Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dempsey mire készülsz?!<#ijedt>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://pbs.twimg.com/media/CQVjGM0UEAAwnzg.jpg:large
Adam Jonas
A Lambo ok, az R8 régi, Corvette-ből viszont GT3-as viszont nem sok programba van (egyedül R3E).

lac coo
Lesz Lambo meg Audi ,az egyik se jo ?😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Adam Jonas
Szerintem a GTE meg a GT3 nem egy kategória...

lac coo
valami ilyesmi van már az nem jó ? 😊

gondolom a kasztnin kívül sok más érezhető különbség nem lenne ...

Adam Jonas
Inkább kezdjétek el rágni Marcoék fülét, hogy ez a dög minél hamarabb bekerülhessen a játékba. <#zavart1>

Callaway Corvette C7 GT3R - 1

Callaway Corvette C7 GT3R - 2
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.10.03. 17:45:32

Az egy másik app. Ha meg van, ezt kapcsold ki. Ez mindig is ilyen volt. (Kivéve esetleg az iniben turkálóknál)
Az ini-ben turkálás már nekem is nyűgös. Lassan már a mod autókkal, meg pályákkal is tele van a ...<#eljen><#buck>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.03. 16:47:04
lac coo

lac coo
És mi az amit INI-ben kell turkálni ??? 😊))

arty
ujraraktam a játékot (nem töltődtek be a pályák...) és 2 órája szopok, hogy kb olyan legyen az assettom, mint előtte.... (legalja szimes gányolás-taknyolás, inifájlokban turkálás - okádok tőle, ebben pont olyan ócska az ac, mint a korábbiak, 20 év alatt 0 előrelépés. launcher/gui csak dísznek van a játékban...)

egy maradt megoldatlanul:

korábban nekem ez az app csak a körök számát és a helyezésem írta, semmi mást... kéne vissza az a minimalizmus 😊

ötlet?

Forza.

barcalaci84
mire konzolra kerül addigra szerintem ezek rendbe lesznek és updatelik szépen...mert tényleg csak számokat kell átírogatni😊csak ez ilyen kuli munka, senki se akarja ezt csinálni, nem is igen nyaggatják érte őket...
biztos vagyok benne h videókkal is fel fogják dobni stb, mert most csak elvétve vannak benne...

mindazonáltal ha valaki most venné meg a játékot és elindítja a karriert , akkor nem is lenne olyan rossz...az eljén próbál megtanítgatni egyszerűbb autókkal, rövid versenyekkel , majd erősebb verdák hosszabb versenyekkel időmérővel, bajnoksággal...
arty
igen! de korábban (és más autósokban pláne) rosszabb volt, ahogy melléértél: padlófék... nehogy baj legyen ... 😊

ésamugy későbbi szekcióban valóban vannak bajnokságok, ám a kevés korabeli tartalom/bénább engine miatt kevés... sokszor tökegyforma kocsik (szinek is!!!) mennek, 10 kört, csupán tizen.... sótlan, na 😊

mostanra már lenne több kocsi és pálya, vannak skinek, bírja a 16 autót is az engine, stb ... fel lehetne dobni a karriert, csak akarat kéne
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.10.03. 13:23:24

Forza.

barcalaci84
múltkorában mentem egy keveset AI ellen..meglepően élvezetes volt...egy online verseny veszélyesebb😊
inkább az volt idegesítő h néhol túl óvatos ha mellémegyek, hamarabb feladja mint egy ember😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.10.03. 13:12:01
barcalaci84
most lehet hülyeséget monfdok , mert nem sokáig mentem karrierben, de fájlokat megnézegettem anno h mik is lesznek még...
és az AC -ban a karrierben lesznek ilyenek sőt, a felétől már csak ilyen bajnokságok vannak szerintem egyre nehezebb /gyorsabb verdákkal...
Attól függ, hogy mit nevezünk karriernek...
Azért egy x db futamból álló bajnokságot ponttáblázattal (esetleg időmérővel, bár ahhoz már kell AI is) nem lenne olyan nehéz megoldani. Ha nagyon meg akarják bolondítani, akkor lehetne felsőbb kategóriába lépni.
A pCARS-ban sincsenek lockolt autók, mégis van karrier.

arty
jah, special eventeket szoktam is nézni, csak általában nekem az easy a szint ..... 😄

Alex: sokkal jobb a helyzet, mint korábban! Már akár kanyarokon át melletted is megy az AI, szépen. Néha persze megőrül és akkor baleset. Én ezzel már szívesen mennék karrierben az uj tartalmakkal ... pláne ha ahogy írod, feloldott cuccokat kapnék értük, de persze az aranygyűjtögetés -> uj osztály -> megint aranygyűjtögetés is lehet jó, jó körítéssel. van is pár event, ahol van bevezető video, stb, de csak pár...

mindegy, ez is több, mint amit az eddigi szimek adtak 😊

Forza.

