42876

banner
  • mumus70
    Múltkor meg az volt a baj, hogy csak makulátlan videókat veszek fel, meg ahol jó helyeken végzek.... felvállalom az ilyeneket is, tessék! ;) Akinek nem tetszetős: skip!

Egyébként az időmérőn ugyanitt már 10 centiért elvette a kört! Ha futamon is elvette volna, én se vágok..... ;) Nem vette el, vágtam. Ennyike! :D :p Pacsi fotel kommentelők! :D Gyertek inkább versenyezni! ;)
  • TeeBeee
    Nézd meg a 6. perctől a videóját és mondd, hogy szoftver hiba :D
    Szerintem hatalmas öngól volt ezt a videót közzétenni! :D
  • alma2
    Rahibaztal, mindent mas csinalta, egyet leszamitva, amikor satuzott valaki elottem, mert o sem akart neki menni az elotte levonek.
    Lathatoan te agyalig vagy erosen felrekodolva, szoval tok mindegy neked ki mit mond.
    Akkor vettem a faradtsagot, hogy belenezzek az elso 5 helyezetbe, vagja-e a sikant, persze messze nem az osszes korukbe, de senki nem vagta csak te ilyen pofatlanul azon a versenyen, ami lathatoan senkinek nem tetszett.
  • b-type
    Nálam liga-versenyző-program a sorrend.
    A versenyző hibás ha vágja a pályát, nem arra gondolok amikor leszélesedsz, és nem is arra amikor 12 kör alatt 3 alkalommal elbaxod a ritmust.
    Arra gondolok amikor a program szabta határig megy, egy moddolt pályán pláne.. mert akkor az a vonalvezetés.
    Nem, az Esses, a Foggy Esses az egy sikán, hangyaf@sznyit nyújtott, és széles, de az. Az ember tudja mi a helyzet, látja, átvágni rajta nyilván nem oké. Ez nem Mumus ellen szól, sokan vágnak és sokan is vágtak..nagyon sok vita volt azon hogy miért kell kikapcsolni a program büntető részét, és mindig vissza is éltek vele. Mert ez nem az élet, ahol 3 után kapod a zászlót, és elég sok pénzt bukik el rajta a csapat.
    Itt a ligán múlik hogy hova teszi le a voksát, a népes mezőnnyel együtt járó árkádabb stílus mellett, vagy inkább egy szűkebb réteget támogat. Kíváncsi lennék ha lenne közvetítés akkor ezeknél a sorozatos szituknál mit mondanának azok a srácok akik ezt a szerepet felvállalták.
    Nekünk annak idején qva jó ligánk volt, és nagy viták..és óvni kell ezeket a szitukat, ez nem gyökérség, pont hogy segít építeni a szórakozást. Ettől még jókat söröztünk és jártunk a HunRing-re, nem szabad elengedni.
  • Adam Jonas
    Jó hát ez az egész inkább a szoftver/szervező hibája...nyilván minenki addig megy, amíg engedélyezett.

Lásd Blancpain GT Series, 2017, Hungaroring:

• sertrex
    A PC1-ben ezért nem csináltam meg a karriert, mert az AI rendszeresen a pályán kívülről előzött. De akkor mit is várunk az AI-tól?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.10.03. 09:05:54
  • unrealnoise
    Arról nem is beszélve, hogy mennyire gáz az egész: mégis milyen sikerélményt nyújt, amikor ilyenekkel előz meg az ember akárkit is? Vicc, így versenyezni, egyenesen az autósport megcsúfolása.
  • b-type
    hát ha ezt nem büntetik akkor a liga, vagy szervezés egy lófax.
    Az ott egy sikán, nem egy laza bal-jobb, pláne nem egyenes. Van egy vonalvezetése a pályának, ezt nem tisztelni előnyszerzés céljából az egyik legárkádabb dolog, ennél már csak a falonfordulás sz@rabb.
  • mumus70
    Na én erről is megnéznék egy általad készített beszt off videó válogatást, gondolom mind a 20 incidens pontot azok a csúnya gonoszok adták! Te biztos egyet se okoztál.... :p ;) Pacsi! :D
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2018.10.02. 21:27:14
  • mumus70
    Amúgy halvány lila fingom nincs te ki vagy SRS-ben? Nem láttam sehol semmi gyümölcs nevet, nem tudlak hová tenni. A kilökésednél nem is cikáztál túl sokat, és helyet is adtál bőven.... ;) Ha meg te nem használtad ki hogy nem büntetett a pálya, az meg a te dolgod, nem is kerültél előre soha mondjuk, mivel mindenki vágta (ez téma is az SRS fórumban, engedte a pálya, hát vágta aki tudta.) És örülök hogy érdemben velem foglalkozol időt szánva videó szerkesztésre, replay tekergetésre.... Igazán megtisztelő! :p
  • __Jacek__
    Na de legalább következetes volt név választás terén:DDD
  • Joex22
    Mumus ellen úgy lehet idegkímélősen "versenyezni", hogyha látod a tükörben, hogy jön, elengeded, majd 1-2 kör múlva integetsz neki, miközben a pálya szélén kóborol, amiért kicsúszott.
  • alma2
    nahh, azert annyira nem mozgat, hogy ovas meg ilyenek, bar o biztos ragna a szeke szelet, ha egy honapig nem versenyezhetne :)
    Igazabol a tokeletes peldaja, a bort iszik vizet predikal mondasnak es mind a mai napig ezt csinalja.

