42876

banner
  • GeriDoc
    Laccoo, ilyen lett a button box, már a szek. váltó is üzemel, majd rakok fel arról is képet.

Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.18. 13:17:43
  • lac coo
    Amugy jah, most megneztem a lenti videon a masik , egyenesebb sikant hasznaljak :)))
  • lac coo
    Nem, a nagy 1.3-as patch utan lett rossz, aztan megjavult !
    Pedig eleg sokat mentem spanyol palyan irtam is, hogy letezik, higy ennyire tukorsima !?:)
    Aztan megjavult magatol.
  • Tomsteel
    2 variációja van a sikánnak, próbáld ki a Nordschleife Endurance layoutot, ott a nagyobb/gyorsabb sikánt használja a játék.
    Nálam is jó lett az FFB, tegnap átálltak frekvencia alapúról lépcsős számításra, egyértelműen eltűnt a butasága. Arra gondolsz, hogy a tegnapi patch előtt jött rendbe magától?
  • lac coo
    Ami viszont nekem feltunt a videokat nezve, biztos , higy az utolso sikan az jol van lemodellezve ?:)
    Videokon sokkal kozelebbinek tunik nekem a ket kanyar, siman atfuzik atloban, itt meg nem lehet ugy ...

A masik : az ffb az csinal magat valami konfigot ??? Elejen irtam, hogy rosszabb lett az ffb, sot a spanyol palya tukor sima volt nalam, aztan eszhez tert ! Valamit beallit maganak a hasznalat soran ?
  • haflac
    A visszaváltási okosság az oké,de a gumi az vicc.Egy közel 600 lóerős hátsókerék hajtású versenygépnek(Mclaren mp4-12cgt3),hogy ennyire stabil legyen a hátulja a kanyarokban na ne.1.2 verziónál közel tökéletes volt.Utcai kocsik engem nem érdekelnek,tőlem az akármilyen is lehet,arról én nem tudok véleményt írni.És mintha az FFB is folyamatosan egyre butább lenne.Már gondoltam arra is ,hogy Kunos most tesztelteti velünk a várható konzolos fizikát,mert oda ilyen gagyi kell,hogy joypaddal is lehessen irányítani.
  • lac coo
    Talan egy nagyon picit javult, igaz en csak Nissannal megyek mostanaban. Egy hajszallal kevesbe hajlamos hogy eldobalja az elejet. Es egy kicsivel ke esbe hajlamos arra ,hogy ha mar tolja magat hirtelen atcsapkodjon tulkormanyozottsagba .
    Az egesz 1.3- ban sokkal elobb lehet padlot nyomni ,de alap setup eleg rossz is ,lassu, tul stabil, ha az ember megpiszkalja akkor lassu kanyarban mar adagolni kell. Tobbi GT nem probaltam, gyanitom azok sokkal stabilabbak.....Osszessegeben ha a videoval osszenezem vegulis elegge ugyanzt csinalja, koridoben viszont lassabb bar az annyira nem szamit .
  • Szabi #32900
    passz, a frissítés előtt bő egy órát mentem a Hurikánnal, gyors kör közben kiírta hogy megjött a frissítés, beírtam ide is, közbe letöltötte és mentem vissza lambózni.. szerintem jobb lett, de ti meg azt írjátok hogy nem.. szóval fenetudja, egy biztos, nekem tetszik, GT autókat ilyennek képzelem, utcai autók hangulatosan dölöngélnek :D
  • Tomsteel
    Nektek mi a véleményetek az 1.3.3-ról? Én haluzok csak javulást, vagy meg tudtok erősíteni?
  • Alexease
    Nem mai talalmany, az tuti;) Persze amig regen sebesseg fuggo volt es hasonlo "egyszeru" dolgok, ma mar tuti ra van uszitva egy magyrakas elektronika.
  • bardocz
    Peugeot 406 T16-ban is négykerék kormányzás volt, amit vittek PikesPeak-re.
  • Alexease
    A japanok mar +20 eve is csinaltak sebessegfuggo osszekerk kormanyzast utcai (!) autokba (Galant, Accord, Prelude stb).
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.10.18. 00:01:30
  • arty
    mivel van hozzá 64bites "driver" (olvasva a trackir oldalát ez jön le)....
    de amennyire látom, van freetrackből is 64bitre fordított verzio, foggalmam sincs, hogy ezek mostanra a főverzioban alapból bennevannak-e (2014-es a forumhsz, ahol a 64bitre forditott verzáról ír a srác és ami így már megy a 64bites maya-val)
  • arty
    1.4-ig élvezd ki ...
  • lac coo
    szélesebb első gumi, ami jobban tapad de ettől túlkormányozott lesz ,ezt kompenzálták a hátsó kerék kormányzással .
  • mumus70
    És ebből mit lehet kiolvasni? Az alap, hogy ha túltekerem, alulkormányzott lesz, mert radírozza a gumit. Egyéb tudnivaló?
  • lac coo
    ez kell ide ! :))

• GPx8
    Tök jól driftelhető autó.
    A hegyi pályán nem tetszik, de nekem az a pálya eleve nem jön be.
  • Tomsteel
    Végre megéri pl az R8-cal korábban, nyújtottan fékezni, hogy tudjon szép ívet autózni.
  • Tomsteel
    A Lambo az pocsék továbbra is. :)
    A többi GT szerintem már kellemes.
  • Tomsteel
    Pont ez a kiszámíthatóság ami hiányzott nekem. Továbbra is nagyon alacsony szárnyállással lesz jó az egyensúly, de ha most kinézel egy ívet, akkor azt szépen tartja, nem úszik alattomosan az eleje.

