42876

banner
  • lac coo
    Amugy mi az a trail braking ? :)
  • lac coo
    Egyetertek, a Nissan GT be rengeteg kilometert raktam, nem vagyok egy GT rajongo, de az rettenet jo volt.
    Aztan jott az uj gumi es vege lett...
    Elotte siman volt egy hatar amikor mar keves volt a hatso szarny es egyszeruen magatol elondult a segge gyors kanyarban, most alapbol nullara kell rakni, hogy egyaltalan elforduljon, sokszor meg igy is azert veszem el a gazt mert tolja le magat az ivrol. De lehetne orakig sorol i, nincs ertelme :))))
    Olyannak tunik nekem, mint amikor setupolok, meg egy ki sit tekerek ezen , meg egy kicsit azon aztan a vegen total rossz lesz :)
    Valahogy igy jart most Kunos is, addig kiserletezett amig total rossz lett :)

Nem is lenne nagy bajom ezzel, remelem azert javitjak ( bar nem tudom forumon milyen a hangulat, amennyire en lattam nagy sikere volt ennek a bolondbiztos konzolos hozzaallasnak, lehet igy marad ...),de hosszas gondolkodas utan beleugrottam a GT bajnoksagba, es most undorral ulok az autoba, felenel kiszallni viszont eleg nagy illetlenseg :))))
  • GeriDoc
    Az a legnagyobb baj (nekem például), hogy a szinte tökéletes szimulációt elvitték szimulátor light/játék irányba. Amikor és amiért megvettem valóban élvezet volt vele menni, akár még egyedül körözni is. Érezni lehetett az autó súlyát, a terhelésváltásokat, figyelős volt, jó volt. Mostanra viszont elment valamiféle bolondbiztos, túl sokat megengedő vezetésre. Most pl. a legnagyobb hibázásnál is csak eltolja az orrát a kocsi, de ez a max. Rángatom össze-vissza a kormányt, és nem történik semmi, megyek tovább egyenesen. "Szimulátoros szemmel" közel vicc kategória. Az viszont igaz, hogy aki csak úgy le akar ülni és menni egyet, annak jó, mindenféle feszültség és koncentráció nélkül.

Ui. Nem kell belelátni, hogy jövök a "ki a nagyobb szimes" fa..sággal, de az elmúlt 3820 belsőkamerás videó megnézése alatt azt láttam, hogy a mostani AC-tól jóval nehezebb határon tartani az autókat. De mondom még egyszer, fun-ra jó, de azt nagyon remélem, hogy a friss jogsis gyerekek nem hiszik el, hogy az életben így reagál majd az autó a kormánymozdulatokra egyes szituációkban.
  • Tomsteel
    Nem értelek, napok/hetek óta ettől hangos a fórum, hogy utcai autókat leszámítva borzalmas lett az AC.
    Mindenkinél van preferált sim, ha más nem, ár-érték arányt tekintve is kialakul egy vélemény. Bár ugyanaz a felhasználás, mégis mindenki más elvárásokkal ül le elé, mely nagyban befolyásolja a választását is. Adhatnák ingyen mindet, akkor is AC-val ülnék le esténként körözni a Nordon valamelyik utcai géppel. Felülmúlhatatlan élmény, akármelyik sim-et is állítanánk szembe vele. (vizuális élményben is lenyomja a konkurenseket) Persze ez lópikula annak, aki élvonalbeli, minősített pilótákkal szeretne esőben, naplementében körözni, de ha hóna alá nyúlnak a multinak (amit most el is kezdtek) és például nem fogunk 10-es pinggel egymásba laggolni, vagy jobb esetben egyik pillanatról a másikra helyet cserélni, akkor javul majd az emberek szájíze amivel elhagyják a szervereket, és majd a hozzám hasonlók is elkezdik fontolóra venni a komolyabb ligákat. UI-on se ártana reszelni kicsit, illetve a játékosok rangsorolását remélem fontolgatják mind veszélyességük, mind teljesítményük alapján. Ezeken kívül másra viszont egyelőre nincs szükség, hogy minimum hozza a konkurencia szintjét, vagy bizonyos esetekben fölé is emelkedjen. Nem értem miért ne lehetne dicsérni.
  • bardocz
    Tegnap este mentem egy kört GT3 bmw, nord endurance, hát nem vágyok mégegy körre az biztos. Az egész borzasztó fura, oké, hogy van abs, de olyan trail brakingeket nyomtam, amit eddig egyszer sikerült GTR2-ben a lassan 10 év alatt, azaz egyszer, egy darab kanyarban. Meg is lepődtem, és a következőnél eldobtam :D
  • lac coo
    ezer éves TP videó...szóval most eljutottunk oda, hogy még ennél is nyakatekertebb gumi van Ac-.ban, nagyon kevés kivételtő leltekintve ...
    szemre jobb mint most :