az viszont mar igazan felbosszantott ma, hogy en balga mentem ma egy mazdas mx5-os versenyt es a QUALIN kilokdostek mar a felvezeto koron, (mert miert ne) hihetetlen. Kar, hogy olyan fapados az srs oldal, megneznem mi a max incidensek szama, de ugy osszejottek a vilag barmai delelott, hogy 20 incidens pontom lett egy verseny alatt es csak vegig sem mentem :), ami hihetetlen.

Mondjuk erezhettem volna mert Rakoczi Ferivel, aki nem tudom ki pontosabban, olyan csataztunk elotte nissannal, tizenx koron at, hogy gondolhattam volna innen mar csak lefele vezethet az ut a mai napon :)
    Utolag is grat neki.
  • tbazsi95
  • Scarry
    Off: Ezt kellene csinálni kuntával is! (hemilton) :D Csak senki nem meri sajnos hogy rohadna meg! Buzi fettel meg a fax vodkás is fosik tőle! Szegény Schumit meg mindenki kilökte amikor fos volt a mercedes! On: :D
  • b-type
    Meg kell óvni azt kész, elég egyértelmű
  • ToMy_
    Tedd ki, lájkolom ott is. Ez, plusz a legutóbbi "lemenő rolós" vita = legalja.
  • alma2
    es akkor mirol beszeltem lassuk roviden 2 percben.
    Erdemes megnezni az 55 masodpercben kezdodo akciojat, ami sikertelen volt, cserebe fel korrel kesobb ki is lokte az illetot.
    IGazabol csak azert pusztitott ennyit, mert mast nem ert utol, de lathatoan onmaga a legnagyobb vetelytarsa az uton, hiszen a fejeben a hangok surun lelokdosik az ures utrol.
    Mumus70 at donington
    ui: Linkeled az fb-s csoportodba, vagy kitegyetem?
    ui2: ja fb-n igy emlekszel vissza a fenti versenyre. hahaah
    "Engem kilöktek vagy háromszor, meg el is dobtam vagy négyszer.... fos volt."
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.30. 11:57:49
  • alma2
    pedig hanyszor elvettem a gazt, fekeztem amikor elbenaztad, hogy ne lokjelek ki....hihetetlen, mizes mazas, szerencsetlenseg.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.29. 19:46:37
  • alma2
    Na jo hogy beraktad, reg lattam ekkora suttyot a palyan, mint te. Minden korben total szabalytalanul levagod a sikant, kilokod az elotted levot, aztan szepen engem is, a szabalytalanul szerzett elonyoddel, amivel utolertel.
    Gratulalni tudok csak, a gusztustalan palyan levo magatartasodhoz. Biztos korral jar...
    ui: Marmint ez most volt, nem a lenti videon lathato
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.29. 19:42:09
  • mumus70
  • sertrex
    Ki kérte, hogy szólj hozzá vagy hozzám? Szerintem kicsit túlértékeled a saját személyedet. Mellesleg nem ártana, ha utána néznél a lopás fogalmának, ugyanis aki lop, az nem fizet.

Egyébként meg a #42122 topik tippje után, végül onnan vettem meg. De igazából, ahhoz sincsen semmi közöd.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.24. 17:38:14
  • arty
    ha innen indultunk volna, soha hozzád nem szólok... de nem innen indultunk.

szerintem inkább lopd el a cdkeysen keresztül, sokkal inkább a profilodba vágna. csak majd lécc NE írd be ide. thx.
  • GeriDoc
    Lehet, hogy nem lesz ettől "vizes gumi", de a csökkentett tapadású wet track moddal pont annyira adja, hogy nem kívánok jobbat. És a lényeg valóban az, hogy meg lehetett volna csinálni, ahogy a világítást is megcsinálták már, csak sz..tak bele. Meg aztán realroad, meg felszáradó ív, aztán - akik egyáltalán eljutnak a felszáradásig - majd szépen vonatozhatnak a száraz íven, mert ha lejön róla meghal. Értem, hogy realisztikus, csak ide minek?
  • bottleopener
    Naná hogy lehet, a Netkar Pro-ból van származtatva az Assetto. A netkarban pedig volt eső. Elég gagyi szélvédő effekttel, de volt.

