42876

banner
  • lac coo
    Valaki vasarolt mar allcdkey.com rol ?
    Kifizettem, jott egy mail, higy nem valaszol senki a telefo szamon a hitelesites ugyeben, aztan ennyi :)))
  • KTMNORBI
    Viccet félretéve mikor jöttök el hozzánk ott és akkor letesztelheted+ Bíborka is
  • Pitti
    A képtörés nekem is a halálom, legtöbbször akkor látszik mikor gyorsan mozog a háttér, illetve sinte minden a cockpiten kívül, és ez természetesen a szűk kanyarokban van így ahol meg főként figyelni kellene hogy mit csinál az ember. Nekem az activsync már alap, próbáltam nélküle így is úgy is fix fps limittel is, anélkül is. ...de csak úgy jó...úgy viszont nagyon...:)
  • lac coo
    Hát így sok Kisfiat után nem mondom, hogy otthonosan érzem magam ebben az F1-ben ! :))
  • Tyuki80
    Tévedsz!Sokan láttuk már Laccoot szimulátorozni,többet mint téged.Az meg,hogy észt osztasz, igaz.Nincs ezzel semmi baj,csak sok ember használja a programot a hibáival elfogadva,leócsárlás nélkül,s ennek az ellenkezője is sok emberre érvényes.Nem használja,de fikázni azt tud.
    A kolléga csak ennyit tett szóvá.
    Én meg idejöttem és beletrollkodtam.Mondjuk lehet tehetem az 1200 óra játékidővel,habár életem legszarabb 1200 óráján vagyok túl,de a feleségem nagyon határozott asszony!Ha kihagynám a napi szimezést letépné a letépnivalómat.
  • unrealnoise
    Téged sem, de mindegy. látod ez a különbség köztük. Én leírtam a véleményem, amivel jól láthatóan nem vagyok itt sem egyedül. Ez az egyik. A másik meg az, hogy én a témához szóltam hozzá, te meg rögtön nekem esel, semmi egyebet hozzá nem téve a témához, CSAK személyeskedsz. Rég kiraktalak volna már ezekről a fórumokról. És akkor most magyarázd meg miért nincs igazam...

Az meg általános dolog, hogy a képtörés komoly probléma, nem véletlen ment reá erre is a két GPU gyártó is. De persze megint én, ők, mi vagyunk a hülyék. :D Egyszer maradnál csöndbe ember...
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.30. 15:11:48
  • cstibikeee
    Akinek lesz kedve akkor jöjjön este :20:00 körül a CsRacing szerverre kicsit F1-ezni.
    19:15-re itthon leszek, akkor átállítom a szervert.
  • lac coo
    Még soha nem látott senki téged szimet vezetni, csak osztani az észt ahol éppen sikerül ! :DD
  • unrealnoise
    Nekem a képtörés, és microlag a halálom. Jobban zavar mindennél. Pláne egy szimnél... Felőlem lehet 720p, meg mosott textúra ha kell, de botrányos mennyit tud rontani a képtörés az élményen.
  • lac coo
    Mehetunk, de F1'autot most nem fogok setupolni az hotbiztos, megy ahogy megy :)
  • cstibikeee
    Délután/este megyünk egy versenyt?
    Amire gondoltam hirtelen, Monza - F1 2002 Ferrari - 15-17 kör.
    Aki nem szeretne csak piros autókat látni, a honlapon megtalálja a linkeket a festésekhez, ezekkel állítom be a szervert.
  • lac coo
    Neha latom hogy torik a kep, de tenyleg nem zavar :)))
    Jobb lene ha nem lenne, de zavarni nem zavar :)
    Nem szabad higy az ilyen dolgok fo tosabbak legyenek a jateknal, akkor az a jatek nem jo.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.30. 12:14:29
  • arty
    Én csak arra célzok, hogy amit kényszerből elviseltél (-tünk!) anno, az mostmár "szóba se jöhet".
    Nekem (és elég sokaknak) ebbe a képtörés is beletartozik (pláne a sok oldalazással járó ótókák), fura, hogy te erre - a frémrátával ellentétben - nem "fejlesztettél ki" hiperérzékenységet :P

