elindítom. GT autók gyengesége ezen a spanyol pályán hatványozottan megmutatkozik. -
Tyuki80 #32750 Azt tudom,de nekem a régi kell amit fent kiírt!Ha üldöztem valakit,csak felnéztem a célegyenesben és mindent tudtam.Ezen túl sok a név,adat ami nem érdekel és kicsik a betűk,viszonylag sok idő megtalálni ami érdekel.Több egy pillanatnál,ez nekem sok:) -
neilszab #32749 Kedd esti FunRace: Audi R8 LMS GT3 & Lamborghini Huracan GT3!
Itt az ideje, hogy komoly a versenykörülmények között is próbára tegyük az új GT3-as gépeket, a 45 perces futam a GT3 bajnokság soron következő helyszínén, a Nürburgring-en fog zajlani!
A részvétel nyílt, mindenkit örömmel látunk a rajtrácson, aki fel tud nőni a futam komolysághoz!
Kedd - Dream Pack 2 - GT3: Futam infók
Vasárnap - GT3 Bajnokság: Futam infók -
#32748 Egy két infó
Marco Massarutto: "maybe you mean P1 GTR."
Also: "There are some drift models already available in Assetto Corsa: M3 E92 and M3 E30 - select the car, mouse rollover on the icon, select "S-drift" version. Toyota AE86 currently in development, we might provide other drift setups in future"
Lesz pitstop és tankolás singleben még ebben az évben.
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.10.12. 17:11:39