Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Oh, hogy ma csak hétfő van ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Norbi1990
Mert eddig az EA-nél voltak a licenszek. Ez azt jelenti, hogy csak az EA által kiadott játékokba lehettek Porschék.
Miért is nem lehetnek jelenleg?

Nélkülük az AC is csak félkarú óriás.
Igaz, hogy ott a RUF, de attól csak még jobban vágyom egy-két hetvenes-nyolcvanas turbómentesre, GT3 RS/RSR-re meg pláne.
arty
Talán mert mint videojátékot tesztelték, nem pedig mint autóvezetés-szimulátort?

Forza.

Norbi1990
Azért az színvonalas teszt lehet ahol egy autó szimulátort xbox360 kontrollerrel használnak <#banplz>
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

bardocz
Keresem a szervert, de nem találom. Oh, hogy kedden lesz...😊
Nem lehetne átvariálni a shelby replica s1-re az autót? (fekete mod ugyanazoktól akik a játékban lévőt is készítették, kultúráltabban vezethető)
Az alappal csak dodgemezés lesz.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.06.08. 19:19:17
lac coo
Hehe, mintha csak AC fizikáját nézném replayben, egy az egyben ugyan az a felfügg, gumi !! 😛

lac coo
Upsz,mjah malesz fun 😊)
No mindegy most már nem csinálok bolondot magamból 😊)

Kedd esti FunRace: Shelby Cobra - Imola!! <#vigyor>

Most kedden az Assetto Corsa egyik legádázabb fenevadját, az 500 lóerős 427-es "big block"-kal felvértezett Shelby Cobra-t fogjuk jó alaposan meghajtani Imola-ban! A hangsúly azonban nem az utolsó tizedek kipréselésén, hanem a kötetlen szórakozáson lesz, a részvétel NYÍLT, jöjjön aki mer! <#wink>

Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5300
Tavaszi program: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5245

GTR-Masters Facebook

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.08. 18:16:07

lac coo
Ha Spa24 lenne meg en is elodulnek. 😊

bardocz
Mindkettőt kipróbálva Nissan. Nehezebb vezetni, de gyorsabb, rázón nem akarja eldobni magát, és van benne ABS, ami ilyen távon már nem mindegy.
lac coo
Most latom csak sikerult rossz palyat beikszelnem, nem ezt akartam, a sima grand sportot.
Holnap az lesz, Abarth formulaval....Azzal, ott osszerakni egy kort embertprobalo feladat 😊))

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.07. 22:43:27

nekem a kedvenc autóm az egész játék tekintetében. Igaz, én nem sűrűn vagyok onlány sajnos, így ez nem sokat számít... <#crazya>
Adam Jonas
lac coo
Amugy a gyorscsere cucc az higy van ? Nyilvan egy kerekhez nem kell, ketoohoz meg venni kell feleslegesen kettot ?

lac coo
Mondanam, hogy KTM el az igazi a palya, de azt nem igen szeretik a nepek 😊
En egesz nap hegesztettem a napon, en most lazsalok .😊

lac coo
Csináltam egy szervert Kisfiattal, Aosta Grand sporton .
Laccoo Fun, jelszó nincs .

Pálya : http://sg.hu/forum/uzenet/1324301258/30513

b-type
huh..nem könnyű a választás. de sztem ebből vagy Corvette vagy Nissan lesz (kár hogy délutános vagyok jövő héten, de majd bepótolom 😊 )

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Huh, ez izgalmasan hangzik. GT3-as autók között ott aVette is hátsó sorban, vagy csak béna vagyok és nem ismerem fel? 😄
Gadfly13

Biztos többen várják már a június 13.-án elrajtoló LeMans 24 órás futamot. Viszont, hogy ne csak a képernyők előtt adódjon lehetőség, hogy részesei legyetek e jeles eseménynek, a SimRace Series az Assetto Corsa híveinek is lehetőséget biztosít egy online megmérettetésre 2015.06.27-én szombaton, 17:00 órai kezdéssel. 45+1 kör áll rendelkezése az esemény résztvevőinek. A részvétel teljesen ingyenes!
Az időmérő edzések 4 alkalommal lesznek megrendezve, ahol a végeredmények a versenyzők két legjobb futott idejének az összegei lesznek.

Az időmérők időpontjai:
Q1: 2015.06.08 Hétfő, 19-21 óráig
Q2: 2015.06.09 Kedd, 19-21 óráig
Q3: 2015.06.22 Hétfő, 19-21 óráig
Q4: 2015.06.23 Kedd, 19-21 óráig

Mindenkit szeretettel várunk! <#integet2>

További információk: LINK

simraceseries.com

Nekem nincs annyi szabadidőm, hogy ilyenekkel foglalkozzak... inkább perkálok! 😊

www.smart-bus.hu

lac coo
Ennyit nem er, ennyi sok penzert megcsinalom magamnak 😊)

Én innen akarok átalakítót (két gombnak is megvan a helye) és hosszabbított váltófület rendelni a G25-höz... Zalem Ha valakit esetleg érdekel még, akkor a postaköltség csökkentésének érdekében összeállhatunk.

www.smart-bus.hu

Csabesz6
G25 optika forgós műanyag biszb@szt tökéletesen fel lehet újítani egy zsugorcsővel. Legalábbis ezt olvastam, hogy bevált. Enyém még bírja egy darabig, bár már válik el...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

lac coo
Nekem van egy törött valahol, majd megpróbálom előkeresni .

