42876
-
#34629 Lesz offline pitstop is ! :) -
#34628 Olyan mint az eredeti, csak durvan felhuzva minden szamitas es frissites, speci hardware es periferia tamgatassal. Meg pl. az rFPro-hoz van regen szkennes Nord meg kitudja meg mi, ami nem hagyomanyosan mukodik, hanem valami pointcloud szerverrol veszi a durva adatokat, es "azon megy" az auto;) Otthoni felhasznalasra felesleges, valszeg a gep sem vinne el. -
#34627 nincs ebben semmi, nekem nagyon kell az AI, kell egy csomó offline rész...nem az ellen vagyok ha valamit megpróbálnak minél jobban, részletesebben csinálni, hanem pont azokat a részeket vágyom jobbnak ami az iR-ben a profilja miatt nincs.
beledöglöm hogy nem tudom megtekerni arghh, de letojom hogy beledöglöm :D
Nekem nagyon betalált Kunos, csak tényleg azt a részt erősíthetné még kicsit aminek talán a konzolos átirat még jót is tesz...pl. karrier
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.12.31. 12:00:20 -
#34626 Tuti hogy ugy lesz. Sokan panaszkodnak, felnek, rinyalnak es a konzol miatt lehuzzak, de Kunoseknak eppen az lenne a tobb a konzolos cimhez kepest, csak azzal tudnak minimal "elonyt" szerezni, ha valoban normalis fizikai minoseget raknak le konzolon is. Semmi ertelme olyan szintre "butitani" mint a tobbiek, mert koritesben ugy is eros hatranyban vannak.
En nem erzek semmi konzol miatti butitast vagy egyszerusitest, egyszeruen keszul az engine, meg sokminden hianyzik, tobb mindennel kiserleteznek vagy felkesz, igy folyamatosan valtoznak a dolgok. -
#34625 -
#34624 Hat a soon t kb mindenki atvette mar :))))
Egyszer kiprobalnek egy ilyen pro valtozatot, rf prorol is csak legendakat hallottam :)) -
#34623 addig jó amíg csak ilyeneket vesz át -
#34622 A Pro gondolom hasonlo lesz, mint az rF Pro, profi cegeknek tesztelesre, fejlesztesre.
A SAE az olcso, kiserleti, "tanulok" altal fejlesztett, mini formula auto/sorozat/verseny. Talan meg magyarorszagon is volt valamelyik egyetemne.csapatnak valami fejlesztese, kiserlete, probalkozasa vagy hasonlo munkaja?! Igy nev alapjan akkor ez meg a SAE-csapatoknak keszul, hasonloan a Pro-hoz, fejleszteni, tesztelni, gyakorolni, modellezni stb.
Az atlag embert egyik sem fogja erinteni, amx annyiban, ha onnan lesz beveteluk, a "mezei" AC fejlesztese is jobban fog menni.
De poen, hogy az AC mar "hivatalosan" is atvette az iR-tol a Soon™"-et:DD
Igazabol jol csinaljak, aki nem ismeri az iR-t, annak poen vagy komolyab dolognak tunik a "Tyre Modell X" vagy ez a Soon :) -
#34621 Nyilvan van igazsag benne, csinal egy otszazadik simcade gamet konzolra, kb a kutyat se fogja erdekelni....Se tartalomban, se garfikaban, se szolgaltatasban nem veheti fel a versenyt...
Annak orulok, hogy vegre lesz monza teknos palya, vagy legalabb is gondolom az lesz :) -
#34620 nagyon korrekt, még nem olvastam végig, de nagyon rendben van, csak így is legyen mármint a konzol része -
ozoli78 #34619 Na beindúltak a modderek lehet örűlni
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.12.31. 11:07:28 -
#34618 Azmiaz az Assettto corsa Pro ? Lesz külön ilyen program , és Formula SAE ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.31. 10:06:44 -
cstibikeee #34617 Éves összefoglaló, következő DLC információk
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.12.31. 09:43:31 -
hqx #34616 -
#34615 Igazabol mar a masodik vilaghaboru miatt is a Kunos csalad a hibas :))) -
#34614 Igen... (manapság már csak scripteket írok, de ott még rosszabb a helyzet)
Ettől függetlenül ez egy VESSZŐ egy description "mező/változó" végén ... ez szvsz Kunosék szégyene, nem is akarnám látni a forráskódot, micsoda kaotikus szemét lehet, ha ilyen előfordulhat :( -
#34613 Hátöö ha programoztál már, akkor tudod mit tudnak művelni egyszerű vesszők :D És az igazán fasza programnyelvek nem is mondják meg vagy utalnak rá hol a hiba, hanem csak dobnak egy errort, hogy nem jó, és döntsd el, hogy az iksz sorból valahol egy ilyen hiba van, vagy valami programnyelv szintű vagy hogy mondjam. -
#34612 Ezt. Nem. Hiszem. El.
event.ini-ben az alábbi sor végén maradt egy vessző:
DESCRIPTION=The Chevrolet Corvette C7.R is a grand tourer racing car built by Pratt and Miller and Chevrolet for competition in endurance racing. The Corvette C7.R scored its first win at the 2015 24 Hours of Le Mans, in the GTE-Pro class. Power: 491 hp (366 kW)
'Error cannot find lods.ini for car'
hibaüzenettel szállt el az assetto ...
