Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.smart-bus.hu
simraceseries.com
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 13:18:18
Elképzelhető, hogy ha délután hazaérek akkor beruházok rá, de még előtte le kell tesztelnem, hogy mi, hogy fér el az asztalon ill. milyen a látószög. 10.1-es tabom van, viszont az a kormány mögött sztem nagy lesz. Engem elsősorban a plusz infók érdekelnének (gumi, benya stb. adatok), így valószínűleg a monitor mellett lesz a helye. <#hawaii>#hawaii>
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 11:59:58
Assetto Corsa - Le Mans Futam Jelentkezés 2015.06.27.

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Inkább a több usb eszköz sorrend kavarodás lehet a gond... illetve ha másik usb portba kerül a kormány valami miatt, vagy usb hub-ba van..
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 10:17:59
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.06.03. 08:57:00
A HUD Dash Key for Assetto/pCars kell neked amit linkeltél is. Igaz én még külön külön vettem ac-hoz meg cars-hoz mert még akkor nem volt ilyen lehetőség, illetve akkor a cars még meg sem jelent... de így jobban megéri mindenképp.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 08:49:49
A G940 három vezérlőjét (joy, bot, pedál) rendszeresen összekeverte, főleg, ha profilt mentettem, és vissza akartam tölteni. A W7 semmi ilyet nem csinál! 😉
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.06.03. 08:49:04
www.smart-bus.hu
simraceseries.com
www.smart-bus.hu
Melyik HUD Dasht érdemes megvenni? (nekem is AC-hoz és PC-hoz kéne)
Találtam olyat, ami csak AC (1700-ért) link ill. ami csak PC (2400-ért) link.
Viszont van olyan is, ami elvileg mindkettőhöz jó link. Ez utóbbi működni fog mindkettőn v. ahhoz külön kell megvenni őket v. a "complete" verziót? link
esetleg a világháló vmelyik szegletében nem létezik olyan virágárus, akitől be lehet szerezni a teljes verziót? <#whatever>#whatever>
simraceseries.com
tehát nekem pl van egy kormányom és egy váltóm, külön USB-n - attól függően, hogy melyiket dugom be előbb (vagy akár a win is random váltja, nemtudom) kap egy azonosítót, irányító0, irányító1, stb
assetto profilja ugyan elmenti a tengelyeket, gombokat, de azt irányító0-hoz rendelve... tehát pl a gáz az az irányíto0-gázpedál -ja lesz, holott neked a bedugási sorrrend(?) miatt lehet h épp irányító1-gázpedál a windowsban... nekem emiatt két profilom van, mindkét "sorrendben" belőttem 1-1 profilt assettoban, igy ha látom h nem megy a gáz, akkor töltöm a másik profilt és kész
hogy egy g27 esetén ez miért történik, arra ötletem sincs 😊 lehet nem csak játékvezérlők szólnak bele a dologba, azaz nem csak azok változtatják az "eszköz id-jét" ....
Forza.
simraceseries.com
www.smart-bus.hu
Nálam pl nincs váltó ,de a beállításnál ott írja, hogy hányas gomb az adott fokozat, ennek ellenére újra meg kell mutatnom neki. De van ,hogy kormány nincs , pedig ott is írja hogy G27 és hogy melyik tengely, de nem működik ...
Jövőhéten az RCM Suzuki bajnokság következő forudlója a horvátországi Rijekában kerül megrendezésre. Nagy Dani megkért minket, hogy egy kis fun futam keretében segítünk neki. Pénteken lesz egy kis "koccanás" a pályán. Mindenkit várunk nagy szeretettel! Lehet jön más RCM Suzuki pilóta is, ezt még nem tudjuk.
>> Minden információ <<
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Szóval az egyik telómon azt írja: "IP Address: Could not find IP. Please look in the device settings."
Egy másik telóval meg simán megy, minden egyéb beállítás ugyanaz. Tipp?
Az ingyenes verziót próbáltam, ami így elég stock <#rolleyes>#rolleyes> ...lehet szánok majd rá és megveszem. Gondolom a teljesben benne van minden, amit a videódon is lehetett látni!?
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.06.02. 14:46:26
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.02. 14:25:30
Teljesen lagmentes, és szép. egyszerre 3 eszközön tud működni. A dashmeter pro-t is szeretem, de mostanában ezt többször használom, főleg a frissítés óta.
A srác aki készítette nagyon segítőkész, írtam neki ilyen olyan problémáimmal többször is, 10 percen belül válaszolt.
Amúgy belső lan hálózaton nem kell portot engedélyezni a routeren, hiszen közvetlenül a gépedre csatlakozik. Csak a gép tűzfala lehet ami esetleg letilthatja. Legutolsó videóm első felében láthatod is, két telefonon is fut más és más layouttal az egyik analóg a másik kerékhőmérséklet meg pedálállás.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.02. 14:13:32
SRS TS -en megbeszélhetjük ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.06.02. 14:05:47
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Gondolom ha vmi komplexebb cuccot akar az ember, az már a fizetős kategória nem?
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.06.02. 13:55:02
simraceseries.com
a lényeg hogy a mobilra felkel rakni egy kis app-ot, beírni a gép ip-jét és müködik is 😊
"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
Tegnap feltettem tabra ill. a gépen futó klienst is, de semmi olyan jelet nem láttam, hogy kapcsolódott e volna a kettő. A routerben engedélyeztem a szükséges portot, de úgy sem. Esetleg vkinek vmi 5let?
simraceseries.com