42876
-
Valahol biztosan lehet kapni kedvezményesen is... ;) -
Tyuki80 #35268 Lehet!Én meg pont leszarom a fáidat,meg az igényességedet!Idejössz trollkodni aztán meg még meg is sértődsz.....Menjél nfs ezni mondom,az ilyen igényeseknek készül.Lehet még irányítani is fogod tudni.Billentyűzettel is tolhatod...
-
#35267 Azert nem olyan gazos a helyzet;) Az AC-nak (pontosabban Marco-nak) a Forza az etalon (kinezet, hasznalat), kinezetre is azt probaltak elocsalni, de persze komolyabb/hihetobb fizikaval.
Az AC-nal egy tucat ember dolgozhat (talan a kulosokkel mar kicsit tobb), mig a Forza-nal 4-500 ember ugykodik;)
A Forza render engine, foleg hogy konzolos, 1-2 nagyagrenddel komolyabb (nem feltetlenul szebb, kiforrottabb!). A latvany nagyon hasonlo, ott van egy hatar, a kulonbseg inkabb az, hogy a Forza latvanyba, az engine miatt sokkal tobbet tudnak belepaszirozni: sok 3D-s korites, animaciok, mozgasok.
Az AC-ban eleg rugalmasan tudta a fizikat es egyebeket (FFB, fizika, AI, replay, telemetria, LOD stb.) skalazni, a PC-s megjelenes elejen-kozepen, negyedelte a dolgokat, ugy sem erzett belole senki semmit;) Tobbszor 1-1 patchben azzal nyert sebesseget, hogy ezeket vette le felere;)
Valszeg a konzolon is le vannak huzva, de az eddigi bemutato videokat elnezve, meg a kormanyosokat is, nekik teljesen mindegy:)
Azok a bokrol a bevilagitas miatt neztek ki furcsan (amug is lapok), nem veszes, amshol sem jobb;)
Videobol kiszedve, AC vs Forza:
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.02.05. 11:16:53 -
#35266 Igazad lehet.
Egyszerűen csak igényesebb vagyok nálad.
Puszi! ;)
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2016.02.05. 11:13:40 -
#35265 Jaja... anno ugyan ez volt a baja a PC-n is. Talán most a PC-n azért nem tűnnek fel ezek, mert a színeket úgy ahogy belőtték már.
Persze az egész progiban van 3-4 fa modell... de lehet, hogy sokat mondok. :D Ezt nem tolták túl, az biztos.
Mondjuk amennyi munkaóra van benne... ez már a "pont leszarom" kategória lehetett, pedig én azt mondom, hogy a jó "környezet", úgy általában (pit rádió, közönség, vagy egy normális fa az út mentén stb) legalább annyit dobna a dolgon, mint egy jó karrier, de hát még offline pit stop sincs így hány év után is... nem is merek belegondolni... de 434db utcai Lotus, az nagyon kell. :D -
Tyuki80 #35264 Go play NFS!
Ez nem neked készült.Pont! -
#35263 valahogy az egész konzolos verza túlszaturált.... -
#35262 Gondolom valamit nem bir a konzol, igazabol pc re sem az az atom gyors motor.
De az mindegy , ko zolosoknak csak a penze kell...:)
Amugy mikor piszkaltam a monitorok miatt, nekem is sikerult igy beallitanom egyszer , minden fa meg bokor ilyen lett. -
GPx8 #35261 Szerintem a konzol verzióról beszél. -
#35260 Na mar az AC is szarul nez ki ....? :)) -
#35259 Igen-igen... nyilván attól vérprofi egy szimulátor, ha sz@rul is néz ki.
A kőkemény szimulátoros meg még ki is kapcsolja a környezetet, nehogy már bezavarjon,
hiszen elég oda két fehér vonal közé szorított szürke csík is, amin lehet tekeregni.
Ne vicceljünk már! 2016 van.
Nyilván nem azt várom, hogy Kunosék botanikai részletekbe menően reprodukáljanak egy bokrot,
de ez már a qrvagáz kategória. Legalább a színe lenne hihető. -
#35258 Valószínű azért kellett lebutítani ennyire, mert az autók fizikáját másképp nem bírja el a konzol. Nem erre lett tervezve... -
Tyuki80 #35257 az Nfs sorozatban szép fák,meg környezet van....Go!talán fóruma is van,fel tudjátok lendíteni..... -
haflac #35256 Az?Az csúcs grafika: :) -
#35255 Azok ott micsodák? :D
???
