42876

banner
  • bardocz
    Na én pont arra számítottam, az nKp eszméletlen jó lett. Bíztam benne, hogy ez is abba az irányba megy majd el. Segítségekkel azt is tudná bármilyen hülyegyerek vezetni, szóval nem értem.
  • Solt
  • Alexease
    Az hogy a user-ek "beleszolhatnak" valamibe, kommunikalhatnak a fejlesztokkel, leirjak a velemenyeket, bugokat, kereseket es igenyeket, es ezekre esetleg meg visszajelzest is kapnak, azert eleg jo dolog.
    A "szokasos" 1-2 evente megjeleno "dobozos" jatekoknal ilyenre nincs lehetoseg, csak minimalisan, es ott kizarolag valoban csak a bugokkal foglalkoznak (de csak azzal, ami nagyon fontos).

Kunosek amire tudnak odafigyelnek, beepitik, megcsinaljak. De ez elsosorban egy uzleti vallakozas, hosszutavu tervekkel, koltsegvetessel, sok kiadassal es koltseggel (a csapat, iroda, licenszek, tartalom keszitok, forgalmazas ["Steam-lehuzas"]), es valszeg kotelezettsegekkel.

Az hogy DLC-kkel tamogatjak meg a tovabbi fejlesztest, ami amugy is szukseges lesz a konzolos megjeleneshez, szerintem teljesen korrekt. Meggazdagodni nem fognak belole, ha elosszuk a DLC arat a mennyiseggel, meg kivonogatjuk a koltsegeket (licensz, keszitok, Steam), valszeg "nem sok" marad (ez nem tobb millios Forza eladasu jatek).

Az AC van annyira nepszeru, hogy a "szokasos" cegekhez hasonloan, megtehettek volna azt is, hogy nem DLC-znek, csak bugokat javitgatnak, es jovore a konzolllal egyutt kiadjak AC2-nek, az osszes uj tartalommal egyutt 50EUR-ert. Az AC az nKP-hez es Kunos-szintu ceghez kepest extras volt mar az 1.0 allapotban is. Ha lenne AC2, az eddigi osszes DLC tartalommal, plusz meg ami jon hozza (DLC + megjelenes tartalmak), az osszes valodi fejlesztessel, az az eredeti AC-hoz kepest brutalis elorelepes lenne hirtelen (eleg csak vegignezni a tartalmakat, milyen licenszelt es minosegu cuccok jottek). Ki az aki nem venne meg? :)
  • ozoli78
    háát nem tudom nekem az a szolgáltatás amit iR csinál havidíj,hivatalos,futamok,support,p szerverek stb

mondjuk az ami felbosszantott AC ben hogy az elején jobban tetszett de mára már nekem egy nagy katyvasz

biztos jó mert miért ne lenne az

az 1.0 már rég megjelent ergo kész van innentől már ki vagy nekik szolgáltatva mondjuk igy tényleg szolgáltató

