42876

banner
  • lac coo
    Jah, a masodik asszem .
  • b-type
    egész jó az ütközés kezelése
  • neilszab
    Ez a ma esti Masters Fun futam?
  • lac coo
  • lac coo
    Jah..es a photo mod appban mar nincs automata elessegallitas ???
  • lac coo
    Valami kormanyallast jelzo app nincs ? Megint sikerult alatekert kormannyal rajtolnom ,bele a falba :))))
  • arty
    jah, csak most aztán van v4-5-6 gumi, gondolom "végül" mind hatos lesz, addig meg 2-3x el lehet rontani 1-1 kocsit :/
    mindegy, addig most felélem azokat a karriereventeket, ahol épp jó minden :DD
  • lac coo
    Tenyleg , az a ferka eddig is jo volt gazadas szempontjabol, meg is nezem ....
    Ahigy lattam, par gt t kiprobalva most eltunt az ezelotti idiota orrcsuszkalas, gazzal kormanyozas.
  • neilszab
    Ma este az új GT3-as gépeket hajtjuk meg Brands Hatch-ben 2 db 30 perces futamon!
    Már megy a szerver, lehet gyakorolni, de a fő buli 20:00-tól indul, további infók itt: Dream Pack 3 Weekend

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.12.20. 15:49:59
  • arty
    most a tyre fizix 6 a csucs, ugye? multkor hoztak be az 5-öst, nem?

érzésre az 599xx hez is hozzanyultak, sztem PONT jó lett (nekem!)... de nyilván tovább heggesztik ezt is majd :(
    most nagyon nem lehet büntetlenül padlozgatni, meg fctory modban se (tc=on)
  • lac coo
    Én a McLarent próbáltam ki, kicsit izgibbre állítottam a rugókat, azt kell, hogy mondjam, ez JÓÓÓÓ! :)))

• Totti5
  • tszd
    Köszi a DFFT-s elkalibrálódós problémára a kommenteket.
    Megnézem más játékkal is, kíváncsi vagyok, ott is előjön-e.
    De esélyes, hogy érvényesítem a garanciális igényemet...
  • macleody
    Aha, profilerben.
  • bardocz
    Driverben állítottad be hozzá hogy adott gomb mit csináljon?
  • macleody
    Nekem a G27 gombjaira van állítva a TC is meg az ABS is.
  • bardocz
    Igazából ez nekem nem probléma, mert már eleve úgy indítom, hogy TC ne legyen, abs meg alapból be van kapcsolva ha van az autóban, de valószínű vannak akik nem így használják, szerintem teljesen alapnak kéne lennie, hogy van rá kettő vagy 3 gomb amire be lehet állítani. De ez a ctrl+t eléggé komolytalan.
  • Morgolodo
    A Roccat Power-Grid jó segítség, ha van tabi, vagy egy telefon. Sajnos azzal is csak előre lehet menni, de jobb, mint a billel szopódni.
  • lac coo
    Mert hOgy azt hasznalni is lehessen idiota menurendszer kell, a mostani egerhez szuper, de kepzeld magad ele , merre indulnal egy negyiranyu gombbal ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.19. 20:13:36
  • Solt
    Ez rendben van, de attól még jól jön, szóval nem vágom mitől lesz az (mármint a d-pad) majomparádé! :))
  • lac coo
    Dirt alapból ilyen, mint minden CM játék, csak hozzágányoltak valami egérvezérlés félét, ami kb semmit ér ....
  • Solt
    Pedig Dirt alatt igencsak jól jön cockpitből, hogy nem kell állandóan előrehajolni az asztalhoz, hanem a G25 D-padjén lehet a menüben lépkedni! :)
  • arty
    nem tudok szomorú lenni, mert VÉGRE megy az assettom :D

uj vidiadriver, haver mydoc\ac mappája, annak tisztogatása, kakasáldozat és végre, egész napi szívás után most JÓ! :PPP

