43022
  • KTMNORBI
    THX
  • b-type
    bocsesz, visszaaludtam:
    pálya: http://lemaxsimracing.com/assettocorsa/kicevo
    autóra meg talán ez:https://ascobash.wordpress.com/2015/12/23/vaz2106club/
  • tjoe
    Csinos ez a vasalódeszkás Lada. Valami hosszabb pályával állat lenne.
    Én meg gurultam egyet a Zöld Pokolban naplementében egy tájidegen 2018-as Holden Commodore supercar-al.
    Ez a SOL mod egyre jobban tetszik.
  • lac coo
    Drift kezdő készlet... :D

• KTMNORBI
    Üdv. Pályát és autót hol találom? Köszi
  • b-type
    kiröhögtem magam, kölkök kitépték a kézifékemből a kábelt, amúgy is egy buherált Fana' loadcell-s fékpedál, de már megszoktam.
    Nem hagytam elbaxni a hangulatom, rátettem gombra a kézit,...na az amúgy tök egyszerű pályán alig tudtam körbemenni, még az egyenes szakaszokat is elcsesztem annyira azon járt az agyam hogy majd mit hogyan fogok csinálni ahol húznám a kézit.

• alma2
    beirod itt a forum keresojebe, (jobb felul) hogy "damper" es rengeteg valaszt kapsz ra.
    ui: kulonbseg
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.02.08. 12:54:17
  • 818391mate
    Valaki tudja mit tud a ROAD és a KURB beállítás az FB-nél? Magától értetődőnek tűnik, de em érzek külömbséget.
    Továbbá min változtat ha a profilerben bekapcsolva hagyom a DAMPER-t?
    Tudom van sok anyag arról hogy érdemes beállítani,de szeretném magam kitapasztalni. Csak jó lenne ha tudnám mit kéne látni.
  • tbazsi95
    Assetto Corsa | Toyota Yaris WRC | Krajiska Zmija Test
  • mtom1984
    Sziasztok! Találtam 2 létező Dél-Koreai pályát Assetto-hoz! Az egyik Yongin-ban található, a másik pedig az Inje Speedium újabb változata. Link:

http://119.67.58.163/pydio/data/public/59f129

Balra felső sarokban tölthető le, de ez egy pakk és nem csak ez a 2 pálya van benne. A játékban sidebyside előnéven keresd majd őket:)
  • neilszab
    Indul a DTM Bajnokság, amely a '90-es évekbe repít vissza!

Ha szereted a régebbi verdákat és a rövidebb, akciódúsabb versenyek híve vagy, akkor gyere és csatakozz a oldschool DTM bajnoksághoz, ahol szoros, de fair mezőnyben vívhatod meg a csatáidat!

A gyakorló szerver mindenki számára elérhető, eddig már több mint 80 köridő gyűlt össze, így résztvevőkben biztos nem lesz hiány és a nagy mezőnyben mindenki talál magához illő ellenfelet. Az első futam február 10-én lesz, setup-ot találsz a kiírásban:

Bajnokság Infók: DTM '90 Bajnokság
    Eddigi köridők: DTM Prekvalifikáció
  • SimaSuna #42289
    DLC-t ingyen nem tudsz letölteni. Autókat amit találsz azok nem DLC-sek.
  • 818391mate
    Sziasztok,
    Gondolkozom a játék megvásárlásán. Nem igazán értem, hogy van-e értelme kiadni mindenféle pack-ért pénzt ha ingyenesen le lehet tölteni mindent. Legalábbis itt úgy vettem észre. Ezt elmagyarázza valaki?
  • b-type
  • tjoe
    Egy kis grafikai javítás az Assetto-hoz. Egy kör Nordschleifén ködben.

• cstibikeee
    Szia!
    Nekem 1050Ti volt korábban ami erősebb valamivel mint a sima 1050.
    A proci az egy i5 4570 volt.
    Itt egy kép a benchmark tesztről. benchmark
    Szerintem multiban meg lesz a 60 fps a 1050-el is ha néhány dolgot mediumra veszel.
    Ha még nem vetted meg akkor javaslom a Ti változatot ha van rá lehetőséged.
    Nézegettem most teszteket, 7850 vs 1050, én nem úgy látom, hogy valami nagyon durva különbség lenne a 1050 javára.
    Nekem a Ti-vel szépen futott.
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2019.01.31. 21:48:53
  • swadawa senpai
    Sziasztok, mit gondoltok, egy HD 7850 után egy GTX 1050 milyen lessz Assettohoz is úgy általánosságban?
  • Indi69
    Végig Di Grassit mutatták, aztán jött az óóóóóóóóóó :))) Azért szerintem ez nem tipikus
  • Jackal
    https://www.techspot.com/news/78370-sim-racer-beats-former-f1-driver-real-world.html
  • b-type
    Nem hinném hogy fel lenne készítve egy lehegesztett difire :)) ..egyébként melyik igen?
    Rally-ra nem lenne baj, de ez aszfaltra készült játék.
  • Gibor
    100-100 De a játékban megse közelíti a valóságot. Van hegesztett difis autóm, de játékban nem érződik kicsit sem.
  • GeriDoc
    Talán 100-100, de akkor sem lesz annyira rossz. Nem hallottad mit mondott Cigány báttyád amikor kérdezték, hogy milyen a hegesztett difi? Azt mondta (helyesen), hogy az mindenre sz.r.
  • csucsuminator
    Hajtáslánc beállításoknál (Diffi zár& Szabad út) milyen beállítások kellenek ahhoz, hogy olyan legyen, mint egy zárt (hegesztett) difi?
  • tbazsi95
    rallyFactor | AC Test Rally

