Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen komoly mezőnnyel rajtolt el a DTM Classic bajnokság, most csütörtökön pedig Zandvoort-ban folytatódik a megmérettetés a második futammal. A 7 fordulós bajnokság végértékelésébe csak a 6 legjobb eredmény számít bele, így még bárki egyenlő esélyekkel csatlakozhat a kihíváshoz, aki szeretné megülni ezeket az oldschool vasakat! <#wink>#wink>
Tedd próbára magad a NYÍLT gyakorló szerveren, további infók itt:
DTM Classic Bajnoskág: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5434
DTM Classic Zandvoort: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5450
Aktuális köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/AC2015_A02
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.07. 18:51:28
Remelem holnapra elmulik.
szerintem
Amugy van feher es kockas zaszlo ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
szerintem
Viccet félretéve javítva a kép. Egy admin pls szerkessze át a kép forrását erre. Köszi. <#awink>#awink>
simraceseries.com
Folytatódik a rendszeres kedd esti funrace sorozatunk, ezen a héten egy újabb utcai gépet, a BMW M3-ast fogjuk meghajtani! A tizedeket most sem fogjuk véresen komolyan venni, a fő hangsúly ezúttal is a közös kergetőzésen és a szórakozáson lesz! <#wink>#wink>
Örömmel látunk mindenkit, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5466
DTM Classic futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5450
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.06. 15:05:55
Ha lenne a progiban normaluis napszak, ejszaka, alap idojaras, hasznalhato offline es karrier, minimalis munkaval lazan kitolhatnanak egy Blancpain "jatekot". Kulon jatekkent 45EUR es nem modolhato, az AC-hoz 20EUR mint DLC😊
Ha egyszer osszeall a progi, es mivel 5 evig szeretnek tamogatni, a vege fele mar minden lehetseges. Foleg az AC2-vel😄 Addigra mar mukodesre, minosegre es foleg tartalomra, barmit osszeLEGOznak belole;D
"Nulla tenaci invia est via"
Amugy skinversenybol semmi nem lesz, rohadt szepeket csinaltak mar, meg sem kerulnek be a jatekba ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.10.06. 13:27:52
Rift meg ok, talan egyszer, ilyen alfa demo re dszer egyelore tuti nem er meg semennyit 😊
Eloszor tukor legyen 😊
Az oldalsó tükrök meg aláírom hogy szarok és nem jó képet mutatnak, viszont ha jók lennének, akkor sem látszódnának benne a 2-3 méterre melletted lévő autók, ahhoz mindenképpen oldalra kell nézned, ha pontosan tudni akarod hol van. Viszont szerintem nagyon kevés az a szituáció, ahol tényleg pontosan tudni kell, hogy hol van... az esetek 90%-ban bőven elég annyi is, hogy tudod hogy valahol ott van.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.06. 12:31:44
Oculus Rift vagy oldalra nézés gomb, ez a két opció van erre.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.06. 10:52:24
szerintem
Mert ha igen, ott ugyanaz a problema, hogy nem te csinalod osztonosen, motorikusan, maris elveszted a fonalat.
----
A kis GTA az egyik legjobb auto a jatekban, lecserelnem barmelyik uj gt autot ra 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.06. 10:49:27
szerintem
Jo mezonyben ilyen gond sincs, ott nem nagyon figyelem.
Ha lesz jo tukor meg harom monitorom akkor majd semmit nem hasznalok 😊
Egyszovel nem dolgozik helyettem, csak neha egy kis plussz segitseg 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.06. 10:49:58
Nem igazán értem azt se, miért kéne centire pontosan tudni, hogy hol/hogyan vannak mellettünk... nekem bőven elég infó az, hogy ha eltűnik a tükrömből, akkor valahol ott van mellettem és hagyok neki helyet, ennyi. Ha nagyon nem akarok helyet hagyni, akkor meg óvatosan elkezdek húzódni felé és fogom látni, ha nem tudok besorolni elé.
