Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Konzolon mi csak nyerhetunk, ode ez edeskeves, kell meg palya, eso, csicsa .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nekem ezen kívül nem lett volna vele bajom, viszont így számomra használhatatlan. 😞

www.smart-bus.hu

arty
Tetves w8.1 😞

Forza.

Gadfly13
Kellhet nekik is a lóvé ill. ez is egyfajta magyarázat arra, hogy miért van mostanság csend. Hegesztik a f@st... <#pias>

simraceseries.com

bardocz
Báze, nem figyeltem 😄
raczger
bardocz
De arról eddig is tudtunk. Viszont modern F1 bejelentésre nem emlékszem. Aztán lehet csak a lotusra skin 😄D
Skypack
inkább 1:02től 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

bardocz
0:53-tól érdekesség.
bardocz

Törlöm le, árkádkonzolosfos nemkell<#idiota>
Van rajt két M6 menet amiben nincs csavar <#hehe>, oda felcsavaroztam egy ezer forintos kommersz autós mobiltartót <#circling>

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 13:18:18

Tomo15
Nagyon király! Hogy erősítetted fel a mobilt a base-re?
Gadfly13
Szuper, Köszi! <#eljen>
Elképzelhető, hogy ha délután hazaérek akkor beruházok rá, de még előtte le kell tesztelnem, hogy mi, hogy fér el az asztalon ill. milyen a látószög. 10.1-es tabom van, viszont az a kormány mögött sztem nagy lesz. Engem elsősorban a plusz infók érdekelnének (gumi, benya stb. adatok), így valószínűleg a monitor mellett lesz a helye. <#hawaii>

simraceseries.com

lac coo
Nem dugok be oda mast, a kormanyt ki sem huzom soha...a gamepadot kelle ketszer kibe dugnom mert nem mukodott....

Gadfly: Összedobtam egy kis összeállítást a HUD dash-ről. Sajnos az autofókusz nem működött túl jól, elnézést ha néha homályos vagy túl világos a kép... azért igyekeztem 😊 Rengeteg féle layoutot lehet még csinálni, igazából szinte mindegyik autó műszerfala elkészíthető.

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 11:59:58

Ne dugjatok be semmilyen más eszközt arra az usb portra, amin a kormány van. Akkor nem fog bekavarni.
Nesuten

Assetto Corsa - Le Mans Futam Jelentkezés 2015.06.27.

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

lac coo
Nekem talan auota jo ez neha elo, amiota van egy vezeteknelkuli gamepad a gepen, azt neha ki. - be kell dugni mert elfelejt mukodni.....Lehet ott keveri meg az eszkozok kiosztasat.....

Szerintem nem, ....nekem sincs bekapcsolva a kormány, csak ha szükségem van rá. Olyan is volt, hogy már elindítottam az AC-t mikor eszembe jutott, hogy nem megy a kormány, utána kapcsoltam és tekergette magát és működött is... Előfordult, hogy már elkéstem, de a profilt soha nem felejtette el. AC ki-be és kész.
Inkább a több usb eszköz sorrend kavarodás lehet a gond... illetve ha másik usb portba kerül a kormány valami miatt, vagy usb hub-ba van..
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 10:17:59

köszi a válaszokat! Ez az öreg guriga csak egy usb-s, viszont van egy ps3 kontroller is rádugva a gépre. Most úgy látom, hogy az lehet a "felejtés" oka, hogy a kormány egy kikapcsolható kontaszettbe van bedugva (tápellátás), és ha a bootoláskor az már be van kapcsolva, akkor nem felejt az AC, de ha a win7 már felállt, és csak utána kapcsolom rá a tápot a kormánynak (akkor tekergeti el a végállásokba), akkor felejt... 😊 (azért raktam külön kontaszettre, mert sokszor nem kell a kormány, és ne tekergesse nekem állandóan fölöslegesen - meg ki tudja, mennyi áramot fogyaszt "idle"-ben, az is lehet szempont) Szóval lehet, hogy tényleg valami sorrend-dolog lesz ez, köszönöm még egyszer! 😊
lac coo
Nekem harom van, szinten szeret megbolondulni ....

Gondolhatod mekkora volt a fejem! 😄 Ott az elmentett profil, betöltöm, és egy nagy katyvasz az egész, mert összekevert mindent! 😊)

www.smart-bus.hu

G940-et újra programozgatni fincsi lehet. Szeretem, amikor egy már jól működő dolog az új verzióban nem működik.<#eljen> A win-t nem az ED-esek fejlesztik?<#idiota> Vagy a CARS-os csapat?<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.06.03. 08:57:00
Pontosan úgy van minden ahogy írtad, előtte én is meglátogattam az összes virágárust, szerintem annyira kevés embert érdekli, hogy nem látnak benne fantáziát <#idiota>
A HUD Dash Key for Assetto/pCars kell neked amit linkeltél is. Igaz én még külön külön vettem ac-hoz meg cars-hoz mert még akkor nem volt ilyen lehetőség, illetve akkor a cars még meg sem jelent... de így jobban megéri mindenképp.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 08:49:49