itt elég sok minden változik a rossz irányba ahogy olvasgatom, iR-ben pont ellenkezőleg
  • Timbu
    Abból a szempontból szolgáltató, hogy félkészen kerül a termékük a boltba, hogy majd becsszóra továbbfejlesztik. Ha tényleges "1.0-t" adtak volna ki, akkor senkinek nem lehetne egy szava sem, veszed vagy nem veszed, ez a program. Így viszont csak ígéretek vannak, hogy most megveszed így, de majd egyszer lesz normális multi meg normális AI, stb. Meg reménykedsz, hogy nem butítják tovább a gumifizikát. (Aki Early Accesskor vette, az inkább számíthatott arra, hogy a netKar Pro irányába fog változni a fizika a CARS helyett.)
  • ozoli78
    Kunos mint szolgaltató erre irtam az ájrészinget.
    A játek olyan amilyen nekm iR jon be te nem tudod/akarod megfizetni ez a te dolgod.
  • lac coo
    Hát ha valami olyan amilyen és kuss, az az ájrészing ! :)) Ott aztán lehet sírni még egy 50-60 évig, hogy valami bekerüljön amit amúgy mindenki szeretne, meg minden másban van, csak ők úgy gondolják, hogy nem kell ...:)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.29. 09:18:34
  • ozoli78
    Kunos mint szolgáltato ? Lol kevered az ájrészinggel :D
    Az ac rendszere pont nem erről szól ,itt veszel egy kész játékot es kuss ilyen ha tetszik ha nem .
    Aztán fejlesztgetik a maguk kis tempojában eleinte en is játszottam sokat .
    A dlc ket is megveszem mindig, hogy minek nem tudom.
    Amugy nem is értem ennyi pénzért mit akarnak egyesek.
  • hqx
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát igen, nagyon megváltoztak az emberek, és szerintem rossz irányba. Mondjuk nem feltétlenül a net a hibás. Bár lehet, hogy a sok hülye, a barlangjában élt, aztán jött a net és összekötötte őket a világgal.
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én már antiszoc vagyok így kell nézni amit írok. régen jobb volt.
    :)
    bővebben, régen néztem a MotoGp-t, olvastam az újságot...1993-ról beszélünk. legendás idők voltak, a kéttakos korszak.
    Aztán jött a net, és vele szép lassan a sok hülye. Ma már a fröcsögés megy, normálisan már nem tudsz beszélgetni mert sok a hülye, aki viszont qva okos, ő motorozik, neki 3* akkora motorja van mint neked, neki 3* annyi pénze van és a kedvenc az isten, az ellenfél meg a sz@r.
    ..hozzáteszem fingja nincs a sportról, bár ezt gondolom az utolsó mondat leképezte..
    marad pár arc akivel, érdekes módon szóban, el lehet beszélgetni. Mert a neten tuti jön valaki aki belerondít, mert szabad véleménynyilvánítás van, otromba mint disznó, de szabad tehát nyomja.
    ...na most ez van itt is.
    még látok reményt online szereplésre, mert azért a jóarcok sem fogynak el,...de amit a szimesek is leművelnek az elkeserítő és darab sz@r.
    Szal nekem jó az AI, szeretem.
    régen a játékfejlesztők azt csináltak amit szerettek volna, ma már beleszólnak a játékosok is. ...azt se tudják mit akarnak, mindenki azt hiszi ez jó mert majd úgy lesz ahogy ő szeretné, és ő tudja a tutit.
    nem tudja ez egy dolog,..benézhető, pl. én is úgy gondolom tudom. A rosszabb hogy azok akik többen vannak azok irányítanak, és sajnos ők a hülyék, mindenhol.
    idegesítő lehet, elmondja oké....de csak nyomja és nyomja mert azt hiszi, mert a saját szerepére fókuszál...
  • lac coo
    Hagyjuk mar ezt a multi hasznalhatalan hulyeseget :)
    Rf2 tempo azert meg csak nem hianyzik ide :))))
    Ezek amit muvelnek most is , nem is csodalaom hogy kiraktak oket :))))

Keszul tartalom is, sot az keszul most leginkabb mert konzolra is ki akarjak adni, az meg nem megy ot palyaval es tiz autoval.
    Ez a fel vagy egy ev tuti ilyen lesz, aztan majd talan jut idejuk funkciokra is .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.28. 22:01:37
  • Adam Jonas
    Nem, félreértetted. Én a nyílt levelet nem erre értettem. Hanem arra, hogy jó lenne, ha visszább vennének az arcukból, és rájönnének, hogy senki sem rosszindulatból meg trollkodásból írja le azokat a dolgokat, amiket leírtak. Az, hogy vannak hibák, és olykor használhatatlan a multiplayer, szerintem százszor fontosabb perpillanat, mint az, hogy jöjjön még 10 kocsi...

Egyszóval, vanna jóval fontosabb alapfunkciók, amik javítását adott esetben előrébb kell tenni a sorban, mint a tartalmakat - lásd rF2. Az, hogy Kunos-nak nem tetszik, egy dolog. De amikor már a fizető felhasználókat tiltják ki a fórumról, azért az már egy más kérdés. Nagyjából olyan, mintha egy vendéglőbe ki lenne írva, hogy fogyasztás után értékeld a helyet, de ha rosszat mersz írni, akkor kitiltunk innen. Na mármost, Kunosnak tetszik vagy sem, ő a szolgáltató. Én meg a vevő. Jogom van ahhoz, hogy leírjam, hogyha valami nem tetszik - részben ezért is van a fórum hibajelentgetős része. Az más kérdés, hogy tényleg van 1-2 ember, aki ezeket túlzásba viszi. Viszont a kibannoltak között van olyan, aki elég ritkán szokott panaszkodni, ha nem tetszik neki valaki, és akkor sem paraszt módon adja elő. Na itt a probléma. Most vagy kíváncsiak a véleményünkre, vagy nem. De segget ne csináljanak a szájukból.
  • lac coo
    Irjunk nyilt levelet , es koveteljuk, higy legyen pontosabb fizika amiert mi otszoros penzt fizetunk !
    A vilag igy mukodik, az nem megy , hogy sok is legyen, minden legyen, es hiperszuper pontos is legyen, lehetoleg apropenzert.. Most ha ket kattintassal mas lenne a futomu akkor mi lenne ? :))))
    Nekem mar eleve hot felesleges ket merci meg ket mclaren gt3 :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.28. 21:53:53
  • bardocz
    Azért azt kétlem, hogy annyira eltalálták volna a futóművet, hogy a következő generációra milliméter pontosan átviszik egy az egyben. Mondjuk nekem édesmindegy, egy jóideje már nem játszottam vele.
  • Adam Jonas
    Az egyik srácot ismerem, akit bannoltak - és hidd el, ha őt bannolják egy ilyen miatt, akkor kurva nagy gond van Kunosék fejében.
  • lac coo
    Az nem lehet ! Sot a gumik is egyformak rajta :))