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak ez a b*zi egeres navigálás... meh :D
  • bardocz
    Hogy az abs-t meg tc-t nem lehet gombra rakni vicc :D Azt már a garázsban be kéne tudni állítani, és a pályán mindkettőre 3 gomb kéne, növelni, csökkenteni, meg resetelni a garázsban beállítottra.
  • neilszab
    Az szerintem is teljesen elborult ötlet, hogy egérrel kell menet közben az app-okat vezérleni, meg CTRL + f..mtudja kombinációk után nyúlkálni a billentyűzeten... jézusom, 2015 van könyörgöm és már 45 éve jártunk a Holdon is... (állítólag )
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.12.19. 18:55:39
  • lac coo
    Akkor szomorú leszel: itt nem igen lesz kormánytekergetős, pedálnyomkodós, d pados majomparádé ! :DD
  • lac coo
    Az mindegy , ocska anyagbol van az a vacak tarcsa, az ido mulasaval zsugorodik a muanyag majd elpattan, hasznalni se kell hozza .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.19. 18:38:32
  • neilszab
    Ma este az Ford Escor RS 1600-zal nyomjuk...
    Már megy a szerver, vagyunk is fent páran, de a fő buli 20:00-tól indul, további infók itt: Dream Pack 3 Weekend

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.12.19. 18:26:22
  • bardocz
    Ha új akkor garanciáztasd szerintem. Nekem használt momo csinálta, de akkor még nem tudtam erről.
  • tszd
    Köszi! De egy vadiúj kormánynál, mint az enyém???
  • Tomsteel
    Fekete burkolat alatt lesz:

• arty
    Nincs. A kormány van kéznél - nálam.

És nem azt kérem, hogy vegyék el tőled az egérrel való navigációt, azt szeretném, ha pluszban bekerülne a gombos mozgás.
    És hogy melyik szimben* van normális navigáció? Sehol - az összes garázsszimre jellemző a tákoltság, sajnos. Indulásnál csinálnak egy minimál-menüt, aztán úgy is marad örökre :((

(a dirt rallyban... és jéé, ott van egerészés is mellette, meg tudták oldani... valahogy ;) )
  • Tomsteel
    Nekem a G25 is csinálta anno hirtelen rántások után. Oka mindössze annyi, hogy a kis lyuggatott kerék ami a kormány, vagy a motor tengelyén van nem szorul rendesen, vagy eltömődtek a kis lyukak rajta, vagy (ahogy a képen is van) eltört, így a szenzor, ami ezek elhaladását érzékeli eltéveszt egy ütemet, és máris elmászott a középpont. Szétszedés nélkül nem lehet orvosolni, de nekem például elég volt egy alapos pucolása a kis keréknek.

Ha láttál már egeret szétszedve, akkor ugyanaz az elv, mint a görgőnél.

Ő az a kerék:

Itt találsz leírást, G25-höz szól, de a lényeg ugyanaz:
    LINK

Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.12.19. 17:37:21
  • tszd
    Sziasztok! Nagyon megköszönöm, ha valakinek van ötelete, hogyan lehetne megoldania következő problémámat:
    Más fórumokon is láttam, hogy a DFGT kormánnyal több embernek van olyan gondja, hogy a kormány középpontja pár perc játék után "elmászik" valamilyen irányba - speciel nekem kb. 10-20 fokkal jobbra. Mintha elkalibrálódna a kormány. Baromi idegesítő és az eddig ismert javaslatokat kipróbálva sem jártam sikerrel: pl. más USB port (akár közvetlen hátlapi), Profiler leszedés-újratelepítés.
    Csak úgy oldódik meg átmenetileg, ha kihúzom és visszadugpm az UDB klábelt, de az AC-t is újra kell indítanom.
    Konktétan élvezhetetlenné teszi a játékot...
    Az már csak "hab" a tortán, hogy az AC-n belül sem mindig sikeres a kalibrálás, van, hogy tök nem 900 fokot "érez" a program, pedig a profilerben is az van belőve.
    Van valami ötletetek? Gondolom, más is tolja DFGT-vel és talán volt neki is ilyen gondja, de sikerült megoldani.
    A régi Formula Force EX-emmel nem volt ilyen gond!
    Előre is köszönöm szépen!!!

