Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vasárnap este elrajtol az Assetto Corsa GT3 bajnokság, első helyszínünk a legendás Spa-Francorchamps! Eddig már közel 100-an futottak mért kört a gyakorló szerveren, így kihívásból és izgalmakból biztosan nem lesz hiány, a profik és az amatőrök is garantáltan találnak majd maguknak méltó ellenfeleket a mezőnyben! <#wink>#wink>
Még nem késő jelentkezni, részletes infó itt:
AC GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5421
AC GT3 1. Futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5422
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.17. 19:41:32
szerintem
Mivel csak g25, g27 valtohoz tudom hasonlitani, annyi azert erzodik, hogy ez nem a finomkodo embereknek valo csak, mint en vagyok, lehet utni vagni kemenyen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.09.17. 18:32:34
szerintem
szerintem
Telefonról is könnyen kezelhető szerencsére.
A practice reszt ki lehetne loni, igazabol felesleges.
Viszont ha javarészt magyarok lesznek rajta, akkor nem annyira jó ötlet franciahonban hostolni, mert megtoldja a pingeket +20-25 ms-el. (szomszédos ország nagyvárosában, pl Bécs még nem gond)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.09.17. 10:11:41
Igen, Francia, ezen futnak az official AC szerverek is.
Hagyom futni a mostani cuccokkal, ha van valami igény, majd írjatok, és beállítom.
Remélem jól állítottam be.
Név: TibiTesztRackService
Jelszó: abcd
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.16. 17:56:17
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A RackService-en béreltem egy szervert, hamarosan beállítom, majd azon is futhatunk fun versenyeket igény szerint. Van is egy két ötletem.
További infók hamarosan.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.09.16. 16:49:23
Hamarosan véget ér az első komolyabb Assetto Corsa bajnokságunk. De nincs megállás, ezek után egy túraautó modot fogunk hajtani, mégpedig a Tommy78 által készített Audi TT Cup modot.
A bajnokságban egyéni festésű autók fognak gurulni. Ebben a témában az alábbi topic-ban van némi információ, és ugyanitt jelentkezhettek a bajnokságra. Jelentkezés topic itt!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Köszönöm mindenkinek !
Szerk.: jah, és kösz, hogy visszaengedtetek mikor kicsit összegabalyodtunk a célegyenes előtt!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.15. 22:50:32
Egyenesben nagyon gyors voltál, de kanyarokba rád tudtam esni.. bár gondolom egyikünk autója sem volt már százas..
Futam eredmények és repaly
A morálon kell még javítani, de ez a futam pont erről szólt, hogy el tudjunk kezdeni építkezni és mindenkit a helyes útra terelni. Éles futamokon nem lesz roncsderbi, a nemkívánatos elemeket 1-2 futam alatt kirostáljuk, vagy jobb belátásra bírjuk... ebben már nagy rutinunk van. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.15. 22:45:56
elején nagyon sokan eldobták kipöckölték egymást sanjos ...
De végigértem nissannal, keménygumival, 3-as hátsószárnyal ! 😊)
Igazán jó autó, még négyesben se mindenhol tudtampadlót nyomni, nagyon jó most avas ...
Hogy hányadik lettem az mindegy nekem, lényeg hogy végiggépészkedtem 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7000+ccm, igazi sticiverda..többet nem is írok mert nem tudom ki a tulaj, csak közvetítőn keresztül kapta meg szerelésre az autót az ismerős.
szörnyen sz@r, driftre totál alkalmatlan, de brutál vigyorgós...és nyeli a benzint ahogy még nem láttam, szükség tank volt, mert az igazi kilukadt, döbbenet hogy percek alatt fogyott literje.
Volt még egy bömös is aminek ki köllött nyírni a motorját, mert V8 4ezer+ kerül bele, az sem volt rossz (nem sikerült kiölni a blokkot, sőt a pályán lett rá vevő)
de a striciverda mindent vitt az a hang, és hinta és minden....egy qva nagy élmény volt <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.09.15. 19:30:37
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
éljenek az apás szimesek! 😊)
Sajnos rengeteg limitációval jár ez a Kunos féle rendszer, hogy menet közben már nem lehet szabadon bármivel belépni, hanem előre le kell fixálni mindent. Ez különösen ott szopó, ahol egyszerre 4-5-6 féle autót akarsz a pályára engedni (pl.: GT3), mert vagy booking-ot csinálsz (és a késők lemaradnak), vagy pick-up-ot, de akkor előre el kell dönteni melyik autóból mennyi lesz a szerveren és milyen festéssel. Ennél sztem élhetőbb volt a netKar féle "szellem autós" megoldás...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.15. 18:48:55