42876
-
croatianus #34188 Hát én meg azt hittem, az eredeti abarth 500-ast (1000-est) várod annyira.
Néztem is, hogy azt tökre nem ígérte senki.
Pedig dejó lenne. -
#34187 Kupas , csovezett ,huzott valtozat. -
#34186 kisfiat= abarath500 ?? mert az már van benne nem? vagy keverem? :D -
#34185 Holnap jon a kisfiat...Tele lesz a net elado ir accountokkal ! :))) -
neilszab #34184 Holnap esti össznépi ismerkedős móka az új tartalmakkal: Dream Pack 3 - FunRace
-
cstibikeee #34183 Biztosan most is jönnek javítások. -
#34182 A holnapi Dream pacckal jön valamiféle foltozgatás is vagy csak az uj autók + pálya? -
croatianus #34181 GT40! Ha hasonló fílinget akarsz. (márhogy AC-ban nordra) -
#34180 Nekem ptr mod van hozzá, és érdemes foglalkozni vele, bár nem tudom, hogy most az beszerezhető-e. Jobb érzés ezzel menni, valamivel stabilabbá is válhat tőle az ember, csak meg kell szokni. -
Grabowsky78 #34179 Sziasztok, használ valaki itt bármilyen load cell mod-ot a G27-hez? Érdemes ezzel foglalkozni? Megosztaná velem valaki a tapasztalatait aki használ ilyesmit? -
#34178 bankkartya lehet ugyan az, csak új e-mail kell -
#34177 Mit szenvedtem, hogy menjek egy rendes kört, amit videóra lehet venni. Sikerült, visszanéztem, nagyon gagyi :D Azért felvettem, de nem rakom fel sehova. Eleve a kamerát sem tudtam beállítani. -
#34176 Azok a formulak nagyon jok, de nekem mar agyrem;) Akkor inkabb a Brabham vagy valamelyik F2/F3 (az elol-hatul szarnyas). -
#34175 Van hozza cockpit is, de azt ide mar nem rakom be, letepit a fejelem:)) https://sg.hu/forum/uzenet/1102651213/18839 -
#34174 Formula eve f1 változata eléggé adja. Szépen lehet vele keresztbe menni 250nél is :D Beszarás, hogy régen ezekkel az autókkal versenyeztek, még szimulátorban is durva, egy konzervdoboz kb, ami 300al megy. -
#34173 Ennyi ideig, "statikusan" minden hang idegesito;) Gumihangbol amugy is nehez jot csinalni. Ez folyamatos gordules es sodrodas hang, csuszas vagy allorafekezett csikorgas nem volt benne. Plusz a kulso miatt a szelzaj es a kasztni is benne van. De meg mindig jobb, mint a folyamatosan nyikorgo hang, ha kell ha nem, meg a gumihofoktol fuggetlen folyamatos gumifust. Itt legalabb valoban csak akkor fustol ha eppen "eleg", huzza magaval a pamacsot, a kerek alatt marad vagy korbefordul rajta, es ha nagyon megegett, akkor nehany fordulatik meg pamacsozik.
Este AC-t akarok tolni, ugyanigy Nord meg valami hasonlo nagy tura, de kezi valtos kellene, majd nezek valamit. Aztan meg rF2, ott is lezeres Nord van (AC :D) es van hozza stock car is:P -
#34172 Itt sehova, ezen nem latszik, nem is az volt a lenyeg, inkabb csak hogy korbeerjek masodjara (elsosre porra zuztam:P) ;)
Azert ilyen puha, mert kilagyitottam:D Ez alapbol NASCAR oval auto, asszimetrikus epitesu, jobbra "nem szeret" kanyarodni, de be lehet allitani (rendesen), egyedul a trackbar ami (durvabban) erzesre mashogy tekeredik a masik oldalra. -
#34171 SAmugy ez csak kulsonezet, nem lenyeg, mindig azt mondom, hogy egy autot vezetesre kell jol behangolni, ha azt kivanja , hogy kicsit puhabb legyen akkor ugy a jo.
Ez szerintem minden jatekban igy van, maeg ir ben is .Vezetni biztos nem ilyen puha erzes mint ahogy latszik.
De a lenyeg, hogy AC nekem ad valami patinat ami semelyik jatekban nincs meg.... -
#34170 ez a smirglipapir hang amit ok valami gumihanggal cimkeztek fel anno, es mindig ugyanugy szol, kb ket perc alatt megorulok tole :) -
#34169 Hova tekerjem ahol csuszik, nem csak megcsuszik egy pillanatra es azonnal ossze kell ? :)))
Amugy lattam, faja, bar kicsit mintha hurkale lenne a rugo, dombon meg eletemben nem lattam autot folyamatosan igy beulni.
-
#34168 OFF: a "nagy dog" :)))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#34167 Brands Hatch
-
#34166 Az AC FFB is nagyon jo, de eppen azok a finomsagok hianyoznak belole, amihez valszeg az iR-szintu reszletesseg (gumi, felfuggesztes, kasztni es egyebek) kell. Azmikor iR-ben a nagy dof stock car-on road on erzem, hogy a hateso "buta" tengely oldalra kirugja magat, vissszatekeredik vagy a tapadas elfogy vagy eppen visszanyeri, az azert ott van a toppon.
De azert az AC is fejlodik, folyamatosan kerulnek bele a dolgok, csak itt kicsit egyemberes, van sokegyeb mas tennivalo is. Igazabol jol csinalja, minden resze jo, parhuzamosan kiszolgalja az igenyeket (fizika, FFB, grafika, hangok, tartalom). -
#34165 Utcaiban nem lehet űberelni az AC-t, ez tény :) Az íR-ben eleve nincs is a kínálatban, max az utcai RUF. Viszont átülni bármely gt, vagy egyéb versenyautóból az AC-s megfelelőjébe... hát tudjuk :D A ffb-t meg nem győzöm dicsérni, pedig az AC-s is nagyon jó!
