42876
-
#33067 ..csak vállald be visszafele is Alex, ennyi.
-
#33066 Tartalmat nem szoktam promozni se itt, se ott, semmi ertelme. Ez sem tartalom promo volt, mert az AC volt az elso program, amiben a nagykozonsegnek profi minosegben elerheto valt a Nord.
Az AC-t pozitiv peldakent szoktam felhozni MINDENHOL, mint fejlesztesi rugalmassag, gyors reagalas az ujdonsagokra (tartalom, mukodes es szolgaltatasok), es az userek, a piac gyors kiszolgalasa miatt.
Minden topic-ban van 2-3 problemas ember, ami nagyreszt a stilusban jelentkezik. Az iR-ben evekig nem volt gond, de mozgas sem igen volt. Nem erdemes azok alapjan megitelni valamit. -
#33065 Szerintem rossz !
GT autot mar sokat vezettem, jateknak most allok neki... Szoval slussz passz ! :)) -
Pitti #33064 én a GT-ket sem érzem akkora katasztrófának, nyilván nem tudom milyen az életben és játékot sem írtam még,
de a legújabb frissítés óta már simán elszállok a ferrari gt-vel is kigyorsításon, féktávon meg főleg. Kicsit talán még stabilabb mint régen, de összességében meg jóval lassabb vagyok mint a korábbi időm. 3-4sec spa-ban pl -
#33063 Nagy hajoknak jot tett, a tobbi az romlott.
Gt ben egyedul a nissant tudom setuppal megbolonditani, hogy valami auto viselkedese legyen :)) -
Pitti #33062 Basszus 10 éve mikor lfs meg gpl-el ment mindenki és azon álmodoztunk, hogy majd az rfactor mekkora jó lesz, ha kész lesz. Esetleg F1C módokkal elvoltunk. Mi lett volna akkor egy ilyen felhozatal mellett mint ami most van? A pCars kontra AC most iR kontra AC lesz lassan? olyan ez már mint valami focimeccs ahol mindenki a saját játékosát látja vétlennek ugyanabban a szituban.
hmmm -
Pitti #33061 Na most már én sem tudom követni akkor most melyik szar meg melyik nem? -
#33060 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elférni elfér, csak akkor működjön oda-vissza szvsz.
én is minden szimes topikot olvasok, de kérném, mert akkor így korrekt szvsz. -
Jackal #33059 De azért nem 7 éves procira kéne új szimulátort írni, azt is be kell látni. Tudom ez nem nyugtat senkit, de a 4-5 éves i5-ömön ugyanúgy fut mint eddig. -
GeriDoc #33058 Tavasszal írtam, hogy már ne számoltassanak többet, ha nem muszáj, mert csak rosszabb lesz (így lett), és erőforrás igényesebb lehet. Akkor az okosok lehurrogtak, szóval a hozzáértők szerint ez nem lehet befolyásoló tényező.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.22. 08:10:13 -
#33057 Jajj, menj mar, nem elfer itt ?:)
A nagymellenyes lekezelo gyokereket en sem szivlelem, de e nek nem szabad, hogy koze legyen ahhoz ! ;) -
GeriDoc #33056 Látom gyorsan túlléptetek Alex első mondatán, amit a pálya videóhoz fűzött. Maradjunk annyiban, hogy ugyanolyan hülyék vannak mindkét oldalon. Mindig csak a rosszat feltételezik mindenben. Legtöbb embernek egyfajta üldözési mániája, vagy valamilyen komplexusa van azzal kapcsolatban, hogy neki személy szerint melyik tetszik jobban, pedig egyszerű. Akit a verseny vonal érdekel, iR, akit a fun vonal, az AC. -
Jackal #33055 Még benne lehet a pakliban hogy az új gumifizika némileg több procit is kér. Nekem rf2-ben már évekkel ezelőtt kevés volt a core2, irtóra belassult miatta a játék. Procicsere után megtáltosodott.
