42876
-
#35109 így van, akinek nincs rá igénye az nem használja a karriermódot. -
Zsoltee_a_bator #35108 En szeretem, hogy nem kell trabanttol felvergodni f1-ig minden egyes jatekban. Parszor megvolt, tobbszor is a kelletenel (regen az unlockosdi gyakoribb volt).
Ha az erofeszites nem az rpg meg grind reszre megy, szamomra elony.
Persze ertem mire gondolsz, de nem mindenkinek van ra igenye. -
#35107 igen, ez nagyjából így van sztem is...annyi lenne hogy azért kicsit misztifikálhatnák azt a karrier részt, jó ne legyen íróasztal meg email, meg animáció direkten mint mondjuk a Toca Race Driver első részében, bár én azt akarnám, de legalább legyen valami fantázia, és kis szerepjáték benne,..vagy csak simán törődés...
Mert ez játék, akárki akar benne többet látni minden játék játék..
és meg ha szim, hát akkor szimulálja ezt a részét is...egy versenyző nem ül bele a 100millás szerződésbe, ...ez a része nagyon el van hanyagolva, mintha pont azt 'tanÍtaná' hogy nincs értéke semminek. De ez az összes szimre vontakozik..egytől-egyig. sajnos.
Oké nyerjen az ember, ha jó, mert akik szimeznek régóta, és be tudják állítani a kormányt, azoknak nem lesz probléma, de kelljen vergődni. MErt ugye egy karriermódnak ez a lényege, az ember érzi hogy kiérdemelte a magasabb osztályokat. -
SityiSXT #35106 Az a baj, hogy a szimes közösség egyfajta (jobb szó híján) "igénytelenséget" alakított ki saját magának. Minek a normális karrier? Minek az igényes grafika? Minek az AI? Legyen top a fizika, lehessen jól csapatni multiban, és ennyi nekik elég. Nekik - de nem egy átlag játékosnak. Ha az AC piacot akar szerezni (márpedig miért ne akarna, az eladásokból élnek ők is), akkor masszívan rá kell ezekre a "sallangokra" is feküdni, különben baj lesz.
A karriert meg nem kell feltétlenül túlmisztifikálni. Ha valami értelmes hátteret kerítenek alá - például bajnokságok, teljesítménytől függően magasabb géposztályokba szerződés, ilyesmi - már hozták az elvárható minimumot, az anikációk és feloldható tartalmak csak a ráadást jelentik. A jelenlegi quickrace-ek sorozata olyan sótlan és döglött, hogy az már botrány (iskolapéldája lehetne annak, hogy hogyan ne csapjuk össze ezt a részét a játéknak).
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2016.01.26. 10:40:49 -
#35105 így van.
Egy onlineszimest meg nem érdekli hogy van, úgy is átugorja, vagy ahogy írod kinyitja az összeset. Engem viszont érdekelne, és jó lenne ha a konzolos közönség is szorítaná őket ilyen irányba, ezt reméltem a konzolos megjelenéstől...meg persze sikert a játéknak. De önös szempontból a karriert.
Az sztem sosem baj ha több mindent tud a játék, ha azok nem mennek egymás rovására, és megfelelően ki vannak dolgozva...akinek nem kell nem használja azt a részét és kész. Sosem vágtam azt a hozzáállást hogy minek az AI pl. Mert csak, ha kihagyják azzal kevesebb lesz a progi, ha meg benne van akkor meg max nem használja aki nem akarja.
Uez volt a csapásirány anno a grafikánál is, minek az? ...úgy sem látszik kétszáznál, meg online a sávszél miatt úgy is le kell venni...stb. Ez régen igaz is volt...csak valahogy ez megszokássá vált, ezért voltak lapkafák, meg sok hervasztó dolog. -
#35104 De legalább meglenne a lehetőség rá, hogy akit érdekel, az végigviheti. Az sose baj, ha van valami plusz a játékban. -
#35103 Szimekben nem nagyon szeretik az emberek.
