42876
-
GeriDoc #32947 Csak kialakul megint az AC vs. iR kérdéskör, pedig itt csak arról van szó, hogy ahogy egyre többen használják, és egyre nagyobb a "tétje", úgy jelennek meg az idióta arcok, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy azok, akiknek néha elgurul a gyógyszere. Lehetne ez rF vagy pCARS is.
Az AC-iR összehasonlítás meg szerintem abszolút felesleges, mert teljesen más a koncepciója és a "küldetése" a két cuccnak. Hogy kinek melyik rendszer jön be jobban, az egyén kérdése, mindkettőnek van legalább annyi előnye, mint hátránya. Nekem pl. nem igazán jó az este 9 órakor menés, nekem a napközbeni jó, innentől adott, hogy melyik a nekem való. A tempót nézve meg itt is, ott is vannak különböző versenyzők. Az AC-ban is van ufo, az iR-ben is van suta. Ez ilyen.
A Sinka Dani féle videóban viszont borzasztó bután mozog az autó, rossz nézni.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.20. 08:48:02 -
Pitti #32946 Én majdnem minden este megyek 1-2 versenyt valami nyílt szerveren. És kivétel nélkül minden alkalommal vannak jó csaták korrekt arcokkal, helyet hagynak, félre állnak ha látják túl nagy a tempó különbség. Nyilván vannak szándékos rombolók is, tulajdonképpen nem nagyon veszek veszünk róluk tudomást, 7-8. helyen is vannak jó csaták és az 1-2. helyen is. Nem egyszer van olyan, hogy a 24 fős társaság elfordul az első kanyarban hiba nélkül. Valóban nincs tétje de a többség korrektül versenyezve jól szórakozik. Minden szerveren minden este legalább 3-4 magyarral is találkozom.
Nem tagadom majdnem minden nap vannak olyanok akik sikánt kiegyenesítve 200-al gombázzák el az embert, de hangsúlyozom nagyon kevés. Ez mellett kivétel nélkül minden nap élvezem. Csak az hiányzik, hogy nem tudjuk megbeszélni az izgalmas csatákat a futam után mert fogalmam sincs ki ők :)
Ellenben iR topicot is követem évek óta, és nem mondanám, hogy kevesebben panaszkodnának az idiótákra, akik bevárják a versenyzőt, hogy kirakhassák. Nem egy videót láttam első kanyaros roncsderbikről, pályán tolatgatókkal.
A másik pedig, hogy nekem kizárólag korrektül szórakozni van időm, setupot finomhangolni, 1000 kört telemetriázni, versenyekre felkészülni nincs. És ezzel nem vagyok egyedül. Egyébként meg a GTR-Masters fun futamok meg különösen jók, állítom, hogy legalább olyan társaság van ott jelen mint iR-ben, ahol tétje van...sőt.... és ez is csak FUN
Kár, hogy hetente csak 1-2 van.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.20. 07:56:34 -
#32945 Ez mekkora hülyeség.
Szimes korszakom legjobb versenyeit egy egyszerű ligával futottam az F1C modjával...semmi lóf@x nem volt, ellenben zseniális futamok, és egy egyszerű oklevélért ment..
Egy jó versenyzéshez semmi több nem kell mint egy jó társaság, ahol mindenki tiszteli a pálya vonalvezetését, a másik versenyzését..asszem ennyi. Még csak überrészecskeszimuláció sem kell.
Az iR is csak egy szimes csapásirány semmi több. Nem több mint volt az LFS liga, vagy a GTR a Masters-nél, vagy az NR2003, vagy egy-két jó rF liga.
Aki mást lát mögé, az mást is akar odalátni.
Aki jót akar versenyezni, annak egy jó társaság részévé kell válnia, hasznos tagjává, rendesen fizetni az éves szerverdíjat, járni találkozókra, és korrektül versenyezni.