Utoljára szerkesztette: tszd, 2015.12.19. 17:24:18
  • lac coo
    4-5 kattintással a rajtrácson vagyok az esetek 90 %-ában, ha ez valakinek nem jó, az már komolyan a csomót a sz.ron esete !
  • Alexease
    Az uj design-os dolgoktol mindig felek, en altalaban az egyszeruseg (kicsit fapad) hive vagyok;) Az iR-nel is ujitani akarnak, es amit lattam kepeket, nagyon nem tetszett, nagyon "jatekos gagyinak" tunt az egesz. Persze logikus, probalnak ok is olyat csinalni, hogy megfeleljen a mai "elvarasoknak" (telefon/tablet, tapipados akarmi, erintokepernyok, "konzolosabb" felulet stb).

Amugy az AC menurendszere natur html/css/js, nyitott az egesz, eleve igy terveztek, at lehetne szabni az egeszet, lehetne tobbfelebol is valasztani (csempes desig, lepegetos, animalt, legordulo, tisztan szoveges stb). Az ISI is ilyen, onnan "jott az otlet", csak Kinos szokas szerint "egyszerubben" oldotta meg, minden elonyevel es hatranyaval egyutt. Bar itt sem eroltette senki, hogy uj menut csinajon hozza;P

En egyszer-ketszer bovitettem egye-egy gombbal, amikor csinaltam csak magyar vagy fix szerver keresot, random AI allito kapcsolot es hasonlok. De a folyamatos update-ek miatt nem foglalkoztam vele. (Reg nezegettem mar AC-t, de szerintem online faorite resz vagy ilyen AI allitasok meg mindig nincsenek, pedig ha en osszedobom 5-10 perc alatt...)

Minimal program lenne, hogy fomenuben is mukodjenek a kontroller gombok, ha mar nem, a negy irany es az enter, es akkor mindenkinek minden tuti lenne. Foleg ha csinalnanak 2-3 fakta menurendszert (design-animalt-csempes; egyszeru egeres; lepegetos gombos).
  • lac coo
    És melyik simben van D-pad támogatás ?
    ahol meg van, ott az a baj, hogy miért nem a sokkal jobb, gyorsabb egér ...
    Az app menüből pontosan melyik az amit életre-halálra menően muszáj menet közben állítgatni ?

Hagyjuk már, az egyik egyik legátgondoltabb szim ilyen téren ,a menüvel nehogy már baj legyen ....
  • Alexease
    Azert a d-pad realis elvaras lenne, mert akik cockpitbol toljak, nem feltetlenul van elottuk a bill/eger. Ezert is volt/van hasznalhatatlan a jobboldali pythonos menu es egeres allitgatas. De szerencsere, most mar egyre tobb dolgot at tesz bill-re es/vagy lehet konfigolni is.
  • lac coo
    Nincs kéznél egy PC-n az egér ? :DDDD

Nem nem gyorsabb, arra kattintok amire akarok, pl autóválasztásnál nem kell lépkednem a mátrixban, katt és kész :)
    Tökön is szúrnám magam, ha pc-n kivenné az egeres menüt .....

Nekem szerencsém van, mert én "belső" launcheres verziót vettem ,soha semmi bajom vele .
  • arty
    egér nincs kéznél és egyébként is lasabb, mint memóriából nyomni (egy idő után...) a kettőt fel, egyet jobbra, gomb1 kombót...

skypack :((( akkor sose lesz előrelépés.

ami azért is zseniális, mert most két esetem van:
    - fehér képernyő-halál betöltéskor és/vagy simán csak belefagy az introba 1-2 mp alatt ( ha /soft kapcsolóval inditom assettot )
    - régi mydocu\assetto visszamásolással pedig nem töltenek be a pályák/kocsik (semmi mod nincs fent!)

mindez a taknyolt-gányolt "külső" launcser átka :((