Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Marco: Brands Hatch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.10. 18:16:17
"Nulla tenaci invia est via"
Nekem amúgy hetek óta ez jelenti a rekreációt: Porsche 550
Nordon is, de még inkább a fogarasi hágón.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Előre is köszi! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.10. 03:14:51
- igen, autónként és pályánként ingadozik az AI képessége
- emellett eddig sok pecs fel-felborította az AI sebességét, volt amikor 80%-on se értem utol őket. ekkor egy időre fel kellett hagynom a játékkal 😞
- most ugy vagyok vele, h beállítom 95%-ra és megpróbálom az adott szériát (most épp championshipek mennek) nyerni a pontversenyben, az nem zavar, ha több pályán csak 2. vagy akár 4. hely is jön össze. valóságban se az összes futam győzelemével nyerik a bajnokságokat 😊
ég igen, az fontos, hogy az elején viszonylag sokat lehagyj, máskülönben feltartanak téged és ugy megúszik az első 1-2-3, hogy sose éred őket utol. de persze százalékozással ez is állítható... ne félj lentebb adni, ha ugy jobban versenyben tudsz maradni. körönként 1mp esetén én simán visszábbvenném, mert ott fair módon már nem tudsz nyerni ugye 😊
Forza.
Forza.
Szóval az online jóval nagyobb fun... már ha épp nem olt valaki szét, mert hibázni merészeltél...
Tényleg ennyire kiegyenlítetlen az AI? Ennyire máshogyan kellene vezetni ezeket az autókat? Közületek mindenkinek mindenhol aranyérem van?
Meg a Rambo4 pfogram amivel ki lehet bontani a cuccot ? 😊
Most aki mondjuk en is, kikapcsolom mindennel a tc-t, abs-t, mert ugy elvezem, megha valoban nem is lenne ra lehetoseg, akkor ugyanugy tavol allok a feltetelezett valosagtol, mint mondjuk te.
Ez egy jatek, elvezni kell, jobb ha beletorodik az ember, nem sok koze van a valosaghoz, se ennek se az ir-nek 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.09. 11:29:23
szerintem
Nehéz úgy odaállni a következő futamon, hogy ne maradjon tüske ez tény, de általában úgyis az húzza a rövidebbet aki indulatból rá akar tartani ilyen helyzetekben. Azt azért el kell ismerni, hogy gyorsabb volt általában mint a többiek, de persze ez nem jogosítja fel semmire.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.09. 10:55:12
de ha ez reális tc onnal, nekem megfelel az is, nem akarom feltétlen feleslegesen szopatni magam.
Forza.
Kb olyan erzesem van, mint amikor kimegy az ember focizni a terre, moka kacagas a lenyeg, aztan ha bekerul akar csak a helyi focicsapatba, egybol atmossak az agyat, jon a mogyorozas, konyokozesm sipcsont szetrugas, meg ki tudja meg mi.
Bar ahogy irtatok, o mar szimben is ilyen volt, biztos igy neveltek o nem tehet rola 😊
De pl ha ez a verseny olyan figyelmet kapna mint a forma 1, koronkent potyognanak neki az 5 masodperces buntetesek az is biztos.
ja es nem mondom, nem ezt csinalja minden harmadik vesenyzo, mert fogalmam sincsen, csak neha nezek f1-et. De attol meg rohadtul nem szimpi.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.09. 10:39:22
szerintem
Ja nem..., osszekevertem valakivel, neki a 20 eves Astraja van😄DDD
"Nulla tenaci invia est via"
Amugy azt mo djak az inteligens diffi miatt egy haziasszony is tud vele keresztbe menni.
és bár én mindig konzolvédőként aposztrofáltam magam (szimesekkel szemben), minél többet megyek a 458-al, annál inkább kezdek én is hinni az összeesküvés-hívőknek 😄 (értsd: konzolra egyszerüsítés)
az igazi tragédia, hogy sose fog ide írni egy 458-at már vezetett ember és cáfolni/megerősíteni sem fogja, hogy mennyire reális a bekapcsolt tc melletti kezesbárányság... de hogy eddig messze nem ilyen volt az fix. és én azt megszoktam, "megszerettem". sok "meló" volt benne, hogy mondjuk végigmenjek mugellóban és az mostanra "mindhiába" 😊)
Forza.
A 7. perces "kifekezes" optimista volt, hatar eset😉 A 10:50-et szerintem benezte, utana elnezest is kert (pesze, utana mar mindegy, attol meg lehet szandekos😄).
Ez dodgem bajnoksag, egyszeru, gyenge, egyforma autokkal, rovid versenyeken, itt akciobol kell megoldani a dolgokat. Raadasul ilyen palyan, ami meg F1-en sem "mukodik"😛 A tobbiek is nyomulnak, mashogy nem megy.
Ilyen lenne a public szerveren, biztos elkuldenem melegebb eghajlatra. Gyarkorlatilag mindenkit levezet a palyarol, semmi helyet hagyva elozeskor. Aztan amikor visszaeloznek, meg durvabban betart.
szerintem
Akarmennyire is szivecsucske Kunosnak, Arisnak vagy Marconak a szimezes es az AC, ezen a szinten (ilyen fejlesztesek, ennyi licensz es ennyi belos es kulsos ember) ez mar erosen uzleti kategoria. Vagy ngyon tudjak mit akarnak a jovoben VAGY nagyon nem😉 Kunos szet szort, o "csak" csinalja, Aris szeret csapatni, de Marco-bol kinezem hogy "tervei" vannak😉)
A konzol megjelenest kell megvarni es annak az eredmenyeit (program plusz kesobbi DLC-k). Ha siekeres, akkor belefer a tervezett 2020-ig tamogatni az AC-t (fejlesztes + DLC-k), ha kerdeses, akkor az igenyek es kritikak alapjan nekiallni es 2018-ra elorehozni az AC2-ot.
De ez az allando jatekosokat es DLC vasarlokat hatranyosan nem erinti. Ha hosszu support van (2020), akkor "lassabb es kenyelmesebb" a fejlesztes, tobb update-tel es DLC-vel (ha csak evi 2 jon, az is 80EUR 😛). Ha rovidebbre veszik (~2018), akkor kevesebb/minimal update lesz es DLC, de 1-2 evvel elobb lesz felturbozva a progi, es beletolnak minden addigi tartalmat 50EUR-os AC2 arert (konzol-szeruen 200 autoval jelenjen meg) 😄
AC jövőkép?
Amugy szerinted varhato a heten valami gumijavitas ?
Bajnoksagban kellene masodik autot valasztanom, azt mar vegig hasznalni kell, es nem akarok ugy jarni, higy lesz valami piszkalas es mellenyulok 😊)
Jelenleg nekem az sls tunik a legvirgoncabbnak....