• Hasselhoff72
    Nekem most az a bajom hogy ultra ganaj a G27 AC-ban:DDD Mármint nálam fogalmam sincs már mit tekerjek rajta de egy fos.. iR-ben jó meglepetésre Drallyban is:)
  • lac coo
    En most mindent fikazok, kb most valahogy ott tart a dolog, higy egyik se tudja mit is akar ...:))
    De AC az most nagyon nem , az tuti. :) De azt semikeppen nem amit en akarok, ugy hogy ez a gond :))
    En most jelen pillanatban inkabb hajlok a regi 1,2 fele, az a KTM az nekem eletem legjobbja volt.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.30. 22:23:42
  • bardocz
    Hát itt az ac a király, ha eddig nem csúszkált, és jön egy patch, amitől csúszkál, akkor azért, ha ez majd megváltozik, akkor azért, a lényeg, hogy ez a jó, mindegy, hogy két napja még homlokegyenest másért volt jó, és ez ugyan az a többi topikra is, csak ott épp a saját játék a király, hasonló módon, mindegy, ha esetleg homlokegyenest megváltozik, és tegnap még az ellenkezője miatt volt jó :D
  • Hasselhoff72
    Jó lenne eldönteni ki mit fikáz, mert én már nem bírom követni:D
  • lac coo
    Ezzel nehez vitatkoznom...:))
  • Pitti
    Az is megkapta az esélyt... nekem csúnya
  • lac coo
    Rf2....? :)
  • Pitti
    Én mindennek adok esélyt, a pCarsnak többet is adtam, utolsó utánit is ügyesen átvertek. Én iR-ről 1-2 nap után még nem mondanék semmit, nem is szabad
    Mondjuk az nyilvánvaló, hogy többszáz dollárokat nem fogok költeni rá...Főleg úgy, hogy itt az AC
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.30. 20:33:53
  • croatianus
    Ja, hogy miért NEM. Aszittem, azt kérdezed, hogy miért IGEN, de csak most látom, hogy hülye vagyok.
    Luigi a kontrollerével mindenesetre tudta ezek szerint, hogy mi a lényeg.
  • Tomsteel
    Igaz. Elnézést, nem bírtam bent tartani.
  • Ratrak
    jááááááj, figyeljémán' tesó, mitírogatsz ittenmán', mer' eteted a trollokat, oszt' gyönnek megin és lesz akkora flémvór, hogy megin' egy hétig nem lesz nóóóóómális hozzászólás a topicban, csak olyan, hogy aznemúgyvanaz, megkülönbenis, az énszimulátorom sokkal szimulátorabb szimulátor, mint a tied, meg az apukám is erősebb a tiedéné' bizony! Jáááááááj, előreszó'tam....
  • Tomsteel
    Nem rossz? "Beakcióztam" én is 3 hónapot, hálát adok az égnek, hogy nem adtam egy rühes petákot se érte a névleges 1 dolláron kívül.
    Töröltem is nagyon gyorsan lefele. ISI motorból nem lesz szalonna, ha pedig már múltban ragadunk, akkor ezerszer inkább a Raceroom fizikája mint ez a túlárazott vicc.
  • Gadfly13

F1 FUN folytatódik, immár a visszatérő Mexikói pályával. Ismerjük meg együtt a módosított vonalvezetést!