UI: van egy performance widget oldalt a berakható cuccok között. Ott látod hog egy képhez mennyi idő alatt végez a gpu meg a cpu. Ha a cpu a nagyobb, az gáz.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.10.22. 08:05:51 -
#33054 Alex lehetne hogy hasonló arányban reklámozd az AC cuccait is az iR topikban? :D
Nekem nem az iR miatt, hanem pár iR-s miatt lett óriási ellenérzésem az egész iránt, ezért légyszi ha jön az új AC DLC akkor promózd majd azt is ott hasonlóan. -
#33053 Ezen szakadok :DDD Tényleg Robb Holland-dal akarják reklámozni? :DDD -
#33052 Valóban lehet másban is hasonlóan menni, de nem ekkora élvezet. Az iR erre pont rossz példa, bár ez a kanyar valóban jók sikerült :) Nagyon tuti versenyezni, de élvezkedésre nem, eleve az autóválaszték miatt sem, nem erre készül...
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.10.21. 23:39:35 -
#33051 Vegyétek ! :))
A trükk az,. hogy majd előbb utóbb meg KELL vennetek, ha benne lesz valami szériában, nem hülyék azok ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.21. 22:24:48 -
#33050 Elvileg 1 normal palya araert adjak majd, annyi trukk lesz benne, hogy a Nurburring es a Nord 2db palyanak szamit:) Es ha valakinek meg van mindketto, akkor a kombon is mehet. Persze, ez nem feltetlenul trukk, sokaknak nem kell vagy nem tetszik a Nord vagy a Nurb. -
#33049 Ezt mennyiert fogjak adni, 15 00 ?Ez mar hisszu palya ,kitesz harom masikat :) -
#33048 Itt erosen OFF, de aki nincs ott (:P), annak sem art ha latja, erdekessegnek, hogyan keszul 1-1 palya, mi az a reszletesseg, amit "dragan" arulnak. Ez meg WIP, van meg vissza 2 honap a megjelenesig, meg nem a global render az erdekes (bar az sem ronda), hanem az itt ott lathato apro reszletek a palyan es a palya kornyezeteben.
-
#33047 Hát én arra kíváncsi vagyok ,főleg 900 vagy 1080 fokon ! :) -
#33046 rF2-ben ez simán megy a régi kocsikkal. Howland az kb egy driftgép, pláne ha kapcsolok hozzá esőt. Így bele bele tekergetve a videóba nem látok olyat, amit rF2-ben nem lehetne. -
#33045 rFben tuti nem , illetve nem így , ilyen profin ,eleve nem fogja visszatekerni a kormányt az ffb ....
LFS az tuti, az mindig is jó volt ebben, IR az meg alkalmatlan rá .
-
#33044 És akkor ott az nkp, lfs, rf2, ahol szintén lehet így menni :) -
#33043 Megint túlslilázod, Laci !
:)
Nem mindegy ki mit használ, mindenki úgy megy ahogy jó lesik . Ha valakinek fontos az egy tized amit nyer vagy akármi akkor úgy megy. Neked fontos, hogy H-val told , úgy mész .
Az egész versenyzés ott fordul át nem jóra, mikor túl fontos már a helyezés ... -
#33042 van nagyon sok ember (itt isaki szívesen elfogadna egy g27-t , g25-t) és menne azzal...de csak egy dfgt-je van...ezért zavar ez...
illetve azért zavar mert pl te is mint ligavezető hangoztatod , támogatod h még akinek meg van az eszköze hozzá még az se használja szimulátorként a programot...normális h ha más használja kiskaput , akkor használja más is...
egy liga megítélését nagyban befolyásolja szerintem h az élmenők milyen példát mutatnak , milyen elveke mentén versenyeznek...nálatok ott a sok ufó, de mégis valahogy az az érzése az embernek az általad leírt dolgok miatt is , h minden csak a tizedmásodpercekről szól és maga a szimulátorozás , csak egy mellékzönge...mehetne akár NFS-sel is mert úgy is csak versengés számít...
nagyon fontos szerintem is, de mutathatnának egy kis jó példát ....főleg h tényleg kb mindegy h H-val vagy pillangóval mennek, mert mindkettővel tudnák ugyanazt hozni szerintem...
de mindegy is úgy játszik mindenki ahogy akar ...attól h én elítélem ezt a hozzáállást még nyugodtan fog aludni mindenki:) én is:) -
#33041 AC-ban hol vannak a pálya templatek ? ( Old, green, fast stb ...) -
#33040 Nem nagyon kellene ezt leírnom, de amikor belengeti ez nagyon bután mozog, mint valami matchbox ...