White, Nissannal nagyon rövid féktávokat tudtam venni és a féktáv végén mikor húztam befele azt is szépen engedte, nagyon jól tudtam helyezni az autót.
  • hezi
    És a fék frankó így? A pedálút felénél már csak a nyekergést hallani, ahogy csúszok a susnyásba :)
  • lac coo
    nissannal nagy változást nem érzek, egy picit mintha kiszámíthatóbb lenne az eleje.
  • cstibikeee
    Sztem nincs azzal gond. :)

Jön valaki?
    Blackwood + GT86
  • Jackal
    Kicsit kevésbé kéne "szégyellősnek" lennie a béta tesztelőknek és jobban figyelni a hibákra, akkor nem így jönnének ki a nagyobb updatek. (nyugodtan szarozzák le ha valami szar, azért vannak)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.10.17. 18:10:29
  • Tomsteel
    Igen, orrmotorsoknál főleg.
  • Tomsteel
    Ha ez így jött volna ki 1.3-ként, nekem egy szavam nem lett volna. Innen már tényleg csak a default setupok variálása, pár apró csavarás itt-ott és szuper. Már most baromi jól érezni az aztók súlyát, végre nem buta a kornány, nincs olalirányú libegés. A Huracan most is orrtolós, de már olyan szinten, hogy erre akár legyint is az ember, ez ilyen, kész. Én nagyon örülök, hogy ilyen hamar, ilyen aprónak tűnő, ám mégis létfontosságú javítást meg tudtak oldani, és ráadásul egyből jó irányba. Le a kalappal!
  • lac coo
    Na megegyszer :))

Javult az orrtologatas ?
  • lac coo
    Javul az orr ideoda tologatas .
    Bar hozzatennem, setupoltam a Nissant, probaltam gyorsabbra beallitani, es eleg jo lett. Kanyarban jobban at tudom tolni de ezzel egyutt el is tunt a padlon kigyorsitas .
  • Tomsteel
    SLS GT3 régi setupommal nem is enged pályára. :D 12mm-rel lejjebb van az eleje a limitnél, a háta meg 6-tal...wow, pár napja mentem vele.

Új a ledsor a kijelzőn.
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.10.17. 16:34:46
  • Tomsteel
    Szerintem ez így van most jól.
    R8-cat próbálgatom Nordon, lehet placebó, de fülig ér a szám. :D
  • lac coo
    Hurra ! :)
    Akkor a Cars beelozte ezen a teren ...:D
  • Tomsteel
    Megállás nélkül engedi a rükit rakni...yeahh... :)
  • lac coo
    Na, vajon a visszavaltas-vedelem ismet engedi a daralast ? 0)
    Csak mert amiatt sok volt a siras ....:)
  • croatianus
    Azt tudom, hogy gőzgép...
  • croatianus
    Mindenesetre, ha áthidalhatatlan dolog lenne, azt már talán közölték volna a hiv. fórumon.
    Ehelyett ezt sikerült végre nemrég közölni:
    "we have a dev looking into it but no idea when and if it'll be solved. "
  • Szabi #32871
    1.3.3
    - Fixed wrong timing in brake disc glow effect
    - Improved AI spline road sides at Spa
    - AI spline sides now accept CSV with both "," or " " as delimiters
    - Fixed tyre collision not using rims at super low tyre pressure
    - Added downshift protection parameters to drivetrain.ini to allow individual car tune up
    - Tuned up downshift protection (experimental) for the following cars
    BMW Z4 GT3
    Audi R8 LMS Ultra GT3
    Glickenhaus SCG003
    Lamborghini Huracan GT3
    Nissan GT-R GT3
    McLaren MP4 12C GT3
    Mercedes SLS GT3
    BMW M3 GT2
    Ferrari 458 GT2
    Corvette C7R
    - Force Feedback frequency is now controlled using a more precise setting in assetto_corsa.ini (FF_SKIP_STEPS instead of the old MAX_FF_RATE_HZ)
    - Direct Input devices are not initialized with a BACKGROUND flag instead of FOREGROUND
    - Set audio channels to 128 instead of 64 in audio.ini
    - Added turbo boost information to shared memory
    - Fixed tyre vertical stiffness pressure dependency wrongly using ideal pressure instead of reference pressure
    - Fixed upshift audio sample not correctly triggered
    - Fixed Ruf RT12R limiter audio clicks
    - Minor EQ tweaks
    - Rebalanced heat distribution as function of camber
    - Experimental heat/grip ratio for BMW M3 E30 Drift, BMW M3 E92 Drift, BMW Z4 Drift
    - Ford GT40 ui description added
    - Ford GT40 corrected setup screen with proper values
    - Ford GT40 adjustable engine limiter added
    - Audi Quattro dash texture bug fixed
    - Huracán GT3 light script fixed
    - Huracán GT3 LEDs fixed
    - Ford GT40 windscreen frame mesh bug fixed
    - BMW M4 tyre 3D model fixed
    - Nismo GTR glass transparency issue fixed
    - Nismo GTR digital instruments not being visible fixed
    - BMW M4 dash lights being inverted fixed
    - Audi R8 window transparency issue fixed
  • lac coo
    Bakker fogalmad sincs mit hasznalsz, de azert dogoljon meg Kunos ? :))
  • macleody
    Az ETS2 is 64 bites, a DCS is, mégis megy vele a TrackIR.
  • croatianus
    Na várjá,várjá,várjá... fingom sincs, honnan lehet tudni, hogy mi hány bites, de a freetrack tudtommal mindenen megy, amin a trackir is (bár próbálták megakadályozni).
    Az vicces lenne, ha 50-60 rugóért a trackir nem menne valamin, csak mert, hogy "bocsi, az 64bites".

Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.10.17. 15:34:27