42876

banner
  • alma2
    Na de te mivel autos jatek vasarlasi kenyszerben szenvedsz, mint kozismert :) tuti megvan neked ir alatt is a palya, ranezhetnel, vagy aki mindkettovel rendelkezik. Leginkabb a nyomvonal hasonlatossaga lenne erdekes. Mert teljesen mas mint a regi codies fele az biztos.
  • Alexease
    A reszletes/pontos es a csunya fedi egymast;) Az iR tuti a legpontosabb es legreszletesebb (szkennelt, plusz odafigyelnek a reszletekre), de renderben (latvanyban) egyertelmuen elmarad az AC-tol. A latvany eleg csaloka.
  • alma2
    Szerintem ezekbol minden infohoz hozzajutsz amihez csak szeretnel.
    ptracker
    helicorsa
    StatsBarPlus
    MultiLaps
    map_display
  • tobias88
    Ti milyen appokat használtok játékon belül? Miniapps-ot néztem, de az nálam nem jelenik meg ha rákattintok (1.3hoz látok az oldalon támogatást írva)
  • alma2
    Raneztem az ir-re yotube-on, de az sokkal csunyabb volt, igy nem hiszem :)
    Bar eleg lenne onnan csak a nyomvonalat venni. A tobbi csak a korites.
  • Alexease
    Nullarol valaki(k) turelmesen, vagy rF2 vagy R3E :) Esetleg iR, de azt nem hiszem;P
  • alma2
    Ahh, ezt honnan szedtek? Siman veri a gyari palyak minoseget, hala a szep kornyezetnek. Iszonyat reszletes. Es vegre, nem a codies fele ultraszeles palya van benne. Legszebb ac-s palya eddig.
    Az elso palya ahol meg a zaszlok is lobognak, legalabbis ahol feltunt.
    Igazi mestermunka igy elsore.
  • Alexease
    Mar nem;)
  • hungary27
    Jó a banner!
  • hqx
    Bathurst 1.0 (2016)
  • Pitti
    Sajnos az AC-ből nem lehet 3D side by side képet előcsalni, oculust meg nem tudunk emulálni, ezért van egy alkalmazás ami a képből csinál side by side 3D képet a telefonra. De természetesen ez csak fake :) Nem lesz olyan 3D hatás.
    LFS viszont szépen csinál igazi side by side képet. Az valós 3D és tényleg jól néz ki.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.01.14. 20:23:08
  • lac coo
    Az milyen az a fake 3d ?
  • Pitti
    Egyébként durovis dive szemüveggel tudok mutatni fullhd kijelzős telóval demót, vagy LFS-t lehet vele kipróbálni, de fake 3d-vel AC-t is...közel sem lagmentes, nem pontos a szenzorral a nézelődés, de a látvány teljesen olyan mint a DK2-vel.
  • Pitti
    Te még az utat is tudod erre... össze kell szervezni 3-4 embert egy autóval oszt hajrá...
  • lac coo
    Dk 2_ om nincs , de par 2 dekasat tudok vinni ! :)
  • Pitti
    Ez igaz

Egyébként egy 3 monitoros rendszert nálam ki lehet próbálni, bárkit szívesen látok akit érdekel. Fehérvár mellett 20km, sört behűtöm pizzát süttetek. Ha van valakinek dk2 azt is hozhatja , aztán szépen kibeszéljük a témát...
    Nem viccelek...
  • lac coo
    Nem ertem a kerdest :)
  • b-type
    azzal csak összezavarnánk mindent...
    GT autókat sem kipróbálás után szoktunk véleményezni
  • Pitti
    Teljesen felesleges vita volt megint mint már oly sokszor... Könyörgöm tessék kipróbálni mindkettőt, aztán döntse el mindenki maga melyikkel jobb a szimulátorozás.
  • unrealnoise
    Az Oculusnál ez már V3 ha úgy vesszük ;) Én nem félek tőle. Néztem rengeteg videót. Baromi könnyű és szép lett szerintem. A 90 Hz jó. A felbontás pont elég nekem, hogy maxon csapassam EVE-vel meg ilyesmikkel. Pont azért fejlesztették eddig, hogy ne okozzon csalódást, kényelmes legyen, és tényleg hozza azt amit az emberek elvárnak tőle. Én ezért fogok beleugrani. :D