1 hete ezzel szopok, napi 1 órám tuti bennevan .... és röhej, volt már amikor működött, de nem vetem észre az összefüggést :(
sajna a fájlban nincs sortörés és soha nem is láttam a vesszőt, de egyébként se gondoltam rá a hibaüzenet miatt. guglitalálatok is félrevezettek csak :(( -
#34611 KTM király, de ez a pálya szerintem az egyik unalmasabb :)) -
neilszab #34610 Ma esti FunRace: KTM X-Bow R vs. Lotus 2-11 - Vallelunga
Szerver megy, lehet futni a köröket, 20:00 után átállunk a 10 perc qual és 20 perc futam kombóra és letolunk pár menetet!
Szerverinfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5610 -
#34609 Most mentem egy kört a rönó rs-sel nordon. Nem is rossz így elsőre. -
#34608 Na hát az meg a másik :D Jobb később, mint soha -
#34607 Én pedig csináltam egy ilyen képet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Scawen gyerek hol él? 12 Fontért vehető az S3. (Rockingham, Rockingham és Rockingham is benne van)
Bocsánat az OFF-ért.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.12.29. 15:22:12 -
#34606 Na hát ez az ...! :D -
#34605 Egeszsegedre:) -
#34604 Lényegi használatra egy öregasszony is jó ! :DD -
#34603 En is ugyan ezzel a ket keppel "pomoztam" az ISI unnepi megjeleneset, milyen kontraszt van a tartalom es a kinezet kozott, de a sajat topic-jaban:DDD
De felesleges hasonlitgatni, foleg nem az arakkal, es legfokeppen nem az akcios arakkal;)
Egy atlag AC vasarlo (eredeti jatek plusz DLC-k) mar ugyanannyit elkoltott az AC-ra, mint az rF2 lifetime (vagy tobbet, mert az rF2 csak a Steam megjelenes ota EURO-s, az elott Dollaros volt, bar ma mar nincs olyan nagy kulonbseg). Persze ugy, hogy val;aki "rendesen" vette meg az AC-t, nem az ukranoktol, csak akciosan es hasonlok:) De hat az rF2-re is volt sokaig 50%-os akcio...
De hat az rF2-hoz ingyen vannak a tartalmak, eddig is, meg meg akarhany evig, az AC-hoz meg lesz meg 1 tucat DLC a kovetkezo 2-3 evben, ami meg 100-150EUR. Persze a tartalmak milyensegeben es minosegeben (AC Audi R8 Ultra vs. rF2 Boxmaster MT55) azert van kulonbseg:D De az ISI-tol az poen volt;P
Lenyegi hasznalatba (online versenyzes) az rF2 is tokeletes lenne, meg a gyari tartalom is boven jo, de ez ma mar "keves".
-
#34602 Hát az OV1 az 2014 augusztusi, a legújabb tölthető - elég réginek tűnik.
Bejelölöm a 32 bites "pipát" a játékban, aztán kiderül. -
#34601 Friss verziok? A 64bit miatt lehet kavaras. -
#34600 Azt nem tudjátok véletlenül, hogy mi az oka annak, hogy nem jelennek meg a külsős appok a játékban Í(pl. az Ov1 Info)? Az menüben kipipáltam őket (UI Modules), a fájlok is jó helyen vannak, de ennek ellenére sem látom az ikonjaikat. -
#34599 Itt mi történik ? :) -
#34598 -
#34597 Mielőtt szó érné a ház elejét, hogy mindig csak negatív dolgokkal jövök ebbe a topikba :D
-
#34596 Gőzöm sincs :) -
#34595 És most nem dobálja ? :) -
Ratrak #34594 mélységesen egyetértek! Kedvencem, amikor a sok okos megmondja a frankót, és egész addig nagy a szájuk, amíg nem kell ténylegesen csinálni is valamit, mert ott - jobb esetben - jól megijednek, és visszakoznak. Rosszabb esetben olyan sötétek, hogy meg is akarják mutatni, ebből aztán tragikomikus eredmények szoktak születni. (Lásd még: ebben az országban mindenki ért a sporthoz - mindegyikhez! - az oktatás-neveléshez, és az építőiparhoz) -
Vagy épp ilyet csinált :DD -
#34592 Amikor szerinted sínautó volt még az elején nekem érdekes módon akkor is dobálta a seggét ha nyomtam neki... -
#34591 Szeretném megkérdezni, hogy most Kunos miért Kunos? Olyan pl, mint a Hugyos. Ennyi erővel lehetne az is a nickje. Na mindegy, de nem kötekedni szeretnék most. Ennyi volt a taps és a csöcsös ribi, de most komolyan kérdem tisztelt hölgyeim és uraim, hogy mikor csinálnak hozzá sok gyári pályát? Mert az nagyon gyatra tartalom. Van pár gyári, de a sok szar felesleges autókat csinálják. Pl az F1 V8-as Ferrarit mikor adják ki. Azért kérdezem, mert láttam a jutyubon amikor reklámozták a nagy konzolra megjelenést. Az érdekelne nagyon. Az a videóban nagyon jól nézett ki. -
#34590 Nekem nincs bajom azzal, hogy konnyebb megfogni, nagyon sokan akik regen, mikor tenyleg sinauto volt a GT2 bmw, akkor oltottak, hogy lassan megyek, most meg ahoz kepest ezerdzer jobb, viszont ezeknek az embereknek meg most mar nem jo :)))
Nalam ez fail :)))))