42876

banner
  • lac coo
    sok nem sok a Fanatec cucc, nincs konkurencia, vagy jóval alatta van, vagy tényleg vagyonért kézzel összeépített profi cucc, amiből készül évente 5-10 darab :)
  • arty
    nem kell őket sajnálni, de akinek van vállalkozása, netán alkalmazotta, biztos nem mondja ilyen könnyelműen, hogy "irigyli őket" :)
  • Jackal
    Bocs, kicsit fáradt voltam. (de a több száz is azt jelenti, hogy néhány hónap masszívabb használat)
    Arty: ja, majd megsajnálom őket :)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.01.08. 20:30:12
  • arty
    lehet, hogy nem szeretnél :)

más az, amikor valaki délutánonként alkatrészeket szór fel ebayre és más az, amikor ügyfélszolgálatot, németországi bázist, stb kell fenntartanod, kutatásfejelsztést, ésatöbbi ... és ami vállalkozás ráadásul neméppen tucattermékeket árusít, tehát nem milliós eladásokból él :)
  • lac coo
  • PacsutaTibi
    Az a modell, az még mindig a Gridből vagy az Rf2ből átalakított eredetileg brit túraautó modell. De ha rendesen átmodellezik az első lököst, és a hátsó szárnyat, kiszélesítik hátul, akkor hogy a nyavajába hagyják bent az NGTC-s első kiszélesítést......
    A másik 3 modelt (granta,chevy, citroen) viszonyla szépen megcsinálták.
  • lac coo
    Én meg vagyok elégedve a régi V pedállal ! :)
    Ha elszáll a loadcell, akkor is, ilyen pedált ennyi pénzért senki nem csinál ...Vannak a gyári TM Logi stb pedálok, van a Fanatec és vannak a nagyon kisszériás horrordárga de profi cuccok .

Nekem is volt bajom a váltóval, ugrált kicsit, aztán nem jutottam semmire a supporttal, mondták ,hogy küldjem vissza és gariban megjavítják, na erre rögön hoztam a csavarhúzót, szétkaptam. volt egy kis szétfröcskölt zsír a mágnesen lepucoltam, most jó azóta. És a bele egy több kilós acél szerkezet, szerintem örökélet.
  • Pitti
    Én több100 órát mondtam, ...de igazad van....
  • neilszab
    Szavazás: Túraautó Bajnokság!

Hamarosan indul GTR-Masters legújabb bajnoksága a Touring Car kategóriában, a következő szavazáson pedig Ti dönthetitek el, hogy milyen autókkal mérkőzzünk meg egymással a futamok során!

A választható lehetőségek között szerepelnek az Assetto Corsa és a RaceRoom különböző TC és kupás autói, melyek bátran kipróbálhatók a 0-24 elérhető gyakorló szervereken!

További infók itt: Masters - Túraautó Bajnokság!
  • Jackal
    Ha nincs benne 100 óra és ilyet művel a poti, akkor instant gariztatás... Még egy gagyi 10e-es kormánynál is elfogadhatatlan.
  • Pitti
    Egyébként, hogy mondjak valami értelmeset is . Elsőre mindenképp a kontaktspray pucolás javasolt. Az ide-oda ugrálást rezgést nagy valószínűséggel megoldja. Ha nem túl öreg a pedál és nincs benne több100 óra akkor nem nagyon lehet még a poti kikopva. Bele kell fújni kontaktspray-t a széncsúszkához, ahogy Bardocz is javasolta, és szinte biztos, hogy meggyógyul....
    Ahogy szoktam mondani, egy ideig örökös lesz.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.01.08. 17:04:35
  • Pitti
    Szerintem meg pont nem... ott van a csomó encoder tárcsa töréses probléma. Vagy a potméter koszolódások, a váltóbajok. Igaz valóban sokkal több embernek van logi, de én nem mondanám, hogy arányaiban több lenne a fanatec-kel a baj.

Mindegy nem akarok se vitát se flémet, csak én saját tapasztalatom alapján teljesen meg vagyok elégedve a profi kategóriás termékeikkel. Igaz valóban nagyon drága, de ebben a kategóriában a konkurencia sem olcsó...
    És állítom, hogy a clubsport v1 v2 v3 pedálok verhetetlenek, és elnyűhetetlenek. Most már pl szinte az összes közelebbi szimulátoros ismerősömnek ilyen van...