Alexease
Az igazi karriernek akkor lenne ertelme, ha lenne valami ertelmes celja is.

Plusz elerheto autok, palyak, jatekmodok. Mivel ezek alapbol bene vannak, es kellenek is az alap jatek koncepcio miatt, igy ez ugrik.
Lehetne kredit gyujtogetes, ha ki tudnak zarni a csalast, es az amugy ingenes DLC-k helyett azok tartalmat lehetne elerni a pontokkal. Aki meg nem akar/tud offline-ozni, az megveheti akciosan a tartalmakat, DLC csomagban😊 Mennyire lenne nepszeru, az erosen kerdeses😊

Az AI-t csak ezutan erdemes tovabb faragni, ha ar ki van talalva, mi lesz a celja. Aki "nagyon szimes" es/vagy csak online-os, annak mindegy milyen AI-t csinalnak, sose lesz jo, igy nem eri meg. A nagykozonsegnek, a karrierhez izgalmas es akciodus (sok elozes, az AI-k hullanak, rank vigyaznak) megoldas kell, mindenkeppen catchup-pal.

Felesleges az extra jo AI, mert ha valoban jo, es jol be allitja magat a valos jatekoshoz, akkor egyet sem lehetne megelozni vagy csak 1-2-ot kergetnenk a teljes versenyen😉 Az nem nepszeru offline😉

Sose probaltam az AC karriert, AI-val is keveset mentem. De regebben (most nem tudom mi a helyzet), meg az olyan alap dolgot sem hasznaltak ki, hogy legalabb veletlenszeru legyen az AI-k erossege (mind egyforma volt, egyszeruen vonatoztak). Pedig 1db sort atirva, lehet(ett) random Ai-t beallitani (tol-ig ertekkel), es persze, akkor sem volt ultra izgalmas, de legalabb eleg jol szetszakadt a mezony, es mivel veletlenszeruen pakolta az autokat, az AI-k is akcioztak, mert hatra keylhetet a gyors, elore meg a lassu.
barcalaci84
eventeket eddig is raktak be ha jött dlc, bonus pack...
lac coo
De ez nem karrier, ez lotutty 😊 Amugy talalsz eleg sok user karriert ha erre vagysz, de nem ertem mi a jo ebben 😊)
De amugy elobb jobb AI kellene hozza, addig ertelme nincs az egesznek.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.03. 12:22:17

arty
jah, átirni egy txt fájlt, csinálni pár screenshotot az eventekhez.... iszonyat meló lenne 😊 lehet a fejlesztési idő 0.001%-át is elvinné!

Forza.

lac coo
Ez nem lesz forza szinten soha 😊)
Palyara meg ugy is dlc tartalomkent lesz penz.
A karrier meg ebben csak ke yszerbol van benne, higy aztan konzolra csinalnak e vele valamit azt a fen tudja.
Remelm nem, mert az rohadt sok ido...😊))

arty
jah, tök jó lenne 25 fizetős dlcvel megmérgezni a játékot, multiban meg PONT ugyanugy sehol nem menne a dlc pályák nagyrésze, mivel az emberek összevissza vennék őket és alig lenne, ami sokaknak meglenne....

szingliben meg a karrier totál halott, nem updatelik az uj tartalommal, a régivel meg olyan-amilyen.
forza5-től lehetett volna tanulni, ott minden uj pálya, uj tartalom a teljes játék szerves része lett....

Forza.

barcalaci84
mire ac konzolon lesz addigra lesz ennyi helyszín ha ilyen ütemben tolják a pályákat akkor is...még 3 vagy 4 helyszín kell és ezek szerint ez már vállalható konzolon is😊
lac coo
Igazabol most mar kicsit rosszul csinalja Kunos, siman megerne akar penzt kifizetni es gyartattni palyakat majd eladni dlc ben.

Totti5
Bernese Alps
Bathurst
Catalunya
Indianapolis
Mazda Laguna Seca
Le Mans
Prague
Road Atlanta
Sebring
Silverstone
Spa-Francorchamps
TopGear
Yas Marina Circuit
Test Track Airfield Circuit
Road America
Long Beach
Nürburgring / Nordschleife

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Hat azt nem tudom. Most sok palya van benne, meg ott gondolom szandekosan adtak keveset, de utana dlc ben kitoltak egy ev alatt egy rakassal.

barcalaci84
mondjuk a forza 5 kb ennyi pályával jelent meg anno
lac coo
Csak a konzolban bizhatunk, hogy amiatt kicsit belehuznak a palyakba..
Nyilvanvalo, hogy ennel tobbet ok egyedul nem gyoznek, talan egyszer majd kiadjak ezt is valami kulsos modellezoknek....