Eslo dolog lenne, hogy majd mindenki feloldana valahogy minden tartalmat. :) -
#35102 A karrier engem is csak ugy erdekelne, ha lenne valami "ertelme". Hiaba lenne tobb giga video vagy animacio hozza, meg ugy sem erdekelne, csak a helyet foglalna. Talan majd az AC2, megnyerheto, vasarolhato autokkal es palyakkal, penz/kredit/pont gyujtogetessel, fejlesztheto autokkal. Igaz, az sem mindig nepszeru, aki csak online szertne tolni, nem orulne a kotelezo karriernek:)
Persze itt nem volt mit tenni, 3 eve lenyegeben beta, sokaig AI es online nelkul, a folyamatos tartalommal tudtak fenntartani az erdeklodest es a bevetelt. -
#35101 Minimum egy Shift 2 karrier azért beleférne. Abban volt egy kis hajtóerő, hogy pénzért versenyzett az ember és a meghívásos versenyekért magasabb díjakat lehetett bezsebelni, majd egyes autókat lehetett fejleszteni, jó tudom itt a szabályzat szerinti felszereltségben vannak már az autók, de például itt meg lehetne venni az S1, S2, S3 verziókat fejlesztés gyanánt. Még egy kis optikai tuning is beleférne, ha mondjuk, a festésekhez úgy lehetne hozzájutni, ahogy a szponzorok szaporodnának az eredményeimtől függően. A Shift 2-ben, amikor kerestem már eleget akkor elmehettem autót vásárolgatni és itt pont klassz volt az is, hogy nem csak a versenyzésre való autókat lehetett/kellett megvenni, hanem csak úgy örömködésre a szuperjárgányok közül is válogathatott az ember. Na, ebben a játékban lenne rögtön értelme a sok utcai csodának és még jön belőlük bőven. -
#35100 Hat az itt nem igen lesz mas , mint egymas utan rakott quickrace ek.
Mo djuk mashol is az, legfeljebb csicsasabb atvezetokvannak. Tuning az azert mar nem illene ide . -
#35099 még mindig kevésnek érzem a karrier kidolgozottságát :( -
#35098 Hasznaltan Logitech DFGT vagy G25-G27 (40–50E, a G29 nem hinnem hogy van hasznaltan, ha van, akkor +100E :)), esetleg uj "kicsit" dragabb TM T150 (40–50E, allitolag jo). -
ati271 #35097 Gondolkodom, hogy megveszem ezt a programot. Amint látom kormány az kellene. Tudtok valamit ajánlani? olyan 30-35 ezer forintig? Vagy muszálj a logitech g27/29? Ja. és PC-re..
Utoljára szerkesztette: ati271, 2016.01.25. 21:26:45 -
SityiSXT #35096 -
#35095 jah, össze... az oculus is hogy kész van már évek óta :D -
#35094 és ahol nem? jah, ott a vásárló szív leginkább, ahogy lac coo is írta... :(((
pont egy maffiozo gpu gyártó (twmtbp és fizix, most gameworks) hiányzott még a már indulás előtt is töredezett és gány piacra :(( -
zimapeti #35093 Oculus is tudja több mint két éve milyen hardver kell bele, és még mindig nincs cv1-em:)
Lehet, hogy nem a hardveres résszel van a baj? -
Jackal #35092 Jók ezek a saccolások, főleg hogy fél év alatt nulláról összerakható a hardveres része. De ha 2020, akkor nincs mese, hinni kell az orákulumnak :D -
zimapeti #35091 Még a gen 3-al is kijöhetnek: 2020-ig
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.01.25. 17:52:36 -
croatianus #35090 Ááá... aszittem, hogy tőthető.
Viszont csak készülget az RBR 2:Peklo(Felvidék) -
#35089 -
#35088 Tamogatott lesz (ha lesz), de a normalis cegek ugy is megcsinaljak a top cuccokra is (meg eleve a Occu az elso, arra biztos lesz mindig). Max a sok noname gyartoval lesznek gondok. A kormanyoknal is az emberek toredeke hasznal Fanatec-et az ara miatt, de megis tamogatjak ahol tudjak. Sot a szervo motoros cuccokhoz is vannak altalaban kulon allitasok.
