42876

banner
  • arty
    na, mentem a 458 trofeo advanced kupában pár versenyt - és erre a kocsira emlékszem, mert volt vele már karrier széria, monzában a kigyorsításokkor SIMÁN el tudtam rontani (kerék kiért a kerékvetőn túli zöld részre), ilyenkor elkezdett kimenni alólam és készvége, kb esélyem nem volt megfogni: átperdült a másik irányba vagy csak keresztbe álltam, de jól eltalálni reményem se volt, ha már "elment"

most? most elkezd elfordulni alattam és mintha rugó akarná visszarántani egyenesbe, éppcsak kicsit ellenkormányzok és probléma megoldva: 10-ből 10x megfogtam ... érzetre mint a kormánynál a középrehúzás :/

fura. nem tudom megmondani melyik a reális, de nekem utóbbi gyanusan könnyü.
    meg kéne kérdezni a tegnapi laferrari vezetőjét, ő erről mit gondol, nehéz-e megfogni a ferkákat

---

plusz adalék: az eladás rémétől űzve meghajtottam még utoljára a fanatec csr-t, kb 4-5 órácskát a hétvégén, főleg az 599-el és a végén most pár versenyt az 458-al. imádtam, számomra ez A kormány. most TX vissza, spa-ban az 599el 15-20 kör alatt felállított "csúcsomat" egy gyors, háromkörös versenyen 2 mp-el megdöntöttem. 458-al detto. amit észrevettem: sokka több az apró effekt a tx-en, viszont a középrehúzása mármár zavaróan sok (míg a csr-en ez elhanyagolható és ellenállással forgatom vissza egyenesbe), de a gyorsabb visszatekeredés miatt mentem nyilván jobbat, hamarabb tudtam padlózni... tehát: TH nekem hatékonyabb, CSR nekem élvezetesebb. bár ne kerülne félmillánál is többe egy fana (csw) szett :(((

(amugy 2 mp az én szintemen nem sok, én a közelében nem vagyok a kocsik határától :) (pro mód, no setup, 2.24 az 599xx-el, erre most emlékszem) )
  • lac coo
    Lényeg hogy leírtad, akinek jó, annak úgysem lehet elmagyarázni, hogy nem jó ......
  • Tomsteel
    Holnap csinálok majd nekik egy videót. Kérdeztem most tőlük, hogy egyébként mi a búbánatot várnak a videómtól, amitől látni fogják amit kell és eddig nem látták/érezték. Kíváncsi leszek mit írnak.

Egyébként ki Ő?
  • lac coo
    Hát én nem esek kelek, de valóban alig tudok gyorsan menni vele :))
  • Morgolodo
    Valamit rosszul csinálok, mert Én újra esek, kelek a Nissannal, de akkor sem cserélem le. :)
  • lac coo
    Én egyik véleményére se vagyok kíváncsi, aki ezt nem látta a megjelenés napján, hogy mi lett a GT-ből ,az most sem fogja látni ....
  • Adam Jonas
    Hany véleményére kíváncsi leszek, hogy mit fog mondani a videó/setup alapján.
  • lac coo
    nulla szárnyal, folyamatos nyél gázzal ennyit lehet kihozni belőlük :))
    Eddig úgy kellett setupolnom a Nissant, hogy kigyorson meg gyors kanyarban ne csússzon, most meg úgy , hogy néha azért csússzon mert néha csak jó volna ívre fordításhoz egy kis segítség :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.01. 18:30:09
  • Norbi1990
    Azért csúszkálnak GT-k is :)
  • lac coo
    TC nélkül már szépen kipenderül. gyors kanyarban nem is kell semmit csinálni ,egyszerűen ha kevés az aero megindul ...
    De jól mondod, a GT-k még ennyit se csinálnak ....
  • arty
    ok, tehát ez az enyhe orrtúrás/ill. h nem akar kipenderülni a segge különösebbem, ez oké ... hát, ha a géték még ennyit se adnak, akkor ott tényleg gondok lehetnek :)
  • lac coo
    emgnéztem, igen ez valóban jobb mint a nagy átlag most. Gyors kemény a gumi is és a felfüggesztés is, mintha ezt elfelejtették volna állítgatni :))