Adam Jonas
Héten megpróbálom havertól elkérni az encoder-t, aztán lemérem és lemodellezem, majd rajzostól felteszem ide.

Csak hasra ütve adtam meg a méreteket. Amíg valaki le nem méretezi azt a pár méretet, addig nem tudok hozzáfogni. 11-14 osztóköröket érinti, ok. tehát 3 mm hosszúak. A küllő az már adódni fog, de ahhoz kell a pontos horony szélesség. Ill egy külső teljes átmérő is kellene, ill a vastagsága a tárcsának is, meg a középső furat, ill annak a külső átmérője és a mélysége a tárcsáig bla bla bla... Szóval minden 😊
Fontos hogy a közök is meg a küllök is ugyanolyan szélesek legyenek mint az eredetin, mert két adóvevő van bennük. Ha nem ugyanaz lesz akkor behülyül és nem tudja normálisan eldönteni a forgásirányt.
Adam Jonas
A hornyok 14-es es 11-es erintokorokon helyezkednek el, ezt figyelembe vetted ennel?

lac coo
Én vállalom, majd én leszek a légikamerás futamokon !! 😄DDD

Szabi
<#taps>

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.07. 11:18:59

"Nulla tenaci invia est via"

Ez elég jó áron volt
G27 adapter
Ez rendelhető
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.06.07. 10:41:45
Simán 😊 De le kell hogy méretezd😊 Hogy mennyiért azt így nem tudom megmondani, csak ha látom a méreteket. (de tuti hogy 4 számjegyű 😊 )
Viszont találtam egy programot amivel az optical encodert lehet méretezni. A képen ami látszik baloldalt. 30-as átmérő, 5-ös belső furattal, 60 db kis hornyot állítottam be 1 mm szélesre. Marad ott hús közöttük, viszont nem tudom hogy a lasernek mennyire fontos hogy most 0,7 mm-en van jel nincs jel vagy 1mm-en. Ezekhez nem értek.

Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.06.07. 09:46:34
lac coo
G27 hez kormany adaptert tudsz csinalni, mennyiert ? 😊
Meretet nem tudok fejbol, de a si a standasrd kormanyokhoz valot .....

Beregeltem ide keresgélve az encoder után amit sajnos nem találtam, csak felületmodellek, ill body test volt 2-3 db is g25/27-ről. Mérethelyesnek tűnt az egyik, gyorsban rámértem pár méretre. Mondjuk meglepő lett volna egy részletes teljes összeállítást találni az utolsó kis forgó bizbazig 😊 Volt benne 1-2 cockpit, amit le lehetne méretezni simán.
De ha valaki tudna adni egy modelt az encoderról, szívesen megpróbálnám legyártani. 😊
Ja, itt készül a másik, a csapágyház.

Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.06.07. 08:46:43
bardocz
Szerintem is, csak ami a váltóban volt eddig, az átkerül a kormányra, gombok tekintetében.
macleody
Van egy olyan gyanúm, hogy full G27 belső lesz a 29-ben, csak az elektronikán kell kicsit variálni.
Alexease
Kivancsi leszek, hogy ha esetleg lesz G29, abba mar fembol lesz ez a cucc vagy marad a muanyag?!😊
Viszsi a gép a kis kivágásokat is? (vékony körcikkek) Ahhoz gondoltam a lézert, mert oda már marószár nehezen fér be.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.06.06. 21:03:25
macleody
Shodan
Hol találtál székhez fékezős görgőt? Én a múltkor nézegettem , de sehol nem találok..

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

lac coo
A res is pici meg a kis kullok is, en csak fotomaratasban lattam eddig ilyen aprot 😊))

bardocz
Azok a rések szerintem jóval kisebbek egy mm-nél.
Alexease
Meg nem lattam eloben, csak a lenti kepen (remelem, nem is fogom soha😄DD), de ha az egy 5-os alatet, akkor valszeg kevesebb mint egy milli a horony. Foleg azzal van a baj.

De ha egyszer csinalsz, nyugodtan ird be, tuti tobben rendelnek majd. Lehet meg olyan is, akinek meg jo az eredetije!
mit értesz azon h a cnc mellé is kell lézer? A cnc marógép simán tartja a 0,01 század pontosságot, míg a laser -el inkább 0.1 pontossággal szoktak dolgozni.

Szerencsére az enyémben még bírja, de ha megadja magát, akkor kb 1-2 óra alatt megcsinálom magamnak a cégnél cnc-n aluminiumból. (+ a 10 perc alaptest esztergálás,) max 1 óra marás. Viszont ha a kis hornyok szélessége kevesebb mint 1 mm, az már kicsit nehezít a dolgon, mivel ritkán használunk ilyen pici marót.
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.06.06. 20:32:24
A skid eléggé béna lett a nem tudom hanyas verziotol, FF1 2015 meg Lotus Exosnal pl., amik gyors reakcioju autok, ralepek a fekre, blokkol, sikit, fek elenged, a kerek mar reg forog, a skid hang meg mindig jon. Regen is hianyoltam a megfelelo fizika kiszamolasat a gumihangban, de miota ez van, mar hasznalhatatlannak erzem lassan. Nem lehet ezt valami iniben allitani?