Attól meg ha vki torpedózik, attól a helicorsa sem véd meg... azt is a tükörből lehet látni, ha vki túl nagy tempóval érkezik a kanyarhoz, olyankor meg ugrom el az útjából, menjen csak szépen sóderba. Ehhez persze az kell, hogy folyamatosan fejben tartsd, hogy kik, hogy vannak körülötted és mindenkihez kanyarról kanyarra külön szkenáriókat rendelj és ezekhez alkalmazkodva válaszd meg a saját ívedet. A helicorsa ezt a feladatot nagy mértékben leveszi válladról és egy a versenyzés szerves részét képező fontos faktor megszűnik, te pedig ügyetlen maradsz és sosem fogsz ráérezni, mert az app dolgozik az agyad helyett.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.06. 10:49:15
Mindaddig amíg nincs a fejünkön egy Oculus Rift, elengedhetetlen, hogy a beláthatatlan részekről is pontos infót kapjunk. Emelett a tükröknek se ártana egy kis vérfrissítés, személy szerint sokat dobna ha látnám a saját autómat viszonyítási alapként, oldalsó tükrök kimondottan nem azt mutatják most amit kellene. Én egyébként 1-2 hete kezdtem használni a Helicorsát, sokszor pontatlan, nem mondanám, hogy sokat adott az eddigiek alapján, de el tudom képzelni, hogy mondjuk Monzában, ahol van idő ellenőrizni, és sokszor haladunk fej-fej mellett, ott valóban nagy segítség lehet, hiszen a fentiek miatt óriási a holttér, még akkor is ha van idő oldalra nézni.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Most nyáron volt egy SummerCup-unk már az AC-val a kis Alfa GTA-val, ahol azért szépen megtelt egy szerver és igazán remek csaták voltak, szóval azt gondolom van ennek jövője, és nekünk is mindenképpen célunk tovább vinni a GTL örökségét az Assetto Corsa-val. Most jön a GT40 és ha lassan is, de azért alakul a Historic mezőny... hamarosan össze is fogjuk engedni a vasakat egy komolyabb bajnokság keretében! <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.06. 02:40:04
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.06. 02:22:13
Szerencse, hogy eddig erről nem tudtam. Nem vettem észre, hogy lassultam, de ha te mondod. <#vigyor>#vigyor>
Szerintem az OR-rel sem lehet majd gyorsan menni.
A lenyegre terve, assetto-t meg ezer egy autos jatekot is probaltam mar az evek altt, es mindig a fenti velemenyre jutottam. mar egy ideje fix szekbol jatszom fix 100 cm-es tv elott. Igy most ujbol eloszedtem es kiprobaltam. Teljesen hasonlo velemeny alakult ki bennem, mig nem hala a nagy latoteremet kitolto kozeli tv-nek, atallitottam a trackit, egy az egyben fejkovetesre. Tovabbra is azt mondom, korbenezni mondjuk verseny kozben total fonal elvesztessel jar, akar oldalra nezni is. (eljen a hellicorsa mod, amit mindig mondok kotelezove tennem a futamokon) De a tv szelere nezve egy talan max 10-15 fokos fejelforditassal jaro mozdulattal, teljesen be tudok nezni a kanyarba, leginkabb az apexra, ami rohadt sokat segit (vallelunga palya tokeles teszt) Olyan szabad erzest ad, némi biztonsagot, elore tudom tervezni, hogyan tovabb, amit eddig meg sose tapasztaltam, ereztem, ugy erzem matol ilyen uzemmodban, fix hasznalatban lesz a trackir az autos jatekokban. Megyek megnezem iracingben is.
Szep regeny lett 😊
Ja az uj finn palyan a dirt rallyban (tenyleg ott is mukodik, de meg nem teszteltem), annyira bele tudom elni magam, hogy gyakorlatilag majdnem kieesek a cockpit szekbol, biztos vicces latvany lehetek 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.05. 13:41:01
szerintem
a frusztrációm is csak addig tartott, amíg meg nem tettem egy kört..... egy csoda ez a játék 😊
Forza.
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.10.04. 18:17:47
Mondjuk Hungaroringen kb 10kör egy elég pofás mod autóval. Teszteltem, nem egy erőgép de jó vezetni.
Honda Civic Ek9 Type-R link

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az AC-ban van egycsomo postprocess effekt allitas (sajatot is lehet gyartani) es meg gammat is lehet allitani.
Meg tuti folyamatosan finomitgatja a rendert is

.: SUZUKI heart, GTi mind :.