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.12.13. 22:52:24 -
#34164 No majd mutassatok ! :)))
-
#34163 Hat az utkozesmodell az sajnos meg mindig botrany, az teny :)
Biztos jo IR fizika nem mondom, hogy nem, de utcai autoban szvsz AC most verhetetlen .
Netkodot azt nem tudom, regota nem tudtam menni, igaz addig nekem semmi bajom nem volt vele . -
#34162 Tényleg sokkal nehezebb összeszedni a kocsit iR-ben, viszont most élethűbbnek, és élvezetesebbnek érzem a ffb-et az AC-nál. A Multis versenyek meg százszor élvezetesebbek a normális netkód, és ütközés érzékelés miatt (is).
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.12.13. 22:01:19 -
#34161 Mid Ohio-n pár kör alatt le lehet gyalázni a hátsó gumikat a Chevrolet Silveradon. Eléggé jó. -
#34160 Pedig mostanaban lehet, a nagy dogokkel is (en azokkal megyek:P). -
#34159 Én még nem tapasztaltam és nem is láttam :))
Főleg nem gázadással ,szándékosan, kontrolálhatóan :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.13. 20:57:58 -
#34158 Hogyne lenne, de tényleg nehezebb mint a másik kettőben :) -
#34157 elég jó de nem elég jó ! :)
azért egy autó nem csak megcsúőszni tud aztán nagyon villámgyorsan össze kell szedni mert eldobja magát, hanme bizony tud csúszkálni ism urambocsá még szándékosan is :)
no ilyen IR-ben nincs .
Persze AC se se tökéletes :) -
Thread #34156 Ja meg inkabb uj bankszamlaszam. -
#34155 Sose regeltem duplan, de szerintem az iR topic-ban tuti tudja valaki (de valszeg igen, uj reghez uj email cim kell) ;)) -
Thread #34154 Hogy van a 3 honap ingyenes?
Nekem van mar regrol egy reg-em, fizettem is.
Mindig mas emailcimmel mindig kapsz 3 honapot? -
#34153 Azert a mostani iR gumi mar eleg jo;) Nincs annyira "fun" mint az AC sem olyan "veszelyes" mint az rF2, valahogy kozepen. -
#34152 Hat eleg toppos a fizika;) Persze minden szubjektiv, de az iR azert kerul annyiba, es azert keszul minden honapokig/evekig, mert azmit latni, hallani, erezni az rendesen szamolja is.
Mindig van hozza 3 honapos ingyenes, barmikor tesztelheto. Persze alap tartalommal, de a 12 autobol es 14 palyabol csak lesz olyan ami tesztelesnek megfelel:) http://www.iracing.com/membership/
Replay-t nem nagyon nezegetek, de iR-ben nagyon brutal replay es egyeb kamera editalasi lehetosegek vannak. Mindenfele poziciok, mozgasok, hangok, kamera csoportok, akcio kamerak (automatan az akciokat mutatja; elozes, kicsuszas, tores stb.), melysegelesseg (blende es fokusztavolsag alapjan, sokfele mentes, betoltes, uj kamerak stb. Es sajat grafikai beallitas, mert visszajatszashoz mehet a nagobb;)
A fa arnyek csak poennak jo, ember nincs aki azt erezni:)) A lenyeg hogy szamolja es mutatja a hofok kulonbseget. De az igazi leyege ugy is csak versenyen van, ahol tobb tucat auto koroz folyamatosan, es meg gumizzak is hozza a palyat. -
#34151 Dehogy kerülik. ezek olyan apró dolgok, hogy egy simben szinte lehetetlen kiautózni.
amúgy meg jó dolgok ezek, de IR be előbb egy olyan gumi kellene ami tud csúszni is nem csak megcsúszni ...:D
amúgy ott van rF2 abban is van ilyen, ott még a felhők is árnyékot csinálnak, annak talán van valami értelme, bár én még soha nem éreztem semmit belőle, csak tudom, hogy van :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.13. 20:02:07 -
Thread #34150 Ahol ilyen nuanszokkal is foglalkoznak ott erezhetoen jobb a fizikai modell is mint az ACban?
Nincs valahol gonosz demo az iRacinghoz? az 1.1-hez volt regen. Persze lecsaphatnek olcson egy akcios elofizura de ott is kotott a tartalom.
Ami meg donto lehetne, az egy kulso nezetes osszehasonlitas, emlekszem az iracingben regen ledobbentett a replay, mintha egy igazi kicsi auto mozgott volna elottem, mondjuk inkabb lagyabb felfuggesztessel latvanyos, meg youtubon ha mar akadozos a kep es nincs meg a 60fps [ami nem regota van a youtubon] akkor mar nem olyan jo az illuzio.
Kene egy ilyen AC vs iR kulso nezet rock steady 60 fps-el, lehetoleg lagy felfuggesztessel.
Amugy van ilyen, hogy autoversenyzok kikerulik a fa arnyekat, ha az egyebkent az idealis iven lenne? -
#34149 OFF: iR track heat cam ;P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Meg betas, csak a palyara mukodik, az is csak realtime (visszajatszasban nem vagy benazom), nincs meg automata allitas, kezzel kell beloni a min es max hofokokat a kamerahoz. Egyedul mentem (erdekes volt az elso kor:P), online sok autoval azert latvanyosabb, amikor folyamatosan valtozik az idealis iven a "szinezes".