És ugye ahogy minap írtam, ami csak egyszer sikerül vélrtlenül ,azt nem tudja a játék :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.21. 21:49:20 -
RtoR #33039 Miért ne lehetne máshol is így menni?
RUF show time -
#33038 -
#33037 Az első részével egyetértek, a másodikhoz meg sokat nem tudok fűzni, szinte csak akkor mentem vele mikor együtt versenyeztünk, azt annyi :) -
#33036 En se agyalom tul, utcai autok legtobbje jobb lett, ami kicsit is versenyzesre keszult az meg dedo :)) -
Hegyipapa #33035 -
#33034 Én nem agyalom ennyire túl :) Jobbnak érzem mint a régit, de azzal sem volt igazán bajom. Amúgy Green-re volt állítva az aszfalt, és 90'-es utcai gumit használtam. -
croatianus #33033 Én is ezért a kombóért vagyok legjobban oda.
Főleg, hogy a valóságban is lehet vele ilyet, ha van az embernek töke.
Vicces amúgy, hogy az új RUF se sokkal "különb".
A getríl témához:
Nekem is furcsa ez az e-sport szellem egy szimulátorral kapcsolatban, főleg egy olyan ligában, ahol igazából tényleg csak a jóízű közös móka a cél. Amihez persze kell a sikerélmény, de az pont nagyobb, ha az ember nem megy el a könnyebb ellenállás felé.
Az egészben a csavar, hogy én nem vagyok benne biztos,hogy gyorsabban lehet menni az AC-ben "lebutított módon".
Persze ez a gyanúm csak a saját tapasztalataimra épül, ugyanis a GTRM mezőnyének nagyjából ugyanazon szintjén vagyok a DTM bajnokságban H-váltóval, mint a GT3-ban, amit ugye már nem nagyon lehet butítani. Sőt utóbbiban talán kicsit jobban le vagyok maradva.
Mindezt úgy, hogy csak egy fél éve van G27-em (bár kuplung az volt az előző kormányomhoz is).
Kipróbáltam ezt a cut off nélküli váltást, hát ezt lehet H-val is, nyertem is vele pár tizedet, de ha (mint, ahogy állítólag) 10 kör után megmegy tőle a motor, akkor csak qualira jó. Azzal nem sokra megyek, ha egy két kockával előbbről indulok, de versenyen nem tudok egy hasonló tempót. -
#33032 Nem túl tapadós ez is, kicsit mintha túlzóan lehetne neki agyatlanul tolni :) alig van átmenet : csúszik majd betapad mintha mi sem történt volna .
Én a Ktm-et szerettem nagyon ,de most sza is szar ...
ilyenkor szokott az lenni, hogy megyek rF2 -zni mert ez most nekem totál gáz, nem értem miért adta k iaz új gumit ha tudta hogy úgy gáz ahogy van ?! :)))
-
#33031 Akkor szintén zenész. -
#33030 Ezt értem, csak kicsit sz@r érzés hogy ~1 hónapja még jó volt neki :). Mindegy, majd lesz valami. -
#33029 Ez tetszett! Köszönöm az élményt -
neilszab #33028 Tehát aki csak azért nem használja a H váltóját egy H váltó autóban, mert verseny van és tudja hogy az ellenfele szekivel megy és nem szeretne emiatt hátrányba kerülni vele szemben, az mennyen inkább NFS-ezni, mert az meg tök ugyan az. De akinek nincs H váltója, és ezért megy szekivel, az maradhat továbbra is az AC-ban és neki nem kell elmennie NFS-ezni. Érdekes gondolatmenet
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.21. 20:12:26