-
#35087 A vasarlok szivjak meg leginkabb :))
Foleg ha nv meglepi, higy ott a logoja a jatek elejen es csak az o cucca lesz tamogatott :)
De aki most vesz, go dolom nem igen szamit neki, majd lesz masik vagy harmadik :) -
Hasselhoff72 #35086 Jol megszivja.. 2018:))) pont kijonnek a gen2-vel:D -
#35085 Mar multkor is irtam, ezek a VR cuccok tuti divatosak lesznek, amelyik cegnek van lehetosege, tuti raall a dologra. Az nVidia egyertelmu. A 3D szemuveseg dolgot is jol toltak, bar nem terjedt el. Olcso kezdesnek egyik sem lesz, valszeg kiugro minoseg sem, ha igen, az arban lesz huzos.De legalabb lesz konkurencia, arverseny, nem csak 1-bol lehet valasztani, akik ulnek a fejlesztesen es a lehuzasra jatszanak.
Ket even belul, talan mar az atlag embernek is lesz leheosege nezelodni es tervezni. -
Jackal #35084 Féloff:
Oculus megszívja :)
http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-demos-prototype-lightfield-vr-glasses.html -
#35083 Igazabol a rende harompedalos kuplunggal se vagyok teljesen elegedett, neha az is eleg szigletes, gondolom a legegyszerubb kamu megoldassal dolgozik.
Talan majd ki lehet rakni egyszer gombokra is, konzol miatt erre jo esely van most . -
#35082 és a legszebb hogy ezek a nyomorultak direkt hagyják így... minden más játéknál megoldják hogy használható legyen a H váltó két pedállal is, de itt direkt szemétkednek.. -
#35081 Nincs felszerelve a váltóm mert nincs elég hosszú madzagom...hát nem irigylem akinek nincs kuplungja !
elég rossz az autómata kuplung , olyan hirtelen engedi rá,m hogy megcsúszik sokszor tőle az autó :)) -
cstibikeee #35080 Poznań (LASERSCAN) mod pálya - 1.0ALFA
Még nem próbáltam, most töltöm.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2016.01.23. 23:03:56 -
cstibikeee #35079 Véletlenül valakinek ez megvan esetleg?
Co-driver (copilot v2) - a new rally navigator app - v1.0.4
Ha igen, fel tudja tölteni valahova? Mert az alapból belinkelt oldal nem működik.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2016.01.23. 22:35:01 -
#35078 OFF
Egy kis Alfa Romeo Guiletta TCR
-
#35077 Jó gyorsan defektet kap ez az F1 :) Még csattogás hang is van .
a kormány rásegítés vajon csak kamu, vagy valóban számol valamit, tök jó, levéve, kis szervóval már lehetetlen vezetni úgy rángat meg olyan nehéz . -
croatianus #35076 Nekünk mán inkább ez való: Formula Easter
Még nem próbáltam ki, de már is oda vagyok érte. -
croatianus #35075 Ezek szerint eztet még nem próbáltátok?!
Pedig naonjó, csak én is úgy vagyok vele, hogy mán túl gyors. Pedig ez még nagyjából autó, nem űrhajó, mint a maiak, szóval ezt még vezetni kell.
És készülget a ferraris kortársa is. Nem is értem, miért nem egyeztetnek ezek a modderek egymással. Most akkor van egy négy évvel későbbi Ferrari úgy magában, ejj de jó. Pedig menő lenne ha mondjuk akkor már ezt a 98-as szezon nagyjából legyártanák. -
#35074 Hat az F1 diffi az ilyen , azonnal igyekszik egyenesbe rakni gazelvetelnel, meg esoben is gyak visszavagodik helyes iranyba . -
neilszab #35073 Vasárnap este GT3 tesztfutam, nehezített körülményekkel!
Futaminfók: GT3 - Algarve - 01.24.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.01.23. 12:33:16 -
#35072 Mentem pár kört. A hangok és az autó szép, de nekem egy kicsit furcsa. Mondjuk GT3 után ez a nagyon gyors leváltás nagyon nem ment + amikor megcsúszott az autó (TC és ABS off) elég volt csak rányomnom a fékre és be is állt egyenesbe, nem tudtam eldobni -
#35071 Az a baj F1-hez en mar oreg vagyonk ,tul gyors az mar nekem, lefagy az agyam :) -
cstibikeee #35070 Pár kört mentem vele, nekem tetszik, főleg a hangja. Az véleményem szerint az egyik legjobb amit a játékban eddig hallottam.
A tucat F1 fizikát nem tudom, h milyen, ez az első formula mod autó amit kipróbáltam az AC-ban. :)