Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.06.11. 10:58:42
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Forza.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De még mennyire, hogy Szimulátorok! Így nagybetűvel.
Akkor még tudtak AI-t is programozni, aki menet közben változtatott a taktikáján, ha úgy hozta a versny. 😊
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2015.06.10. 17:55:25
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Nálunk a REVS és a Grand Prix Circuit-el kezdődött a kockulás C64-en.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.06.10. 11:32:30
simraceseries.com
Tudom most jön az, hogy de online tapasztalatom ennyi nem lehet... igaz... <#beka3>#beka3> <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.10. 10:09:49
A GP sem tobb 15- nel.Szoval nem is vagyok oreg ! 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.10. 09:47:01
C64 80-as évek vége, 90-es eleje inkább már PC, de neked ezt tudnod kéne...<#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.10. 09:42:48
Visszajelzésnek jó. Azért hiányolom, mert amikor először körbementem a Nordon a Cobrával úgy, hogy egyben marad a sebességváltó, azt hittem, hogy én vagyok a király, közben meg nem is... 😄
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Kerdes az az, hogy ha veszi is miert ugy hasznaljatok !? 😊)
Örülök neki, hogy akkor nem csak nekem szúrt szemet ez a hülyeség. Már kezdtem paranoiás lenni, hogy csak nálam csinál ilyet. Ennyit arról, hogy mit, és hogyan számol a kuplunggal az AC... 😛
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2015.06.10. 08:02:58
Fél nyolc és tíz között kb 6-7 futamot mentem kisebb megszakításokkal, és meg kell mondjam ilyen érett intelligens kultúráltan versenyző csapattal még nem találkoztam pedig 20 éve szimulátorozom, (mondjuk nem annyira intenzíven, de azért megfordultam már egy két helyen én is). Nyolc óra körül volt többször mikor majdnem megtelt a szerver, 24 emberrel.
Nem tudom hogy ez a nehezebben kezelhető Shelby Cobra miatt, vagy egyszerűen ilyen gárda jött össze, de ha hiszitek ha nem, kivétel nélkül minden futamon elfordult a mezőny az első kanyarokban (tamburello) baleset nélkül. Mindenki figyelt a másikra, helyet hagyva... pedig nem mondanám, hogy elóvatoskodta volna mindenki mert sokszor láttam WR közeli köridőket...le a kalappal.
Szóval köszönöm még egyszer máskor is jövök <#worship>#worship>
Az autó mondjuk nem lett a kedvencem, nehéz eset, ráadásul a vége fele rájöttem, hogy 99%-ban el lehet váltani kuplung nélkül fel is meg le is, pl féktávon is visszaveszi a hármast kuplung és gázfröccs nélkül, így aztán ez azt okozta, hogy ma reggel munkába jövet kétszer váltottam kuplung nélkül az astrát <#falbav>#falbav> <#fejvakaras>#fejvakaras> <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.10. 07:50:58
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Mérföldperórában nyomja az, volt az vagy 320 km/h is. Nem csoda, hogy repesztett.
Milyen a kormány?
Mi a tökömtől ilyen gyors ez? Igaz én egy monitoron nyomom, de 200-nál semmi bajom, itt meg csak a videótól halálfélelmem volt 😄 Ez a 3 monitor vagy a 60 FPS miatt ilyen?
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
most próbálgattam az Elevent, és kuplung nélkül, ha nagyon nem egyezik a fogaskerekek sebessége akkor nem lehet berakni, ha nagyjából jó, akkor kisebb nagyobb recsegéssel de beugrik .úóűú
De rémlik, hogy mintha egy régebbi képen lett volna váltó doboz is ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.09. 18:34:32
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.09. 18:08:07
06.09 - Shelby Cobra
06.14 - DTM '93 Bajnokság
06.16 - Lotus 2-11 vs. KTM X-Bow
06.18 - GT2-GT3 Bajnokság
A részvétel minden eseményen NYÍLT, gyertek... infók és linkek itt:
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5245
Emellett megkezdődtek az első RaceRoom (R3E) tesztfutamok is:
06.10 - WTCC: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5306
06.11 - GT3: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5307
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.09. 15:37:06
simraceseries.com
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Merthogy gondolom, az EnduRacers rfactoros Porshe cup modja is azért kellett "Flat6" néven fusson, és nyilván azért nincs AC-hez sem komolyabb projekt (legalábbis nyilvánosan).
Ezek szerint a Porsche AG-nak tudnak annyit fizetni, hogy exkluzív licenszt adjon. Vagy nekik tökmindegy, és csak az EA újabb szimpatikus ügyeskedése volt, hogy ez is benne legyen a szerződésben.