42876

banner
  • lac coo
    Franc tudja mi tortent, gondolom valami hiba amirol az ember nem tudja mitol van, az mindenkit kiidegel :))
  • Tomsteel
    Naaaaa, cicákat ne bántsuk, főleg ne a gazdája miatt, akinek egyébként nincs sok köze hozzá.
  • Tomsteel
    Megbocsátom én, hogy az AI ki se jön a boxból, csak amit Aris reszel azt ne tartsák vissza emiatt. Remélem ez burkoltan ezt jelenti.
  • haflac
    Remélem megdöglik a macskája,amiért elb...ta a patch-el a GT3-asok gumifizikáját.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.10.17. 15:12:23
  • lac coo
    Csak így semmire :))

Gondolom valami nem sikerült, most összetörte a gépet, rugdossa a macskákat és káromkodik :)))
  • Tomsteel
    Ezt mire írta, és miért????
  • Adam Jonas
    Na hát engem azok nem érdekelnek
  • Szabi #32860
    najó, de akkor már a Skyline, a 4wd pack és a másik vegyes pack is kéne amibe pl. a bogár van :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.10.17. 14:50:23
  • lac coo
    no, mégse lesz hotfix ? :)

Kunos :

I guess the time has come to stop giving a damn about it.

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.17. 14:48:22
  • Adam Jonas
    Ez megér sztem simán 10 €-t! Már csak így videó alapján. :)
  • arty
    ez egy megoldhatatlan probléma :) a 32bites alkalmazás nem fér hozzá a 64bites alkalmazáshoz, tehát mindkettőnek vagy 32 vagy 64 bitesnek kell lennie, hogy működjön!
  • croatianus
    Ha nem, hát nem. De vajon ez olyan bonyolult probléma, vagy csak lesz@rják?
  • pitjou
    Szia! Én is ezzel cucliztam. Menj be az általános beállításokba a menün belül, és pipáld be, hogy 32 bit. Nekem ez megoldotta.
  • arty
    freetrack 64bites alkalmazás? mert ha nem -> nem
  • Szabi #32853
    régebben is dobtunk össze 1-2 módra.. megoldható most is.. :D
  • lac coo
    Ilyen autora rf2, sajnos egyelore az AC keves ehhez, talan ha lesz uj vintage gumi...
  • GPx8
    Engem alapvetően érdekelne, de kipróbálás nélkül nem adok érte egy fillért sem...
    (Nekem pl. az AC-s Lotus 49 nem tetszik).
  • lac coo
    Mikor csak jelenetet mutat a video, az altalaban azt jele ti, hogy nem igen kepes igy kozlekedni az auto :)
  • Szabi #32849
    megjelent 10 euróért a Simdream GrandPrix 1967:

Brabham BT24
    BRM P83
    Cooper T81B
    Eagle T1G
    Ferrari 312
    Honda RA300
    Matra Ms7
    Mclaren M5A
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.10.17. 08:52:16
  • Tomo15
    Sajnos még nem tudtam kipróbálni, de kifejezetten jónak tűnik, amúgy is van már pár frankó aszfaltos hegyi felfutó pálya, ahhoz meg jónak tűnik a kocsi, és az AC is, ellenben a Dirt Rallyval :)

Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.10.17. 01:23:18
  • lac coo
    AC-ban nem igen érdekel a ralli , nem arra való :9
    tomsteel...biztoas ! :DD
  • Tomsteel
    A karkasz merevségénél rossz guminyomás értékekkel számolt eddig, referencia és ideális érték meg a bánat tudja micsoda, remélem ők igen. :)
    Másik pedig a hőleadás kerékdőlés függvényében. (ha jól értelmezem)
  • goldboy
    Javítottam, sokan dicsérik a forumon, de tudjuk az nálad semmit sem jelent :-)
  • lac coo
    Rossz a link, de amúgy nem próbáltam ...
  • goldboy
    Rallylegends DS3 WRC
    Lac coo ezt már próbáltad?
    Utoljára szerkesztette: goldboy, 2015.10.16. 23:40:31
  • lac coo
    Ezek mik ? :))
  • Tomsteel
    - Fixed tyre vertical stiffness pressure dependency wrongly using ideal pressure instead of reference pressure
    - Rebalanced heat distribution as function of camber

Nahhhh...hátha.
  • croatianus
    "- Direct Input devices are not initialized with a BACKGROUND flag instead of FOREGROUND"

