42876
-
Jackal #33027 Kevés neki a két mag. Pont az 1.3-nál írták hogy többszálas fizikát/feldolgozást tesznek bele.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.10.21. 20:08:19 -
#33026 Én ezért szeretem az AC-t, és nem a Gt3-as sinautók miatt :) Máshol nem lehet ilyen idiótán menni Sajnos véletlen 24p-ben vettem fel, ezért akadósnak tűnik :\
-
Tyuki80 #33025 Nekem quad van Q 8400 és eddig mint a pinty úgy ment,most meg esik szét,alig van 26 fps.Én is átírtam,jobb lett,de közel sem olyan jó mint eddig!Hátha majd javítja.
-
#33024 Más is szív 99%< CPU kihasználtsággal? Amióta kijött a nagy frissítés (amikor jött a "balhés" gumifizka, ver. 1.3.2 talán? ), azóta ezzel szívok. E8400 2mag, gtx 750 2GB. Tudom, semmire se jó a konfig, de eddig zokszó nélkül ment medium/high körül, offline/online EGYEDÜL. Most mennék pár kört szintén EGYEDÜL, és lehal kb. Amikor átírom az asettocorsa.ini-ben a "USE_TIMER_PROCESS"-t nullára, akkor jónak tűnik, de még akkor is meg meg röccen. Legújabb driver, plusz engedtem az Assettonak hogy felülírja az összes lehetséges 3D beállítást (antialiasing, stb), de semmi hatás. Ötlet? Köszi:) -
hqx #33023 A H váltós gépeket szekivel használják? Ez most komoly?...:D Melyik liga ez? Biztos csak eredményhajhászok...
Az úgy nem autóvezetés, és nem is normális autókezelés, csak gagyizás. -
#33022 nem az a lényeg h nehezebb vagy könnyebb...hanem aki szimmel akar játszani az úgy gondolom azt keresi h minél hasonlóbb lewgyen az autókezelés a valódi autóhoz...ha nem ezt keresi , hanem csak a versenyszellem érdekli , akkor ezt ugyanígy megtalálja árkád játékban is...ott még lehet nehezebben is érvényesülne mint itt, ott is meg vannak az ufók...
teljesen furcsa nekem ez a hozzáállás... értem én h jó dolog a versenyszellem, de akkor is nagyon amatőr hozzáállásnak tartom h egytizedért inkább árkádosítják a játékjot
illetve h ez tök természetes h nem használják az elején...pedig az ufóknak simán beleférne h mutassákj az utat, követendő példát...:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.10.21. 17:29:59 -
#33021 Botozni en is szoktam, foleg most, hogy nem lehet visszadaral i nem nehezbb az.
Kiveve a Tattus, ott nehezebb :))) -
#33020 de az úgy "nehezítés", nem "könnyítés" :D -
#33019 A múltkor pcars topikba valaki betett egy videót, hogy Renéé Rast mennyire érzi a Zondát. A gond csak annyi, hogy ő is árkádba tolta. A játékban az autó pillangós volt, de ő botozott :D -
#33018 3-4.. :D -
GPx8 #33017 Most nem azért, de amelyik autóban szekvenciális bot váltó van, azzal, hogyan mennek a széria(!) G27 tulajok, pillangózva? Csalás! :D -
neilszab #33016 Azért vagyunk keddenként rendszeresen ennyien, mert már mindenki tudja, hogy ha kedd, akkor AC FunRace és így is terveznek. Ha minden nap lenne és add-hoc lenne, akkor megint alig páran kóricálnának a szerveren. És hiába hagyom futni szerdán a keddi szervert, a kutya nem jön fel rá másnap...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.21. 14:43:18 -
neilszab #33015 Ez a doppingos dologot nem is értem hogy jön most ide, elvégre az egy szabálytalan eszköz, tehát aki használja az csal és mi most távolról sem erről beszélünk. Itt az egységes versenyzési feltételekről van szó, és hogy senkitől sem várható el, hogy önként hátrányba juttassa magát, ha az ellenfelek nem teszik szintén egységesen ugyan azt. Biztos vagyok benne, hogy ha lenne rá mód, hogy kötelező tegyük a H váltót, akkor a most szekit használó élmenők közül is sokan szavaznának a H váltó használata mellett, de amíg akár 1 tized hátrányt is jelent nekik az ellenfelekkel szemben, hiába szeretnék amúgy használni, akkor sem fogják, szerintem teljesen érhető okokból.
