42876
-
#41914 Biztosan arról is olvastál, hogy honnan tudták meg, hogy hol vásároltad a kulcsot és azt is hogy hányas cipőt hordasz és a kedvenc színedet is tartalmazta a beírt kulcs. Szerintem nem kellene itt városi legendákat költeni, amúgy is elég hülyeség kering a világban. -
#41913 Látom, rácoppantál a velőscsontra. Szerintem, engedd el ezt a témát!
Végül is csak azért válaszolok, mert belevauzol olyanba, amihez semmi közöd. A véleményed nem érdekel és az én véleményem se fog változni, tehát amúgy is meddő a dolog.
Majd ha látom, hogy összedőlni látszik az egész iparág és kiderül, hogy azért mert én nem a Steamen költöttem el a pénzem, hanem egy alternatív megoldást választottam, akkor majd átértékelem a hozzáállásomat.
-
#41912 Baromira igazad van. Szerintem ezzel megtiszteled a fejlesztőt. De nem egy olyan hírt olvasni hogy tiltották az accountot mert G2Aról vagy CDkeysről vásárolt. Lehet hogy megéri csak kockázatos. -
#41911 Nem tudom mi az az inercia, de jah, ilyesmi .... Ez a része nekem se jön be.
Plusz ffb-t bárhogy piszkálom elég rossz, kb csak valami fix ellenállás meg némi rázkódás, alig jelez vissza ... -
unrealnoise #41910 Még egyszer: Ha mindenki ezt csinálná, akkor lehúzhatnád a szimezést a béka segge alá. Sőt. A gaminget magát is.
Nem, nem nézed még a saját érdeked sem. Idézlek. "Közel ennyiért megveszem majd cdkeys-en, ha kész lesz." De nekem mindegy amúgy mit csinálsz. Én mindenesetre szeretek pénzt kapni a munkámért. Gondolom te is.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.09.13. 19:50:12 -
Solt #41909 Ennyi! ;) -
#41908 Szerintem Steam adja el mennyiségi kedvezményért, csomagban a kulcsokat, mert az már biztos pénz. Ki tudja mennyire lesz sikeres egy játék, főleg egy ilyen réteg játék. Ráadásul több marad a kasszában mert nem kell a fejlesztőknek, kiadóknak annyit tejelni. Ki van ez találva. Nem véletlen, hogy a kereskedelem egy külön szakma.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.13. 17:32:22 -
#41907 :))
off:
egyelőre veszem még a tojást, Marika néni akitől veszem 3 szintes házban él, f@szán sok pénzük van, több autó...csilivili, eprezésből.
..és fizetek a tojásért, qva jó tojásuk van 3íforintért, mert nagyon jól csinálják...ők meg a tyúkok.
Néha kapok ajándékba húrkát, ezt-azt, koviubit, mittomén.
-
#41906 Jajjjjj, ne legyél már ennyire demagóg.
És hogy sápítozzál még egy kicsit, elárulom, hogy nem a fejlesztő érdekeit tartom elsődlegesnek, hanem a magamét. Jó nagy ge@i vagyok mi? -
Jackal #41905 Pedig jobb lenne ha érdekelne, mert kunosék pénzért adták el egy nagy kiadónak a céget. A fejlesztők ezután is megkapják a havi fizujukat, függetlenül hogy szar lesz e a játék. Az eredeti ötletgazdák meg régesrég jól jártak.
Eladtak az assettobol 2 millió páldányt + 4.3 Million Euro a brandért.
Szóval személy szerint úgy gonolom ha valaki nem tudja kifizetni egy játékért a teljes árat, csak felét, az is megbocsátható(főleg ha eléggé hiányzik otthonról az a kicsi hó végén).
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.09.13. 17:25:17 -
#41904 mindenhol ezt irjak, utana lehet olvasni, vesznek sokat akar a helyi terjesztotol, ea uk stb, nincs rajta steam haszna, netan nincs rajta afa, netan afa trukkoznek jobbra balra, olcsobb regios valtozat, ahol ez mukodik, de a bevetel az egybol megvan a fejlesztoknel, marmint a kiadonal.
Gabe bacsi nem keves sapja sincs rajta, az mas kerdes, hogy utana az o infrastrukturajat hasznalod hozza, mintha nala vetted volna meg.
Na de a fejleszto nem jar rosszabbul nagyon.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.13. 17:13:17 -
unrealnoise #41903 Az nem érdekel, hogy kinek mennyi pénze van, ha mindenki ilyen oldalakon venne, bukás lenne, és senki sem invesztálna nem mertérülő befektetésekbe, ergo nem lenne következő rész amíg úgy nem látják, hogy lenne rá igény... -
unrealnoise #41902 Vajon mi te. Mit nem értesz azon, hogy nem kerül a fejlesztőhöz a pénz egy rétegjátéknál, és nem járulsz ahhoz hozzá, hogy még jobb még szebb legyen, esetleg legyen folytatása. Olvass utána ember, az, hogy ennyire tájékozatlan vagy és még mondhatnék egyebet is, téged minősít. egy fejlesztő szerint a warez jobb, mint a G2A... még egy and G2A - barát vagy ellenség?
