Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont lehet hogy az ACC már jobb lesz, majd meglátjuk ha kijön... Mivel lesz VR támogatás is 2. fázistól ezért 12.-én be is zsákolom, UE-nak nagyon jó vr támogatása van, az a része tuti állat lesz. <#nyes>#nyes>
https://fxmason.blogspot.com/
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
PC 2 olyan mint egy full extras Dacia. Nem rossz , nem rossz de egy 20 eves , fapados , jo allapotu kompresszoros Mercedes azert csak jobb 😉 Ez az AC....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.07. 07:38:51
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
pC2-ben túlvállalták magukat. Amúgy meg nálam is megvásárlós lesz ez a ACC, remélem az AI jó lesz és nem csalódok semmilyen szinten...
Jövőre amúgy megint jó év lesz, sőőőt... Jön az új Forza, GTR3, ACC, F1, Nascar és lehet a Codi kihoz majd valami rally-s cuccot is.
Szerintem ennyi pénzt simán megér az ACC, bár ár/érték arányra még mindig a Forza, GT, pC2 a nyerő, de ez ilyen műfaj. Szeretném, ha az rF2 kurva jó lenne, kijönne az új UI, stb, de rájöttem, hogy az sosem lesz kész.
Az AI bár ott a legjobb, de néha érthetetlen dolgokat művelnek, és mivel a tartalom folyamatosan bővül, kötve hiszem, hogy ezek a bugok, hibák javítva lesznek. Normális versenyzésre, szórakozásra sokkal jobbak lesznek ezek a "nem mindenes" programok. Remélem ez csak a kezdet, és inkább erre az irányra állnak rá a fejlesztők...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.06. 23:26:01
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.09.06. 21:46:45
Más: Competizione árak.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.09.05. 21:13:54
Ezt kapom :"simtraxx_transfagarasan_v0.8 : track not found"
Mit rontok el?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ez hogy működik e-bayről rendelés esetén? Angliából?
(Amazonról rendeltem már USA-ból, az jó volt, még vámot se tettek rá mert 10 $-ként tüntette fel az egyébként 50 $-os árut amire meg már lett volna vám, szal elég ügyes volt. Nem tudom ez egyébként ilyen általános ügyeskedés az eladóktól?)
Szóval, 2016 vége felé eladtam a G25-öm (hatalmas hiba tudom), és szeretnék mostanába venni egy kormányt,
Új g29-et nm szeretnék, kissé drága -és váltó se jár hozzá<#boxer>#boxer>-,
Igazság szerint használt g25-27-et se szeretnék, mert már kezdenek azért korosodni, és nem tudhatni, milyen állapotban vannak, esetleg tönkre megy 1-2 hónap után, úgy meg aztán lőttek neki, egyáltalán hol javitanám?
A kérdés, olyan 25-50 körüli árkategóriában (+-15) mit tudnátok ajánlani?
+egy offosabb kérdés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert tudnám én hogy kb mit vegyek, csak van pár aggályom hogy esetleg elég-e videókártyát vennem-e vagy más is cserére szorul,
mivel gyanakodtam hogy lehet a kártyával lehet valami fundamentálist probléma, mivel pl: F1 2017-16-ot alig akarta vinni olyan lagspikeok meg stutterek voltak, MIKÖZBEN a witcher 3-at elvitte
Köszi előre is 😄
rsr
szerintem
gtr_masters
ui: persze a legtobb regi ido, azota sokat valtozott a jatek, de van eleg sok ranglista ahol nezelodhet az ember
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.08.26. 10:34:21
szerintem
Se HellRing nem lesz, se más itt borsodban... :/
"Nálunk" meg, hosszú kihagyás után pont tegnap mentem haverral motorral egy "Mátra-Ceredet", a 24-es egy részét gyönyörűen rendbetették nem is oly'rég, de a ceredi részről sokkal jobb emlékeim vannak. Mondjuk nekem mindkettő picit túl szűk, és a hosszú, belátható íveket szeretem inkább, de azért fülig ért a szám tegnap is a sisakban. Jött mondjuk pár komoly arc szembe térdelős-könyöklősen, ott azért hálát adtam a Sorsnak, hogy nem kottáztak el semmit, és kötöttek ki véletlenül az én sávomban (motorozni veszélyes, sokszor nem csak a vétkes motoros számára, mint tudjuk)
..Jászfalu-Tinnye között gyerekkel még 60km/h is hánytatós, egyedül viszont igazi gizda pálya. Így képen semmit nem mond, de annyira be lehet ejteni az autót hogy ihaj, Tinnye felől merészebb, de Tinnyének meg jó váltások kellenek...Esztergom-Dobogókő (Pilisszentkereszt)-Csobánka ez a második, ahol meg lehet mérkőzni és mindig mindeki mérkőzik is a mai napig, legjobb lenne összefűzni, nincs is messze, de sajnos Jászfalu-Esztergom nem jó 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Thanks to GISPRO http://www.gispro.pl/ and their "LASERSCANNING BEAST" car, we have now 23km of TRANSFAGARASAN NORTH + the tunnel to south side and some few kilometers of the south side. The scan has around 1 billion points, so now ahead of us there is few months of processing data and then we can start building the biggest laserscanned track for car driving simulations in history. Full release will be definitely in 2019, however early access will be available at the end of this year."
Forrás
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.08.20. 22:08:35
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.08.20. 21:04:33
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.08.20. 19:43:10
Pár évvel ezelőtt csináltam szimulátoros kérdőívet. Azóta eltelt 4 év, sok minden változott, és úgy gondoltam, hogy ideje egy újabb kérdőívet indítani. A kérdőívet az alábbi linken találjátok:
Szimulátoros kérdőív 2018
Korábban volt magyar nyelvű is, most csak angol nyelvű kérdőívet készítettem. A kérdőív kitöltéséhez e-mail cím nem kell, és teljesen anonim a kérdőív.
Akinek van 2 percnyi szabadideje, és kitöltené, azt hálásan megköszönném. <#worship>#worship>
A kérdőív aktív az alábbi időpontig: 2018. szeptember 30.
A lezárás után a kérdőív eredményei publikusak lesznek.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
www.smart-bus.hu