42876
-
#34669 új ingyenes urd "autó" :D
dl
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.31. 23:47:11 -
#34668 Virtuális csatákban gazdag Boldog Újévet Kívánok a fórum társaknak! -
AssettoDriftER #34667 Valóban igazad van.
Nem kötekszem. -
Solt #34666 Igen, azok a DFGT-k, amikre már nincs garancia, több éve használják, stb. Nem tisztem a hirdetést védeni, nem is ismerem azt aki árulja, de cirka másfél év garanciával egy alig használt DFGT, amit ráadásul már nem is kapni újonnan, szerintem nem sok ennyiért. Mondjuk, ha alkudsz pár ezret az árból, máris megéri azt a 7-8K felárat a több éve használt, nem garanciális darabokkal szemben. Szerintem... ;) -
AssettoDriftER #34665 Nem posztom senkit megbántani de ahogy eddig a hirdetések alapján tájékozódtam, szerintem a reális ár egy dfgt-ért 23-25k körül mozog.
Nem azt mondom ,hogy fukar g*ci lennék, de sajnos nem sz@rom a pénzt én sem.
De köszönöm a választ, nem is tudtam ,hogy itt is van adok-veszek topic. -
Solt #34664 35K -
AssettoDriftER #34663 Valakinek lenne ismerősi vagy vonzáskörzetében olyan személy, aki megválna jóáron Logitech DFGT kormányától?
jofogás, hardveraprón keresgélek de vagy jegelve van a hírdetés vagy konzollal együtt g25 áráért kínálnak. -
#34662 OK :D -
#34661 Akkor azért nem érted -
#34660 ...nincs :D -
#34659 Trollfoci megvan? -
#34658 ? :)) -
#34657 Bocsi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.12.31. 15:26:16 -
#34656 -
#34655 Valami szép, kanyargós, havas hegytetős közút biztos lesz, anélkül ki sem adhatnak semmi autósat konzolra ! :) -
#34654 Igazabol teljesen felesleges az ajandek tartalom, az emberek mar ugy sem becsulik meg ahog kellene, kifizetodobb a jovo evi promora es/vagy DLC-kre tartrogatni;) -
cstibikeee #34653 -
#34652 -
#34651 Most is benne van a historic resz (a normal GP), az oval resz is kesz volt mar az elejen (egy-egy rovid szakasz benne van, de a kozepet kivagtak, ne lehessen modolni:P). Valamiert az elejen nem kerult bele. Nem birta volna a gep, nem szerette az AI, problemas volt a celegyenes parhuzamos ket utvonal, vagy csak a "nagy megjelenesre" tartogattak.
De palyakban is tuti lesz meg valtozas, bovites. Eleve a regebbieket az uj rendszerre kell hozni (egy konyvtarban a tobb nyomvonal, vagyis nem duplazni/triplazni), beepiteni a frisebb shader, textura, object, fizika, AI, event reszeket, plusz meg nehany nyomvonal (Monza, Nurburg, Silverstone).
Es az osszefoglalo kepen a Corvette es a Mustang eleve egy "autoutos" palyan all, ami nem hiszem hogy csak a render miatt keszult, a konzolhoz talan/valszeg keszlnek meg "egyeb" palyak is, ami oda szukseget, ami ott divatos (valami varosi, drift, autopalya, dimbes-dombos szerpentin stb).
Jovore tuti meg nagyobbat fog szolni az AC, nem csak a brutal tartalomban, hanem hirveresben es koritesben is. Ha erre meg raszabadul 2-3x ennyi ember, foleg hogy konzol, az ottani szimesek es nagyreszt a jatekosok, az azert eleg nagy elore lepes (egni fognak a forumok, hircsatornak es egyebek:P). -
#34650 Amúgy én azt mondom, ha ma sem lesz ajándék tartalom ,akkor idén már nem is lesz ! :) -
Gondolom nem csak megnyitnak egy uj nyomvonalat, hanem atmodellezik korabeli kinezetre ... -
#34648 Lehet jobban jártál volna, ha egyből ezzel kezdesz :D
http://blog.autoinjected.com/2011/12/30/the-legendary-monza-high-speed-oval-then-and-now/ -
#34647 a mondandóm lényege az lett volna, hogy speed ring = döntött kanyaros pálya :D -
#34646 Jó, hát végül abban az évben én is igazából, csak vizsgán, és aláírásom lett szerencsére. :D
De nektek közlekkaron keményebb is volt a dinamika, nem? -
#34645 Én dinamikából így is kétszer megbuktam -
#34644 De hát jó persze, ezt senki se úgy értse, hogy bénák az ott tevékenykedő emberek, mert egyáltalán nem azok, sőt. :) Csak kicsit fura ugye, amikor előző két évben minden simán megy, aztán meg előfordulnak ilyesmi hibák (á lá McLaren :D). -
#34643 Megmondom őszintén, hogy nagyon nem követem mostanság a dolgaikat, de az elején azért voltak gondok bőven. Pontosabban, a gondok inkább a monocoque bevezetése alatt adódtak. Pl. elméletileg Maula készen volt időben, gyakorlatilag végül valamivel úgy eltökölték az időt, hogy nem tudtak tesztelni, úgy mentek ki Brno-ba. Ott meg kábel szakadt, 15 perccel a rajt előtt alig bírtak életet lehelni az autóba, stb.
2012-be jelentkeztem, fel is vettek, de sajnos én se tudtam foglalkozni az egésszel, borzasztóan időigényes - és dinamikából kis híján így is majdnem megbuktam. :D -
#34642 Az elektromossal már jobbak voltak nem? Azzal még 1 vagy 2 éve telepakolták az ülést szivacsokkal, hogy magasabban üljön a pilóta, és gyorsulásnál kiálljon kétkerékre :) Én nem voltam tagja sose, mert eléggé időigényes, igaz már kicsit bánom, de ismerek pár embert aki ott volt. -
#34641 2008 otq folyamatosan ott vannak évről évre. (Gyakorlatilag miota Bari Gergo létrehozta a csapatot, azota folyamatosan megy a dolog.)
A jelenlegi autó pl. elektromos lesz, osszkerek-meghajtással. -
#34640 So-so, néha azert vannak nagy blamaik. :D De tobbynire jol mennek, jaja. Benzines kategoriaba 26. helyen voltak azt hiszem, amikor abbahagytak ea áttértek elektromos hajtásra. (ez volt 2012-ben) -
#34639 Regebben lattam valami videot az egyik csapatrol (talan a BME?!), csak nem voltam biztos benne, mennyire tartoznak bele a "hivatalos" sorozatba, fejlesztesbe. -
#34638 És egészen sikeresek. Csak minimálisan is ismerve az autójukat kicsit idegesítő, amikor a teljesen fogalmatlan emberek le gokartozzák. -
#34637 Jelenleg is vannak Formula Student csapatok Magyarországon. Legrégebbi a BME csapata, majd a GAMF, és a legújabb a Miskolci Egyetem csapata. -
#34636 Szerintem en is arra gondolok :)) -
#34635 Valoszinuleg nem erre gondoltak, hanem a Monza 10K-ra, az ovallal:)))) -
#34634 rFactorban is benne volt. -
#34633 Hat nem ! :)) -
#34632 óóó, most azt ne mond hogy nem Gran Turismo-ztál még soha... :D
-
#34631 A speed ring az a tekno ? :) -
#34630 "the iconic Monza circuit, giving you the chance to enter the speed ring" :)