További infó, letöltések: ITT

LAP TIMES
    LIVE MAP

A szerver "egyéb" időszakban PRACTICE módban fut!

Jó szórakozás!
  • Pitti
    nem viccelt..., és én is így "veretem" évek óta...
    Amúgy ha megnézted volna amit linkeltem látnád a segítségeket is...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.30. 17:32:58
  • lac coo
    Hi, asszony elvileg utalta a zset az egyikre .... :)
  • pointer4
    Sziasztok srácok, ha valaki itt komolyabb szimben tolja, vagy akár az íróasztalon és szeretne pár kiegészítő kütyüt, nézze meg ezt :)

http://hardverapro.hu/apro/elado_sym_projects_kijelzo_muszerek_szimulatorhoz

• bardocz
    RSR-en be kell állítani a levegőt is a pro-hoz.
  • croatianus
    Szerintem viccelt.
    A "segítségeket" ha kikapcsolod, meg gyárin van a TC/ABS, akkor mánis "pro" vagy (gondolom, legtöbben itt amúgy is így veretjük).
    Egyébként Luigi Rinaldi-t érdemes megnézni, mivel lett "pro". Mi lesz itt, ha kijön konzolra?!
  • Pitti
    Én most beakcióztam magamnak egy ingyenes 3 hónapot. Hosszú téli estéken több időm lesz :)
    Egyelőre kóstolgatom tanulgatom. :) Nem rossz, de nem is féltem, hogy csalódni fogok. Ami elsőre meglepett, hogy 3x fullHD monitoron sokkal jobban fut mint az AC.
    Viszont az AC hangulata és "Európaibb" felhozatala még jobban vonz. Az ovál, V8, stock car, és egyéb Amerikás versenyekkel bajban leszek. :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.30. 14:18:04
  • Pitti
    Köszi Gergő, online voltam egy szerveren, ott adott a hőmérséklet. Mondjuk a visual damage úgy emlékszem be van kapcsolva.
  • lac coo
    Jah, azt hittem a cobra betoltesre bologatsz :))
    IR azert meg nem, tavaly volt egy ev ingyen promom, most is van harom honapos...be se kapcsoltam :)) Ha ennyire nincs ingerem ra, akkor kar koltenem ra ...

Van nekem rf2 om, az a kovetkezo lehetoseg :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.30. 13:56:27
  • lac coo
    Nalam nem tolti be az autot, nem tudom miert, pedig ezt tuti nem piszkaltam, lehet az a baj :))))
  • raczger
    Levegő hőmérsékletet állítsd 26°C-ra, Visual Damage ON-ra, és akkor pro leszel :)
  • GeriDoc
  • lac coo
    Nektek betölti a Cobrát ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.30. 12:45:50
  • lac coo
    Epp tegnap probaltam a laferrarit, letezik hogy ilyen rossz abban a fek ,vagy nem tudom ,valami ?
    A t330 tok jol visszadja mikor megcsuszik az eleje, es ebben olyan fura van egy pont ahol mert ntha atbukna valami, varazsutesre csuszik meg, atmenet az nincs .
    Huracan GT ugyanilyen.
    Lassan tenyleg en is atmegyek IR be, ez igy nagyon rossz ... :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.30. 12:13:23
  • Tomsteel
    Hypercar Trofeo gumikkal se stimmel valami, LaFerrari vs. 458 összehasonlításban még utcai gumin is jobb érzés a 458, semislicken pedig körberöhögi kanyartempót tekintve a nagytesót, főleg lassú kanyarokban ahol a szárnyak nem dolgoznak a LaFerrarin.
  • lac coo
  • lac coo
    Jah, es kell hozza az uj kliens is ! :)
  • Szabi #33272
  • lac coo
    Frissult a Dashmeter pro, bekerult a zaszlokijelzes, es a turbonyomas ....
  • lac coo
    Nem lesz valami update mostanaban ? Tokom tele van mar , hogy minden auto ugy nagyjabol orrtolos :)))
  • Pitti
  • lac coo
    Nem adjak azt csak ugy mindenfele gyuttmentnek ...! :)