Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kormany mogott a "muszerfal " egy kepernyo, visszapillantokent uzemel, a fulke oldalan vannak nagy sarga lampak azok jelzik a fordulatszamot, szoval igazi koncept !😊
A hangja nagyon ott van.Es ahigy nezem mukodik az automata kers vagy mi....
Roppant igenyes mod, ha nem lenne ilyen tapados meg hasznalnam is 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.16. 10:27:51
http://www.virtuasimulazioni.com/ferrari-f1-concept-released-for-assetto-corsa/
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.16. 06:31:24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
iRacers Rookie Cup
Teljesen ingyenes, ingyen elofizetes, ingyen tartalmak. Harom honapos sorozat, hetfo es pentek. Reszletek a topicban es az ott megadott cimen.
Vegyes autok es palyak, road es oval, kinek mi tetszik.
Autok: PontiacSolstice, Mazda MX5, Street Stock, Chevrolet Silverado, Spec Racer Ford, Cadillac CTS-V, Indycar Dallara.
Palyak: Charlotte Road/Oval, Laguna Seca, Lime Rock, Phoenix, Daytona Moto/Oval, USA IS, Okayama, Summit Point
Elvileg a Telenornal van valami eves 3000Ft-os kartyas valami, valszeg az lesz, ha ez megszunik. Telefont meg tudok szerezni, ma mar sokan lecserelik 2-3 evente, nekem jo valami levedlett sok eves szar, csak valamennyire mukodjon.
Aki ismer, az ugy is tudja, hogy utkozben ugy sem er el (pikk-pakk lemerul, meg ki is van kapcsolva, csak arra kell, hogy mentot hivjak ha szukseges), majd itthon vagy az irodaban megtalal😉 Ha meg en akarok telefonalni, itthon "ingyenes" mindenhova (5000 percig, az eleg), meg persze az irodaban is ingyen van😄
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.15. 12:04:05
Neha nezegettem mi a helyzet, de aminek ertelme van es amire esetleg hasznalni akarnam a pluszt (net + gps meg mit tudom en mi), annak k*rv* draga az elofizetese. Ami meg "hasznalhatatan", de annak hozza uj telefont, az is 4-5000Ft havonta. Annyit meg nem adok telefonert, egy ev alatt majd fel havi fizetesem. Akkor inkabb a jelenlegi ingyenes, hasznalhatatlan (bar mint telefon, tokeletesen hasznalhato😛) es gagyi😉
A megmaradt penzt meg elkoltom szimekre😄
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.11.15. 11:47:19
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
kis javítás: nem ticketet kértem elsőnek, hanem egy ideiglenes (vagy mi ...) accot, ezzel be tudtam lépni steamre, de se játszani se semmit nem lehet vele ...
Amit Szabi linkelt, ott rámentem a CD kulcsos részhez, ott kértem egy ideiglenes accountot ( nyilván másik emailre nem arra ahol már ellopták ...!!!), utána azzal bejelntkeztem, rányomtam jobb felül a kapcsolatfelvételre, ott kiválasztottam a Steamet, és hogy eltérített vagy ellopott fiókkal van problémám, rögtön vissza is írt az operátor, megadtam a bankkártya adataimat amivel már vásároltam, plusz az obnline chatben kaptam egy kódot, azt ráírtam filccel(!) a dobozos játékaim aktíváló kódja alá, lefényképeztem és elküldtem, utána azonnal írták, hogy lenullázták a fiókomat, be tudtam állítani új jelszót. De direkt szóltak, hogy az emaileken változtassak jelszót előtte...
Tanulság, jó ha van egy-két dobozos steames játék a háznál, gyereknek ne engedjétek piszkálgattni, és valóban érdemes áttérni az új telefonos hitelesítésre, az tuti biztos ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.15. 11:04:22
Ami tanulsag, hogy a freemail-es hasonlo "magasszintu" levelezo rendszert hanyagolni kell.
Tanulság, jó ha van egy-két dobozos steames játék a háznál, gyereknek ne engedjétek piszkálgattni, és valóban érdemes áttérni az új telefonos hitelesítésre, az tuti biztos ...
