Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom a steam integrity check megoldja a hibát.
lac coo
nekem nincs, de moddolt volt előtte 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nekem van hang. Map hiba megoldás: #31245
lac coo
- New Alfa Romeo Mito Quadrifoglio Verde
- New Audi Sport Quattro
- New Lamborghini Miura SV
- New Nissan GT-R Nismo
- New Toyota GT-86
- New Zandvoort circuit

A GT-R gt3-nak nincs motorhangja, pedig nem mod auto.
Zandvoortnak van map-ja, de rossz.
Masnal is ilyenek?
mi a DLC? a GT-R GT3 es Zandvoort?
Másnak is csinál olyat, hogy rajt előtt ide-oda remeg a kormány középállásban?

Az AI jobb lett, de pl. még mindig nem védi az ívét. A rajt után úgy mennek, mintha két vonalvezetés lenne megadva egymás mellett, az egyik sor jobb oldalon, a másik bal oldalon megy.

lac coo
a GT autóknak jót tett ez a patch, picit fura agumi a régi után, vagy az ffb , nem tudom ,de sokkal izgágább lett .És a rázókő is végre elég nagy pofont tud adni a felfüggesztésnek 😊

Szabi
az ablaktörlőket már nagyon régóta csinálják az autókhoz.. úgyhogy egyszer biztos lesz koszolódó meg vizesedő ablak.. de az még jócskán odébb van 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.31. 21:33:46

"Nulla tenaci invia est via"

Indítottam egy szerver az összes új autóval Zandvoort-ban, lehet jönni bandázni! <#vigyor>

Szerver: GTR-Masters.hu #Fun
Szerverjelszó: masters
Team Speak: Masters TS

A szerver egész hétvégén menni fog, kedden pedig rendezünk egy komolyabb csapatást az Audi Quattro-val, ott is várunk mindenkit, infók itt! <#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.07.31. 21:33:50

barcalaci84
jó kis update lett ez..a kocsikat próbálgatni ugyan nem tudom most mert sikeresen elvágtam a kezem 😊de server oldalon nagyon sok jó kis változtatás van...időjárás állítás nem csak vizuálisan hanem akár hőmérséklet ügyileg, random faktorral...az említett súly büntetéskiosztása egyes versenyzőknek...a server manager is nagyon egyszerű , átlátható és pofás lett , skinek megjelenítése stb..
És ha nincs a Zandvoort pályán térkép, akkor törölni kell a ks_zandvoort mappából a map.png-t. Utána első indításnál nem tölt be a játék, de utána már elindul és térkép is lesz.
Most óta engedi.
lac coo
jó, és hasznos update ez a mai, de azért a rajtot végre megcsinálhatná normálisra 4 😊)

<#eljen> Az lett a megoldás, köszönöm!
lac coo
Ezeket amugy en sem ertem, miert nem csinalja meg egybol ha van tobb nyomvonal.

lac coo
Vagy egy szorgalmas ,tehetseges berbol elo grafikus ! 😊

Alexease
Akkor megegyszerubb, mert csak odarajzolnak valamit😄D
Alexease
A GT86 nem izom auto, nem is super/hyper sport, inkabb "csak" fun cucc a mostani penzes kolykoknek es 20 ev mulva a gyujtoknek😄
Nehany napja voltam kint a Toyotanal Budaorson, van elottuk egy "oval palya" (quad oval lenne, bar nem az, csak kozeprol valszeg kimaradt valami bevasarlo aruhaz, es most csak puszta😄), valaki ott tesztelte korbe-korbe a cuccot, tolta neki rendesen, visitottak a gumik rendesen a kanyarokban😄 Gondolom akkor vette (kapta aputol) vagy az ottani fonok fia vagy ilyesmi😊
barcalaci84
ahogy nézem lehet súly büntit osztani online<#eljen>
lac coo
Ülj le, lélegezz mélyeket!

( ez nem szkennelt pálya ...! ) 😄

lac coo
Ha tettél rá valami mod hangot, akkor most megint süket 😊)
próbáld újra rárakni a modolt cuccot, jó szokott lenni, bár még nem próbáltam most.