Nincs mit. -
Jackal #41901 Nem akarok belevau, de a cdkeys nem valami olyasmit csinál hogy olcsóbb ukrán, indiai térségben veszi meg a kulcsot, ahol a csóróknak leengedik az árát és azt adja tovább?
Szóval a fejlesztő így is lát annyit amennyiért ott árulná.
Csak halkan megjegyzem hogy Kunosék euromilliomosok rég, szóval futni fogja vajaskenyérre jövő héten is nekik. (ellenben sok magyar családdal) -
#41900 Mellesleg, totál nem mérvadó, hogy te mit tekintesz wareznak. Steam kulcsot veszek ott is, csak olcsóbban. Steam elfogadja, tehát legális. Akkor pontosan, mi fáj neked?
-
#41899 Erre szokás azt mondani, hogy ha te fizeted, akkor belepofázhatsz, ha nem, akkor meg kuss. -
unrealnoise #41898 Nah de kérlek, az a +/- 1 nem csak 1. Én mindenhez így állok. Tudom, hogy porszem vagyok a világon, még annyi sem, de pontozok IMDB-n, Molyon, Trakt.tv-n, rateyourmusic-on, és értékelek steamen is... Minden egyes vélemény, minden egyes vásárlás számít. :)
De egyébként persze fokozottan igazad van. Nincs normális érv amellett, hogy akit ez érdekel, a f*szért nem veszi meg legálisan most 25 EUR-ért..., ami biztos, hogy jó helyre, a készítőkhöz megy, egy olyan játékért, ami eleve erősen rétegcucc, hiába néz ki előbbieket meghazudtolóan. -
#41897 egy szavam nem lenne, ha az aktuális cod-ról lenne szó, esetleg a gta5-ről - dzsillió példányban megy el, +-1 nem számít
ebből tippre pécén 3-400 ezernél nem fog több elmenni, életbevágó (lehet) minden 25/45 eurós vásárlás...
arról már nem is beszélve, hogy 25 eur így/most, 25 eur cdkulcson. még csak nyerészkedni se lehet belőle :) -
unrealnoise #41896 Pontosan. Nem tagadom, volt, hogy ott vásároltam meg valamit, de már bánom, és utánaolvasva/járva rájöttem, hogy ezzel szinte kibaszok a fejlesztőkkel.
Az ilyen kulcsos oldalakon való vásárlás szinte egyenlő a warezzal a szememben... Nem is értem, hogy 2018-ban hogy lehet erre még valaki büszke is...
Arról nem is beszélve, hogy ott van ugye a Steam refund is. Kétszer éltem már vele, és sosem szaroztak!
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.09.13. 16:18:55 -
#41895 nehogy a patkány fejlesztő egy forintot is lásson a vásárlásodból?
tök jogos....... igazad van..... jól teszed..... csak így tovább! -
#41894 Min FFB-t emeld 25 fölé.
Nem lesz rossz,de nekem az egyetlen bajom az ami az AC-nál is volt. Picit nagyobb az inercia a kelleténél és inkább emlékeztet tank szimulátorra mert nagyon nehézkesen viselkedik az autó és ha megtörténik a baj még esélyed sincs korrigálni.
De majd 1.0-nál fogok itélkezni.
-
#41893 nyilván mindenki ahogy neki jó.
(kösz :), szép nagy bré volt) -
#41892 Azért nem veszem meg most, mert tanultam a korábbiakból. AC mire elérte a ?végső? formáját már alig érdekelt, hiába tolták bele a sok autót. Előtte/közben meg a PC1, szintén végig a fejlesztési folyamatokon, PC2-re már nem fizettem be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Le a kalappal előtted. Gratulálok.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.13. 12:47:21 -
#41891 már tegnap megvettem, azt hozzá se tudok nyúlni..de nem baj, a tegnap elköltött pénz a tegnapé.. :D
ezt meg amiröl régebben dumáltunk,
-
MasterMason #41890 Hát 15:07 másodpercnél az elég fura, képtelenség, hogy ilyen sebességnél négyszer pördüljön meg egy autó... Látványtól sem vagyok elájulva, feltehetőleg eddig képek és videók rendereltek voltak. Persze kell nekik időt hagyni, aztán majd kiderül mit hoznak ki belőle a végére.
