Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.smart-bus.hu
simraceseries.com
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 13:18:18
Elképzelhető, hogy ha délután hazaérek akkor beruházok rá, de még előtte le kell tesztelnem, hogy mi, hogy fér el az asztalon ill. milyen a látószög. 10.1-es tabom van, viszont az a kormány mögött sztem nagy lesz. Engem elsősorban a plusz infók érdekelnének (gumi, benya stb. adatok), így valószínűleg a monitor mellett lesz a helye. <#hawaii>#hawaii>
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 11:59:58
Assetto Corsa - Le Mans Futam Jelentkezés 2015.06.27.

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Inkább a több usb eszköz sorrend kavarodás lehet a gond... illetve ha másik usb portba kerül a kormány valami miatt, vagy usb hub-ba van..
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 10:17:59
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.06.03. 08:57:00
A HUD Dash Key for Assetto/pCars kell neked amit linkeltél is. Igaz én még külön külön vettem ac-hoz meg cars-hoz mert még akkor nem volt ilyen lehetőség, illetve akkor a cars még meg sem jelent... de így jobban megéri mindenképp.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 08:49:49
A G940 három vezérlőjét (joy, bot, pedál) rendszeresen összekeverte, főleg, ha profilt mentettem, és vissza akartam tölteni. A W7 semmi ilyet nem csinál! 😉
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.06.03. 08:49:04
www.smart-bus.hu
simraceseries.com
www.smart-bus.hu
Melyik HUD Dasht érdemes megvenni? (nekem is AC-hoz és PC-hoz kéne)
Találtam olyat, ami csak AC (1700-ért) link ill. ami csak PC (2400-ért) link.
Viszont van olyan is, ami elvileg mindkettőhöz jó link. Ez utóbbi működni fog mindkettőn v. ahhoz külön kell megvenni őket v. a "complete" verziót? link
esetleg a világháló vmelyik szegletében nem létezik olyan virágárus, akitől be lehet szerezni a teljes verziót? <#whatever>#whatever>
simraceseries.com
tehát nekem pl van egy kormányom és egy váltóm, külön USB-n - attól függően, hogy melyiket dugom be előbb (vagy akár a win is random váltja, nemtudom) kap egy azonosítót, irányító0, irányító1, stb
assetto profilja ugyan elmenti a tengelyeket, gombokat, de azt irányító0-hoz rendelve... tehát pl a gáz az az irányíto0-gázpedál -ja lesz, holott neked a bedugási sorrrend(?) miatt lehet h épp irányító1-gázpedál a windowsban... nekem emiatt két profilom van, mindkét "sorrendben" belőttem 1-1 profilt assettoban, igy ha látom h nem megy a gáz, akkor töltöm a másik profilt és kész
hogy egy g27 esetén ez miért történik, arra ötletem sincs 😊 lehet nem csak játékvezérlők szólnak bele a dologba, azaz nem csak azok változtatják az "eszköz id-jét" ....
Forza.
simraceseries.com
www.smart-bus.hu
Nálam pl nincs váltó ,de a beállításnál ott írja, hogy hányas gomb az adott fokozat, ennek ellenére újra meg kell mutatnom neki. De van ,hogy kormány nincs , pedig ott is írja hogy G27 és hogy melyik tengely, de nem működik ...
Jövőhéten az RCM Suzuki bajnokság következő forudlója a horvátországi Rijekában kerül megrendezésre. Nagy Dani megkért minket, hogy egy kis fun futam keretében segítünk neki. Pénteken lesz egy kis "koccanás" a pályán. Mindenkit várunk nagy szeretettel! Lehet jön más RCM Suzuki pilóta is, ezt még nem tudjuk.
>> Minden információ <<
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Szóval az egyik telómon azt írja: "IP Address: Could not find IP. Please look in the device settings."
Egy másik telóval meg simán megy, minden egyéb beállítás ugyanaz. Tipp?
Az ingyenes verziót próbáltam, ami így elég stock <#rolleyes>#rolleyes> ...lehet szánok majd rá és megveszem. Gondolom a teljesben benne van minden, amit a videódon is lehetett látni!?
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.06.02. 14:46:26
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.02. 14:25:30
Teljesen lagmentes, és szép. egyszerre 3 eszközön tud működni. A dashmeter pro-t is szeretem, de mostanában ezt többször használom, főleg a frissítés óta.
A srác aki készítette nagyon segítőkész, írtam neki ilyen olyan problémáimmal többször is, 10 percen belül válaszolt.
Amúgy belső lan hálózaton nem kell portot engedélyezni a routeren, hiszen közvetlenül a gépedre csatlakozik. Csak a gép tűzfala lehet ami esetleg letilthatja. Legutolsó videóm első felében láthatod is, két telefonon is fut más és más layouttal az egyik analóg a másik kerékhőmérséklet meg pedálállás.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.02. 14:13:32
SRS TS -en megbeszélhetjük ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.06.02. 14:05:47
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Gondolom ha vmi komplexebb cuccot akar az ember, az már a fizetős kategória nem?
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.06.02. 13:55:02
simraceseries.com
a lényeg hogy a mobilra felkel rakni egy kis app-ot, beírni a gép ip-jét és müködik is 😊
"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
Tegnap feltettem tabra ill. a gépen futó klienst is, de semmi olyan jelet nem láttam, hogy kapcsolódott e volna a kettő. A routerben engedélyeztem a szükséges portot, de úgy sem. Esetleg vkinek vmi 5let?
simraceseries.com
Kár hogy Nordot sosem bírom megtanulni, van egy rész ahol mindig eldobom, nem tudom megjegyezni. Sajnos aki mögöttem jött ugyanúgy eldobta. Ahogy nekicsaptam a szalagkorlátnak vissza kerültem az útra teljesen elvesztve az irányítást. Nyilván aki mögöttem jött próbálta elkerülni de nem sikerült bocsi érte, Tamás 😞
Természetesen ez egy elég gyors szakasz, nincs nagyon idő és lehetőség korrigálni, ha meg elszállok vége...csak utas vagyok 😞
Amúgy fincsi ez az autó is, jó nem egy nagyon gépészkedős, de nekem Nordra pont jó 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.01. 21:26:22
Kedd este: BMW M235i Racing - Nordschleife!! <#wink>#wink>
Gyertek, este 7-8 körül kezdünk és jelen tervek szerint 2 körös futamokat fogunk nyomni kifulladásig, de persze más lebonyolítási módszerre is nyitottak vagyunk, diskurzus a topikban. Ez most egy könnyedebb hangvételű móka lesz, aki pedig komoly kihívásra vágyik, azt várjuk csütörtök este szintén a Nord-ra, ahol a GT gépeket fogjuk meghajtani egy ~70 perces futamon!
BMW FunRace: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5282
GT2-GT3 futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5279
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.01. 18:20:04