Alexease
Zandvoort jo palya, egyik kedvenc a sokbol, de ha mar szkenneltek es ott voltak, tudom, hogy itt mindent soszorozni kell, de betehettek volna a tobbi nyomvonalat is. Ha nem is mind az 5-ot, de legalabb harmat, amit ugy is csak 1-200 meteres levagas/rovidites (GP, Club, National).
GT3-asoknak van hangja nálatok? Ha igen, akkor hogyan kell azt a steam-es file helyreállítást csinálni?
Alexease
Az a Gyro effekt az eleg experimental lett, ahogy a neveben is van, valszeg jo lesz konzolra, default beallitasnak😉 Valszeg szamolja, itt nem nagyon van kamu, de ez egyelore csak hagulatfokozonak jo a csuszkalos-driftelos embereknek😉 Bar egyelore csak 2 autoval teszteltem, de maradok az alapnal, ami nem tart ellen automatan, inkabb csak annyit, amennyit kell;D
barcalaci84
most lehet én maradtam le valamiről , mert nem játszottam mostanában , de online mióta engedi befejezni a q lejárta után a kört?
lac coo
KTM-mel néztem nekem az a viszonyítós autó, picit más lett a gumi, fürgébb, gyorsabban kell belenyúlni, főleg mikor újra tapadást talál, ott most jobb lett . De középen mintha lusta lenne inkább engedi átvágódni pict.
De jó így is, tényleg csak pici változás .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.31. 20:51:36

lac coo
spa ban néztem sikán után, nem akarta, de lehet rosszul csinálok valamit :9

Viszont a nissan és a Mito modell is elég fura nem elég széles így szemre, mindkét autót látom hetente és nem ilyenek !

Szabi
gt86 botrányosan gyenge, viszont nagyon élvezetes a prius gumikon.. de a 75ezres pont teljesen esélytelennek tünik vele is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5
F1 után fura mind, nem is megy 😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Új pálya utolsó kanyarjában ha nyomom neki, nálam megpördül. Lehet a difi miatt, nem tudom.
lac coo
Nekem se megy úgy ahogy régen, mintha valami holtjáték lenne középen, vagy ott kicsit lusta a gumi vagy valami .

lac coo
Ez a nissan tényleg ilyen gyenge, kettesben elég szűk kanyarban gondolnám azért valami történik hátul 😊)

vagy csak ilyen profi lettem a sok F1 2015 rajttól ? 😄D

barcalaci84
barcalaci server megy elvileg Nismo Zandvor-tal
jelkszó: hun
bardocz
Az Audit meg a Nissant próbáltam most csak ki. 458-asra ránézek amjd, mert az egész jó viszonyítási alap.
Tomsteel
458 Ferrarit próbáltam most, teljesen más a fogáspontja az FFB-nek, nehezebb megfogni, de ez szerintem most lett tökéletes. (lehet pont azért amit Tibi mond, hogy a gyro-s opció nélkül máshogy működnek jelenleg a dolgok)
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.07.31. 20:26:45

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

barcalaci84
nálam megy😊
manager-ben beállítiod amit szeretnél...save...
és utána az acserver.exe -vel indítod a servert

(portokat csekkold azért)
bardocz
Lehet, utóbbi időben nem szimulátoroztam sokat. Lett volna időm most bajnokságra is akár, de nem vonz.
Adam Jonas
Öregszel, ennyi. <#idiota> <#zavart1>

bardocz
Tényleg jobb az ffb. De én az utóbbi időben elbénultam, vagy nem tudom, se itt, se ir-ben nem tudok egy csúszást se megfogni, csap át az autó a másik oldalra. Pedig itt különösen könnyű volt megfogni bármit.
Igen, így egyből megvan 😊 Köszi.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Sírok, nincs itt kormányom😊
lac coo
steamapps6common/assettocorsa/system/cfg...
ha jól emlékszem 😊

és ezt az ini file-t hol találom? 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Csak nem az Audi-t próbáltad? Ott szándékosan olyan lyukas a kormányzás középen. Nekem G25 van, és ha 1-re van állítva a gyro effekt, olyan mint az álom.
arty
AI-ról írjatok !! 😄

Forza.

lac coo
Nekem azért kicsit lyukasnak tűnik középen ez az új ffb, utána meg icipicit lökdösős az elején ...

Adam Jonas
Az ok, most nem is az a problémám. Eddig nem igazán hallottam volna arról, hogy WTCC/BTCC/ETCC/SEAT Leon Eurocup/TT Cup/DTM/stb. szintű sorozatokból hoznának autókat. Engem leginkább ez zavar, de kinek a pap, kinek a paplan... 😊

Nem sikerül szervert indítanom, az ablak egyből bezárja magát... van vmi új trükk?

....egyenlőre nem minden kormánnyal tökéletes. De G25 G27-el jól működik.
Ez szuper, régóta vártam már hogy rendbetegyék.