De egyebkent lehetne ugy is, hogy szoszolnek minden autoval honapokat, lesz evente negy darab es az darabonkent 10 euro....
    Ez ilyen , eladashiz meg foleg a kon u olhoz kell vagy 200 auto, nyilvan nem pocsolnek vele csavaro kent. Egy egy kivallo es orok darab mindig becsuszik azert.
  • Szabi #34573
    az gondolom véletlenül se lehet, hogy a GT3-as szabályok hasonlót követelnek, plusz az SLS "utódja" az AMG :D
  • lac coo
    Gyanitom ha nem nezi meg a szamokat , soha nem foglalkozik vele, hogy azonos e vagy nem, mert a ket auto vagy igy vagy ugy de nem azonos ( vezetni.... ).
    Szerintem ez hulyeseg , minek ezzel foglalkozni. En az elejen ugy alltam hozza, higy rengeteg auto lesz, de igazan jo az kevesebb, a legtobb csak doboz, mert kell, hogy legyen benne sok....
    Az meg nana, hogy kesz hasonlo fizikabol csinaljak az uj es hasonlo autohoz.
    A forum meg eleve support forumnak indult , eleinte nem is akartak cahtroomot meg ilyeneket, ki is van irva maig, hogy fejlesztes segitesere van es erosen moderalt :)))
  • TeeBeee
    Konkrétan a régi Meki és Merci GT3 copy-paste az új meki és merci GT3-ra. Szerintük (bannolt személyek)csak éppenhogy átirtak pár számot.
    Valamint Ők sérelmezik a bánásmódot, amiért megkérdőjelezik Kunost, Kunos pedig sérelmezi, hogy nem túl konstruktív megnyilvánulással fordulnak Ő hozzá. Nem tetszik neki hogy oltják őt a forumon és minden reggel ezt kell olvasnia. :)
    Szerinte, ha nem szeretsz egy éttermet akkor ne menj oda kajálni minden nap és aztán fikázni, hanem állj odébb! :D
    Imádom az olasz mentalitást. :D
  • bardocz
    Meg a két McLaren is.
  • Alexease
    A ket GT3-as Merci felfuggesztesevel peldalozott. Ott van a cikkben. Igazabol mindegy, "egyforma" autok, jo az ugy.
  • lac coo
    Es mit masoltak mirol, sak megnezem mar :)))) ?
  • Alexease
    En is csak beletekergettem, de csak hiszti, semmi ertelme;)
    Az hogy beirogatnak a forumra, kinek mi nem teszik, foleg a DLC rendszer meg a ceges hozzaallas, aztan bannolgatnak valakit, ugy sem lehet igazsagot tenni. Kunoseknak van jobb dolga is, az meg ne irogasson, inkabb jatszon (ezzel vagy massal) :DDD

Ha meg ennyire a technikai reszleteket nezegetik, ami a hivatalos autoknak copy-paste (egyforma muszaki adatok, felfuggesztesek, gumik stb.), annak sincs ertelme. Ha szuper pontos adatokkal akarja az autot, akkor ott az rR2 vagy az iR ("rondan" es dragan), hasznalja azt :)

