42991
![banner](https://shared.fastly.steamstatic.com/store_item_assets/steam/apps/3058630/extras/acevogif.gif?t=1727713181)
| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
zimapeti #35424 Én is vettem leadott win7 matricás kulcsot, frissítettem win10-re majd meghalt az alaplapom, más típusra cseréltettem, 10-es kulcsát már nem fogadta el, win7 újrarak, nem fogadta el, telefonos aktiválással ismét sikerült aktiválnom, így megint minden OK, ismét frissít 10-re és működik, szóval no para. :)
Nem tudom hányszor lehet eljátszani az alaplapcserét, de egyszer biztos.
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.02.17. 21:22:07 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem most fogom még cserélni de írok majd. Elvileg ha alaplapot cserél az ember az ingyenes frissítési időszak után, akkor bukta a dolog ha jól értem. Ami kár, mert nekem ez tetszik eddig a legjobban. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért majd írd meg hogy jó a frissített vagy tényleg új kell ha változik a kiépítés.. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom, laptopon nem is tervezek..amire vettem tökéletes még kb. 5-6 évig. ha meg változik valamiért mégis akkor marad a win7 -
És azon nem is bukod mert nincsen hardvercsere. Viszont nekem pl asztali gépen ha kicserélem az alaplapot, akkor elvileg meg kéne venni a 10et :S Frissített van rajta. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pontosan, én megvettem laptopra a win7-t 8-9ezerért, és lefrissítettem win10-re. tökéletes (mármint ez a része :)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.02.17. 20:00:20 -
hqx #35418 Win 10-et miért kellene venni? Win 7-re ráfrissíted, oszt kész.:) -
Atgondoltam, warezba se kell :)
-
unrealnoise #35416 Komolyabb? Azért nem kell túlzásokba esni. Fanatec ugyanúgy van X1-re is... HC szimes egyedi cockpites külső kiegészítők meg nem "ennek" a játéknak vannak kitalálva. Jó kis szórakozós, lazulós, gamepados játéknak tökéletes lesz, de még kormánnyal is élvezhető, ha az ember nem vesz tudomást az FFB gyengeségéről, létezésének hiányáról. Nem a HC szimes réteg a cél, ez nem is kérdés...
Szóval nem, nem kell működnie mindennel szimes kütyüvel. Persze jó lenne, de azok akik ilyenekkel rendelkeznek, pont nem a Forza-ba fognak 100 órákat beleölni. warez? Ban. -
A win10 eleve nem erdekel, forz max varezba .....
Itt mar ezert komolyabb kormanyok, sok egyedi eszkozzel kellene mukodnie ... -
unrealnoise #35414 Igazából kötve hiszem, hogy magának az OS-nek, azaz a "Win10"-nek a népszerűsítése a cél. Egyszerűen a Store nem úgy pörög ahogy kellene, ilyen "ütős" exkluzív cuccokkal legalább ránéznének az emberek, hogy van ilyen is. :D Mert oké, hogy win-es tabletről meg telóról használja valaki, de PC-n és mindent máshonnan szerzek be. Többek közt mert a Store szerintem, és ahogy nézem csempés felületű appokat kínál főleg, nekem meg egeres mezei alkalmazás kell inkább. (Persze mindkettőből lehet jót csinálni, de a megszokás, és a monitor meg egér adja magát.)
Mármint értitek, ki fog csak a Foza 6 meg a Forza Horizon 3 miatt eredeti windowst venni a játékosok közül? :D Én biztos nem. És sokan mások sem. Megvenném, de nem úgy ahogy ők gondolják. Követhetetlen, és átláthatatlan melyik verzió a biztosabb, melyik alaplaphoz kötött stb. És még drága is ugye.
Plusz ugye azért messze nem úgy fogynak az exkluzívok (főleg az autósok), mint korábban, így az a pár száz milliós PC-s játékos tömeg potenciális bevételi forrás lehet. (Kár hogy eddig pont leszarták.) De most a PS4 ilyen szintű globális fölénye miatt is lépni kellett.
Egyszerűen most ebben látnak pénzt, aztán a Storenak is jót tesz, hogy végre igazi, komoly tartalmak is felkerülnek rá, ez felhasználókat és ezzel fejlesztőket is csábíthatnak..