-
#32944 Meg egy gondolat a tet nelkuli jatek mellett. public random verseny. (Amit barmikor talalok a nap barmely idoszakaban, olyan palya-kocsi osszeallitasban, amit elvezek)
mondjuk Vert izzadva, megtartom a harmadik negyedik helyem a versenyen (vert izzadok = elvezetes kuzdelem aran) es mondjuk 15 masodpercre lemaradva az elsotol, mar gyakorlatilag arra erek celba sokszor, hogy feldobja az eredmeny tablat es en vagyok az elso. Mert az elso annyira nem azert nyomja, hogy diszelegjen a lista tetejen, a vilag orszagaibol osszeverodott embereknek megmutassa, o volt a legjobb, hanem csak onigazolas, elvezet, ki mit kap ettol es gondol meg bele eppen, celig erdekli, netan kuzdjon egy jot es mar lep is le. Netan az asszony latja, hogy epp "versenyeztel" majd megkerdezi miutan felalltal a gep elol, "nyertel?" es te buszken mondhatod, igen dragam :).
Ami vicc nekem is feltunt, siman elobb kilepek az elso helyrol, mint a harmadikrol. Megkaptam remelhetoleg az izgalmas verseny mellett, amire vagytam a virtualis dobogo elso fokan allok, oromkodok magamban par percet, masodpercet aztan ennyi.
Persze, kor, habitus stb fuggo ez a dolog, vagy epp ki milyen korszakat eli meg. De elobb-utobb, az ember tudja a helyen kezelni a dolgokat.
-
cstibikeee #32943 Aris: As already posted elsewhere the new tyre model is young and we are still fine tuning. Very hard at work here, tons of tyres and cars.
Nem áll itt meg a dolog ahogy van. Lesz még sok minden javítva, fejvesztve, nem az arcade stílus felé haladva. Azt én is elismerem, h most a GT autók vezetése nem túl nagy kihívás. A GTR gt3-al régebben egy kört alig tudtam menni. De tényleg. Most nem túl nagy kihívás. Az 1.4-ig van idő, minden bizonnyal jobb lesz. Régebben az utcai autókat nagyon nem éreztem, nem szerettem, most meg fülig ér a szám sokszor. Én bízom bennük, tényleg rengeteget dolgoznak. -
#32942 10 dollart nyertel negyedevenkent? En minden evben 40-et, meg a tobbi szazat, amit nem koltok el az ir-ben. Es a nyeremenyemet sem csak az irb-ben kolthetem el. Ha jol szamolunk, akkor en elorebb vagyok :)
Cserebe, mi "nyomorkeok" meg felhotlenul is szorakozunk.
Azert ugyesen nyomjak a marketinget, meg a piramis jatekot az ir marketingesei meg kell hagyni :)
Na mindegy, nem hasonlitgani akarom a ket jatekot, egyszeruen azt akartam kihozni, amit le is irtam, hogy itt hiaba vezetnek be hasonlo megoldast, foleg, csak egy-ket szerveren. Aki torni zuzni akar szandekosan, megtalaja ezek utan is a modjat es az se tartana vissza, ha elborul az agya, hogy bannoljak egy idore, hiszen ott sem tartja pedig az egy dragabb szorakozas vegulis.. A feltetelezett normalis jatekosok kozott, meg majd megy a zugolodas, de hat o jott nekem, meg ahogy Geridoc is irta, meg tobb emberbol csak elojon majd az allat. Vagyis pont az ellenkezojet eri el, mint amire kitalaltak.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.20. 00:31:36 -
#32941 Ha retardáltként versenyzel, kiraksz másokat szándékosan a pályáról, akkor bannolnak egy időre, ez pont elég idiótát távoltart attól, hogy igazán kirívó dologra nem emlékszek 300+ verseny alatt, és a nap bármelyik szakában olyan színvonalas futamokat mehess, mint máshol a ligákban. Szóval normális ember számára aki csak versenyezni akar egy jót valóban nincsen tét. És ott vannak azok, akik pénznyereményre hajtanak, benne akarnak lenni a közvetítésekben, azoknak tényleg van tétje, de ez nem abban mutatkozik meg, hogy két ilyen ember elengedi egymást, hanem hogy egy korrekt versenyt futnak. -
#32940 5.-ek lettetek mert kikaptatok az UFO-.któl, UFO-k meg elöl végeztek mert nyomorékok voltatok ...
Ez oda-vissza már csak ilyen, minden játékban ;) -
RtoR #32939 Nyertem pénzt, igen, negyedévenként 10 dollárt. Bárki nyerhet.
Amúgy ha figyeltél, most a quali folyik, a top 40 csapatba kerülésért. -
#32938 Nyertel mar penzt, netan voltal mar igazi tesztelesen?