Jólvan : ) Ezt a freemail-es "szolgáltatást" felejtse el mindenki akinek még esetleg olyan van.. nekem is azt törte fel és vitt mindent.
Át van irányítva az ottani levelezés a telefonomra más címre , szóval láttam , hogy éjjel komoly forgalom volt jelszó meg email átírás ügyben 😊
De a freemailből utána kitörölt mindent ...
most átköltöztettem az egész steamet másik mailre, de nem is azt fogom használni, hanme az új telefonos hitelesítést .
Email címed működik, az megvan? Mert szerintem minden tevékenységnél kódot küld rá (ha be van állítva), más gépről be sem lehet lépni nélküle.
Ha van dobozos játékod amit steam-en regisztráltál, annak a füzetét amin a kód van szkenneld be vagy fotózd le, ráírva a ticket számát.
Ha paypal-on keresztül vásároltál akkor annak van egy history része, azokról csinálj képmentést és csatold be nekik.
Én még azt a bankszámlakivonatomat is beszkenneltem ahol vásárlás volt.
Hát remélem gyorsabbak lesznek mint nekem volt anno.. másfél hónapot vártam. 😞
Utoljára szerkesztette: MooneyR, 2015.11.15. 09:44:23
"A felhasználó korábbi álneve(i):
MADman3D-BEN
K1NL3Y<MM>#$$
K1NL3Y<MM>#
Jónás Rómeó34
Jónás Rómeó
jóné
K1NL3Y
Cuki Kutyi
Laccoo"
"Nulla tenaci invia est via"
Visz korbe korbe a tamogatas ....
elküld egy olyan helyre ahol játék kulcsot tudok megadni, stb, de nekem előbb ilyen támogatási szám kellene nem ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.15. 09:24:18
"Nulla tenaci invia est via"
Hova kell es mit ilyenkor ir i ???
De a "szegyenletes" es "idetlen" szerintem relativ😉 Kinek mi jon be, mit gondol valosnak, mi tetszik neki es hasonlok.
Mindegyik program (AC, iR, rF2) gumija van annyira jo, amennyire rossz is. Hozzaallas kerdese.
Kunos mar az elejen megmondta, o nem akar expert gumit, mint a tobbiek, mert szerinte ugy sem tudjak megcsinalni. O marad az "egyszerunel" de "jonal". De neki is "bele kell tennie a technikat", igy fejlesztesi idonkent folyamatosan ingadozik a fun-hasznalhato-jo-real kozott. Es igy valszeg amig az egyik irany bizonyos gumiknak, autoknak, igenynek kedvez, addig a masik irany nem, de a "tobbieknek" igen.
Hasznald azt belole ami tetszik😊
Siman a kormany melle bedugtam egy hagyomanyos joyt, beallitva kezifeknek. Megy szepen es jol.
Ugyanezt beallitva AC-ban, a tengely max erteket leveve a felere ugye, mert elore hatra tolhato a joy, az elso hasznalatig jol mukodik a kezifek. Utana ugy veszi kozepallasban, mintha felig be lenne huzva.(elfelejti amit a controlsban beallitottam)
Amit meg a mai napig nem hiszem el, hogy nem javitottak, hogy a verseny session-ben, atkattintva a qualify idokre a boxban, nem mutatja azokat.
Mig pl qualify sessionben, mutatta, a practice idoket.
(kozben rajottem a sok kozul mi idegesit legjobban az iracingben, azok a gyalazatos gumi hang szerusegek, ami minden autonal ugyanaz, illetve az ocska ffb, persze meg tudnam sorolni 😊 )
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.12. 20:36:39
szerintem
unrealnoise: az 1.3.4 AI-jára is értve? nekem azon túl, hogy sok pályán a kanyar előtt túl korán/túl nagyokat fékeznek, nincs velük gondom. nemtom hogy készítik fel őket 1-1 pályára, de fura, h ezt nem lehet megoldani :/ (vagy nem akarják, h megelőzhetetlenek legyenek?!)
Forza.
Amugy engem is zavar, ami meg nem nepszeru, azon a kutya sem megy multiban 😞
Igazabol van mar vagy 50 jo palya a jatekhoz, aztan megis max 5 felen, megy mindenki multiban...
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.10. 20:49:10
szerintem