De tényleg nem több: csak simán fura.
    Ezért kérdezett rá szvsz Solt is, valszeg őt is ezekszerint eléggé zavarja :)

(mikrolag meg ... néha megőrülök tőle, néha meg sikerült jobban elmerülni a játékban. sajna assettoban nincs felette hatalmam :( )
  • lac coo
    Ahogy Bodocs Tibi mondta ágyasmeggyes lofasszal nem lehet ganajozni, rifttel meg hiper monitorral nem lehet szimulatorozni :))))
  • lac coo
    Nem ertem a kerdest :)
    Nyilvan nemi keptorest leszarok, lenyegtelen, de sotet ne legyen, es nezzen is jol ki a lehetosegekhez kepest :)
    Amugy a pp nem hianyzik, ki is kapcsoltam mindent benne amit lehetett.
    Atirtam a kontrasztot , igy most nem sotet.

De ezek a 60 hz nem eleg, 120 fps minimum kell, mikorlag meg ilyen loszarok sose erdekeltek :)))

• arty
    akkor most minek problémáztál a PP-n? ha 20 éve jó volt a 15fps, nyilván ( ... ) most is jó.... vagy mégse?
  • lac coo
    Nekem azzal van egy kis input lagom, igaz nelkule is ,egyedul akkor nincs ha jatekban be van allitva a max frame .
  • Pitti
    +1 Ez így igaz
  • neilszab
    Indul a Masters GT3 Bajnokság!

Új szezonnal folytatódik Magyarország legnagyobb és talán legnívósabb AC bajnoksága! Jövő vasárnap rajtol el a mezőny a GT3-as gépekkel, az izgalmakról pedig a 10 híres helyszín, a 10 választható versenyautó, na meg a rengeteg ellenfél gondoskodik!

A nyílt gyakorló szerver már megy, illetve minden érdeklődőt örömmel látunk a kedd esti GT3 Shakedown futamon!

További infók és a jelentkezés részletei itt:
    GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5665
    1. futam - Imola: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5666
  • Jackal
    Monitorozz vram használatot afterburnerrel, bár nem kéne neki, de előfordulhat hogy kicsúszik a 2 gigából és amiatt akad meg. Kunos már csinált gpu-s memory leaket, sztem most is ez van. Ha sokáig játszol a játékkal egy huzamban, egy idő után kidob/kifagy.
  • Tyuki80
    Add nekem a konfigod,engem nem fog zavarni!
    Amúgy viccet félretéve az utolsó frissítés óta nekem is 2 szer csinált hasonlót.Addig egyszer sem.
    De hozd át nekem a géped a jó kis szimulátor állványoddal meg az üléssel,aztán Bíborkával leteszteljük!
  • KTMNORBI
    Srácok. Én már csak mindig egy talánnyal nézek be ide, de ez jutott nekem. Adott egy probléma ami online versenyek alatt szokott előfordulni. Teljesen véletlenszerűen néha kifagy az AC. Van hogy egy pillanatra, de ami igazán bosszantó, van amikor teljesen megáll, és csak ctrl+alt+del amire reagál, Hang nem szűnik meg csak a kép tűnik el. Ez a jelenség decemberi frissítés óta van jelen. Már mindent újraraktam többször is, nincs más játék a gépen és semmi nem fut olyankor. Proci hőmérséklet normál főleg most az új hűtővel, 100%-os terhelésen 65 fölé nem megy.A játék full hd felbontás és min med grafika mellett fut magas fps-el. Egyedül körözgetve 300 körül rajtnál teljesen létszámnál is megvan a 120-150 fps.Az alábbi konfigom van: I5 3570K proci MSI GTX 660 TwWIN FROZR III vga, táp az egy Corsair TX 650, memória Kingston 8 giga. SSD 120 giga HDD 1 terra. Game az nem azon a meghajtón van mint az oprendszer, ami win7.