Ha atgondolnak a program koncepciojat, celjat, lehetosegeit, es lenne kompromusszim erzekuk, mashogy allnanak hozza.
  • bardocz
    Fórumról bannolgatnak embereket, mert kritikával illetik a játékot, Aris hiszti van bemásolva, akkor még van egy két bemásolva, ami azt írja, hogy az új GT3 fizika egy az egyben kopipészt. Röviden.
  • lac coo
    Szokasos, valami onjelolt cikkiro hisztizik miert nincs ez miert nincs az :))
    Vagyis csak gondolom, en sem neztem bele, ismeros volt az oldal, egyszer jatszottak az agyukat, ugyhigy skippelem :))
  • Tyuki80
    Mi a sztori?Sajnos az angolom már megkopott...eléggé ahhoz hogy csak részleteiben értsem a cikket:(
    Volt ez már korábban is?
  • lac coo
    ezek megint a multkori gyökerek , :)
  • Adam Jonas
    Lassan érik az a nyílt levél, hogy b@sszák meg magukat
  • lac coo
  • Alexease
    A tukrozodest, tukroket, fustot, palya reszletesseget (ami igazaol csak a "3D" fu) le lehet huzni minimumra.
  • El Gigante
    Sziasztok! Végre van egy gépem amin mondhatni maxon 50-60 fps-el elfut a játék, de mik azok az effektek amik tök feleslegesek, semmi pluszt nem nyújtanak és ti sem használjátok!
  • Szabi #34558
    az FXX is nagyon beteg.. de ez...
  • neilszab
    Assetto Corsa​ akciók és Karácsonyi Fun futamok!

Január 4.-ig 50%-os kedvezménnyel szerezhető be az Assetto Corsa a Steam-en, valamint a következő napokban több futamot is rendezünk a legnépszerűbb a tartalmakkal!

12.27. - vasárnap: GT3 - Silverstone (fun)
    12.28. - hétfő: DTM Classic - Zandvoort (bajnoki)
    12.29. - kedd: Meglepetés futam (fun)

AC FunRace: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5606
    AC Steam: http://store.steampowered.com/app/244210

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.12.27. 16:14:14
  • lac coo
    A ket billel amit allitani tudsz , vilagos sotet, page up down ...
  • Ginger17
    Megvan.
    Az exposure.ini az... csak előbb a szemem nem szúrta ki - bocs.
  • Ginger17
    Mi az, hogy a "játék alatt mire állítom"?
    Nem találok sehol ilyen állítási lehetőséget.
    Amúgy 5-ről indul a csúszka (az a legsötétebb és el lehet tolni vagy 1000-ig, de 200 fölött már semmi sem változik).
    Hol lehet ezt állítgatni a PM-on kívül? Valamelyik INI-ben?
  • Alexease
    Ezert Kunos a kiraly, mert minden ilyen "apro" lehetoseget, beallitast beepit, ami amugy is benne van alapbol, csak "ki kell tenni" allithatora is (ini-be egyszeru, menube macerasabb, de ha mar ini-be van mar az is valami, tobb mint a semmi).

Az rF2 is profi (lenne), vannak mintak kulon-kulon az aszfaltra, fure, koszra, kavicsra a gordulshez, sodrodashoz, csuszashoz, ez atmenetekkel es modulacioval. De nincs beallitva "rendesen", el van nagyolva, olyan amilyen.
    Vagy van 1 tucat utkozes hangjuk amit szamolnak, de alapbol teljesen rossz beallitassal, igy olyan mintha nem is lenne vagy csak egy fajta rossz.

Kunos "melyebbrol, messzebbrol" indult, de megis megoldja hogy "jobb" legyen. Az onboard cockpit, ffb es egyeb beallitasokat is megcsinalta, hogy ne csak mukodjon, hanem el is mentse autonkent.
  • lac coo
    Amugy en most jottem ra, hogy a gumihangnal be tudom allitani, higy milyen erejeu csuszasnal, maszasnal legyen gumihang :))
    Ezek azert nagyszeru dolgok am, nem is ertem mas jatekban miert nem gondolnak ezekre, mint pl az expozicio allitas ...!
  • lac coo
    Az szerintem attol is fugg jatek alatt mire allitod, ugyanzt irja a pho z omod is . De az alap az 1 lehet gondolom en :)
    Azt nem tudod, autofocus nincs mar benne, regebben volt, most eleg szar 800 meterrol visszaallitani 10 meterre, tobb perbe tellik.
  • Ginger17
    Abban tudtok segíteni, hogy megnézzétek a PhotoMode-ban, hogy az "exp.mult." csúszkának mi a defalult értéke? Eltekertem és valamiért ezt az egyet nem hajlandó nullázni a progi. :/ Előre is köszi a segítséget.