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2016.02.05. 08:08:37 -
haflac #35254 Még nincs kész.Talán "alpha" ő is.:)
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.02.05. 07:01:20 -
atiwrc #35253 Hát na, nem egy matek zseni :D.
Csak bele bele tekergettem, de ezt a két mondatot én is elkaptam.
Majd lehet megnézem az egészet ilyen gyöngyszemek után kutatva :D.
Több hasonló yt-ra töltögető emberkével ellentétben értelmes kiejtéssel beszél és nem az van mint a legtöbbnél, hogy már annyira idegesít a hangja és a beszédstílusa, mentalitása, hogy 1 percnél tovább nem bírom hallgatni/nézni a videót.....
Egyébként meg ez jut eszembe, ha nagy ritkán elindítok 1-1 ilyen videót:
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.02.05. 00:02:29 -
#35252 nincs :) és lehet, hogy csak valami MMO-ként jön, majd... egyszer... :(
ami persze Nektek lehet jó lenne, én eléggé másra vágyok/-nék :) -
#35251 Gran Turismo van ps4-re nem ? Nem ertek hozza de mintha lenne :) -
haflac #35249: GT?? tán van ps4-re GT? :)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.02.04. 22:24:18 -
haflac #35249 Hát a Gran Turismo nincs veszélyben ahogy elnézem,alpha ide-oda. -
goldboy #35248 Remélem 1.5-ben Pc-re is jönnek a hőlégballonok(mondjuk egy helikopteres kamera nézet elférne) -
GPx8 #35247 Ezt sem perwollal mosták... -
goldboy #35246 1 óra PS4 alpha gameplay... -
goldboy #35245 Ez olyan mint 100 és 80 között lefelezni az AI-t 84-re -
#35244 " ...tudod azt hogy mész és a 100 és az 50 méteres tábla között, de nem félúton, hanem mondjuk 75 méternél kb..." -
#35243 Én ha kihúztam usb-ről a kormányt meg epdált, akkor win10 alatt mindig újra kellett kalibrálnom az egészet. -
Kommy #35242 Nekem semmi gondom nincsen Windows 10 alatt vele. -
#35241 Szerintetek windows 10-el hogy áll Assetto, mert most nekem az van 1 napja. Meg egyáltalán mennyire stabil vagy nem? -
Morgolodo #35240 Huh, ez fájt! Olyan, mintha Én készítenék főzőműsort (a teán, virslin és rántottán kívül még életemben nem készítettem semmit és a virslit is elrontom néha). -
goldboy #35239 Egy kis humor bonbon.. -
#35238 En hivatalos palyarol csak a Redbbull ringrol hallottam, autok azok nem tudom mik lesznek a mostani ingyenesben, de mintha tobb japan autorol lett volna szo, ugy remlik. Meg lesz valami ford is asszem. -
#35237 A shadowplay nem mukodik harom monitorral ???? -
#35236 1. Az nVidia Surrund-dal be tudsz kapcsolni/allitgatni sok monitort, lehet oket virtualisan tologatni (fel/le, oldalra) es allitani a kavak meretet. De ez csak sikban kezeli a monitorokat. Jo szeles lesz, de kicsit furcsa.
2. Kicsit trukkosen, jatektol is fugg, be lehet allitani a 3 monitort is, es akkor a programban lehet allitani a monitorok szoget es egyebet. Pl. 3 FullHD-hez csinalsz egyedi felbontast, 5760x1080px, a jatekban azt valasztod ki, es ha "beveszi", akkor 3 monitort szamol rendesen, de csak kettot latsz (eleg pazarlo) :) Nalam rF2-ben mukodott, AC-ban nem probaltam. -
#35235 nem követtem egy jó ideig a dolgokat...milyen pálya/pályák érkezése várható ? -
El Gigante #35234 Sziasztok! Van aki két monitorral játszik?
Van egy gtx970-em elvileg támogat 4 monitoros rendszert! Hogyan tudnám működésre bírni? Ha legalább a kocsi jobb oldalából látnék valami már az is haladás lenne! Később megpróbálok szerezni egy 3. monitor. Van egy 16:9-es 24" monitorom és egy 4:3-as, szerencsére ugyanakkora a képernyőmagasság! Köszi! -
Pitti #35233 Jó hát ez olyan horgász fél óra ám... Az ilyen fél órás káromkodásokat én már 5 perc alatt lezavarom... -
hqx #35232 Fél órányi? Jesszus!:D -
#35231 Csak az, mas miatt nem szoktam karomkodni:D -
#35230 Jah, valami munka vagy mi ?