Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a legújabb frissítés óta már simán elszállok a ferrari gt-vel is kigyorsításon, féktávon meg főleg. Kicsit talán még stabilabb mint régen, de összességében meg jóval lassabb vagyok mint a korábbi időm. 3-4sec spa-ban pl
Gt ben egyedul a nissant tudom setuppal megbolonditani, hogy valami auto viselkedese legyen 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
hmmm <#fejvakaras>#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én is minden szimes topikot olvasok, de kérném, mert akkor így korrekt szvsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.22. 08:10:13
A nagymellenyes lekezelo gyokereket en sem szivlelem, de e nek nem szabad, hogy koze legyen ahhoz ! 😉
UI: van egy performance widget oldalt a berakható cuccok között. Ott látod hog egy képhez mennyi idő alatt végez a gpu meg a cpu. Ha a cpu a nagyobb, az gáz.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.10.22. 08:05:51
Nekem nem az iR miatt, hanem pár iR-s miatt lett óriási ellenérzésem az egész iránt, ezért légyszi ha jön az új AC DLC akkor promózd majd azt is ott hasonlóan.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.10.21. 23:39:35
A trükk az,. hogy majd előbb utóbb meg KELL vennetek, ha benne lesz valami szériában, nem hülyék azok ! 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.21. 22:24:48
LFS az tuti, az mindig is jó volt ebben, IR az meg alkalmatlan rá .
😊
Nem mindegy ki mit használ, mindenki úgy megy ahogy jó lesik . Ha valakinek fontos az egy tized amit nyer vagy akármi akkor úgy megy. Neked fontos, hogy H-val told , úgy mész .
Az egész versenyzés ott fordul át nem jóra, mikor túl fontos már a helyezés ...
illetve azért zavar mert pl te is mint ligavezető hangoztatod , támogatod h még akinek meg van az eszköze hozzá még az se használja szimulátorként a programot...normális h ha más használja kiskaput , akkor használja más is...
egy liga megítélését nagyban befolyásolja szerintem h az élmenők milyen példát mutatnak , milyen elveke mentén versenyeznek...nálatok ott a sok ufó, de mégis valahogy az az érzése az embernek az általad leírt dolgok miatt is , h minden csak a tizedmásodpercekről szól és maga a szimulátorozás , csak egy mellékzönge...mehetne akár NFS-sel is mert úgy is csak versengés számít...
nagyon fontos szerintem is, de mutathatnának egy kis jó példát ....főleg h tényleg kb mindegy h H-val vagy pillangóval mennek, mert mindkettővel tudnák ugyanazt hozni szerintem...
de mindegy is úgy játszik mindenki ahogy akar ...attól h én elítélem ezt a hozzáállást még nyugodtan fog aludni mindenki😊 én is😊
És ugye ahogy minap írtam, ami csak egyszer sikerül vélrtlenül ,azt nem tudja a játék 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.21. 21:49:20
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
Főleg, hogy a valóságban is lehet vele ilyet, ha van az embernek töke.
Vicces amúgy, hogy az új RUF se sokkal "különb".
A getríl témához:
Nekem is furcsa ez az e-sport szellem egy szimulátorral kapcsolatban, főleg egy olyan ligában, ahol igazából tényleg csak a jóízű közös móka a cél. Amihez persze kell a sikerélmény, de az pont nagyobb, ha az ember nem megy el a könnyebb ellenállás felé.
Az egészben a csavar, hogy én nem vagyok benne biztos,hogy gyorsabban lehet menni az AC-ben "lebutított módon".
Persze ez a gyanúm csak a saját tapasztalataimra épül, ugyanis a GTRM mezőnyének nagyjából ugyanazon szintjén vagyok a DTM bajnokságban H-váltóval, mint a GT3-ban, amit ugye már nem nagyon lehet butítani. Sőt utóbbiban talán kicsit jobban le vagyok maradva.
Mindezt úgy, hogy csak egy fél éve van G27-em (bár kuplung az volt az előző kormányomhoz is).
Kipróbáltam ezt a cut off nélküli váltást, hát ezt lehet H-val is, nyertem is vele pár tizedet, de ha (mint, ahogy állítólag) 10 kör után megmegy tőle a motor, akkor csak qualira jó. Azzal nem sokra megyek, ha egy két kockával előbbről indulok, de versenyen nem tudok egy hasonló tempót.
Én a Ktm-et szerettem nagyon ,de most sza is szar ...
ilyenkor szokott az lenni, hogy megyek rF2 -zni mert ez most nekem totál gáz, nem értem miért adta k iaz új gumit ha tudta hogy úgy gáz ahogy van ?! 😊))
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.21. 20:12:26
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.10.21. 20:08:19
Az úgy nem autóvezetés, és nem is normális autókezelés, csak gagyizás.
teljesen furcsa nekem ez a hozzáállás... értem én h jó dolog a versenyszellem, de akkor is nagyon amatőr hozzáállásnak tartom h egytizedért inkább árkádosítják a játékjot
illetve h ez tök természetes h nem használják az elején...pedig az ufóknak simán beleférne h mutassákj az utat, követendő példát...😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.10.21. 17:29:59
Kiveve a Tattus, ott nehezebb 😊))
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.21. 14:43:18
Régebben sokszor szó volt a GT3 kocsik kapcsán, hogy az igazi szériában is ABS-sel, meg TC-vel mennek, ami szerintem ugyan olyan "gyíkság" kategória mint ez a szeki/H váltó téma, és feltételezem sok pilóta szívesebben versenyezne ezek nélkül, de attól még egyik sem fogja önként kikapcsolni elvi alapon, ha ez hátrányt jelent neki a versenyen a többiekkel szemben. Aki győzni akar, az mindig alkalmazkodik az adott körülményekhez, bármi is legyen az.
Ez a "mé nem mennek NFS-ezi akkó" bebőgésed meg full hülyeség, ennyi erővel a valós GT3 pilótákat is elküldhetnénk NFS-ezni a fenti okok miatt... <#beka3>#beka3>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.21. 14:31:36