Ettol fuggetlenul par hete amugy az ac-ben is lehetett nyerni ugye vezetest, versenyen valo indulast Brno-n, csak magyar ellenfelek ellen)
-
RtoR #32937 Egyáltalán nem igaz. Végeztünk már endurance futamon az 5. helyen, és elegendő gyakorlással sokra lehet vinni. De inkább leszek egy versenyen huszadik, ahol az ufoktól kapok ki, mint megnyerni egy versenyt a nyomorékok között. (akinek nem inge...) -
#32936 Hát beleolvasva fóromba, FB posztokba, lehet marad ez ilyen, mindenki odáig van ettől .....
Egy hozzászólást nem láttam, hogy megemlítenék, hogy javítani akarnak rajta . -
#32935 Magyarul halandó embernek semmi tétje nincs :DDD -
RtoR #32934 Milyen tétje van? Az például elég komoly tét, hogy a top 40 csapat pénzdíjas pro ligába kerül Blancpain Endurance bajnokságban. Illetve a legjobbak a különböző bajnokságokból elmehetnek igazi tesztelésre...
Vagy csak egyszerűen szeretnél minél jobb splitbe kerülni, minél jobb ellenfelekkel versenyezni, esetleg az iracing hivatalos közvetítésbe is bekerülni ezáltal.
Klassz tétek.
Persze, akinek a képességei a 20000. helyre elegendőek, annak tényleg kevesebb a tétje.... -
#32933 na de ettol fuggetlenul, valoszinu igazad van, ha ra lenne eroszakolva itt is az osszes szerverre ez a modi, sokkal tobb emberbol elojonne az idiotizmusa.
De ha tovabb csurom-csavarom, epp ezert megyek itt sokkal jobb izgalmasabb (online bohockodos) versenyeket, mint ott. Mert nincs rafeszulve a nep a "szamokra"
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.20. 00:04:14 -
#32932 Milyen tetje van? A 20000. helyrol visszacsuszok a 20001. helyre? Netan a sok ketbetus ir, tt anyamtyukja szamom erteke egytized szazalekkal csokken?
Ahelyett, hogy elvezni probalnak az emberek csak ezeket a jatekokat, mindenfele, total felesleges szamhaboruba hajszoljak oket, na meg elhitetik veluk, barmit is szamitanak a fenti szamok.
Akki suttyo paraszt az az is marad, mindegy melyik jatekkal jatszik eppen. Na meg forditva is igaz, aki itt probal elozekeny lenni, ott is az marad. Mar aki felfogja, hogy valoban nincs tetje annak sem, amivel ott probalkoznak :)
engem az erdekel, az alapveto emberi verseny szellemen felul,amit azert nehez kizarni, (nemis kell szerintem), hogy miutan felalltam a jatek elol, azt mondjam de k>va jol szorakoztam.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.20. 00:00:07 -
GeriDoc #32931 Csak azért nem találkoztál még itt ilyennel, mert nem tétre ment a "verseny" (online bohóckodás). Az iR-ben minden versenynek van tétje. Menjél jó kis liga AC futamokon, kerül-fordul belefutsz egy jó kis anyázásba. Ha itt is lesz tétje a futamoknak, itt is lesznek, akiknek elborul az agya. -
#32930 Na most hogyan működik ? :)) -
#32929 na, tiszta iracing lesz. A Topikjaban mostanaban mast se olvasni rola, mennyi idota van meg ennek ellenere is, na meg, hogy hanyan nem jatszanak ezert online rendesen.
Konkretan en az eletben nem talalkoztam pl itt olyan idiotaval, aki kepes varni egy kort,hogy utana ram rantsa a kocsit, na majd ezek utan biztos lesz, pedig van parszaz multi oram ebben.(persze iracingbensem talalkoztam meg ilyennel, de azt csak lightosan tolom sokadszori probalkozasra sem kepes beszippantani, sok mindenben nagyon alul marad szamomra)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.19. 23:11:13 -
cstibikeee #32928 ..... Egyszóval, már ez a szerver is minősítést ad. -
cstibikeee #32927 Minorating plugin fut a CsRacing szerveren.
Akinek nem ismerős a dolog: AC forum: minorating.com
Szerintem hasznos dolog.