Meg mint írtam mi lesz jövőre? Még jobb 120 Hz-es panel és 4k kijelző? Köszi, ahhoz gép is kell, én egy ideig elleszek a CV1-el is. :)

A kütyü sokkal kényelmesebb, könnyebb nem lesz, mivel anyagnak kell benne lennie, és így is a vélemények alapján a legkényelmesebb, legkönnyebb VR headsetről beszélünk.
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.14. 19:18:14
  • sertrex
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem úgy értettem, hogy ugyanúgy működik, mint az SBS 3D, csak arra hogy itt is van a 3D miatt a két szemnek eltolás, mert soha nem úgy látod jobb szemmel, mint ballal. Most az lényegtelen, hogy egyszerre vagy felváltva de van képfrissítési gyakoriság és ahhoz mindenképpen kell a 90 Herz, hogy ne lépjen fel villogás. Végül is mindegy. Én sohase állok sorba az első generációs dolgokért, nálam jobban bejöttek eddig a v2, v3-mal jelzett cuccok. :)))
  • Solt
    Rosszul fogalmaztam, nem végleges... :) Tudtommal 2-3 éves életciklussal terveznek egyébként.

Nem az a lényeg, hogy kezdeti vagy sem, hanem, hogy ilyen állapotában mint nyújt... ha így is jobb, mint a három monitor, akkor részemről pont teszek rá, hogy mennyire kezdeti. Legyen kipróbálható, aztán meglátjuk merre tovább... :)

Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.14. 18:30:45
  • KTMNORBI
    Most vettem észre viszont valami olyan dolgot, ami talán okozhatja ezt? A motorra felcsavarozott fekete keret lötyögött. Nem nagyon, de mozgott ide oda. Most meghúztam, nincs mocorgás. Szerintetetek?
  • KTMNORBI
    Sziasztok! Segítsetek legyetek kedvesek! G27-emnél centering probléma van. Nem durván, de eláll a kormányközép. Szétszedtem, nem látok az ominózus tárcsán sem sérülést, sem koszosodást. Mi szokott még lenni ezen kívül, ami ezt okozhatja? Előre is köszi!
  • goldboy
    Azért kérdezem, mert videón marha jól néz ki a látvány, bármikor elfogadtam volna egy ilyet...
    De valójában ez 1920x822 kb 80"-on széthúzva, 50-60 centiről nézve
  • lac coo
    Mire gondolsz ?
  • unrealnoise
    BMW M3 GT2 - Imola
    Ki tud 1:43-as idő alá menni? Ki van csukva hogy 43 alatti időt toljak... Gondolom mivel itt is állandóan változik a fizika... Szóval értitek, lehet fél éve könnyű volt, most meg szinte lehetetlen... :/
  • goldboy
    Lacco ez jó?
  • lac coo
    Luca Sodano ‏@Luca_Sodano

A troll (not on our forum) is harassing users because he states that another racing game got LASERSCANNED SOUNDS. Enough internet for today.
  • lac coo
    Ez a mostani a vegleges ? :)
    Nem zarkozom el a vr tol, de a kezdeti, draga, feligmeggig jo tesztidoszakot kihagyom, ez meg nem jo szvsz.
    Olyan mint az elso sony ericson fenykepezos telefon :)
  • samsung123
    "Vagyis mint az SBS 3D filmeknél felváltva kapja a két szemed a képeket, ezért is kell a min. 90Hz. " UJUJUJ pont az ellenkezője :D Butaságokat ne írjunk már. A lényege hogy egyszerre kapod a két képet!!!!! ezért nincs crosstalk vibráslás stb!!! a 90Hz a fejmozgás miatt kell, hogy sima és közvetlen legyen a érzés!!! bár én állítom a 60 is elég :D
  • samsung123
    Lezárom a vitát a VR jobb, mint egy 3 monitoros rendszer 10 szempontból 9 ben és az egy is csak szubjektív. Csak ugye nehéze ezt elképzelni annak aki nem jártas benne és vagy nem voltak meg megfelelő körülmények. Nem mellesleg kb harmad annyiból, élethűbb élményt kapsz ráadsul a mostani legtökéletesebb 3D-vel, mivel itt minden eddigi 3D képalkotási hátrány eltűnik a VRban (crosstalk, fényerő csökkenés, vibrálás stb stb) Nincs miről vitázni igazából, csak azt mondja az ellenkezőjét akinek foglama nincs az egészről. A kijelző felbontása meg rohamosan javulni fog a VR második hullámával kb 2 éven belül. Nem beszélve hogy itt OLEDRÓL lesz szó!!!! Ami lemos mindent! és mikor lesz 3db 4K 3D OLED kb 50" colnak kinéző monitorod? két éven belül?
    Költői kérdés nem neked szántam :D
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.01.14. 16:38:33
  • Solt
    Azért ne túlozzunk! :) A rohadt kevés, az az egy monitor... ott látsz kb 40 fokot, a végleges OR-ben ez 110 fok, három monitor esetében meg kb olyan 140 fok körül lehet, ergo nincs olyan nagy különbség. Értem én, hogy te a három monitorra gyúrsz most, és ezzel győzködöd magad, de azért kicsit túlzó a hozzáállásod! :)