Régebben sokszor szó volt a GT3 kocsik kapcsán, hogy az igazi szériában is ABS-sel, meg TC-vel mennek, ami szerintem ugyan olyan "gyíkság" kategória mint ez a szeki/H váltó téma, és feltételezem sok pilóta szívesebben versenyezne ezek nélkül, de attól még egyik sem fogja önként kikapcsolni elvi alapon, ha ez hátrányt jelent neki a versenyen a többiekkel szemben. Aki győzni akar, az mindig alkalmazkodik az adott körülményekhez, bármi is legyen az.
Ez a "mé nem mennek NFS-ezi akkó" bebőgésed meg full hülyeség, ennyi erővel a valós GT3 pilótákat is elküldhetnénk NFS-ezni a fenti okok miatt...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.21. 14:31:36 -
bardocz_m #33014 Meg jo hogy van sok gt auto endurancehoz :D -
cstibikeee #33013 Nem hallottam ilyet. :/ -
#33012 Tibi, pilotacsererol nem hallottal, hogy lesz e AC-ban ? -
Tyuki80 #33011 Szerintem is jó,csak kár hogy nincs időm menni. -
cstibikeee #33010 Amúgy szerintem a mostani (balckwood - gt86 - fiat 500 - mito) összeálltás is elég jó. Volt rajta pár jó verseny, régi jó LFS emlékek. XRG XFG
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.21. 08:53:04 -
cstibikeee #33009 Ha van bármi igény, csak írjatok és beállítom. -
#33008 Tibi berelte a szervert, naponta lehetne akar, de alig jon valaki.
Majd csinalok en is pro okepet azokhoz, ha az kell :)))
(Ha meg van szerver, igazabol nem sok ertel et latom penzt koltani ra .....) -
Pitti #33007 Ezen én is meglepődtem tegnap, hogy 10-14-es ping volt rád írva és mégis ugráltál, na ilyenkor szoktam megijedni, hogy talán én lagolok :)
Egyébként nagyon jó volt a tegnapi fun. Ismét összejött közel 30 korrektül versenyezni vágyó ember. És ebben pont ez a szép, hogy szinte mindenkinek új az autó és pálya, nincs finomhangolt setup 1000 kör gyakorlással, hanem csak beülünk az autóba és baromi jól szórakozunk. Najó a pálya nem új, de 3-4 körig fogalmam sem volt, hogy hol a féktáv az M4-el :)
Egyébként a 10-15. hely környékén nagyon jókat csatáztam, fülig ért a szám :) Volt amikor hárman előzgettük egymást kocc nélkül.
Lehetne több ilyen nem csak kedden és vasárnap... -
#33006 Úgy rémlik volt anno valami összetűzése AC fórumon valakikkel. Le is túrta onnan az összes modját akkor. -
#33005 CTDP-hez csinálta anno a hangokat. Ide is régóta bütyköli, a legtöbb fényévekkel jobb mint agyári . -
#33004 Ha valoban jo a cucc es rendesen ossze van rakva (technikailag, ami megfelelne egy hivatalos cuccnak is), megbizhato az ember (a legfontosabb!) akkor Kunosek lazan alkalmazhatjak. Lenyegeben az egesz ceg kulsosokbol all. Aris is modder volt, regebben a GTR2-hoz a GTL modot csinaltak, tuti van abbol a regi cspatbol is itt 1-2 ember. -
#33003 Minek? Megcsinálja ingyen is ! :DD -
#33002 Az egy faszság volt, és sheogy se tudtak megegyezni. VSR Nascar volt talán a legjobb, ott ts-en jó hangulat volt. -
#33001 tobb ember kell, ettol fuggetlenul elofordulhat ez, en orultem neki :) ..persze a legjobb a csata ez egyertelmu, de ha kiharcoltam egy kis elonyt akkor orizgettem, es neztem mikor hoznak rajtam mikor tudok en hozni egy kis idot.
