42876

banner
  • arty
    http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?forums/physics-bugs-issues.15/

vicc nélkül! ha nem képviselitek az elégedetlenek táborát, marad ilyen ... !
  • lac coo
    Na mentem pár időmérős kört mastersen...hát csak jól felb..sztam magam ! :))

Én mint a legnagyobb AC rajongó azt mondom , hogy ez egy törölni való szemét úgy ahogy van !
  • lac coo
    Egyszer Foton tolt egy Modena, nagy volt a kisertes :))
  • Ratrak
    csak arra figyelj, hogy Laferka előtt nyomj satut, egyedül azon rossz a fék... ;)
  • lac coo
    Akkor nyomni elotte egy satut, mindegy :)))
  • b-type
    Astra :D
  • Gadfly13
    És az utána lévő biztosítási díjadat is bevállalnád?
  • lac coo
    Egyszer ugy telibevernek egy ilyen hiperkart hatulrol, valami szakadt kockaladaval !:)
    Az mekkora fless lehet ...! :)))) Szalnek, hogy itt a betetlapod a szarodra ....
  • Tyuki80
    Azért az ablakon kilógó taxis gyökér kitette elé.Ezek soha nem hazudtolják meg magukat.
  • Alexease
    [spoiler]
    Allitolag valami olasz ficko. Lehet hogy a maffia, de igy azert nagyobb az eselye, hogy "normalis" embere (leszamitva, hogy osszetorte, korabbi videokon is vannak gyorsulasok rola), jobb mint ha magyar feka cigany, politikus, celeb, focista vagy valami hasonlo hulledek "embere" lenne.
    Amig nem hal vagy serul meg senki (rajta kivul), rendesen fedezi az koz- es magantulajdon karokat, addig "belefer" az ilyen "hiba".
    [spoiler]
  • Tomo15
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rendszám? Minek az?

• lac coo
    Nem lett nagy baja, nyóckerben egy jobb műanyagos szaki kipofozza ezt egy kettőre ! :DD
  • Alexease
    Tuti nem magyar rendszam volt rajta, meg ha esetleg "magyar" volt az illeto, akkor sem;) Ez teljesen logikus:D
    A legundoritobb a Lincoln Navigator (vagy valami hasonlo boszme cucc), szlovak rendszammal, rokkant kartyaval es feka puttonyos ciganyokkal:D Es a "kedvencem", az Andrassy-n ide-oda gyorsulgato UV-szinu Lambo (persze "szlovak" es rokkant), az is zsir-diszno cigannyal:)
  • lac coo

• lac coo
    Azt írják azt leszedte egyből ,asszem Szlovák rendszáma volt, azt írták ....
  • Alexease
    Ezen a szinten mar rendszam sem kell az "autora" vagy azt mar gyorsan leszedtek?:P
  • lac coo
    Ahogy képeken nézem, a sok gyökér rossz helyen parkolt, útjában a Ferkának ! :))
  • Tyuki80
    Na látod!Az Ac ben panaszkodtál,hogy milyen szar a fék a La ferrarin!Pedig tökéletesen lemodellezték.
  • lac coo
    Váci út, ma délelőtt:

https://www.facebook.com/wortherseegtitreffen/
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.31. 14:04:29
  • lac coo
    Hat en a vegen ilyenkor egyszerre nyomom a feket es picit a gazt, akkor befordul.
    Mondjuk nem most mert jelenleg tenyleg csak elmerni lehet a fektavot elrontani nem igen :)
  • bardocz
    Attól még hogy nehéz kivitelezni, ez a leggyorsabb, nincsen gurulás, csak fék meg gáz.
  • lac coo
    Akkor megint nem ertem, ha fizikailag rossz mert rossz a terheles, akkor miert lenne ez a jo ? :))
  • bardocz
    Persze, mert nagyon nehéz, kanyarbejáraton az apexig végig terhel előre az autó, majd hirtelen vált hátra. Néztem egy nordschleifes kört valami oktatóval, ő minden nehezebb kanyar előtt még bejárat előtt fékezett, hogy a kanyarban már hátra terheljen, és ne menjen el a segge. Tipikusan az, amikor azt hiszed későn fékezel, de a kocsi elkezd befele fordulni, örülsz, majd bamm, megforogtál. Szinte megfoghatatlan.
  • lac coo
    Jah, igy ertem, igen kicsit stabil most hatul es ideges elol :))
  • lac coo
    Hat szerintem ahigy en videokon lattam, nagyon keves autoval csinaljak igy valosagban is ....
  • bardocz
    Hát inkább fikának, azon a körön minden második féktávon meg kellett volna forognom, de ez csak letolta picit az orrát max.
  • lac coo
    Hat azert ezt igy nem jelentenem ki egyelore ...:)
    Meg kell varni mi lesz belole, az tuti, hogy kicsit osszecsapott, felkesz ez az uj gumi, de az update elott nem sokkal meg orultek , hogy sikerult vegezniuk az uj gumimelegedessel....
    En leginkabb azt nem ertem miert kellett ezt mindenkeppen igy kiadni....
  • bardocz
    Az a leggyorsabb, de nagyon nehéz jól megcsinálni. Nekem szinte mindig van egy kis vitorlázás a fékezés meg kigyorsítás között.
  • GeriDoc
    Így van, csak kitalálták, hogy konzol, mert óriási bevételek lesznek, oda viszont az a "normális" fizika sok. Végig egyről beszélünk, csak sokan nehezen akarják elfogadni, hogy más irányba mentek el, mint ami az alap koncepció volt.

Arty. Nem kell írogatni akinek nem tetszik, mondom van még 2 verzió szimulátorozásra, annyi, hogy az a pár ember nem AC-zik, lesz helyettük sok ezer konzolos arc. Bevétel meg lesz, mindenki boldog.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.31. 11:44:19
  • arty
    ami biztos: nema gyereknek...
  • lac coo
    Jo hat IR ben mindentol megforog ha kell ha nem :))
    De majd ezt megfugyelem jol, ezt igy sose neztem meg :)
  • Tomsteel
    Az eddigi fizikát se a szél hordta össze, ha azt tudatosan sikerült olyanra megcsinálni, akkor idővel ez is kiforrja majd magát.
  • GeriDoc
    Szerintem viccesnek találja, hogy milyen keményen és mélyen lehet befékezni az autót, pl. iR-ben fele ennyitől már megforogsz (szerintem az a valósabb jelenség), de szerintem rF2-ben is.
    De, ha itt is megforognál fele ennyitől, akkor ugye mit csinálnának a gamepadesek. És akkor nagyjából innentől lehet beszélni a pc-s vs konzolos fizikáról.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.31. 11:36:44
  • lac coo
    Formulaval lehet igy, egy utcaival tuti nem , szerintem .
    De akkor meg mindig nem ertem, Bardocz dicseretnek vagy fikazasnak szanta ? :))
  • lac coo
    Hat ki nem bannolnak szerintem senkit csak mert valami negativat ir, de jon a sok user, hogy vezette ma getet ....? :))
    Egy-ket patch-et mindenkeppen meg kell varni, hogy ez most ilyen, vagy csak igy sikerult elsore .
    Persze addig mergelodik magaban az ember , de ez mar csak igy megy ...:))
  • GeriDoc
    Ez lenne a leggyorsabb technika, csak elég nehéz jól (!!) csinálni. Így gyakorlatilag nincs gurulás fázisa a kanyarnak, csak befékezés és kigyorsítás. Ez az "új" irányos, gyorsan be-gyorsan ki technika. Nagyon jó kell legyen az autó egyensúlya, és igazán itt érezném a load cell előnyét szimulátorban.
  • GeriDoc
    Minek? Látod Fonseker is addig írogatott, amíg bannolták. Laccoo írja is, hogy általában tetszik így az embereknek (az összes béta tesztelőnek is), ráadásul a kezdeti sikerek után elég magas lovon csücsülnek Kunosék, azt hiszik, hogy bármit csinálnak, az jó. Pedig nem. Ráadásul akinek ez így nem tetszik, annak még van 2 választása, tehát azok (köztük én is ) maximum mennek mással.
  • lac coo
    Es az miert rossz ? Vagy az jo ? :))
  • GeriDoc
    Amikor közel apex-ig befékezed. Tehát már kanyarodsz, de még fékezel.
  • arty
    ezeket ac forumon (is) kene irogatnotok, hatha...