Ez esetleg azt jelentheti, hogy működni fog végre a freetrack 64bit-en is?
    Mer' ha nem:
  • goldboy
    Előzetes:1.3.3
    - Fixed wrong timing in brake disc glow effect
    - Improved AI spline road sides at Spa
    - AI spline sides now accept CSV with both "," or " " as delimiters
    - Fixed tyre collision not using rims at super low tyre pressure
    - Added downshift protection parameters to drivetrain.ini to allow individual car tune up
    - Tuned up Nissan GTR GT3 downshift protection
    - Force Feedback frequency is now controlled using a more precise setting in assetto_corsa.ini (FF_SKIP_STEPS instead of the old MAX_FF_RATE_HZ)
    - Direct Input devices are not initialized with a BACKGROUND flag instead of FOREGROUND
    - Set audio channels to 128 instead of 64 in audio.ini
    - Added turbo boost information to shared memory
    - Fixed tyre vertical stiffness pressure dependency wrongly using ideal pressure instead of reference pressure
    - Fixed upshift audio sample not correctly triggered
    - Fixed Ruf RT12R limiter audio clicks
    - Minor EQ tweaks
    - Rebalanced heat distribution as function of camber
  • goldboy
    "AC 1.3.3 probably coming tomorrow morning (european time). With a couple of minor (but important) fixes."
  • Tomsteel
    Nekem alapvetően nincs bajom ezzel az "extrém" kigyorsításokkal, kis túlzással tőlem mehetünk 2x ekkora sebességgel is, valós köridőhöz viszonyított különbséggel sincs értelme szerintem foglalkozni, egyelőre. Most ott járunk, hogy azt az elasztikus érzését a guminak kellene valahogy elővarázsolni. Egyelőre úgy tűnik, hogy képtelen a guminak ez az új felületi szerkezete (rugalmasság, ellazulás, ridegség, hőreakció) működésre bírni magát a gumi vázát (hajlás okozta fokozatosság, például aláfordulás) illetve én úgy látom, hogy a gyártók által előre (nagyjából) meghatározott futómű értékei sem tudják rendesen lekezelni ezeket a tulajdonságokat. Hozzáteszem nincs nagy gond, az irány jó, kell rajta hangolni és ha sikerül elérni az utcai autók szintjét, akkor nem lesz párja. Nagyon jól mozognak az autók kintről nézve is, nem tudom dolgoztak-e a kasztni merevségen, de én jelentős javulást látok abban, ahogy megdolgoztatja a futóművet.
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.10.15. 23:36:41
  • lac coo
    Ami erdekes, hogy van amikor ugy csuszik be a kanyarba mint ahogy az ufok szoktak .
    Mondjuk a fene se erti ezt a jatekot, en 2:2,5_ et tudtam menni, de ott mar mocskosul nem volt sinauto....
    Ha korrekt akarok len i, akkor azert azt kell mondanom, hogy ez a padlogazas kigyorsitas attol is fug milyen oldalterhelessel akar az ember padlon kigyorsita i...
  • cstibikeee
    Azt el is felejtettem :) Múltkor nem tudtunk fellépni, annyian voltak a külföldiek.
  • croatianus
    Naazisigaz. TC-vel én se próbáltam még.
  • lac coo
    Igen de ő gondolom nem kapcsolja ki a TC-t mint én :)
  • croatianus
    Én szinte csak annyi különbséget látok az AC-hoz képest, hogy itt még inkább kettes számrendszerben megy a gázadagolás.
    De komolyan, olyan volt nézni, mintha flesbekkem volna, a Schumi-s is pont így sikerül legjobb pillanataimban (nem mintha ez mérvadó lenne).
    Szerintem 1.2-ben utolsó kanyar előtt, a rázón elszállt volna.
  • lac coo
    Attól még az ufók is messze vannak, legjobb nissanos idő 1:59.396, de az tényleg ufo.
    2.02 az már igen jó szerintem . mondjuk a soft gumit nem használjuk mert 2X-es kopással két kört sem bír ki .
  • Adam Jonas
    BES oldal szerint a legjobb Nissan-os idő a Q3-ba 1:54.707 volt.
  • lac coo
    Mondjuk ezen a videón megvan valami abból az orr ide-oda riszálásból :)
  • alma2
    cstibike en levennem a jelszot. Igy mi ertelme, hogy tok uresen fut? valami jo mod palya, gyari kocsi, aztan hamar betelne.