barcalaci84
de lézer nélkül is rohadt sok idő megcsinálni egy pályát (úgy hogy ne lógjon ki a többi közül minőségben)...és nem csak az egyszemélyes AC-ban, de más játékokban sem jönnek tömegével a hivatalos pályák...
szerintem a dlc-ket (bonus packot) is jól pakolják össze...kb mindenki talál magának benne valamit...mindig raknak 1 pályát, utcai verdát, historic kocsikat és versenyautókat is...
Én is pont így gondolom.Laser nélkül is lehet jót csinálni.Remélem egyszer régi GTR2-es Ferrari 550 és társai is bekerülnek.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

lac coo
Hát nem is az a gond, hogy nincs a földön elég versenypálya és már nem találnak maguknak elkészíteni valót ! 😄

Talán konzol előtt kicsit belehúznak a pályákba is. nekem a nem szkennelt Zandvoort is teljesen rendben van...Olyanból lehetne több is !

Pedig van elég helyszín amit akár külön fizetős pack-ként is megcsinálhatnának.Minden liga,minden szerver ugyanazon az 5 pályán fut.A gagyi konvertek,meg az igénytelenül elkészítettek számomra nem létező cuccok.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

lac coo
Hat ez ilyen, itt nem igen lesz evi ket palyanal tobb 😊

De miért csak 1 pálya és 6 millió utcai xar?

lac coo
Jah ,de hogy a Kisfiat Részkár behalt az azért vért kíván !!! 😊)

lac coo
Osszehaverkodtak azzal az Aprakovic ceggel, fb n irtak , hogy az M4-hez mar ok vettek fel a hangot.

barcalaci84
még 2 dlc -vel fog kb kijönni annyiba mint amennyibe kerül megjelenéskor egy konzolos cím😊
mi meg lassan 2 éve használjuk már most ...sokan nem is keveset...
ez a 8 eurós ár pont olyan h még ha nem is érdekelne egyik tartalom se , akkor is előbb vagy utóbb csak kifizetjük nekik, h ne menjen el a kedvük a
játék csiszolgatásától sem...😊 (végülis évente 2x ki lehet bírni)

végülis kérhetnének pénzt logitech autósfestésért is😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.10.02. 23:43:39
Sztem,ha ennyire a dupláját szeretnéd fizetni,akkor nekem megveheted!Nem bánom!<#awink>
Alexease
Ha nem lenne mar benne "szaz" auto, es nem 200 lenne a cel, lazan megerne a duplajat is. De ezt hosszutavra, DLC forrasnak szanjak, rendszeres megjelenessel. 10$ felett mar hatareset, a tobbi hasonlohoz kepest. Ez meg az az ar, amit sokan kifizetnek. Ha a konzol megjelenesig kiadnak meg 2 DLC-t, akkor addigra a PC-seknek eladtak "ketszer" a progit. Aztan az egesz bekerul a konzol verzioba, megveszik, es utana arra es PC-hez is johetnek parhuzamosan a DLC-k😉
Sztem simán elkérhetnék érte a dupláját is.
Nekem a legjobban a Lamborghini Countach 5000 Quattro Valvole hiányzott mint púp a hátamra. Szerintem bűn randa egy valami.... 😄
Alexease
Normal DLC arazas, nincs benne semmi extra (1 palya 9 auto).
8 EUR, lol.
Alexease
Valami olyasmi. Gondolom most jutottak el odaig, hogy rendesen be tudjak mikrofonozni az autokat, kivul belul, es talan meg menetkozben is tudtak hangokat felvenni.
lac coo
Azt jol ertem, hogy lesz kulon kipufogo es motor hang mint Codemastersnel ? Az jo buli.😊

Alexease
En se nagyon😊 De a 8-10 eves gepemmel nem is nagon fogok😄
De ahhoz hogy valoban kihasznaljak a 64bit-et, nem eleg csak "fordithatova" tenni, arra is kell majd optimalizalni. Ez gondolom meg odebb van😊 De ha egyszer mukodik, akkor sokkal tobb es reszletesebb dolgot "mozgathat a memoriaban", igy reszletesebbek lehetnek a palyak, toresek, egyeb objectek, animaciok stb. De ehhez egy nagyon osszeszedett rendszer kell.
alma2
es milyen igazad van.
Max a replay size majd nagyobbra veheto, ennyi 😊
Persze a multithread az mar mas tema. De az eros processzorosok, de inkabb senki sem fog abbol sem eszrevenni semmit jatek kozben nagy esellyel.
Bar amd-s procikon nem tudom mennyire szenvedett a jatek, ha igen esetleg ott némi javulas.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.02. 20:43:56

szerintem

lac coo
En meg soha nem vettem eszre sehol semmit mikor attertek 64 bitre 😊)

Alexease
Talan gyorsabb lesz, nem lesznek reccenesek, anomaliak, rossz szinkronok a fizikaban, FFB-ben, kormanyzasban stb.
Meg persze a "legfontosabb", jo nagy lepes elore a konzol fele, mert ott enelkul kuka;P
És ez mit fog jelenteni a gyakorlatban?