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.01.08. 16:27:01
  • bardocz
    Ott már nem a csr-ről beszélek, a clubsport v1 v-re gondoltam, csak valamiért úgy emlékeztem, hogy azt nevezik elite-nek. Azokba van az a nevetséges loadcell.

Amúgy meg nem az a lényeg, hogy panaszkodnak- a termékre, vagy nem, hanem az, hogy a felhazsnálók közül mennyen teszik, és fanatec-re panaszt lényegesen többet látok, mint logitech cuccokra.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.01.08. 16:20:51
  • Pitti
    Nézz utána, pont 100 euró... összekevered a clubsporttal...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.01.08. 16:20:11
  • Pitti
    A fanatec csr pedál új ára $80 iletve €100, nem mondanám "komoly árazásnak". Ne keverjük össze a clubsport pedállal amibe hal szenzorok és loadcell van. Más minőség más ár, és egy potméter elkopik a fanatecnél is...
    A másik meg, hogy nyilván egy fórumba az ír akinek valami baja van, és segítséget kér. Nem sokan írják, hogy ismét tökéletesen működött a kormányom, a pedál is precízen dolgozott, és egyszer sem váltottam félre.
    Nagyon sok fanatec tulaj ismerősöm van akiknek semmi bajuk. Igaz a fanatec support nem áll a helyzet magaslatán beismerem, de összességében nagyon profi az egész.
    Divat lett a fanatec-et utálni meg fikázni ha valakinek baja van vele. Főleg, hogy milyen drága, ennyi pénzért meg különben is...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.01.08. 16:14:47
  • bardocz
    Az biztos :)
    20 euro a csere loadcell náluk :D
  • Jackal
    Szeretnék egyszer én is olyan vállakozásba kezdeni, ami akkora haszonkulccsal dolgozik mint ők :)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.01.08. 14:58:16
  • bardocz
    De azért ez szerintem szégyenteljes az elite pedálnál, ami már nem a 100 euro kategória volt, hanem duplája. De az is igaz, hogy nincsen más, ami e felett van árban az nagyon fölötte van, hiába ezerszer jobb. Ha valaki meg csinálni akar saját pedált, és nem tud saját usb vezérlőt csinálni, akkor csak az elektronika kerül kb 20k-ba, postaköltség nélkül.
  • Jackal
    Ugyanúgy olcsó kínai alkatrészekkel dolgoznak mint a Logitech. A load celljükből pl. ebayen, alexpressen meg lehet kapni 2500-3000 ft-ért 4 darabot... (de nézd a jó olcdalát, a cserealkatrész se kerül súlyos ezrekbe)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.01.08. 14:31:03
  • bardocz
    Annyi problémát még egy gyártó termékeivel kapcsolatban sem láttam itt szimulátor fronton, mint a fanatec. És nehogy azt hidd, hogy csak az olcsóbb dolgaik, a legdrágább kormánnyal is sokan szívnak, a pedálokkal is, vicc. Lehet mondani, hogy a logitech meg thrustmasters cuccaival is vanak gondok, csak annak ellenére hogy lényegesen többet adnak el belőle, sokkal kevesebb panaszt látni.
  • Alexease
    Bar lehet arra alapoznak, azki ezeket a cuccokat ilyen penzekert meg tudja venni, az majd 2-3 evente lecserelni lazan egy ujabb verziora:) De valszeg azert van olyan is, aki erre sporolgatott is, nem csak elorantotta zsebbol a penzt. Ez azert kib*sz*s.
  • Alexease
    Fanatec CSR => komoly arazas => "Ki van kopva. Keress bele ugyanolyat és forraszd be." => lelagabb erre nincs ingyenes orok garancia?!?!
    A Fanatec-nek OK, hogy akinek van boven penze, megveszi a cuccait, de ha ilyen alapveto es egyertelmu problemak vannak vele, igy nem fognak soha az atlag penzuek fele nyitni. Legalabb az ilyen alkatreszre lenne garancia, legyen ingyenes (valszeg az egeszhez kepest filleres cucc), max szalitasi koltseg.
  • Jackal
    Ki van kopva. Keress bele ugyanolyat és forraszd be.
  • bardocz
    Valami kontaktsprével esetleg kipucolni a potmétert benne?
  • Zsoltee_a_bator
    A fanatec csr pedalom vacakol, neha nem megy fel 100% -ra a gazpedal, csak 80-90%-ra. Eloszor azt hittem kipofoztak az AI-t aztan furcsa lett miert huznak el ugy az egyenesben.. :)