Egyenlőre bárki jöhet akinek nincs minősítése (N) vagy A-B-C
Viszont aki már most regisztrálva van,h tör-zúz (W) az már nem léphet fel, és a (D) se jöhet, az se valami jó minősítés.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.19. 22:46:49 -
#32926 Helyes ! :)
Remélem nem marad így ..... -
cstibikeee #32925 Azt mondják, hogy nagyon kezdetleges még az egész gumi modell, reggeltől estig ezen dolgoznak. -
#32924 Tibi mit mond Kunos, vagy valaki: lesz új gumi a pályaatókhoz???
Ez tényleg szörnyű....Mentem most a Lamboval, meg BMW GT-vel: mint két tégla .Nem is emlékszem mikor vezettem ilyen rosszat mostanában ...:DDD A Nissan még elmegy, de azt is a halálba kell butitanom hátul, hogy forduljon. Gyak nem is fordul hanem betekeredik a kanyarba ... -
#32923 Az ugyanaz a skin eltérő színnel kérdést én nem nagyon értem ! :))
Ha a fizika file-ok mások akkor gyanítom dobáln ifog a szerverről . -
Thread #32922 Tehat a szervereken mikor 15 db van ugyanabbol akkor eltero skineket allitanak be? Ugyanazt a skint lehet eltero szinnel is? Vagy csak a matricak nelkuli autot lehet szinezni? Mert gondolom ha kulonfele szin be van allitva azt latni fogom skinek nelkul is. Bocs hogy googlenak hasznallak :)
Mondjuk majd azert ki is probalom elesben, legfeljebb visszarakom a skineket.
A masik, hogy nagy rendezgetesben a KTM-nek egy par byte-al eltero regebbi verziojat hagytam meg. Ez CRC mismatch-al ki fog dobni szerverrol? Ezt nem is tudom kiprobalni, nincs szerver KTM-el, ami nem jelszavas, nem DLC nem booking :)
a szerverre mindig a legfrissebb verzioval kell felmenni? [eleg valoszinu] -
#32921 szerintem lehet, de akkor nálad sok-sok fehér autó fog látszódni . -
Thread #32920 Lehet az autonkent neha tobbszaz MB skineket torolni? A multiplayer szerver igenyli? Be van rajtuk alitva skin, vagy valamifele alapskinnel mennek? Ha be van allitva es nem talalja, akkor elfogadja az alapskint? Forzanal ugy volt ha nem volt meg a DLC auto valakinek, akkor a masik DLC autojat nemhogy alap skinnel, hanem egy masik, alap auto modellel helyettesitette. -
neilszab #32919 Alfa Romeo 155 V6 - Nürburgring: Holtap & Setup!
Csütörtök este kerül megrendezésre a DTM Classic bajnokság következő futama, Sinka Dani pedig a felkészülés jegyében jól megcibálta a 155-ös Alfa bajszát, íme:
A kört medium gumikon, 98%-os pályán és még ballaszt súlyok nélkül futotta Dani, de így is remek tanulóanyag pár trükk elleséséhez.
Setup, nyílt gyakorló szerver és további infók a futamról itt:
DTM Classic - Nürburgring: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5471
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.19. 19:06:16 -
chev chelios #32918 ok köszi!!!
Utoljára szerkesztette: chev chelios, 2015.10.19. 17:53:59 -
#32917 Told jobban neki ! :)
-
chev chelios #32916 Sziasztok!!!! A gumihőmérséklet nálatok is baszakodik?? vagy csak nálam nem műkszik?
Nem akar bemelegedni. -
#32915 -
croatianus #32914 Na jó, és akkor a gyíkemberek?!
Kunos=világkormány -
#32913 szinkroncsúszás ! :DD
-
#32912 ez ott hibadzik h joypaddal eddig is perfekt lehetett jatszani... -
GeriDoc #32911 On-Off-On pillanatkapcsolók, és simán 2 gombot kell rákötni. Én a D-pad-ot kötöttem rá, annyi, hogy azt az iR pont nem kezeli. Az AC-ban nincs szükség ennyi gombra, az rF alatt működik minden. Vettem rotary encodert is, működne is, csak kellene a plusz 5V neki, de egyébként simán 2 gombra ráköt, és működik az is.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.18. 13:39:53 -
#32910 Jo lett. Kapcsolok hogy mukodnek ? -
#32909 Ahova feltöltöd ott a képen jobb klikk, view image, és annak a linkjét rakod be itt képként. Amúgy ez sem rossz, ha rákattintok akkor betölti a nagy képet. -
GeriDoc #32908 Hogyan kell normálisan berakni képet?