Mert valószínűleg nem használsz más olyan USB kiegészítőt, amit joystick-ként értelmez a Win8! 😊

A G940 három vezérlőjét (joy, bot, pedál) rendszeresen összekeverte, főleg, ha profilt mentettem, és vissza akartam tölteni. A W7 semmi ilyet nem csinál! 😉
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.06.03. 08:49:04

www.smart-bus.hu

Gadfly13
w8.1x64-et használok jó ideje és semmi ilyen problémám nincs a G27-el. <#wink>

simraceseries.com

Bedugási sorrendtől függetlenül behülyül elég sokszor a W8... nekem a G13 állandóan be van dugva, majd amikor felállt a winfos, után dugtam rá a G25-t, de ennek ellenére rendszeresen újra kellett az egészet kalibrálni AC alatt. A G940-l még durvább a helyzet... Amióta visszatettem a W7-t, semmi gondom! 😊

www.smart-bus.hu

Gadfly13
@Pitti
Melyik HUD Dasht érdemes megvenni? (nekem is AC-hoz és PC-hoz kéne)
Találtam olyat, ami csak AC (1700-ért) link ill. ami csak PC (2400-ért) link.
Viszont van olyan is, ami elvileg mindkettőhöz jó link. Ez utóbbi működni fog mindkettőn v. ahhoz külön kell megvenni őket v. a "complete" verziót? link
esetleg a világháló vmelyik szegletében nem létezik olyan virágárus, akitől be lehet szerezni a teljes verziót? <#whatever>

simraceseries.com

arty
véletlen nem külön, 2 eszközöd van?

tehát nekem pl van egy kormányom és egy váltóm, külön USB-n - attól függően, hogy melyiket dugom be előbb (vagy akár a win is random váltja, nemtudom) kap egy azonosítót, irányító0, irányító1, stb

assetto profilja ugyan elmenti a tengelyeket, gombokat, de azt irányító0-hoz rendelve... tehát pl a gáz az az irányíto0-gázpedál -ja lesz, holott neked a bedugási sorrrend(?) miatt lehet h épp irányító1-gázpedál a windowsban... nekem emiatt két profilom van, mindkét "sorrendben" belőttem 1-1 profilt assettoban, igy ha látom h nem megy a gáz, akkor töltöm a másik profilt és kész

hogy egy g27 esetén ez miért történik, arra ötletem sincs 😊 lehet nem csak játékvezérlők szólnak bele a dologba, azaz nem csak azok változtatják az "eszköz id-jét" ....

Forza.

Gadfly13
Kipróbáltam és nálam akkor írja ezt, ha ki van kapcsolva az eszközön a wifi. Kapcsold be! <#vigyor2>

simraceseries.com

Ez winfos 8.1 probléma... ezért tértem vissza a W7-hez. 😊

www.smart-bus.hu

Tegnap próbálgattam. Kicsit sokat enged vágni, azon kívül nagyon jól meg van csinálva.<#eljen><#taps> Proto nyomvonalon C9-el 330.<#zavart1>
lac coo
Nekem is csinálja mostanában, nálam ez új dolog, már lassan én is kérdezni akartam...
Nálam pl nincs váltó ,de a beállításnál ott írja, hogy hányas gomb az adott fokozat, ennek ellenére újra meg kell mutatnom neki. De van ,hogy kormány nincs , pedig ott is írja hogy G27 és hogy melyik tengely, de nem működik ...

TeeBeee
Paul Ricard v0.9.1 <#szeret><#worship><#eljen><#taps>

egy kérdés: másnál is csinál olyat, hogy néha (többnyire, de nem mindig) elfelejti a kormány-beállításokat? Általában amikor belépek a játékba, újra kell állítanom a kormányt, pedálokat, váltót, mert nem "jegyzi meg", hiába csinálok neki saját profil mentést is. A furcsa az, hogy néha nincs ilyen gond, de nem jövök rá, hogy mikor van és mikor nincs, nekem tök randomnak tűnik... Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet ennek az oka, és hogyan lehet "megjegyeztetni" vele? Nem egy kunszt minden indításánál végignyomogatni, de azért kényelmesebb lenne, ha nem kéne (mint minden más autós programnál). Ja, a kormány Logitech DFP (régi, jó...)
danikosz

Jövőhéten az RCM Suzuki bajnokság következő forudlója a horvátországi Rijekában kerül megrendezésre. Nagy Dani megkért minket, hogy egy kis fun futam keretében segítünk neki. Pénteken lesz egy kis "koccanás" a pályán. Mindenkit várunk nagy szeretettel! Lehet jön más RCM Suzuki pilóta is, ezt még nem tudjuk.

>> Minden információ <<

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Sziasztok! Kicsit OFF, de többen beszéltek itt róla, hátha kapok egy jó tippet a HUD Dash-hoz.
Szóval az egyik telómon azt írja: "IP Address: Could not find IP. Please look in the device settings."
Egy másik telóval meg simán megy, minden egyéb beállítás ugyanaz. Tipp?