Amugy tudja valaki, hogy a pedallal lehet-e valamit kezdeni? Ha ilyenkor ujrainditom a kormanyt parszor akkor altalaban visszajon a 100%, de a gazpedal furan mukodik: rezeg fol-le a jel 10%-t kb. Ez vezetes kozben kevesbe feltuno mert a benzin lag egyenlit rajta. Lehet, hogy valami kosz ment bele?
  • Pitti
    Rakj magadnak ballasztot az olyan kombóknál, ahol 100% AI is kevés, és/vagy ne használj verseny gumit, csak utcait. Szerintem itt is van módja, hogy olyan versenyt állíts össze ahol meg tudod magad izzasztani. Mondom ezt úgy hogy én nem játszom AI-val, de szerintem van az a plusz súly ahol már ellenfél lesz a lassabb AI is...

Pl a ballaszt lehetőség megjelenése óta az online versenyek is sokkal izgalmasabbak, végre partiban van pl a Ferrari GT2 a BMW GT2-vel. (Ferka 35-40kg plusz súllyal.)
    Nyilván más lesz kicsit az autó viselkedése a súly miatt, máshogy melegszik a gumi is, de setuppal lehet menni kicsit utána... és végre lehet jókat csatázni a másik márka ellen is...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.01.08. 11:47:44
  • unrealnoise
    Engem most legújabban az bosszant fel AC-ben, hogy:

Szép és jó a játék, főleg a lézeres pályák, textúrák:

De hihetetlen, hogy az AI mennyire változó. Zandvoort - BMW E3 M30
    100 %-os AI-t szarrá verem időmérőn (1.2+ sec), hogy nem is setupolok semmit... (és nem is gyakoroltam veszett sokat!)
    Máshol nem mindig vagyok ennyire jó, autó és pályafüggő.

A lényeg, hogy ha erős az AI (nekem), akkor le tudom venni a nehézséget! Ha gyenge, 100 %-on is, akkor halott ügy az egész... :/
    rFactor 2-ben keményebb értékekek lehet állítani, ott nem tudok olyanról, hogy nem tudnám magam megizzasztani.

És mielőtt valaki az offline játékot szapulja. Én szeretem. Jó online is, de offline azzal megyek, amivel akarok, olyan versenyen, amilyenen csak kedvem van. :)

Aki észrevette ezt problémát, jelezhetné szintén ebben a topicban, vagy rányomhatna a hozzászólásomra egy like-ot. Előre is köszöntem!
    Itt a link
  • lac coo
    formula-3-mod-v2-0-released/
  • neilszab
    Csütörtök esti Touring Car FunRace!

Holnap este a brazil Petrobras de Marcas TC mod-ot fogunk meghajtani, ami a hamarosan induló új túraautó sorozatunk egyik lehetséges főszereplője! Gyertek és próbáljátok ki Ti is!
    Persze az új bajnokságot illetően lehetséges alternatívák között még sok más autó is szerepel, többek között a BMW M235i Racing, vagy a most frissen megjelent Abarth 500 Assetto Corse, erről további infókat itt találtok:

Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5623
    Új TC bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5616
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.01.06. 20:36:29
  • Szabi #34720
  • lac coo
  • tonio2006

Ez a modell az!

https://www.facebook.com/acmodhub/?fref=ts Itt megtalálható!
    Utoljára szerkesztette: tonio2006, 2016.01.05. 19:31:06
  • Adam Jonas
    Hogy is mondjam...elég gagyinak tűnik a model.
  • tonio2006
    Egy kis teszt! :D

• Szabi #34715
    jó móka a bálna :D
  • croatianus
    Há' elfelejtettem bejelölni, hogy a tiedre írtam.
  • croatianus
    Na pont ez a baj, hogy ez egy lambó, és ilyen.
    De szerencsére van nekünk Countach, meg Miura. Meg Countach.
  • Norbi1990
    Az enyém Assetto, mivel ez Assetto Corsa topik amúgy :D
  • bardocz
    Az enyém nKp, Norbié meg ac-nak tűnik.
  • croatianus
    Hja hogy ez NetKar!
    Abban még a gajjardó is másképp csinált.