42876
-
#33467 F*sza:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#33466 ez akár nyugodtan mehetett volna a szimulátoros topikba is.. :D -
#33465 Picit még módosítottam rajta de így tökéletes, nem kell ide joy -
#33464 -
#33463 Na köszi a vidit már meg is oldottam, csak én egy gumit raktam a tengelyre és a gombsor előtti részbe akasztottam be, és kjóó lett. Ha akarom kézifék ha ha akarom H váltó -
GeriDoc #33462 -
#33461 Arra gondoltam de most komolyan, hogy a 4-re állítom! Leveszem azt a kis fedelet és építek be egy rugót ami üresből a 4-dik végállása között van az útja, de ennek az a hátránya, hogy akkor h váltón érdekes lenne használni. Állandóan amikor 4-est raknék ki@aszná üresbe, aztán azt gondolnám beszart a szinkron gyűrű -
#33460 -
#33459 Itt még én sem ,de volt hogy szívtam már ezzel a tengely nem tengely problémával, talán Dirt Ralliban régebben . -
GeriDoc #33458 Úgy a 27-is jó, csak tegyél rá 10 db postás gumit. -
#33457 És ha egyik irányba állítunk neki 50%-os deadzone-t? Nem próbáltam még ilyet. -
#33456 Mert az csak egy gomb. -
#33455 A g25-nél nem volt ebből problem mert átállítottam a váltót szekisre aztán már jó is volt
-
GeriDoc #33454 Én úgy gondoltam a tengelyt, hogy pl. egy pedál tengely vagy csúszka. Nem tudom hogy mi a pontos neve, de a játékokban tengelyként jelenik meg. x,y,z tengely stb. A másik meg a vezérlőpult beállításnál a négyzetbe megy ide-oda, mint a dpad is, ezért írtam azt.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.07. 19:41:54 -
GeriDoc #33453 Nem. Akkor jó kell legyen, csak újra kell kalibrálni az egészet. -
#33452 Ami ket iranyba mukodik azt hivjak tengelynek, nem? Azt szerintem nem engedi. A masik kell ami analog ugyan de csak egy iranyba mukodik.
Lenyeg, higy a joy az az elso, az tudtommal nem jo. -
#33451 Biztosan d-pad a joystick? Ami nekem volt ott mindenhol tengelyként jelenítette meg a 3 irányt(pitch, roll, yaw). -
#33450 Már egy ideje enged. -
GeriDoc #33449 Ha bedugsz egy másik vezérlőt, a G27-et (vagy akármi mást) is újra kell kalibrálni, mert megváltozik a helye. Pl. Controller01-ből Controller02-lesz. Szóval, ha hozzáadsz még egy vezérlőt, kalibráld újra az egészet. De a joystick kéziféknek nem lesz jó szerintem, mert annak "csúszka tengely" kell, a joy meg dpad. Ettől kicsit bonyolultabb kéziféket csinálni, de nem nehéz, csak kell hozzá pl. egy bóvli kormány elektronikája, meg némi fémmunka, plusz a kis gázteleszkóp, vagy egy egyszerű visszahúzórugó.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.07. 19:35:25 -
#33448 Nem vagyok benne biztos, hogy analog tengelyt enged-e kezifeknek.... -
hqx #33447 Helló!)
Ti mindig olyan sok okosságot irtok itt
:
Főleg lac coo!
-
#33446 Sziasztok! Ti mindig olyan sok okosságot irtok itt, esetleg abban tudnátok segíteni hogyan tudnék G27 mellé valami megrántós kéziféket használni. Pontosabban van nekem egy Logi extreme 3d pro joy, és azt szeretném használni kéziféknek a hátrarántással, de nem tudom belőni mert nem akarja elfogadni. Látom mindkét vezérlőt a controller menüben, de nem lehet beállítani arra! Plusz összezavarja a G27-et is, és ötletem sincs miért -
neilszab #33445 Jah bocs, nem fordítva.. jól írtad! -
neilszab #33444 Nem, pont fordítva, itt van hozzá a leírás: áttétel beállítása
(ez pedig az elmélet mögötte, csak az AC-ben ez már kicsit máshogy működik)
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.07. 14:37:44 -
#33443 Ott az nKp, a saját játékuk, amiben rendesen lefulladt az autó, ha jól emlékszem rajtnál ki lehetett ugrani, ilyen téren minden jó volt benn, sőt, talán a legjobb. -
#33442 tök jó ez a pitboard app, de hogy lehet logot változtatni rajta, valakinek sikerült ? -
#33441 Azert irtam annyit, hogy tutin erezheto legyen;) -
GeriDoc #33440 Úgy legyen. Amúgy nem csak az iR-re gondolok, ott van az rF is. -
#33439 Annyi nem kell, eppen egy pici hianyzik a komforthoz. -
#33438 2005-ben is volt normalis rajt, csak IR ben nemvot. Majd lesz itt is ! :) -
#33437 Ha 1080 a kormanyod, akkor igen. Eloszor probald a felevel:) -
GeriDoc #33436 Kuplung nélkül meg minek? Úgy ez a legjobb megoldás.
Az meg,hogy 2005-ben mi hogy működött, túl kellene lépni. 2015 van. Nem kell kitalálni a spanyol viaszt, csak be kell integrálni a saját játékba a már meglevő és működő dolgokat. Helyette lesz 72-es Lotus, vagy mi.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.07. 10:46:11 -
#33435 Tehat a kormanydriverben 1080 ,jatekban meg mondjuk 900 ? -
#33434 Jovanma, IR is ilyen volt az elejen nagyon hosszu ideig :)
Kuplung me minek kell ahhoz, rengeteg kormanyhoz sincs kuplung :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.07. 10:40:01 -
GeriDoc #33433 Mert akkor kellene a kiugrást is figyelni. Innentől kellene büntit osztani (nem tudom, van itt egyáltalán stop and go, vagy drive through penalty?) És a legnagyobb baj, hogy a gamepaden nincs kuplung. Értsétek meg, nem akarják, hogy pc szimulátor legyen. És különben is van már olyan, ami szimulátor, és jól működik, minek csináljanak még egyet?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.07. 10:28:52 -
#33432 Az kontroller beallitasnal probald lehuzni a kormany szoget, mintha csak 720-as lenne. -
#33431 Gondolom nem nehez megcsinalni, de egyelore ez a koncepcio. -
#33430 Hogy tudnek csalni kicsit a kormannyal, hogy TOBBET kelljen tekerni a kormanyon ? -
#33429 Amugy normalis rajtot miert olyan nehez csinalni ? Azt ertem, hogy amig visszamlalas van akkor meg nem mukodik semmi mert keveredes lenne ki van a boxban , ki teleportalgat a rajtracsra stb....De van az a pillanat amikor kialszanak a lampak, onnantol elesedik minden az auton, miert nem lehet ezt a pillanatot a visszaszamlalas vegere, vagy a rajtlampak kigyulladasara tenni ? -
#33428 Akkor ezt ne nézd meg. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!