Azt hiszem én októberben veszem meg ahogy lesz VR támogatás, (bár egy hatalmas 4K-s monitorom van nem bírom rávenni magam, hogy monitoron kipróbáljam. ) -
#41889 Nekem eros , de eleg doglott az ffb t300 on, ac hoz kepest. -
#41888 Azért ez már bőven élvezhető, nyilván még kezdetleges sok dologban, de érdemes megvenni. A ffb pl az egyik legjobb amit valaha éreztem, nyilván kormányfüggő, de csw 2.5-el brutál, nekem ebben van az egyik legnagyobb, azonnal észrevehető fejlődése, eddig a sima AC volt a kedvencem ezen a téren. A grafika szép, de nem vagyok egy nagy UE4 fan. 4k-ban high-epic beállításokkal, kivéve a post processt, mert az zabálja teljes mezőnnyel 1080gtx-el 62-68 fps, egyedül 88-100. Remélem azért ez még fog nőni, de első körben ebben is rosszabbra számítottam a többi UE4 játék futását ismerve. -
#41887 Közel ennyiért megveszem majd cdkeys-en, ha kész lesz. Az F1 2018 is még mindig 27 euro, én 25-ért vettem. Mondjuk még annyit se ér.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.13. 11:08:00 -
#41886 A hangok azok valami elképesztően jók! Grafikánál ha bekapcsoljátok az FXAA-t akkor nem lesz elmosódott trutymó az egész, no meg persze motion blur off. A fizika a megszokott AC vagy annál kicsit jobb. Az AI elsőre használhatatlan, letol a pályáról, ha megállsz előtte vagy kicsúszik az egyik nem tudják kikerülni az álló autót. Nyilván EA de iszonyatos potenciál van benne. Nekem személy szerint nagyon tetszik. ;) -
#41885 Erdemes most megvenni, mert most fele annyiba kerul;) Max nem telepited fel, csak fel-egy ev mulva:D -
#41884 Azt hiszem nálam ez csak az 1.0.nál lesz megvevős. Főleg a lentebb látott videót is figyelembe véve. -
#41883 A grafikai beállításoknál az Opponents Visible = OFF legyen és máris működik. ;) -
flyinghigh #41882 Nyilván fejlesztője válogatja de a roadmap mellett is szoktak javítgatni pláne ha valami nagy baromság van az adott játékkal. A https://steamdb.info/app/805550/history/ alatt láthatod épp mi változik a steam alatt persze ebből csak akkor lesz nálad valami ha public-ra kerül. -
Indi69 #41881 A hangja az valami elképesztő. Voltam a Hungaroringen pár hete, pont ilyen -
#41880 Értem én, hogy Early Access, de az AI az rendesen gyászos állapotban van még. Mentem egy 15 perces quick racet, ez nekem hét kör volt, a többi 19 autó meg ilyen 1-3 köröket teljesített. Ráfordulok a célegyenesre és hirtelen ott parkol a pályán keresztben a mezőny 50%-a lefagyva, nem győztem kerülgetni őket. :D
Egyébként ilyen EA cuccoknál mi a szokás? Kapunk menet közben is kisebb nagyobb javításokat vagy kizárólag csak a roadmapon szereplő időpontokban a következő nagy buildet? -
#41879 Nalam a bill beallitas teljesen inaktiv, semmit nem tudok ra rakni.... -
Morgolodo #41878 Próbáld újra rábindelni ugyan azt a gombot. Nálam így elindultak a dolgok. -
#41877 Nem tudok világítást kapcsolni bármit állítok be. L billentyűvel se működik. Nem tudom mi a gyíkja, de így éjjel nem tudok menni. -
#41876 Kipróbáltam, pár összegző gondolat kb. 4-5 körös tapasztalat után:
-Menü jó, átlátható, könnyen kezelhető (sok funkció még inaktív) :)
-Kormány könnyen volt kalibrálható (G27)
-Grafikához nem nyúltam, bedobott vmi standardot (videón látható)
-A fizika ennyi tapasztalat után szerintem rendben van. Itt hozzátenném, hogy kb. nyár eleje óta nem volt alkalmam kormányhoz ülni (akkor is rF2-vel), viszont mindenképp pozitív, hogy az első 1-2 körben estem-keltem, tehát nem vmi árkádos sínautós cucc, esőben egyelőre abszolút esélytelen nálam (ez a videón is látható) , de csak gyakorlás/megszokás/setupolás kérdése sztem.
-Teljesítményben nem éreztem hibát, nem akadt laggolt v. ilyesmi, teljesen középszerű gépem van (i5 6500, R9 380X 4GB, 16 GB DDR4 2400MHz).
A videó tartalmaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(ismét megjegyezem....nem röhög, tényleg régen mentem ):
0:00-4:30 Boot, Intró, Menü stb.
4:30-7:10 1 kör szárazon nappal
7:10-10:15 1 ismétlése TV nézetből
11:00-15:25 1 kör viharban este
15:25-19:06 ismétlése TV nézetből
-
Jackal #41875 Elég vegyesek az első benyomások:
- manuális váltóval kapásból ki se tudtam menni a pitből(nem váltott fel 1-esbe) :), maradt az automata szégyenszemre
- pálya grafikája rosszabb mint a régi assettoban, a promo képeken meg videókban korántsem volt ilyen ramaty
- ffb sztem rosszabb mint volt, remélem ezen javítanak (van, de szinte semmi nem érződik a kocsiból, gumiból)
- fizika más, a kicsúszás visszatapadás jobb lett jóval, de hogy egyértelműen jobb e összességében azt nehéz megomondani. Kicsit pcars és rf2 közt van érzésre. A kocsi orra kanyarban nagyon tolja magát kanyarodás helyett.
Remélem kikupálják ezeket hamar.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.09.12. 23:05:03