Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy tudom, hogy 1 millió dollár volt az összköltség mire elkészült a pálya, a legújabb és legjobb technológiát használták.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom,h ez már volt e. De már annyira értelmetlen, hogy jó. <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.09.20. 12:21:20
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Countach, R8 LMS, GT 40
U.i.: de amúgy inkább próbálkozz azzal elsőkörben, amit Szabi ír...nekem csak finomhangolnom kellett, arra ez a minimális hátrafele tolás elég volt.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.09.19. 22:40:36
nem visszaváltás miatt tör ki, nincs machanikai tapadás .
ahogy fékezés alatt megmozdítom a kormányt menne afeneke a francba, gázzal úgy ahogy át tudom balettozni . Nekem úgy tűnik, hogy egyszerűen annyira elóre kerül a terhelés, hogy hátul nincs súly és megúszik. Próbáltam elől keményítani, hogy ne bólintson de akkor meg alulkormányzott mint a fene ,mondjuk mindenhogy az 😊)
mondjuk nagyon alacsony szárnyal megyek, de nagy tempónál nincs gond vele, lassúnál meg gondolom nem számít .
Kerékösszetartást merre rakjam?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.19. 21:59:13
Ha nem váltasz le, akkor is kitör? Replay-en nézted már, hogy blokkol-e valamelyik kerék?
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.19. 21:45:23
Csütörtök este elrajtol az oldschool DTM-es gépekkel vívott küzdelmünk, mely kőkemény kihívások elé állítja a bátor indulókat. Puritán technológia, vehemens ~400 lóerős gépek, velőtrázó hangélmény, test-test elleni küzdelem profi szervezésben, izgalmas pályákon, nagy és korrekt mezőnyben!
Részletes infók és jelentkezés:
AC DTM Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5434
Shakedown futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5440
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.19. 21:02:34

Nem csak az jöhet bajnoki futamokra, akinek feltétlenül az célja, hogy minél előkelőbb helyezést érjen el a bajnoki tabellán, hanem az is, aki csak egy jót szeretne versenyezni kulturált keretek között, korrekt mezőnyben. Ha csak pár futamon tudsz részt venni, az se baj... ha azt a pár futamot tudod élvezni, már nyertél vele.. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.19. 17:44:21

Teli szerveren tudsz menni hizzad hasonlo tempoju emberekkel
Az alap setupok atomstabilak cserebe lassu is mint a fene, de versenyre beallitva ami gyors de nagyon odafigyelos eleg jol adja .
Meg az eddig atommsinauto Corvette GTE is ficankol mint a fene.
Nem tudom mennyire van panaszkodas ra, de voltam egy ketto publikon es kb 10-bol 5-en eldobjak kigyorsitaskor.
Hosszutavon gumikopassal ez nagyon jo lehet, sajnalom hogy nem tudok menni a gtr bajnoksagra, publikon meg ilyen nincs 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.19. 11:30:07
Amugy ja, ennek igazabol nem sok ertelme van, legalabbis verseny szempointbol szinte semmi😉
Ami miatt hasznos (lehet), fel lehet merni a mezony, az embereket, a verseny tempoit, a stilust, mennyit gyorsul/lassul a palya/auto/mezony, es nem csak a tet nelkuli nehany emberes gyakorlo szervereken lehet iveket, fektavokat, kanyarokat es kergetozest gyakorolni, hanem rendes eles mezonyben, kockazatok nelkul.
De jelzes erteku annyiban is (bar ez az iR lenyege;P), hogy eleg durvan kiforrott az online resze. Nem csak 40-50 multiclass autoval bir el egy-egy szerver, de ezek melle belephet meg 50 ember, versenyt nezni, ghost versenyezni, csapat tagnak vagy spotter-nek. Meg persze hosszutavu versenyek, csapatok, bajnoksagok, pilota cserek stb. De hat ezert online cucc es tobbek kozott ezeket kell kifizetni az elofizetessel.
Valaszthatsz barmilyen sorozatot (road, oval), barmilyen eventet (prac, qual, timetrial, race), mehetsz hiatalos versenyeken vagy magan emberek altal inditott host futamokon vagy bajnoksagokon. Barmikor be es ki lehet lepkedni😉
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.18. 21:22:48
szerintem
Palyat tanulni, gyakorolni, "mezonyben" autozni, de foleg valakit kergetni teljesen jo. Persze versenyre nem jo, mivel nem vedekeznek es minket sem fognak tamadni😄
szerintem
----
Mi lesz ezzel a dreampackkel, jon meg iden? Elorendeles vagy valami lesz ra?
szerintem
Sajnos rendszeresen en nem tudom vallalni, szoval egyre meg nem tudok menni.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ez még mindig 2D, ez ilyen, semmi baj nincs vele .
.
Cstibike helyeben levennem a jelszot, igy van tobb szaz teljesen ures szerver, hatha meg le is van jelszavazva 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.09.17. 21:40:14
szerintem
Amit birok az audiban, hogy nincs szelvedo, igy nem szinezi el a palyat, nem a koszt latom csak. Igy siman hasznalom belso nezetbol is, ami azert nem jellemzo nalam.
Vagy csak sikerult eddig ugy mennem, hogy nem csillant meg rajta a nap.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.09.17. 20:15:15
szerintem