Az pedig, hogy miért nem hozták el az Assettoba? Mert marhára megvetted anélkül is a játékot, és annyival kevesebb dologra lehetett fókuszálni a fejlesztési időt.
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2018.09.21. 20:34:53
  • Adam Jonas
    Ez ok, de Stefano ezt anno úgy emlegette, mintha ez is lehetetlen lenne. Ezeket látva, szerintem simán meg tudták volna oldani, csak hát kellett volna vele dolgozni...Szarügy, szokták mondani :D

Anno rF1-nél mondták ezt, hogy ááááá, flatspot lehetetlen mind látványelem, mind fizika szinten...rF2 megjelenése után fél-1 évvel már egyből tudtak csinálni egy modot, ami képest volt a flatspot-ot fizika és grafika terén is hozni. Vagy csak említsem meg az esőt? :)
  • MasterMason
    Hogy a szélvédőn meg az úton látsz víz effektet az még nem jelenti azt, hogy ez az autó fizikájára a gumikra és minden másra is hatással van. Szinte biztos, hogy ez csak látványelem...
  • Adam Jonas
    Ennyit arról, hogy az engine alkalmatlan esőre :D :D :D
  • GeriDoc
    Öööööö.....
  • mumus70
  • sertrex
    Az AC-hoz is jött 22 Mbyte valami. Valaki tudja, hogy mi?
  • haflac
    Automobilistat bezsákoltam.Paypallal fizettem,a kód azonnal megjött.Köszi az infót! :)
  • goldboy
    AC-10$,ACC-19$.Autom-6$,PC2-15$
  • barcalaci84
    szerintem pont annyi visszatartó ereje van mint IR-ben... teljesen lényegtelen h ingyenes vagy pénzbe kerül, hisz ha elborul az agyuk akkor törlesztenek ott is stb (szerintem egyébként Iracingben még rosszabb is a helyzet olyan szempontból h sokkal több az agresszív pilóta)

és nem csak az a lényeg h visszatartó ereje van , hanem az h aki rosszalkodik , vagy túl kemény állandóan az parkolópályára kerül egy ideig vagy örökre...ha visszatér az eltiltásból akkor valószínűleg azért , mert szeretne itt versenyezni az srs-en...ugyhogy talán még tanulhat is belőle...

a férfiaknak való sorozatokban pedig gentleman versenyzés van , pedig itt még a kocsival is erősen küzdeni kell... :

• Ratrak
    köszi a köridős dolgokat. Én nagyon koca vagyok, mert épp 02 alá sikerült bevinnem a default setuppal (azért is kérdeztem úgy, mert úgy tudok viszonyítani, és azért is az ACC-t, és nem az IRL-t, meg AC-t, meg RF2-t, meg egyebeket, mert így nem körtét hasonlítok almához), és érdekelt, hogy hol jár a "mezőny". :) Néha nézek onboardot, tanulok is belőle, de ezek szerint ez még édeskevés. VR-em sose lesz. :)
  • tonio2006
    Holnap este oda tudom adni a beállitásomat.
  • goldboy
    Én adok bele 2 eurót, csak jöjjön már össze...
  • Solt
    Sajnálom Tompika... én csak most kezdtem belejönni! :(
  • sertrex
    Na jó. Részemről befejeztem. Egyrészt ez a színvonal már nagyon aláment, mint amennyire általában le szoktam menni. Itt lent már szerintem te rutinosabb vagy és ebben biztos alul maradnék. Meg már nem is szórakoztat a dolog. További kellemes szórakozást a tükröd előtt.
  • Solt
    Ó igen, én tudom hiszen értek magyarul, de ahogy elnézem te nem értesz... viszont ez rávilágít arra, hogy miért vannak problémáid másokkal is. Sokat segítene a dolgokon, ha gyakorolnád az értő olvasását, a szövegértelmezést. Addig is, lefordítom neked azt a bonyolult mondatot amit írtam,

Az kiabál személyeskedést, aki már az első hozzászólásával ezt a hangnemet üti meg,

Ez a mondat nem azt jelenti, hogy az általad idebüfizett magvas gondolat személyeskedés, hanem azt, hogy a hangnem amivel megtiszteltél csípőből, már önmagában hordozza, hogy ebből személyeskedő vita lesz. Olyan ez, mint amikor pofán köpnek valakit... abban a pillanatban, hogy a nyál útjára indul tudni lehet, hogy abból verekedés lesz. Tehát aki pofán köp valakit, az ne lepődjön meg ha utána szájon kenik, mint ahogy az se lepődjön meg azon, ha a személyét negatív kritika éri, aki az általad képviselt nagyívű mondatod megengedi magának rögtön az első megszólításnál. Kicsit bonyolultabban, amilyen a fogadjisten olyan az adjon isten, bár ilyen bonyolult szöveggel nem szívesen terhellek, mert ki tudja mit vált még ki belőled.

Írtam már neked, én csak tükröt tartok az orcád elé. Az nem számít, hogy én mit gondolok rólad, mert nem attól vagy olyan amilyen... a puszta viselkedésed definiálja azt amit a tükör eléd tár. Ezért ne rám haragudj... ezt a sztorit magaddal beszéld meg, már ha találsz közös nyelvet és nem veszel össze önmagaddal abból kifolyólag, hogy nem érted mit akarsz mondani magadnak! :)

Egyébként kifejezetten örülök annak, hogy feltártuk a probléma forrását. Így, hogy meggyőződtem róla, hogy a képességeiddel van a gond, sokkal elnézőbb tudok lenni majd veled... sőt egy picit sajnálom is, hogy ilyen genyó voltam olyan valakivel aki nem is ért magyarul. :)