Három normális monitor, mondjuk a Dell U2414H, ami a vékony káva miatt a felépítéséből adódóan is alkalmas a három monitoros rendszerre, közel 250K, és akkor még csak 24"-nál tartunk! Ugyanez 27"-ban 350K felett van, és akkor az még szóba sem jött, hogy 27"-hoz azért már jobb választás az 1440p, oda meg már elég komoly gép kell.

Pro és kontra vannak érvek, bár szerintem az OR esetében csak a pixelesség a kérdés, mert a FOV igaz, hogy kicsivel kisebb, de cserébe ott a 3D, az 1:1-s fejkövetés, és a külvilág teljes kizárása ami nagyon nagyot dob az élményen.

Én a helyedben ennyire nem zárkóznék el az OR-től, és addig biztos nem költenék 3 monitorra, amíg nem próbálnám ki a végleges OR-t.
  • bardocz
    És még ugyan ennyin keresztül fog menni
  • samsung123
    Azt bírom vannak akik úgy beszélnek róla és alkotnak fix betonkemény véleményt (nem csak itt), hogy szerintük jobb a 3 monitor, mint a VR miközben még egyiket se próbálta éltébe :D Jah de várjuk, jobb estben: egyszer látott távolról (videóról) vagy volt egyszer a fején 2 percre egy korai verzió és már szakértő. Nem nevesítek, mert minden fórumon ez a mentalitás.

Most itt pont ez folyik, már közel 200hsz-en keresztül :D
  • lac coo
    Hat hogy rohadt keves. Ok higy odaforduloka tukorhoz ha kell, de itt nem is latszik, monitoron latom ha valami mozog benne es ranezek, de itt nem .

Amugy filmet neztem parszor telefonos gagyi cuccal, hat az mire jo, ? Mi dig pont mashova neztem amikor akcio volt ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.14. 16:03:27
  • Solt
    Nem igazán értem mire gondolsz.

( jó a banner :DDD )
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.14. 15:59:26
  • lac coo
    No, tenyleg elszaladt velunk a lo, nekem 3 mo itor lesz azt kesz, mindenki azt vesz amit akar .:)
  • lac coo
    Ez harom moitorhoz keves.
    Azt csak remelni tudom, hogy nem ez van szetfeszitve 110 fokra, mert akkor az nulla .
  • tobias88
    "3.) A 3D önmagában sokkal kevesebb, mint egy VR. Most nem mondom el megint."

Van 3D-s tévém és próbáltam a DK1-et is, és már ez a kettő sem volt összehasonlítható. Igaz, a VR-os repülőgép szimulátorban a két kar pontosan ott volt ahol a játék mutatta és pontosan olyan felépítésű is volt a hardver, ami nagyon élethűvé tette. Ezt hellyel közzel autóverseny esetén is meg lehet csinálni. Ami zavaró lehet az a kormányméret közötti különbség látványban, de erre az adott játék fejlesztője nyilván gondolni fog.
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.01.14. 15:47:41