• wright
    Ez lett feljavítva.Ez megy.A másik nem.Elengedem...
    Köszi!
  • macleody
    Próbáld ki először ezt.
  • wright
    Köszönöm.Nem tudom mi lehet nálam a baj...minden más működik csak ez az 1 autó nem.
  • macleody
    Megnéztem, nálam betölti, menni ugyan nem mentem vele.
  • wright
    Elnézést...jelszó:Apexxer
  • wright
    Sziasztok

http://www.mediafire.com/file/ywe5t15x0tnt50x/Toyota+GT-One+TS020+GT1+v1.2.2.rar

Sehogy nem akar működni ez az autó a játékban.Grázsban látható,CM garázsban is,de amint kipróbálnám,a pályát betölti,az autót már nem....CM hibát nem dob rá analízis után.Valaki ránézne nála megy e?!
  • GeriDoc
    Amikor még fent volt az AC, én használtam. De! A gbw (Good and bad weather) az csak az időjárásért (látványért) felelős. Ami esős, és jobban csúszik, az a wet track mod. Illetve külön van app az esőre (esőcseppek az ablakon) és az ablaktörlésre. Egyébként a Content manager szépen összefogja ezeket. Annak a segítségével van 24 óra, real-time dolog (pl. este 9-kor kiválasztod Monzát, és valóban sötétben mész, ráadásul az ottani időjárást is figyeli), Track day, amikor vannak AI-k is a pályán stb. Igazából a CM-el (fények, időjárás, 24h, stb) van befejezve rendesen az AC.
    Szerintem megéri felrakni, mert nagyon összeszedi az AC-t, bár engem mostanában elragadott az rF2.
    És igen, ahogy Alexease mondja, jobban csúszik.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2019.01.07. 17:19:20
  • Alexease
    Csuszik, aztan, valszeg ennyi:D
  • csucsuminator
    gbw suite
    Valaki használja ezt a cuccot ?
    Az eső az mennyire reális a fizikai részét nézve?
  • alma2
    Megint bearanyozta a napom ez a szerencsetlen hulyegyerek :)
    Ugye mar jo ideje vergodott, mert az OSSZES acc-jat kitoltottak az srs-bol. (nem csak a lent emlitett egyet)
    Aki nem lattam volna a fb csoportban, mar olyanokat megtett, hogy irt magyarul egy szanalmas levelet, hogy o mekkora arc az srs adminoknak, hogy engedjek mar vissza. Aztan meg gyujtest is inditott maganak, egy uj ac-re. Ennel lejebb mar tenyleg nincs.
    Aztan belinkeltem egy oroszt, a tegnapi versenyrol aki kb ugy tolja mint o, megemlitettem remelem hasonlo sorsra jut. Az a durva ez az orosz lekorozot volt es igy csinalta a fesztivalt.
    Na mindegy mit csinal ilyenkor a szerencsetlen ember, akinek azt hiszi "hatalom" van a kezebem. kirak a csoportbol... istenem, nagy veszteseg :)
    Mumus kovessem a peldadat irjak konyorog levelet az egieknek? hahaha
    igazi vesztes vagy, de komolyan...
    a lekorozott olasz..

Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.01.07. 10:45:27
  • WinT
    Ez a karriermód egyik bajnokságának harmadik futama és bár az első kettő versenyt még december közepén vezettem le, nem rémlik, hogy azokon ilyen problémám lett volna. Annyira szembeötlő, hogy felfigyeltem volna rá szerintem.
  • b-type
    másik pályán is? ..mert igazából a jobb oldala az autónak ilyen, a jobb hátsó is alacsonyabb gumihőn van.Nem tudom megnézni mert nekem eléggé ki van 'herélve' az AC.
  • WinT
    Az mitől van, hogy már rögtön a startnál a jobb első kerék jó 10-20 fokkal hidegebb mint a többi és verseny során is nagyon csak ritkán tudom valamennyire megmelegíteni? Ferrari 458 S3, Silverstone - default setuppal, de ha bárki másét letöltöm akkor is. Létezik, hogy bugos?
  • tbazsi95
  • Tomsteel
    Készítettem róla egy zip fájlt, textúrákat FBX-ben csak rádobáltam. Mellé másoltam az összes fájlt, amit a pálya kicsomagolása során fontosnak és kapcsolódónak ítélt a program. Növényzetet generálja az UE4, így az nincs a modellben, illetve gumik is hiányoznak a gumifalból. Azt hiszem a guminyomokért felelős pályára rakott lapokat kivettem, ha esetleg kellenének szóljatok!

Itt tudjátok letölteni: LINK (Google Drive)
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2018.12.29. 12:42:55
  • danikosz

Januári második bajnokságunk az Audi TT Cup, amely 3. szezonját kezdi meg! A sorozat olyan legendás helyszínekre látogat majd el, mint Mugello, Spa vagy Bathurst. A pontvadászat legjobbjai pénzdíjazásban részesülnek majd, a résztvevők pedig értékes ajándékcsomagokkal és Hyp-R.hu ZONE nyereményekkel gazdagodhatnak. Várunk mindenkit sok szeretettel!

> További információ és jelentkezés <