Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
gondolom a kasztnin kívül sok más érezhető különbség nem lenne ...
Callaway Corvette C7 GT3R - 1
Callaway Corvette C7 GT3R - 2
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.10.03. 17:45:32
Az ini-ben turkálás már nekem is nyűgös. Lassan már a mod autókkal, meg pályákkal is tele van a ...<#eljen>#eljen><#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.03. 16:47:04
egy maradt megoldatlanul:
korábban nekem ez az app csak a körök számát és a helyezésem írta, semmi mást... kéne vissza az a minimalizmus 😊
ötlet?
Forza.
biztos vagyok benne h videókkal is fel fogják dobni stb, mert most csak elvétve vannak benne...
mindazonáltal ha valaki most venné meg a játékot és elindítja a karriert , akkor nem is lenne olyan rossz...az eljén próbál megtanítgatni egyszerűbb autókkal, rövid versenyekkel , majd erősebb verdák hosszabb versenyekkel időmérővel, bajnoksággal...
ésamugy későbbi szekcióban valóban vannak bajnokságok, ám a kevés korabeli tartalom/bénább engine miatt kevés... sokszor tökegyforma kocsik (szinek is!!!) mennek, 10 kört, csupán tizen.... sótlan, na 😊
mostanra már lenne több kocsi és pálya, vannak skinek, bírja a 16 autót is az engine, stb ... fel lehetne dobni a karriert, csak akarat kéne
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.10.03. 13:23:24
Forza.
inkább az volt idegesítő h néhol túl óvatos ha mellémegyek, hamarabb feladja mint egy ember😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.10.03. 13:12:01
és az AC -ban a karrierben lesznek ilyenek sőt, a felétől már csak ilyen bajnokságok vannak szerintem egyre nehezebb /gyorsabb verdákkal...
Azért egy x db futamból álló bajnokságot ponttáblázattal (esetleg időmérővel, bár ahhoz már kell AI is) nem lenne olyan nehéz megoldani. Ha nagyon meg akarják bolondítani, akkor lehetne felsőbb kategóriába lépni.
A pCARS-ban sincsenek lockolt autók, mégis van karrier.
Alex: sokkal jobb a helyzet, mint korábban! Már akár kanyarokon át melletted is megy az AI, szépen. Néha persze megőrül és akkor baleset. Én ezzel már szívesen mennék karrierben az uj tartalmakkal ... pláne ha ahogy írod, feloldott cuccokat kapnék értük, de persze az aranygyűjtögetés -> uj osztály -> megint aranygyűjtögetés is lehet jó, jó körítéssel. van is pár event, ahol van bevezető video, stb, de csak pár...
mindegy, ez is több, mint amit az eddigi szimek adtak 😊
Forza.
Plusz elerheto autok, palyak, jatekmodok. Mivel ezek alapbol bene vannak, es kellenek is az alap jatek koncepcio miatt, igy ez ugrik.
Lehetne kredit gyujtogetes, ha ki tudnak zarni a csalast, es az amugy ingenes DLC-k helyett azok tartalmat lehetne elerni a pontokkal. Aki meg nem akar/tud offline-ozni, az megveheti akciosan a tartalmakat, DLC csomagban😊 Mennyire lenne nepszeru, az erosen kerdeses😊
Az AI-t csak ezutan erdemes tovabb faragni, ha ar ki van talalva, mi lesz a celja. Aki "nagyon szimes" es/vagy csak online-os, annak mindegy milyen AI-t csinalnak, sose lesz jo, igy nem eri meg. A nagykozonsegnek, a karrierhez izgalmas es akciodus (sok elozes, az AI-k hullanak, rank vigyaznak) megoldas kell, mindenkeppen catchup-pal.
Felesleges az extra jo AI, mert ha valoban jo, es jol be allitja magat a valos jatekoshoz, akkor egyet sem lehetne megelozni vagy csak 1-2-ot kergetnenk a teljes versenyen😉 Az nem nepszeru offline😉
Sose probaltam az AC karriert, AI-val is keveset mentem. De regebben (most nem tudom mi a helyzet), meg az olyan alap dolgot sem hasznaltak ki, hogy legalabb veletlenszeru legyen az AI-k erossege (mind egyforma volt, egyszeruen vonatoztak). Pedig 1db sort atirva, lehet(ett) random Ai-t beallitani (tol-ig ertekkel), es persze, akkor sem volt ultra izgalmas, de legalabb eleg jol szetszakadt a mezony, es mivel veletlenszeruen pakolta az autokat, az AI-k is akcioztak, mert hatra keylhetet a gyors, elore meg a lassu.
De amugy elobb jobb AI kellene hozza, addig ertelme nincs az egesznek.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.03. 12:22:17
Forza.
Palyara meg ugy is dlc tartalomkent lesz penz.
A karrier meg ebben csak ke yszerbol van benne, higy aztan konzolra csinalnak e vele valamit azt a fen tudja.
Remelm nem, mert az rohadt sok ido...😊))
szingliben meg a karrier totál halott, nem updatelik az uj tartalommal, a régivel meg olyan-amilyen.
forza5-től lehetett volna tanulni, ott minden uj pálya, uj tartalom a teljes játék szerves része lett....
Forza.
Bathurst
Catalunya
Indianapolis
Mazda Laguna Seca
Le Mans
Prague
Road Atlanta
Sebring
Silverstone
Spa-Francorchamps
TopGear
Yas Marina Circuit
Test Track Airfield Circuit
Road America
Long Beach
Nürburgring / Nordschleife
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nyilvanvalo, hogy ennel tobbet ok egyedul nem gyoznek, talan egyszer majd kiadjak ezt is valami kulsos modellezoknek....
szerintem a dlc-ket (bonus packot) is jól pakolják össze...kb mindenki talál magának benne valamit...mindig raknak 1 pályát, utcai verdát, historic kocsikat és versenyautókat is...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Talán konzol előtt kicsit belehúznak a pályákba is. nekem a nem szkennelt Zandvoort is teljesen rendben van...Olyanból lehetne több is !
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
mi meg lassan 2 éve használjuk már most ...sokan nem is keveset...
ez a 8 eurós ár pont olyan h még ha nem is érdekelne egyik tartalom se , akkor is előbb vagy utóbb csak kifizetjük nekik, h ne menjen el a kedvük a
játék csiszolgatásától sem...😊 (végülis évente 2x ki lehet bírni)
végülis kérhetnének pénzt logitech autósfestésért is😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.10.02. 23:43:39
De ahhoz hogy valoban kihasznaljak a 64bit-et, nem eleg csak "fordithatova" tenni, arra is kell majd optimalizalni. Ez gondolom meg odebb van😊 De ha egyszer mukodik, akkor sokkal tobb es reszletesebb dolgot "mozgathat a memoriaban", igy reszletesebbek lehetnek a palyak, toresek, egyeb objectek, animaciok stb. De ehhez egy nagyon osszeszedett rendszer kell.
Max a replay size majd nagyobbra veheto, ennyi 😊
Persze a multithread az mar mas tema. De az eros processzorosok, de inkabb senki sem fog abbol sem eszrevenni semmit jatek kozben nagy esellyel.
Bar amd-s procikon nem tudom mennyire szenvedett a jatek, ha igen esetleg ott némi javulas.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.02. 20:43:56
szerintem
Meg persze a "legfontosabb", jo nagy lepes elore a konzol fele, mert ott enelkul kuka;P