Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ha visszaveszi az erot akkor meg minek ilyen cucc ?😊
En kiprobalnam egyszer , de nem hiszem hogy bejonne, szerintem mar a t300 is tul gyors, elengedni, porogni hagyni mar azt sem lehet mert kovethetetlen, tehat meg gyorsabbnak semmi ertelme szerintem. Es az ekszij kifejezetten jot tesz neki, picit tompitja a gyors motort, meg higy az is azonnal reagal mindenre, ekszijnelkul ha kopogosan al meg es indul ez a szervo az szerintem nagyon nem autos erzes....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
és most akkor ilyet lehet venni , rendelni valahol?meg mennyi az annyi?😊
Gondoltam, hogy nem fogja senki elolvasni a videó címét "This video demonstrates the quick response and speed of the OpenSimwheel by using the self aligning torque. Max current set to 13A which eaquals 28Nm at the steering wheel" Itt közel maxra van állítva minden, ha így használná, hamar megválna minden ujjától.
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.09.07. 11:18:45
lac coo
Igen kicsit szogletes😊)))

Az vicces lenne, ha az igazi autóban is így működne a kormány... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Keress rá, rengeteg videó van róla, nagyon jó a cucc. Már megcsinálták az olcsósított vezérlőt is hozzá, Ioni néven. Ez a szett kijön egy Fana Gt2 árából, de 100x jobb annál. Opensimwheel
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.09.07. 08:40:54
lac coo
Az mennyi az a 20-30 nm ?😊
Es ez el tud indulni gyorsan allohelybol ?

bardocz
Edzésnek is jó 😄
Itten meg meghajcsák kicsit a stájer tájban = 310 km/h közúton! <#idiota>
Egy legenda halála. <#rinya>
Ki is kapcsolom a francba.
Alexease
Az a 20–30Nm azert kemeny😊)) Gyorsan eltorne a kezem😄
bardocz
Itt egy link, hogy mikből rakhatsz magadnak össze egyet. 1-1,6-2,3kW-os motorokhoz vannak linkek. Remélem egyszer majd össze tudok rakni egyet. Kell a teljesítmény, mert amit a kis motorok megoldanak fordulatszámból áttételekkel, azt ennek nyomatékból kell.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.09.06. 23:11:23
Alexease
1-2kW-os motor?! <#wow1>
bardocz
1-2kW-os motor, aminek a kormány közvetlen a tengelyén van, sokkal erősebb és közvetlenebb, mint a fogaskerkees meg szíjas cuccok, mivel nincs áttétel sokkal pontosabb, jobban érezni mindent.
barcalaci84
servo motor, de a hajtás nem...szíjas kormányról beszélsz én meg szervosról...nem a tmotor teljesítmény a lényeg...
a tm motorja is is több mint elég teljesítményben
sertrex
http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/t300-ferrari-integral-racing-wheel-alcantara-edition

Szerintem egy TM nem engedheti meg magának, hogy valótlan információkat közöljenek.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

sertrex
Attól, hogy kisebb teljesítményű még szervomotor.Gondodolom a teljesítménybeli különbség látszik meg az árakban. 😊

Állítólag jók az új hangok, van valami együttműködés az Akrapovic-csal 😊
lac coo
Amúgy mit tud az a szervomotoros cucc? 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.06. 20:11:38

barcalaci84
szervomotornak hívják, de az nem VALÓDI szervómotoros kormány...elég nagy a különbség ...árban is😊
lac coo
A t500-ban szerintem sima motor van, a T300-ban van ez a szénkefe nélküli, de abban sem vagyok biztos, hogy az szervomotor 😊

sertrex
A Thrustmaster TX Base, T300 RS, T500 RS-ekben is szervomotor van. 😉

barcalaci84
meg nem mondom h Kunos írta vagy ARis , de valamelyikük , mikor kérdezték a patch megjelenésekor...semmi titok nincs...
az már más kérdés h jó pár mezei kormánnyal rendelkező is úgy érzi h javult vele az irányítás 😊 (placebo effekt : 😊 )

szóval ha jobbnak értzi valaki TM-en, Logitechen vagy Fanaatecen akkor az a véletlen műve😊
szervóval nem volt az igazi a játék ffb-je és azt próbálták vele javítani
lac coo
Amúgy miért nem mondja meg Kunos feketén-fehéren mi is ez ? 😄D

barcalaci84
ez a gyro izét elvileg a VALÓDI szervomotoros kormányokhoz rakta bele Kunos, mert nyígtak valamiért h az 1000 dolláros kormányon valami nem olyan mint szeretnék, valami anomália volt...elvileg ezzel már javítva van a dolog Nekik...
lac coo
Valaki dobjon már fel valahová, egy működő BMW GRA SFX-et, THX ! 😊

lac coo
Hát a fene tudja ...G25-nél se éreztem nagyon sok mindent, persze én nem driftelgetek meg ilyesmi, szóval lehet csak én vagyok analfabéta ehhez ! 😊)

TeeBeee
Én a jó öreg lassúcska G25-ömnél éreztem, hogy gyorsabban reagál és ezáltal foghatóbb lett minden. A te hight-tech cuccaid nyilván nem tudnak már hova fejlődni. 😄

lac coo
Semmi változás nincs ezzel a giróval, ugyanúgy tekeredik ahogy a terhelés van, és ugyanúgy eltekeri koppig a kormányt ha nem talál tapadást az autó, a formulát is 1080 fokig...
Ez valami kamucucc! 😊

lac coo
Nem mondom, hogy hc szim legyen aaaa kategorias grafika, de azert na...2015 van !😊AC se egy csoda, reszletes autok es fulke (!),plusz az effektek es teljesen renben van a latvany.