Érdekesség, hogy viszont irdatlanul használja a gumit, folyamatosan pirosban vannak versenytempónál ....
  • Szabi #33375
  • Tomsteel
    Valahogy sejtettem, hogy ilyesmiben gyökeredzik. Mondjuk az a Lambo nagyon ki is lóg a sorból, de én általánosságban a slick gumiknál is hasonló elírásra tippelek az értékeknél, mint ahogy legutóbb is kiderült, hogy a nyomással nem jól számolt a játék.
  • arty
    ÉN dobom el, mert ÉN atombéna vagyok (az itteni átlaghoz képest).
    Nektek pont az izegmozog kategoria lenne! :D

(próbáld meg az 599-et, arra is igaz szerintem amit írsz, hogy tolja az orrát és lassan lehet vele kanyarodni, megcsuszni meg szinte képtelenség amikor ráállsz a gázra... DE ez lehet azért is, mert én factory beállításokkal megyek, ami gondolom TC ON(?))

csak próbálom belőni, hogy miről is beszéltek, de GT kocsival "nem vagyok hajlandó" menni - az uj Lambo kivétel (ha az GT egyáltalán), de ott meg nincs korábbról összehasonlítási alap :)
  • lac coo
    Ez így nem jó hozzáállás, nem az a jó amit dobál az ember minden kanyarban ...
    az a jó , ami izeg mozog, piciket csúszkál, ha kevés a szárny akkor elindul gyors kanyarban stb ...

Most egyfélét tud 8 persze kissé egyszerűsítve ..) letoln iaz orrát, de még azt is idétlenül csinálja ....

Én kb most fékkel és gázzal fordulok az autóval, mert a gumi az alkalmatlan rá ....fékkel-gázelvétellel keresztberakom, és úgy végignyikorgom a kanyart.
    Ha simán le akarom fékezni és kormánnyal elfordulni ,akkor rohadt lassú, olyan szinten megy mindenfelé az eleje, hogy értelme nincs így vezetni .
    Ráadásul néha amikor tolja az orrát, olyan szinten nehezen talál tapadást, hogy kb állóra kell lassítani . Ha meg tapadást is talál azonnal átcsap túlkormányozottba ....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.01. 13:56:12
  • arty
    tehát akkor azért nem dobtam el a rengeteg kigyorsításnál, mert el van rontva, nem azért mert pró vagyok :( :)

mondjuk régesrégről valóban az rémlik, hogy a ferrarikkal ovatosan kellett indulni/kanyarból kifelé odalépni, de azt már nem tudom, h az 599el mentem-e anno :/

---

tomsteel
  • lac coo
  • lac coo
    Jó ez szerintem .
    amúgy is nehéz ezt leírni ....A fék is rosszabb lett, eltűnt az egyedülálló AC érzés, amikor riszálta magát féktávon, apró csúszásokra alkalmatlan a gumi ,stb .....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.01. 13:22:33
  • Tommy78
    A Huracan-nàl vannak màs hibàk is, és elég dúrvàn. Belenéztem a fizikàba, mivel épp egy GT3 Blancpain bajnokin dolgozok és rakom össze az autókat, és hàt talàlkoztam sok fura értékkel. Ezek a hibàk többsége ahogy észrevettem, eliràsból, illetve màsik autó fizikàjàból való màsolàs közbe sikerülhetett. Pl a Huracan-nàl az elsö futómü bumpstop up és down az àtlagos 4-6cm helyett 50-60cm lett beírva. Ami elég dúrva mértékegység beli elíràs. Nem beszélve sok irreàlis ARB értékelés, valamint a collision box értékek hibàiról. De ezeket nem írom még nekik, mert ugye elvileg nem "szabad" megnyitni ezeket a "kódolt" fàjlokat.
  • Tomsteel
    Itt találjátok a bejegyzésemet.

