Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy: http://www.hopto.hu/custom_league.php?whichseason=115
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.02. 15:08:08
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ha megtapad az nem jó, akkor átevős lesz a drift a másik irányba, ne is akard hogy megtapadjon. el lehet venni a gázt, de az nem elvétel hanem csökkentés, szabályzod az erőt ezzel játszol az ívvel, nagy erővel szűkíted, tartott erővel tartod az ívet.
lehet fékezni is de csak gáz mellé nyomva...sok mindent lehet de a lendületet meg kell tartani...és nincs tapadás(!), powerslide van.
A bemeneted lehet sok vagy kevés, a driftet elkezdeni kell gyakorolnod, ha jó sebességgel mész be akkor már játék. túlerő vagy tartott erő.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
1. driftnél van valami jó ötletetek, hogy mit ronthatok el? Gyakorlatilag azt tapasztalom, hogy ha elindul a hátsója a gépnek (miura, ruf, GT86), akkor már isten sem fogja meg, tökmindegy, hogy elveszem a gázt, kicsit csökkentem a gázt, fékezek, ellenkormányzok, tökmindegy. Nagyon ritkán nagyon kicsi driftecske még összejön, de amint egy méterrel hosszabbat szeretnék összehozni, már áll is totál keresztbe. Többen írtátok, hogy milyen könnyű megfogni, háááát, nekem nem az. (Ösztönből egyébként azt csinálom, hogy elveszem a gázt teljesen és ellenkormányzok. Hát, ez nem jó megoldás, az biztos. De nem tudom, hogy mi lenne az, bármit próbáltam, semmi nem segít. Vagy nem megy a hátsója sehova, vagy ha megy, akkor vége is a dolognak részemről.) A kormányom DFP. Régebben a RUF-al még sikerült egyszer-egyszer megfognom, de mostanság full esélytelen vagyok. Olvastam már utána a drift technikáknak, elvileg úgy kéne működnie, hogy amikor csúszik keresztbe és elveszem a gázt, akkor megtapad (előbb vagy utóbb) és megy arra, amerre az első kerék áll (motorosok tudják, ilyenkor jön könnyen a highside...). Hát, ez nem, ez megy tovább, mintha még mindig állnék a gázon, és nem csinálnék semmit a kormánnyal...
2. hotlapnál a patch óta a ghost csak áll a pályán. Minden kör után kicsit "előrébb", de csak áll. Másnak is van ilyen?
Nagy voodoo nincs ebben.
De ha ide felteszed ha konkret kerdesed van, biztos mindenki segiteni fog.
Egy mentort, vagy mentorokat keresek aki/akik segitenenek elsajatitani a szimulatorozas rejtelmeit. Nincs sok gyakorlatom, altalaban 5 masodperces hatranyban vagyok a jobb idoktol de bizom benne, hogy megfelelo segitseggel es beallitasokkal ezen tudnek javitani. TS-sel tudok szolgalni.
Elore is koszonom.
Vagy nincs meg, CMR-t egyet se találtam, pedig az összes megvolt, mind kölcsönadtam 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.02. 11:25:47
"Nulla tenaci invia est via"
Festettem a lakást, előbujt néhány régi lemez ... 😄DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.02. 11:11:20
De persze ezzel tudok együtt élni, sokat úgy sem látok belőle 😊)
plusz a kormány is rossz oldalon van, kár hogy nem csináltak jobbkormányos verziót is :-/
a Miuránál hőbörögnek, hogy jobb volt a mod hangja és talán valósághűbb is a kezelhetősége, bár én imádom így is 😄
az Audi viszont úgy tűnik jól sikerült, bár a lámpák fényerejével nem vagyok teljesen megelégedve... de remélem hamarosan megkapjuk tőle az S1-et is és felveszik modellezőnek.. 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.02. 07:04:54
"Nulla tenaci invia est via"
Assetto Corsa Vs iRacing @ Zandvoort:
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Mokanak jo.
szerintem
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.08.01. 21:57:47
szerintem
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
- Reduced Nissan GTR Nismo low speed oddities
- Nissan GT-R Nismo corrected typo bugs from suspension alignment.
- Nissan GT-R Nismo different damper settings.
- Fixed some skin names who were shown as "0 name"
- Renamed Audi sport quattro red skin to behave as default skin.
- Fixed "Touring cars battle" special event who was not shown in the list
- Fixed F40 door sound in showroom (both variants)
- Fixed AI choosing to go back to pit on last lap if running out of fuel
- Server forced virtual mirror off is now ignored when Oculus is used
- Corrected McLaren MP4 12C GT3 aero map to be slightly more rear bias.
- Fixed Zandvoort track map.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.08.01. 12:10:03
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.01. 10:32:53
www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/windows-10-graphical-performance-thread.25205/
Úgy néz ki egy teljes törlés után a 14.9-es whql driver megoldotta, lehet valami összeakadt driver fronton, szóval elképzelhető, hogy ha most raknám az újat már jó lenne, de egyelőre örülök, hogy működik.
A ks_ kezdetu dolgokat nem ertem, most csak a GT3 az, ami nem indul el. Steamet kikerulve elindul de nincs motorhang, a modoknal volt ilyen.
A Nismo nagyon allat, zandvoort is, a nismo amugy mit akar jelenteni, mert a mokas utcai autojuktol kezdve az LMP1 bukasukig is, mindennek adjak ezt a Nismo nevet.
vagy
VArjal mar, nekem most nincs is steam eppen, megis mukodott.
Utoljára szerkesztette: Thread, 2015.07.31. 22:09:12