A Sotre kötöttségei és fapadossága ellenére (bár biztos pofozgatják majd) A Forza Horizon 3 nálam első napos lenne PC-re, mert az egy és a kettő is az egyik legélvezetesebb autós élmény volt számomra, simcade/arcade vonal ide vagy oda. Zenék, pályák, szabadság, események, minőség... Nincs párja a piacon. Sehol. -
Beüzemelik hozzá a DirectX 12.0-őt és kész is -
Amikor elkezdtek pletykalni rola (1-2 eve?!) akkor egyertelmuen a Win10 miatt emlegettek, szandekosan hogy azt nyomjak, annak legyen az ujdonsaga.
Hogy mi lesz a kulonbseg a PC-sben, az passz, de akkor lenne (nekik) ertelme, ha semmi, es lenyegeben ossze drotoznak az Xbox-ot a Win10-es PC-kkel. -
Thread #35411 Win 8-on nem is fog menni?
PC-n vajon enged majd egy telemetria plugint? -
Ez mar tobbszor elokerult a Win10-zel kapcsolatban, talan meg lesz is belole valami;) Bar cockpit allitas nelkul eleg szar:DDD -
http://www.bsimracing.com/is-forza-motorsport-6-coming-to-the-pc/ -
hqx #35408 Miért kellene, hogy törölje? Aki akarja az használja. Csak leírtam a véleményemet.:) -
Stockbauer33 #35407 Akkor +kérem a HG-t hogy törölje a hsz-aim.Nemakartam zavarni
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.16. 10:11:37 -
hqx #35406 Nem ez a lényeg. Egyébként sem setuppolással kell kezdeni (máshoz nem nagyon szokták keresni). A másik meg, hogy azt a pár szót érdemes megtanulni, mert később jól jöhet.
Arról nem is beszélve, hogy anno volt akinek kifagyott tőle a program, még valamelyik régebbi verziónál. -
Stockbauer33 #35405 Hát nem az ilyen pro fiuknak tettembe.Csak úgy spontán talán érdekel vkit
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.15. 22:52:33 -
xido #35404 broom broom helyett vrum vrum :) -
hqx #35403 Azt én sem tudom, de van.:D -
neilszab #35402 Egy ki móka holnapra: Lotus 25 - Brands Hatch!
Összesített futam naptár: Masters futamok -
Es mit kell rajta magyaritani:?! :) -
hqx #35400 Inkább innen, mint onnan. -
Stockbauer33 #35399 -
hqx #35398 Azok a kábelkötegek ott lent...:D -
jók a távolságok, szóval kényelmesen ellehet érni mindent, jah, plusz a tartó két oldala szépen segít megtalálni a pedálokat, cluck kick-ezni is tudok végre, yeah :D -
Tudsz ezzel heel and toe-zni? Én próbáltam a dfgt pedállal, de sehogy se volt jó nekem, ezért nem is próbáltam ilyet. -
végül kellően felbsztam rajta az agyam, hogy nincs kuplung és előkotortam a régi Force EX-em a szekrényből..
ronda lett, de működik..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ja és egyúttal megtartottam a gombjait is, az majd megy be dobozkába :) -
AssettoDriftER #35394 Itt is lehet csúszkálni, csak nagyon nem feszegettem a határokat
-
AssettoDriftER #35393 http://www.hsw.hu/?p=46448 -
El Gigante #35392 köszi:D -
F9 -
El Gigante #35390 Alul a helyezéseket mutató piros csíkot, hogyan tudom eltüntetni? -
tbazsi95 #35389 Assetto Corsa | Transfăgărășan Hill Climb | BMW 1M | OnBoard
-
Hol lehet letölteni ezt a pályát? Jónak néz ki egy kis csúszkáláshoz :) -
AssettoDriftER #35387 Ma volt időm kipróbálni az új javított LuccaRinges pályát.
Nekem nagyon adja, maga a pálya alapvetően.
Van ezzel így még valaki? -
Jackal #35386 Nem kell fostalicska mobilnettel versenyezni, azt mingyárt nem lesz annyi másikba szállás, kipöckölés ha két kocsi egymáshoz közelebb ér. -
Ezaz. Kétlem hogy bármelyikőnk is autóversenyző lenne + kétlem hogy életben is úgy elpattognának és kicsúsznának a kocsik mint ahogy itt néhány esetben teszik a rossz netkapcsolatnak köszönhetően.