Van ötletetek mi okozhat ezen adatok mellett fagyást, mert azelőtt ezt egyszersem csinálta, elöre is köszi a buksi törésért
  • lac coo
    Új shader lesz :

• lac coo
    Valamikot 14'fps el jatszottam 15-os crt monitoron, ilyen bagatel dolgokkal en nem foglalkozok :)
  • Solt
    Te tudod, de szerintem vsync mellett sokkal folyamatosabb a kép, ráadásul képtörés sincs.
  • lac coo
    Csak . Nem hiányzik .
  • Solt
    Miért?
  • lac coo
    Nem .
  • lac coo
    Majd megnezem, menuben levettem legalacsonyabbra az effekteket, meg ami benne van menuben azt kikapcsoltam.
    De hatha ettol fuggetlenul van valami ami fut es hulyeseg...
  • Solt
    Nem használsz vsync-et?
  • lac coo
    Volt egy appom, valami bmw hud, az lebette ketto fps-re a jatekot :)))
  • Alexease
    De ha a PP filtyer jelentosen lassit, de megis kell a fenyesseg miatt, talan erdemes csinalni egy sajatot (..\assettocorsa\system\cfg\ppfilters\). Az egyiket amit hasznalsz duplikalni (pl. S2-Movie.ini -> laccoo.ini :P), es a sajatban kikapcsolod ami nem kell, pl.:
    [HEAT_SHIMMER]
    ENABLED=0
    [DOF]
    ENABLED=0
    [GODRAYS]
    ENABLED=0
    stb.

Ami kell belole, valszeg ez:
    [AUTO_EXPOSURE]
    ENABLED=1

Nem probaltam, tesztelni kell, talan ossze lehet rakni egy sajatot, ami jol nez ki, olyan effekt van benne ami neked teszik, es meg gyors is.
  • Alexease
    Az APP-ok is lassitanak jonehany fps-t (tipustol fuggoen), meg a gyariak is, foleg az extras kulsos cuccok, ami nem kell val nem fontos, azt erdemes kikapcsolni, torolni, mert meg a hatterben is kepesek piszkalodni. Dupla gyors nem lesz, de nalam volt hogy 5-10fps-t lehuztak, a max 60-70-bol, ami sok:D
  • lac coo
    Jh, mindent lehúztam ami számít .Füvet füstöt, tükröződés statikus, árnyék med , azt jóvan, ennyit bír, most nem az a lényeg hogy csilligjon :)
    Mentem egy tesztfutamot valami GT2 szerveren, semmi baj nem volt .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.29. 17:43:08
  • Alexease
    Lehuzos valami mast;) "3D" fuvet kikapcsoltad? A tukrozodesek is mehetnek low/low-ra. A tukor reszletesseg, a tukorben a fust off stb.
  • lac coo
    Végül csak visszakapcsoltam a pp-t, így nincs szívás vele 70 fps így is van, elég az .
  • GeriDoc
    Én Sweet Fx-et használtam hozzá. Kb. 3-4 fps-t vesz le, de lehet állítani mindent, amit szeretnél, és jól néz ki tőle az AC kikapcsolt pp-nél is. Mondjuk nekem bekapcsolt pp-vel nem tetszett soha, úgy ez a "túl szép játék" feeling volt.
  • Hasselhoff72
    Video kartyan csinalsz egy profilt+bill kombo es kesz.
  • lac coo
    ezeket is próbáltam már, semelyik nem csinál semmit, mintha minden csak bekapcsolt pp-vel működne .
  • Alexease

Mivel az egesz "szepseget" a HDR/PP adja, azon vannak a feny allitasok is. De talan lehet kulon is.
    Probald ezeket:

..\assettocorsa\system\cfg\colorCurves.ini
    Ebben az [AMBIENT] az altalanos bevilagitas (ahol nem eri napfeny). Az elso 3 szam a szinezettseg (minnel magasabbak annal vilagosabb). Az egyforma 3 a feher:) Az utolso szam nem tudom, tesztelni kell. De elott archive;P

Vagy ez: ..\assettocorsa\system\cfg\lighting.ini
    Light-height = 1000 // milyen magasan legyen a nap (lampa:P) Talan ha lejebb van, vilagosabb az egesz. Persze ha nagyo let van, durvan torzulnak az arnyekok:D