Kiegészítenétek még valamivel?
  • lac coo
    En sokkal direktebb es hossziranyban picit kevesbe tapado gumikat varok. Es sokkal direktebb kormanyzast, gyorsabban reagalo gumikat.
  • Totti5
    Csak versenypályán használható.
  • arty
    az 599xx utcai autonak számít? (tehát jó a szimuláció? :D)

mert én nagyon élvezem ... (karriert nyomom)
  • Tomsteel
    Sok általunk felvetett dolgot jeleztek már ebben a topikban, például a Nissan GT3-nál a nulla fokos szárnyállás használatát, nem tudom van-e értelme létrehozni egy új bejegyzést, de erről az egész orrtolós dologról megpróbálok írni egy összefoglalót. Kutya nem fogja elolvasni, de hátha.
  • lac coo
    hiányzott az olasz tészta, el is szaladt bevásárolni azonnal 4 :)
  • cstibikeee
    Hogy miért szüneteltette a hétvégi stream-et Stefano? Miért költözött vissza Olaszországba?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hi guys.. thx so much for the support.
    Finally I can talk.. the situation in the Philippines has become really dangerous for foreigners in the area where I was living. First 3 foreigners and a filipina were kidnapped right in the island where me and my wife used to go often. Then an Italian was kidnapped 2 weeks after and that made me and my wife convinced it was time to leave the country. I spent last weeks trying to attract as little attention to me as well, and that also why I had to stop the streams.. really didn't want to send around a message that the owner of a successful software studio was there in Mindanao... and also why I didn't really explained this at all.

The initial plan was to be in Holland last monday.. but as you've followed on Twitter that has failed and we had to make a temporary diversion to Italy where I will remain for the next 2-3 months in order to complete the console versions of AC and also take the chance to get some online time and improve stuff as I go... will also test a stream as soon as possible to see how it goes with the italian internet... I was hoping to take advantage of the dutch super fast internet but that will have to wait.

Happy to be back.. see you on the track online :)
  • lac coo

• cstibikeee
    URD: Just to tell now. AC got the "indy lights" that is becase it will be a part of formula challenge package wich will include "IL" and "Indy cars" 2015 and we dont plan yet to make the indys to rf2 becase ISI holds the license. Need to talk with Tim about Indy cars 2015 if we can do them for rF2.

For rF2 as free addition we have something that we made for Kunos and there are few more cars in the work for Kunos that we still hold the license to use just like on C7r so i we will bring those cars to rF2.
    Example what i had in my mind for first 2 cars are the bmw M235i cup and the toyota GT86 wich fits nicely to the cup area to.
    There are some cars i cant talk yet about them.
  • lac coo
    Igazabol mi koze hizza, urd azt modellezik amit akar :))
    Ha nem pont ugyanaz a modell mert nem engedi, akkor egy picit igazit rajta aztan kesz...
  • arty

miért tenne ilyet?!
  • cstibikeee
    Ha jól tudom, pár napja szó volt itt a gyári tartalmak "levédéséről". Most olvastam,h Marco engedélyezte az URD-nek, hogy a BMW M235-öt, GT86-ot és a Corvette C7R-t átkonvertálják rF2 alá.
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.31. 22:27:52
  • lac coo
    Valamit nekem is irjal, majd bemasolom ! :)
  • Tomsteel
    Írok én is majd holnap.
  • Alexease
    Kicsit optimalizalni "kellett", igy viszakerult a szinesebb kep;)
    Plusz ujrairtam multkor az RSS readert (egy masik topichoz), igy itt is kicsereltem a gorgetos, helyfoglalosabb valtozatot erre.
  • lac coo
    OFF:

Gyrekenek csináltam egy steam fiókot, megosztottam vele játékot ( CSGO) de nem tud online játszani vele..Van valami trükk ?
    ( Tököm tele van kurva kölökkel, állandóan átírja nevemet, avatart, kis haverjai nekem irogatnak stb :))))
  • lac coo
    jó cifrán tudsz káromkodni ? :))

amúgy lövésem nincs mit írjak, ki a fene ecseteli hogy miért szar az egész :)))
  • arty
    írd be ide magyarul, aztán meglátjuk - megpróbálhatok segíteni, de a szakmai angol résszel előre látom h gond lesz részemről :(
    még magyarul se értek "autóul" .... :D

de pl videora vennéd, beszédesebb lenne!
    pláne, ha lenne egy elrakott, titkos v1.2-d is és azt is le lehetne videozni .... :)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2015.10.31. 19:28:48
  • lac coo
    Jéééé ! Van új szép banner ! :)
  • lac coo
    Hát vicc nélkül mondom ,hogy semmi értelme beírni ,de meglátjuk !
    Valaki lefordít normálisan nekem egy-két sort? :))

De előre látom ,hogy 150-en nekiállnak értetlenkedni ,hogy ugyan mi a rossz rajta :))))