Alexease
Allitolag/elvileg az ISI-nel is volt valami ceges pitty-putty (amin nem csodalkoznek), van/lett valami "befekteto" (?!), egyeb valtozasok. De erzesre valoban "fejetlenseg" van, de legalabbis tanacstalansag, otletszeru promozassal. De a hatterben a HC-fizika piszkalasa fix, csak a koritesre "nem adnak". A DX11-re a valasz az volt: "egyszeru lenne megcsinalni, de nem latjak hasznat". Ez wtf?! 😊 OK, lehet hogy "valodi" ertelme nem lenne, de ha mas nem, ok is rahizhatnak a Yebis2-ot (vagy mar a 3.-at), es lenne nekik is AC-szintu postprocess cucc (HDR, bloom, motionblur, god-rays, melysegelesseg stb). Meg ha nem is menne rendesen, legalabb a promo kepekhez es videokhoz jobb lenne😉

Mert amugy a csupasz AC render sem top kategoria, csak sokat dob rajta hogy folyamatosan, kellemesen reszelgeti, es hogy ra van tolva egy nagy adag effektelo cucc.
lac coo
No majd letesztelem a TM -en, ez olyan veszettul porgeti, hogy tenyleg egy pillanat alatt koppan a masik oldalon a kormany, G27 azert lassabb volt , ott nalam elobb csinalt valamit az auto minthigy a kormany tulfordult volna.
Ha ezt csinalja a gyro cucc, akkor most meg kellene allnia nagyjabol menetirannyal elore ...

lac coo
Igen, ISI az valoban furcsa...
Lehet azok be sem jarnak nagyon, nincs bevetel, nincs penz emberre...
Viszont akkor sem ertem miert a hateves palyakat foltozgatjak miert nem pl a fontosabb szelvedot.

lac coo
Aysettoban tulforog az tuti, sot nalam maxig forgatja hiaba gt auto elforgatja koppig ha hagyom porog i.
Rf2 -ben viszont megall ott ahol az adott auto is koppanna...

Alexease
Ezek a videok sok szempontbol hasznosak. De az egyik az, latszik meg ilyenkor is dolgozik (meg ha kicsit azert promo jellege is van). Ezt az ISI-bol nem nagyon nezem ki, ok erzesre, "bejarnak 8 oraba dolgozni" 😊

Raadsul az alapveto, user keresekkel sem nagyon fogalkoznak, ami valszeg nem lenne extra kodolas. Pl.: vegyek ki a HDV-bol a cockpit allitasi korlatot, lehessen akarmeddig. Nem. Lehessen cockpitbol donteni a kamerat. Nem. Legyen hardcoded az autosegitsegek beallitasa. Nem. Legyen valami gagyi de lathato esos szelvedo effekt. Nem. ;DDD

Kunos meg megprobal "azonnal" kedvebejarni a felhasznaloknak. Persze, mas tipusu ceg, kod es egyebek, de akkor is.
Alexease
En is hasonlot ereztem amikor teszteltem. Persze, alapbol is "ellentartana" a kerek, de azt azert meg eleg sokminden befolyasolja, es elvileg "tul is tudna porogni" (alafordulni). Ez a gyro-ize, olyan mintha mindig "megtalalna" a tokletes ellenkormanyzas mennyiseget (igy a gyro meg talalo is lehet).

Azt meg nem lehet eldonteni, hogy ez talan egy komolyabb szimes szamitashoz kel majd vag a konzolos stilushoz hangulatnovelonek?!
lac coo
Barcelona (is...)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.06. 16:42:31

TeeBeee
Én úgy érzem, hogy a kormányzott kerék valahogy mindig egyenesben (menetirányban) akar maradni. Tehát jobban rásegít ffb-vel az ellenkormányzásra. Az autó segge akármerre jár a kormányzott kerék mindig irányban van.
Jó tudom, hogy ez alapból így kéne hogy legyen, sőt eddig is így volt, csak most ha bekapcsolod akkor valami "kamu" eljárással rá erőlteti.
A giroszkóp példa is mindig az volt anno a suliban, hogy a tank bármerre megy a löveg egy irányba tudott nézni végig. 😄

lac coo
Valami biztos, de én semmit nem éreztem belőle 😊

Alexease
Vagy valami "ujdonsagot" probal szamoltatni vele es/vagy az egyszerubb/komolyabb vezerlokhoz kell a "drift" miatt es/vagy a konzolos porthoz kell a fun-jelleg miatt. Vagy valami mas egyeb😄
Alexease
RUF V8-as motorral?! 😊
lac coo
Az a giroizé az ki fog derülni valaha, hogy micsoda, vagy hogy egyáltalán csinál-e valamit ? 😊

lac coo
soha nem jött be az a RUf nekem, nem igen találkozott az elképzelésemmel 😊)

Ebből vajon lesz a vényócas is?
Hát ja, elég hamar megunjuk a játékainkat.
Pedig peccs óta ezzel a giroizével igazi elmebeteg kaland végigsikálni vele Nordon.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.09.06. 14:43:24
lac coo
Nekem nem kell az az ocskavas 😊))

Szabi
már régóta van, sőt egyből a legjobb 😄

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Lesz gyari Ruf? Szuper !😊

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |