Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez itt a lényeg: 64-bit natively supported and car physics calculated on multi-thread
lac coo
Azt nezem en ezen a kepen, ezek 3d emberek a lelaton ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Lehet hogy az integeto emberek, palyabirok stb.
arty
hát, legalább ócsó....

(se a kocsik, se a pálya nem áll közel hozzám)
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.10.02. 18:21:35

Forza.

Tomsteel

Dinamikus objektumok a pályán mit jelenthetnek? Bójákat, táblákat eddig is lehetett mozgatni. (bár csak a saját képernyőnkön, másoknak alap helyzetben maradtak)

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
Had butykoljek, sokan sirnak erte ....

Eddig azt mondták, nem foglalkoznak az Oculusszal a végleges termék megjelenéséig, de most facebookon azt írják, dolgoznak az új SDK támogatáson!
Skypack
Csak elsőre elírták gondolom, most néztem a facebookon, ott már RWD-ként szerepel.
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.10.02. 18:06:48

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

lac coo
Én nem tudom, van olyan ? 😊

Skypack
Elsőkerekes ruf ???? <#nevetes2>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

lac coo

lac coo
Dear AC followers, we are completing the final phase of betatesting, and we are glad to announce that Assetto Corsa 1.3 and Dream Pack 2 will be available for download by October 8th!

With Assetto Corsa 1.3 the process of improvement of all aspects of our simulation continues to progress properly. Here's following just few highlights of what you can expect to find in Assetto Corsa next week:

Assetto Corsa Dream Pack 2

The new Dream Pack 2 will include the Circuit of Catalunya, based on Laserscan point cloud, featuring GP and MotoGP layouts, as well as 7+2 new awesome and legendary cars:

Lamborghini Countach 5000 Quattro Valvole
Lamborghini Huracan GT3
Ford GT40 MK1
Scuderia Cameron Glickenhaus SCG003
AUDI R8 ULTRA 2014
RUF RT12R AWD
RUF RT12R FWD
BMW M4 Coupe
BMW M4 Coupe Akrapovic Edition

The Assetto Corsa Dream Pack 2 will be available on Steam by October 8th, at 7,99 EUR.

Assetto Corsa 1.3

Physics
64-bit natively supported and car physics calculated on multi-thread. The physics engine has been reworked to become completely multithreaded: as a result, the driving precision is augmented, the accuracy further improved and the physics solver has enough horsepower to completely resolve any difficult calculations any speed, achieving butter smooth Force Feedback and complete elimination of signal noise and vibrations. We'll be back with more details on physics updates when the new build will be released next week.

Graphics
2D/3D models, textures and shaders have been updated and improved, in order to keep the standards reached with the latest content. Now windscreens receive shadows, and a new camera facing feature improves the rendering of 2D/3D objects on track. A first basic support for dynamic objects on tracks has been added as well, and it will be improved in future updates, with the aim to get a more immersive environment.

Sound
Fine tuning and improved algorithms for audio editing: all new cars benefit by use of new techniques of recording and sampling for engines, interiors and exhaust systems, also thanks to the technical cooperation of Akrapovic. This allows to recreate a more detailed audio trace and the exclusive detail of each car, improving the immersion while driving. Content that are available already in Assetto Corsa will be updated during the process, to bring them to a higher level of realism and in line with the latest quality standards.

Multiplayer
Dedicated server has been optimized in order to improve general stability.
New parameters and features have been added to server configuration, in order to please the requests of gamers who are looking for a more comprehensive online experience.

Get ready to experience the most advanced driving experience!

lac coo
Most mar nem erdekel, irtam nekik, hogy kerem vissza a penzem ! 😊

megy a server, ha jól látom
barcalaci84
"Lord Kunos: it's a server issue.. let's hope to fix it quickly."
nagyon úgy néz ki, nagyjából 1,5 órája nincs server lista =/
lac coo
beteg voltam .de javulok 😊

Lehet, hogy jön a v1.3. De te meg mit keresel otthon munkaidőben? <#eplus2>

lac coo
behalt az online vagy mi ? Ilyet se láttam még Ac-ban 😊)

Sajna ez nem segített 😞 olyan mintha nem is történne semmi. Furcsa. De az őrületbe kerget 😊
Köszi ez a következő 😊
simcompany
very off, sorry.

Ha nincs rF2-d akkor szombat este nyerhetsz egyet. Hajrá.

Mini Challenge UK funrace

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Alexease
Megneztem azt a notebook-ot, eleg vad😉 A dupla HD felbpontast a 15"-on nem csodalom hogy nehez kibogaraszni😄
Ha az alap windows (desktop) felbontast allitod at full HD-re vagy inkabb 1280x720-ra, akkor tuti latni fogod. Az AC menurendszere egyszeru desktop-os, html-es, webkites webalkalmazas.
De mivel ez "kenyelmetlen", ahogy Tomsteel irta, vannak valami menu felbontas/dpi es egyeb beallitasok, valszeg hasonlo gondok miatt.
Köszi megpróbálom
Tomsteel
Játékon kívüli menüre gondolsz? Ha igen, akkor a beállításokon belül, a General-nál van olyan opció, hogy "Launcher width". Próbáld lehúzni teljesen balra "Full screen"-re, hátha segít.

Esetleg az alatta lévő "Ignore Windows display-scaling settings (DPI)" segíthet.

Sziasztok

Az lenne a problémám, hogy feltelepítettem az AC-t egy lenovo y50-70 laptopra minden nagyon faja csak az egyetlen problémám, hogy a menü olyan szinten picike, hogy alíg látom mi van odaírva. Próbáltam felbontást állítani játékon belül de semmi. Ha a windowsnak változtatom a felbontását szintén semmi. Valakinek lenne segítő ötlte?

Köszi
arty
jah csak ott a bokrok a kocsid mellett ~méterrel suhannak ám el 😊

Forza.

lac coo
Tul nagy fov nem jo, ott mar nagyon elmaszik minden. De ide kell egy jo 60 fok az teny .
Codemasters tudja jol ezt a dolgot ott a 300 az 300😊

arty
fov... szabadon állítható 😊

Forza.

GT3 Bajnokság - 2 forduló: Zandvoort!

60 fős mezőnnyel rajtolt el az ország egyik legkomolyabb szimulátoros megmérettetése, a Masters GT3 Bajnokság! A második forduló most vasárnap kerül megrendezésre, eddig több mint 90-en futottak mért kört a nyílt gyakorló szerveren. A nagy mezőnyben a profik és az amatőrök is biztosan találnak bőven magukhoz méltó ellenfelet, ne maradjatok le róla! <#wink>

A 7 fordulós bajnokság végértékelésébe csak a 6 legjobb eredmény számít bele, így még bárki egyenlő esélyekkel csatlakozhat a kihíváshoz, további infók itt:

GT3 Bajnoskág: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5421
GT3 Zandvoort: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5449
Aktuális köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/AC2015_A01

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.01. 17:54:25

lac coo
Fel kell ulni a muszerfal tetejere akkor jobb a sebessegerzet 😊
Egyebkent tenyleg eleg karcsu AC ban...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.01. 15:52:49

Mire gondolsz, hogy a sebességérzet hiánya? Melyik játékban jobb? Nem lehet, hogy kicsi FOV-val mész? Mert szerintem az rendben van.
Mondjuk egy 3 monitoros setup valóban dob rajta.<#buck>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.01. 15:03:58
Ezen egy ideig én is csodálkoztam, hogy némelyik atónál állíthatom akárhová a fékerőeloszlást, meg felfüggesztést, oszt mégis megmegy, de rá kellett ébrednem, hogy a motorfék a ludas. M3 DTM-el pl. akkor is kell egy gázrasimítás, ha nincs visszaváltás, és a dzsítíárnál is oda kell figyelni a visszakapcsolgatásnál, hiába van benne elvileg szinkronizáló hóbelebanc.

(Sebességérzet nem lehet, hogy azért nincs, mert egy helyben ülünk?<#zavart1>)
Tomsteel
Tekeredés valóban normális ha tényleg rendesen beleáll az ember a fékbe.

Régebben felvett videóknál én úgy látom, hogy jobban viselkedett az autó féktávon, kormánytekergetést nyilván nem szereti egyik autó sem satu közben, de nem volt ez az "elengedem fülem farkam" érzés, kiszámíthatóbb volt, ami azért is volt fontos, mert ezzel együtt is szerintem a legnagyobb baja a játéknak a sebességérzet hiánya, amit fogalmam sincs mi okoz vagy mivel lehet elérni, de a változó frekvenciás guminyikorgás szerintem egy fokkal biztos javítani fog rajta, én sokat várok tőle.

