Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az meg főleg vicc, hogy a Nissannal úgy tudok gyorsabban menni, hogy féktávon csúszik végig a hátulja.. ez még elmegy de a gumi ekkor érzi jól magát, egyébként hideg 😊))
De legalább is nem melegszik el az tuti ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.13. 19:48:22
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Valóban, az utcai gépekbe nem lehet belekötni.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Irtam is ,hogy pedalokkal kormanyzok a kanyraban , harminc centiket maszkal az eleje csak gazadasra el etelre. Mo djuk a nissan az nem, az tolja magat.
Szerintem gyorsitasra is extr mod tapad, tulkormanyozottsag meg tenyleg alig van, siman nullara rakom a szarnyat ott ahol eddig nyolcon volt ...
Viszont az M4 ,meg az ahhoz hasonlok jobbak lettek sokkal, annak jot tett, hogy nem csusziknaszik allandoan .
IR-ben szintén nem tusz addig N-ba kapcsolni míg meg nem áll a FORD...úgyhogy lehet h az IR-sek is hülyék meg Kunosék, de ez így van valószínűleg...
más lett, de szerintem jobb... a GT+ autótól meg nem értem mit vártok h ne tapadjon... az tapad...gyorsan megnéztrem IR-ben a FORD GT3-at (ez van meg😊 ) ugyanúgy padlógázzal lehet kigyorsítani... Ők is konzolpiacra hajtanak?
downshift protection ott is van és gyak teljesen így működik ott is...végre nem lehet visszadarálni a fokozatot, normálisabb féktávokat lehet venni...
GT2-es Ferrarik olyan könnyedséggel p*csázták el a mezőnyt másodpercekkel, hogy öröm volt nézni.
Itt az ideje, hogy komoly a versenykörülmények között is próbára tegyük az új GT3-as gépeket, a 45 perces futam a GT3 bajnokság soron következő helyszínén, a Nürburgring-en fog zajlani!
A részvétel nyílt, mindenkit örömmel látunk a rajtrácson, aki fel tud nőni a futam komolysághoz! <#wink>#wink>
Kedd - Dream Pack 2 - GT3: Futam infók
Vasárnap - GT3 Bajnokság: Futam infók
Marco Massarutto: "maybe you mean P1 GTR."
Also: "There are some drift models already available in Assetto Corsa: M3 E92 and M3 E30 - select the car, mouse rollover on the icon, select "S-drift" version. Toyota AE86 currently in development, we might provide other drift setups in future"
Lesz pitstop és tankolás singleben még ebben az évben.
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.10.12. 17:11:39
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
- Graphical fixes for Ferrari F40 (s3), BMW M4 and Akrapovic, Zonda R
- Corrected SCG003 Fuel consumption
- Fixed Dual Core CPU crashing due to non properly initialized threading using "Timer
Process"
- Fixed replay framerate wrong multiple of physic engine rate producing wrong speeds in replays
- Fixed user force feedback capping the value to 100% on load
- Fixed volume balance (exterior) for some cars
- DX10.1 fixes are not also active for the ksEditor
- Possible fix for colored spectators using new camera facing rendering
- Performance improvement for camera facing spectators when reflections are active
- Fixed Lotus 98T AI tyre strategy (choosing qualify tyres even for tracks that are too long for those)
- Added DRS zones to Nordschleife
- Improved AI lines at Nordschleife
- Slight improvement in AI race craft
- Changed Led on Huracan GT3
- Fixed DLC2 cars lap limit on quick races
- replaced Lamborghini Logos
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
A gumihok erdekesek voütak, egyik forro, masik jeghideg harmadik meg sarga negyedik zold 😊))
A gépet most nem éreztem egyáltalán rossznak, és a ffb-je is mintha részletesebb lett volna mint előtte, de lehet csak placebó 😊
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.10.11. 21:29:43
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.10.11. 21:19:25
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.11. 21:09:21
Fel kellene gyújtani ezt a net szolgáltatót.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.11. 18:06:04
Most verseny közbe nem indítom újra a szervert, olyan max 19 óráig várok vele.
És akkor lesz gumimelegítő, 2x gumikopás és green tarck alapból.
Ha így jó lesz.
- durva, h volt aki nissannal 1:48at ment
- elmezony +5mp, nem jo érzés 😄
- és azt se stabilan... _NEKEM_ ez a lambo se könnyu, s bár az audiknál látványosabban jobban ment, rajtam az se segitett
Forza.
Ezt majd finomitjak. Gondolom bent mardt a sikan kulso reszen is az ellenorzes, ahol nem sok ertelme van, es poziciocserelnel nem figyeli az elojeleket😉
Bar most nem lattam levagos embert, de free szerverre nem art ha van ilyen lehetoseg.
valaki tud adni valami torrent meghívót, 1st úgy tűnik egy darabig nem fog üzemelni ...másom meg nincs ...
😄
Pedig nem lenne bonyi szvsz, a pályalevágást nézve ha pozíciószerzés történt akkor bünti, ha sima vágás, pozíciószerzés nélkül akkor köridő a célvonal végén, és annak fényében bünti.
Persze nem fed le mindent, de nem is kell....igazságtalan dolgok vannak a versenysportban,...és visszatartó ereje is kell legyen.
Pl. egy rajt kiugrásért áthajtásos büntetést kiszabni, soha nem volt igazságos, pláne mivel a versenyző aki kiugrik ált. rögtön el is emeli, ezáltal teljesen elszúrva a rajtját.
..bár egyszer láttam amikor vicces módon óriási berajtolás volt, és hátsó sorból valaki bődület előnnyel fordult az első kanyarra,...de azon sztem még a bírák is röhögtek. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type