Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amugy nem volt olyan nagy kaosz, mint gondltam. Persze hatulrol indultam, az a biztos, es mar a celegyenesben baleset van, de ez alap😊 De utana vlt 1-2 jo ember.
De erdekes az AC buntetes rendszere, ezen meg tuti finomitani kell. Bar uj palya.
Az utolso sikanban megcsuztak elottem, igy a kijaraton a kulsoivel a bukoterbe menekulve kerultem ki. Megelozott 3 auto, suru mezonyben ez alap. De ahog atmentem a celvonalon, betolt a garazsba 10 sec-es buntetes kihagyasaert (?!)😊 Gondolom levagasnak vette a sikan kulso (!) reszet? 😄D Es az mar nem szamit, hogy kozben 3 helyett buktam😄
Ha mashol is ilyen necces, akkor a bajnoksagoknal probelamas is lehet a dolog.
Ezek amugy kulfoldiek, vagy mi ?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
lehet már csak placebo, de talán a hangok miatt is jobban érzem a féket, a megcsúszás előtti gumicsikorgás is sokat segit... tényleg nemtom.
mentünk még a kis alfával is tegnap, az is elsőre(!) könnyebb, de mivel MINDENKINEK az, így ugye jobban kell nyomni, ergo a végén pont akkora csaták vannak - s így eldobálásból is akadt bőven (oké, nem vagyunk überpléjerek, itteniek, pláne setuppal nyilván bármilyen auto-pálya komboban másodperceket adnának)
ami tény: én a GT kocsikat rühellem, karrierben is messze elkerültem őket eddig (is), a játékidőm 0.1%-t se tették ki, így én kevésbé érzem a visszalépést. sajnálom, hogy sokaknak elrontották a mókát, de menni kell assetto forumba és képviselni a véleményt: ez így nem jó....
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.10.11. 14:31:17
Forza.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Leszedtem korabban minden kulsos cuccot (autok, palyak, APP-ok), most nincs semmi.
Mentunk most egy rovid versenyt, kozben nyomogattam, egeresztem a cuccokat, alapbol kicsit gazos😊
Az ellenfél köridejeit menet közben,mivel tudom láthatóvá tenni?Vagy valami app.
Nekem ez a funkció baromira hiányzik.
Nekem eppen mostanaban volt hasonlo, feltettem valami egyszeru "kis" video konvertalot, de a mai "divatnak" megfeleloen, nem csak sima progi volt, hanem csinalt maganak minden sz*rt: sajat taskot, eventet, service-t es meg local szervert is egy kulon portra. Meg persze a hatterben automata update;D Gyors uninstall es pucolas lett a vege;D
Tegnap este játszottam, majd kikapcsoltam a gépet. Ma pedig be, és az a problémám,h játék közbe a kormányzás megszűnik, az egérre rá kell kattintani egyet úgy bárhova és "visszalép" a játékba. Nem igazán tudom jól leírni. De amikor ezt gépelem, a billentyűzet is ezt csinálja, gépelek, majd észreveszem,h nem is ír semmit. Mint ha egyik ablak sem lenne aktív éppen. Ide is vissza kattintok és tudok tovább írni.
Nagyon idegesítő!! Áááááááá!!! Tényleg este még jó volt, kikapcsoltam, most be és ez van. Azóta újraindítottam 2x a gépet, az USB eszközöket átdugtam máshova, nem tudom,h mi lehet a baj. Valaki tud segíteni?
Most nem ferek oda a gephez, este terveztem, hogy felmegyek, remelem lesz ek paran.
ezt az oldalt csináltam hozzá: http://cstibikeee.wix.com/csracing
Jelenleg sok aktuális infó nincs rajta. 😊
Köszi!
Laccoo:
Jelenlegi beállítások: gumikopás 1x, pálya gumizottság 98% .
Persze ha jobb akkor lehet 2x kopás, meg "green" 95%-os induló érték is. Vagy legyen még kisebb?
Ezek az urhajok nem nekem valok 😊)
Bar soha nem is volt olyan ficankolos az az auto.
Bar kicsit vicces, hogy Kunos nagyhirtelen bevezette a gumifizika szamolast (most V5), az iR utan szabadon😊 Lehet hogy itt napi szinten piszkalgatjak vagy csak tologatnak dolgokat, de jol csinalja, mint mindig, mert az iR utan mar igy komolyabbnak tunik a dolog.
A Nissan az veletlen sikerult jora az 1.2.5 -ben, azt szerettem 😊)
De pl formulaban szvsz meg mi dig oltari gyenge. A Tattus az most kifejezetten egy nulla, pedig videokon az aztan ot metert nem szeret egyenesben menni 😊))
Azt a lassu reszeknel kb a padalokkal kell kormanyozni olyan szinten kovalyog az eleje , meg latvanyra is fura 😊 De az Audi gt is ilyen .
Valami keveres tuti volt, ha jol lattam a Nissan alap setupja is teljesen mas lett, alapbol megprobaltak kicsit virgoncabbra tenni a hatuljat .
Olyan mintha egy tipusu autora/gumira belottek volna az alap gumi mukodest (pl. az utcai Toyota GT86 - nem probaltam!), aztan a tovabbi "ertekkkel" (gumitipusok, meghajtas, ero, diffi, aero(!)) szorozgatnak a "vegeredmenyt.
De aztan lehet, hogy eddig volt "jatekos", es most szimes/real, azert tunik minden furcsanak, ezt nem tudhatjuk😄D
Ha valoban 2020-ig akarjak tamogatni a az AC-t, addig azert sokminden tortenhet. Ha jo lesz az multiplatform engine, es "minimal" munkaval lehet majd "forditgatni" mindenhova, akkor "haromszoros" eladasokat tudnak produkalni, ami nekunk csak jo lehet (tobb penz, tobb ember, tobb munka, komolyabb fejlesztesek).
Egyertelmuen a konzulos megjelenesek voltak a celok, igy fel lehet fogni a mostani PC-t programot mindig egy EarlyAcces, tamogatoi vagy beta-jelegu cucnak😊
Remelem megis sikeres lesz.
De ha nem ay is jo tapasztalat lesz az AC2-nek
...bar engem jo darabig kiszolgal ez a resz is, de biztos hogy lesz folytatasa.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.10.10. 23:14:44
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Majd lesz még ez piszkálva 😊
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.10.10. 23:03:17