Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyertek jó lesz! :-)
Forza.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.04. 17:47:48
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kellene,h fullon legyen. Ez valami hivatalos teszthez kell.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.11.03. 19:54:10
Folytatódik a szokásos kedd esti funrace sorozatunk, ezen a héten az egykori ikonikus supercar-t, a Lamborghini Countach-t fogjuk meghajtani! A tizedeket most sem fogjuk véresen komolyan venni, a fő hangsúly ezúttal is a közös kergetőzésen és a szórakozáson lesz! <#wink>#wink>
Örömmel látunk mindenkit, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5514
Nem első , hogy ilyent látok.....
Lényeg, hogy ott van szem előtt .....
De lehet Cstibikeee-nek kéne megírnia ezt bétás, non-public topicba, akkor foglalkoznának is a problémával.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.11.02. 17:19:31
Ne trollkodjunk, nekem is nehéz megállni, de próbálom tisztán tartani a témát. Esetleg ha egyetértetek, akkor azt megköszönöm ha megerősítitek a probléma létezését ott is, de nem publikus értékekről szerintem sem kellene beszélni, nagyon más fele fogja terelni a beszélgetést.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
" Please note that I'm on a train with gamepad and notebook ;-)"
Ennel mar csak a kikapcsolt monitor, meg a billentyus iranyitas rosszabb 😊
Tommy helyeben, siman beirnam, amit lent emlitett, a totalisan elirt ertekeket, aztan kit erdekel, hogy nezegethetem-e a file-ok, tartalmat vagy sem. Hatha komolyabban veszik...
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.02. 14:28:48
szerintem
Nem nagy kör, valaki kedvet kapott és egyből adott is 2 tizedet, de Ő biztos nem így közlekedett. <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.11.02. 10:49:47
Linkeld mar be ide is !
Ellenben, látom hogy törnek az autók, illetve a sajátom. Érti ezt valaki? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Feltöltöttem a topikba, érdemes ránézni, mindenhova bedobom majd full gáz kifele, vicces.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.11.01. 21:29:15
most? most elkezd elfordulni alattam és mintha rugó akarná visszarántani egyenesbe, éppcsak kicsit ellenkormányzok és probléma megoldva: 10-ből 10x megfogtam ... érzetre mint a kormánynál a középrehúzás :/
fura. nem tudom megmondani melyik a reális, de nekem utóbbi gyanusan könnyü.
meg kéne kérdezni a tegnapi laferrari vezetőjét, ő erről mit gondol, nehéz-e megfogni a ferkákat <#idiota>#idiota>
---
plusz adalék: az eladás rémétől űzve meghajtottam még utoljára a fanatec csr-t, kb 4-5 órácskát a hétvégén, főleg az 599-el és a végén most pár versenyt az 458-al. imádtam, számomra ez A kormány. most TX vissza, spa-ban az 599el 15-20 kör alatt felállított "csúcsomat" egy gyors, háromkörös versenyen 2 mp-el megdöntöttem. 458-al detto. amit észrevettem: sokka több az apró effekt a tx-en, viszont a középrehúzása mármár zavaróan sok (míg a csr-en ez elhanyagolható és ellenállással forgatom vissza egyenesbe), de a gyorsabb visszatekeredés miatt mentem nyilván jobbat, hamarabb tudtam padlózni... tehát: TH nekem hatékonyabb, CSR nekem élvezetesebb. bár ne kerülne félmillánál is többe egy fana (csw) szett 😞((
(amugy 2 mp az én szintemen nem sok, én a közelében nem vagyok a kocsik határától 😊 (pro mód, no setup, 2.24 az 599xx-el, erre most emlékszem) )
Forza.
Egyébként ki Ő?
Eddig úgy kellett setupolnom a Nissant, hogy kigyorson meg gyors kanyarban ne csússzon, most meg úgy , hogy néha azért csússzon mert néha csak jó volna ívre fordításhoz egy kis segítség 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.01. 18:30:09
De jól mondod, a GT-k még ennyit se csinálnak ....
Forza.
Érdekesség, hogy viszont irdatlanul használja a gumit, folyamatosan pirosban vannak versenytempónál ....
Nektek pont az izegmozog kategoria lenne! 😄
(próbáld meg az 599-et, arra is igaz szerintem amit írsz, hogy tolja az orrát és lassan lehet vele kanyarodni, megcsuszni meg szinte képtelenség amikor ráállsz a gázra... DE ez lehet azért is, mert én factory beállításokkal megyek, ami gondolom TC ON(?))
csak próbálom belőni, hogy miről is beszéltek, de GT kocsival "nem vagyok hajlandó" menni - az uj Lambo kivétel (ha az GT egyáltalán), de ott meg nincs korábbról összehasonlítási alap 😊
Forza.
az a jó , ami izeg mozog, piciket csúszkál, ha kevés a szárny akkor elindul gyors kanyarban stb ...
Most egyfélét tud 8 persze kissé egyszerűsítve ..) letoln iaz orrát, de még azt is idétlenül csinálja ....
Én kb most fékkel és gázzal fordulok az autóval, mert a gumi az alkalmatlan rá ....fékkel-gázelvétellel keresztberakom, és úgy végignyikorgom a kanyart.
Ha simán le akarom fékezni és kormánnyal elfordulni ,akkor rohadt lassú, olyan szinten megy mindenfelé az eleje, hogy értelme nincs így vezetni .
Ráadásul néha amikor tolja az orrát, olyan szinten nehezen talál tapadást, hogy kb állóra kell lassítani . Ha meg tapadást is talál azonnal átcsap túlkormányozottba ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.01. 13:56:12
mondjuk régesrégről valóban az rémlik, hogy a ferrarikkal ovatosan kellett indulni/kanyarból kifelé odalépni, de azt már nem tudom, h az 599el mentem-e anno :/
---
tomsteel <#eljen>#eljen>
Forza.
amúgy is nehéz ezt leírni ....A fék is rosszabb lett, eltűnt az egyedülálló AC érzés, amikor riszálta magát féktávon, apró csúszásokra alkalmatlan a gumi ,stb .....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.01. 13:22:33