Annál sokkal több mint amit a videóban látni 😊 Van egy rakás alap, de csinálhatsz is nulláról bármilyet. Ráadásul cars-hoz még több van. Ott van fékhőmérséklet, olaj, víz hőmérséklet, de fényszóró vagy motor check lámpák...stb amiről már volt is szó 😊

Gadfly13
Köszi a részletes leírást! Kipróbáltam kikapcsolt tűzfallal a HUD dash-t és így már működött! <#eljen>
Az ingyenes verziót próbáltam, ami így elég stock <#rolleyes> ...lehet szánok majd rá és megveszem. Gondolom a teljesben benne van minden, amit a videódon is lehetett látni!?
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.06.02. 14:46:26

simraceseries.com

Pontosabban nem a minidash hanem a HUD dash amiről beszéltem, amit a 30356 postban kérdeztél 😊 van hozzá egy telemetry reader, ez fut a PC-n, csak be kell írni az eszközök ip címét amin a műszerfalat használni akarod.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.02. 14:25:30

Én ezt használom rendszeresen, megvettem AC-hoz is meg Cars-hoz is, 2800 volt cakkpakk ha jól emlékszem. Tudom nem olcsó, (3 doboz cigi ára <#fogmosas>) de én nagyon szeretem, csináltam egy rakás layout-ot, analóg, digitális, mindenféle, attól függ milyen autóban ülök.
Teljesen lagmentes, és szép. egyszerre 3 eszközön tud működni. A dashmeter pro-t is szeretem, de mostanában ezt többször használom, főleg a frissítés óta.
A srác aki készítette nagyon segítőkész, írtam neki ilyen olyan problémáimmal többször is, 10 percen belül válaszolt.
Amúgy belső lan hálózaton nem kell portot engedélyezni a routeren, hiszen közvetlenül a gépedre csatlakozik. Csak a gép tűzfala lehet ami esetleg letilthatja. Legutolsó videóm első felében láthatod is, két telefonon is fut más és más layouttal az egyik analóg a másik kerékhőmérséklet meg pedálállás.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.02. 14:13:32

Nesuten
Szia igen nekem meg van ez a kis cucc ...
SRS TS -en megbeszélhetjük ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.06.02. 14:05:47

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Gadfly13
Köszi, megtaláltam (link) és ez egyből működött is. <#eljen> Igazából csak ki akartam próbálni ezt a hud-os dolgot (nem tudom mennyire fogom használni). <#buck>
Gondolom ha vmi komplexebb cuccot akar az ember, az már a fizetős kategória nem?
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.06.02. 13:55:02

simraceseries.com

Szabi
melóból nem jön be az AC oldala, de ha hivatalos fórum keresőjében rákeresel, tuti megtalálod 😄

a lényeg hogy a mobilra felkel rakni egy kis app-ot, beírni a gép ip-jét és müködik is 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Gadfly13
@Krunky
Biztos!

@Szabi
Ez a mini dash ez miez? 😊 Link?

simraceseries.com

Krunky
Nálam simán megy.
Biztos, hogy jó IP-t engedtél ki a routeren?
Szabi
próbáltam, de én se tudtam megoldani, úgyhogy mini dash-t használok 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Gadfly13
Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a HUD Dash-t próbálta e már vki?
Tegnap feltettem tabra ill. a gépen futó klienst is, de semmi olyan jelet nem láttam, hogy kapcsolódott e volna a kettő. A routerben engedélyeztem a szükséges portot, de úgy sem. Esetleg vkinek vmi 5let?

simraceseries.com

hú ez nagyon jó 😊
Kár hogy Nordot sosem bírom megtanulni, van egy rész ahol mindig eldobom, nem tudom megjegyezni. Sajnos aki mögöttem jött ugyanúgy eldobta. Ahogy nekicsaptam a szalagkorlátnak vissza kerültem az útra teljesen elvesztve az irányítást. Nyilván aki mögöttem jött próbálta elkerülni de nem sikerült bocsi érte, Tamás 😞
Természetesen ez egy elég gyors szakasz, nincs nagyon idő és lehetőség korrigálni, ha meg elszállok vége...csak utas vagyok 😞
Amúgy fincsi ez az autó is, jó nem egy nagyon gépészkedős, de nekem Nordra pont jó 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.01. 21:26:22

Elnézést, ha kicsit megtöröm a vitát, de hamár a vezetési élmény a téma, akkor jó lenne kicsit a kocsikat is "püfölni" a billentyűk helyett.. <#vigyor> <#beka3>

Kedd este: BMW M235i Racing - Nordschleife!! <#wink>

Gyertek, este 7-8 körül kezdünk és jelen tervek szerint 2 körös futamokat fogunk nyomni kifulladásig, de persze más lebonyolítási módszerre is nyitottak vagyunk, diskurzus a topikban. Ez most egy könnyedebb hangvételű móka lesz, aki pedig komoly kihívásra vágyik, azt várjuk csütörtök este szintén a Nord-ra, ahol a GT gépeket fogjuk meghajtani egy ~70 perces futamon!

BMW FunRace: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5282
GT2-GT3 futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5279
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.01. 18:20:04