A sikeres tesztfutam után szombaton élesben is elindul az új bajnokság a HRF1RT - Hopto - PSL Liga közös rendezésében, mégpedig az Audi TT cup autóival. Egyedi festések, súlyozási rendszer, KERS használat, 0-24 gyakorló szerver! A bajnokság ingyenes, még van néhány szabad gép! Jelentkezés, további infók:
lac coo
Nem a tekeredéssel van bajom, az abs-el. mindig is ilyen volt, ha íven volt az autó gyak alig hagyott valami fékerőt az abs.
Lehet, hogy itt nincs négykörös abs, ha egyik kerék blokkolna elveszi minden kerékről 😄DD

Tomsteel
Legutolsó nagy patch óta tűnt fel nekem, előtte azért lehetett jóízűeket fékezni, most ha egy lájtosabb csiki-csukiban kell a második kanyarra fékezni akkor rendesen ellen kell tartani. Mintha hátul hamarabb szűnne meg a fékhatás. Nissannál egyébként a végekhez kitolt súlypontok (motor elől, hátul váltó) is okoznak ilyen érdekes tekeredést.

lac coo
Szerintem mindig is sz@r volt ! 😊
ahogy mondtad is, egy picit oldalra kellett kormányozni , szinte fék nélkül ment a kavicsba 😊)

Csak hát sajnos hosszútávú versenyen az ember esélytelen abs nélkül, papíron ok, persze , nem kell elfékezni ,de olyan nincs 😊

Tomsteel
Egészen konkrétan szerintem el van cs*szve az egész ABS most. Ha kicsit is bemozdul az autó féktávon, azonnal kétszeresére nő a fékút. Ívesen fékezni kb esélytelen. Ez leginkább a Nismonál érezhető most. Nagyon jól fog jönni az új gumifizika, én nagyon várom, plusz az is más érzés lesz, ha lehet majd hallani a gumi nyöszörgését blokkolásnál rendesen.

lac coo
Ezer kilometert tekertem bele a Nissanba Zanvoorton, de csak nem tudom azt az ahitott negy tizedet megtalalni ...😊
Ilyenkor van az, hogy ott rohad el, ennyit tudok !😊
A tobbiek meg mind dogoljenek meg ! 😊)

lac coo
A blokkolást akadályozza meg, de attól még mozog az autó. Kemény futóműnél sokszor elég egy agresszív gázelvétel is, már megy a feneke .

Nekem ami meglepő volt, hogy ABS-sel is simán keresztbe vágható a gép féktávon és úgy lehet lazán becsúsztatni srégen az ívekre. <#vigyor>
Pedig az ABS-nek többek között pont ezt kéne megakadályozni, nem?
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.30. 14:47:34

Az ABS-t bizony ki kell kapcsolni nekem is, mert azzal Én sem szeretek (tudok) menni minden autóval. Tegnap sem találtam a fékpontokat, aztán csaptam csak a homlokomra, hogy ki kell kapcsolni az ABS-t, mindjárt frankó lett minden.

lac coo
ABS-el próbálkoztam, de én nem tudom ezeket úgy vezetni, totál béna vagyok hozzá, olyan mintha jégen akarnék vészfékezni de nem fog semmit a fék csak darál az abs 😊)

Ez a legratyibb gumi a GT86-ra és azért szeretjük, mert ennek a legkisebb a tapadása és ez lehet leginkább kompenzálni és a móka irányába orvosolni az a tényt, hogy azért nem túlságosan nagy a ménes a motortérben. <#vigyor>

Danecay
Most nézem csak, most már faja 😊

bardocz
Szerintem az amivel utcára szerelik, mert ugyan az van rajta, mint amit a priusra raknak.
lac coo
Mi az az ECO gumi a Toyotanál ?

bardocz
Olyan, mintha a logitech oldalán hiába választom ki, hogy 64 bit, mégse azt tölti le, emiatt nem működik. Ez amit linkeltem, annak anevében benne van, hogy x64
bardocz
A logitech oldaláról én nem tudta jót letölteni, de egy fórumban találtam ezt a linket, ezzel jó. Huh, megnyugodtam. Azért kicsit sírvafakadtam volna, ha nem sikerülne megoldnai ezt 😊 Ezt a telepítőt el is mentem.