...de alapvetoen emberek kellenek erre a problemara...eleg nagy mezonynel ez nagyon ritkan fordul elo.
Ezert volt hulyeseg az rF-nel is az a sok liga. -
Tyuki80 #33000 thx
-
#32999 assettpocorsa/system/cfg könyvtárban megnyitod az assettocvorsa.ini.-t
kikeresed benne a két cuccot és átírod a javasolt értékre... -
#32998 Szójjjjjjjjjon mááá valaki Kunoséknak, hogy ezt az embert fénysebességgel kezdjék el alkalmazni hangmérnökként!!
Új hangcsomag, zseniáls! -
Tyuki80 #32997 Segítsetek!
Nagyon ugatom a számítógépet,de találtam valamit,ami a régi 4 magos egyenként 2.77 procimat jobban munkára tudja bírni.Át kell írni,valamit az ini fájlokban.
Bemásolom és valaki magyarázza már el nekem merre keressem az adott helyet és mit csinálok egyébként.Csak nagyjából értem,miről megy a beszéd az ac fórumon.:
Hmm maybe this will work for you as well, because you have many WAS LATE notifications in your log file and your render stats show that PHY is at 113%.
Try to set the value of [PHYSICS_THREADING] THREADS=-1 in the assetto_corsa.ini file to 0.
It seems that this works for dual core users or those with an old or weak quad core processor. With this change you might get AC running smoothly again, it helped some others too (including me). Just want to give you that hint
i changed it already and changed [THREADING] USE_TIMER_PROCESS=0 before that game was like slowmotion -
#32996 Ha valaki leeloz akkor nem ezert eloz le...de attol zavar az igenytelenseg:)
Illetve inkabb az zavar ha azt mondjak h ez a profi hozzaallas es ez a normalis hozzaallas :) -
#32995 Nekem fél másodperces fagyások vannak azóta néha. -
#32994 Jo, te h valtozol, jol erzed magad, a lenyeg megvan ami teged erdekel, tobbiek meg leeloznek, hol itt a baj ?:) -
#32993 nem kell mindenkinek H-zni, de akinek meg van a lehetősége abban lehetne ennyi igényesség szerintem...sokáig nem volt rá lehetőségem h legyen H-váltóm... akkor voltam csak igazán mérges ezekre a pilótákra, mostmár csak megmosolygom ezeket a "szimeseket" -
#32992 Real nem real, nem mindenkinek van h valtoja .
Az meg csak ugy megy, higy vagy senki vagy mindenki, vagy ha valaki megis , az majd legkozelebb megsem mert leginkabb verseny, az meg ugy nem megy ... -
GeriDoc #32991 Gyere iR-ezni.
Valljátok be, ez jó beszólás volt, így az elmúlt két nap termése után.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.20. 20:29:42 -
Tyuki80 #32990 Srácok!
Nektek nem lett szarabb a játék a legutóbbi frissítés óta?
Az fps meg van,de sokszor teljesen leakad a játék,99% procihasználat figyelmeztetés,de az fps 40 körül mint rég.Akkora laggok vannak,hogy nincs esélyem sem kihámozni,mi az igazság,csak úgy ugrálnak körülöttem az autók.Egyszer előttem vagy 80 méterre,majd mögöttem,mig egyszer csak össze nem akadunk.
Jah és a pingem 13:)
Kibaszott idegesítő.
Tapasztalatok?
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2015.10.20. 20:11:44 -
#32989 szerencse h nem sportorvos vagy , mert gondolom akkor tűkkel rohangálnál a sportolók után h dehát sokan doppingolnak , nem lehetsz olyan hülye h te kihagyod ezt és szándékosan hátrányba hozod magad...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.10.20. 20:03:51 -
#32988 nem vagyok több szerintem se, viszont szerintem sajnálatos h alapvető értékek nem nevelődtek be emberekbe...
sportolók közt is van olyan akit megvetek , pont azért , mert vannak dolgok amit nem szabad átlépni...
szerintem a szimulátorozás fogalmával ellentétes az ha CSAK az eredményért elkezdem árkád játékká varázsolni a játékot....tessék menni árkádozni, ott is ugyanoilyen nehéz a legjobbnak lenni...