Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ami hosszutavon eletben tartja, az az online (nem a fun, hanem a rendes sorozatok). Azokat kell kiszolgalni. De ahogy irta vagy mondta, abbol a reszbol is annyi fer bele neki, hogy megalapozza a dolgokat (vagyis nem lesz benne, max minta), aztan majd megcsinalja mindenki maganak ami kell😄 Lasd appok, a python cucc, a gyari Kunos cuccok voltak a legszarabbak vagy legegyszerubbek, kinek melyik tetszik;D
Attol hogy szepen nez ki a progi, sok a licenszelt auto, jo a fizika es az FFB, attol meg garage project. "Jatekos" programokat tobb tucat ember ir (konzolos cuccoknal +50-100 egyeb, meg a 3-400 bedolgozo szemelyzet, tobb tizmillios<$>$> koltsegvetessel), komoly sajat keretrendszerekkel (ami majd olyan bonyolult, mint maga a jatek).
Pl. neha az iR cuccokat erdemes megnezni (amit latni/mutatnak videokon): a szkennelt, point cloud-os, spline-os palya/nyomvonal editor (full dinamikus, valos idoben ut tipusokat is szerkeszt, de jatek kozben a szkennel point cloud-ot is megjeleniti, allithato pont nagysaggal, suruseggel es latotavval); vagy a a valos idos fizikai cucc, felfuggesztes es minden alkatresz, ketiranyu telemetriaval; vagy a keszulo realroad cucchoz is eleg utos megoldasok vannak (pl. a palyakon a realtime "infra" vagy hokepes aszafalt nezegeto cucc a gumizodashoz es melegedeshez)😄
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.07.19. 22:03:59
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.07.19. 21:19:58
szvsz ebben soha nem lesz semmiféle szabályrendszer, lebonyolítás, ilyenek ....
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.07.19. 21:03:03
fs2.directupload.net/images/150719/tr7qvffw.jpg
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.07.19. 19:56:57
Nyilván a rizikó is más, mielőtt valaki mondaná.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A g25-re meg már nem emlékszem olyan régen nincs meg 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.18. 11:50:02
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
egy hangyafsznyi 100ló még kellene, de így is látszott hogy vigyorgós a drift, a verítékszagon már túl van. 😄
A kormány visszapörgését nagyon szoktam hiányolni, de valszeg a DFp-m hibája, nem tudja, mert másoknak ezzel nem szoktak foglalkozni. Nekem sajna nem pörgeti vissza, úgy kell szedni, elkönnyűl, de szedni kell. 😞
Nagyon helyes amit csinálnak egyébként, az aki leprogramozza kell tudja mit is akar..szép <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.17. 17:50:26
szerintem
Kérdésem az lenne h hogy tudom átállítani kontrolleren a gombkiosztást? Mert a default a tök kényelmetlen.
RWD fanok figyelem! Ez a nyári kupa egyetlen nemes céllal jött létre, mégpedig hogy velejéig kiélvezhessük a hátsókerékhajtás minden szépségét és kihívásait. Ehhez partnerünk a hőskori veterán méregzsák, az Alfa Romeo GTA lesz, ami még csak hallomásból sem ismeri a különböző elektronikai ketyeréket, a leszorító erőt, a modern futóművet és a brutális tapadású gumikat ... ami ezek után marad az a színtiszta puritán vezetési élmény és a férfias küzdelem! <#wink>#wink>
Az 5 fordulós nyári sorozatban a részvétel minden futamon NYÍLT, de előzetes felkészülés és nevezés szükséges!
Versenynaptár:
1. futam: 07.16 - 21:00 - Nürburgring
2. futam: 07.30 - 21:00 - Monza
3. futam: 08.13 - 21:00 - Zandvoort
4. futam: 08.27 - 21:00 - Hockenheim
5. futam: 09.10 - 21:00 - Oschersleben
Részletes infók és a lebonyolítás pontos menete itt olvasható:
Historic SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5351
A Historic futamokon kívül GT és WTCC megmérettetés is indul a nyáron, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére való kihívást és szórakozást:
Masters SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.07.15. 18:40:22
Megjegyzem, nem célom a flame, csak megjegyeztem, hogy érdekes lesz összehasonlítani majd. Vannak közös autók, így meg lesz elvileg ugyanolyan minőségű pálya is végre.
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.07.15. 14:09:54
persze, oké, ezt sokkal többen szeretik biztosan, tehát "kötelező kör" Kunoséknak is 😊
csak simán egy kis méltatlankodás volt részemről - ha lenne 30 pálya a játékban, elférne még ez pluszban... 😉)
Forza.
Brands Hatch jo palya, regi, klasszikus, tobb sorozatban benne van/volt, vannak fun versenyek rajta es hasznaljak trackday-re is.
Raadasul az MSV (palya tulajdonos) valszeg "laza", mert mindenhova engedi licenszelni oket (Oulton, Snetterton, Cadwell, Bedford es Brands). Ez mind jo palya! OK, nem F1 GP helyszinek, de azoknak is meg van a hatranyuk. Ezek max GT3 es azalatti kategoriakra jok.
Jo lenne a tobbi is.
lassan minden játékban ugyan azok a pályák lesznek ... ha nem lenne olyan messze, gondolom Bathurst lenne a következő :/
Forza.
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
szerintem
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340