43022
  • b-type
    semmi extra, de mindig szerettem volna egy kupás ötössel menni :))
    default, csak az elektronika van kikapcsolva:
  • GPx8
    Ezzel a Ladával (is) nagyon nagy élmény a kakucsring!
    Lada 2101 A2
  • Prézli
    Köszönöm a visszajelzést!

Race Track Builderrel készült a pálya, ehhez lettek plusz modellek legyártva. Gumik pont a gyári assetek közül valók, de későbbiekben tervezem őket lecserélni, mert nekem is bántja a szemem. A képeken látható bug kis mértékben szándékos, az a gondolatmenet mögötte, hogy valami középutat akartam a retorzió nélkül feldönthető és a beton gumibólya között, így egy ilyen kicsit clippelhető, de beton bólya lett. Későbbiekben ez kis lesz patchelve, és terveim szerint lesz egy 'beton' és egy feldönthető gumibálás "layer", amit a models_layout.ini átírásával lehet majd átváltani.

A modellek egytől egyig Sketchup-al készültek, nekem nagyon kézre áll az a program, de valószínűleg át kell majd térnem Blenderre, mert a fizikai modellnél itt kérdés nélkül egy befoglaló kockát generál, ami pl egy gumibólyánál már nem ideális.
  • El Gigante
    Bakker, nem is tudtam hogy készül ez a pálya!!!!
  • PacsutaTibi
    Jaj még valami! Tényleg nagyon szépen le van modellezve minden, a házikó, bejárat, még az autósműsor székei is ott vannak :D
    De a gumik amik szélen vannak, a fekete, de talán a sárga is 1-1 henger.
    Elléptünk az Rfactor 1 szintjéről, ahol 1-1 nyolcszög alapú hasáb volt mindenütt (BTB-s pályákon) , de szerintem bírnák a gépek, ha guminként plusz 50-100 poligon bele lenne modellezve és bekerekedne a gumik alja ahol össze vannak egymáshoz rakva. :D

Milyen modellező progit használtál?
  • PacsutaTibi
    Nekem nagyon tetszik! Különösen a kamerák beállítása, nagyon jól sikerült.
    Sokan kiadják a pályájukat 0.9 verziószámmal és még egy kamera sincs rajta... Olyan pályán sem, amire kellene 2 vagy 3....

Mentem néhány kocsival rajta, és gyanús volt a lassító, most egy alap kocsival megnéztem, hát kicsit bele lehet menni a fekete gumikba.
    (Bár lehet ha pont ott ütne ahol látszik, akkor a 15-20 körből a felében megdobta volna a kocsimat :D )
    kép1
    kép2
    Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2019.03.12. 20:07:33
  • b-type

én tegnap csak rápróbáltam, meló után egy kicsit mert már aludtak a kölkök, de nekem nagyon tetszett, írtam is face-re, odafigyelősen készített pálya, és aktualizált. Holnap pihenős vagyok megtekerem rendesen. Nagyon köszi!
  • Prézli
    Sziasztok!
    Nagyon örülök, ha tetszik a Kakucsring

Ha esetleg találtok rajta bugot, vagy javaslattal élnétek kérlek itt, vagy akár levélben írjátok meg. Első ilyen jellegű projektem, úgyhogy még lényegében tanulom a dolgot.

• atiwrc
    Rfactoron az Euroring volt az egyik fő (lassabb) tesztpályám, de rbr-be is próbáltam rajta néhány vasat. Rf2-be valahogy nem tetszett a színvilága.

AC-ban meg nem volt semmi kanyagósabb pálya amit élveztem volna és jól tudta volna helyettesíteni az Euroringet, ezzel teszek egy próbált hátha :D (Rfactoros RX változatot szerettem Kakucsringből)
  • b-type
    AMTS-n ott leszek, fiamnak nagyon tetszett már tavaly is..amúgy is jó program, drift, játszóhely, és persze rengeteg zsír verda meg motor. Aztán hogy szimezek-e azt majd meglátjuk. :)
  • Solt
    Na ezért lehet visszarakom az AC-t... :)
  • Szabi #42329
  • b-type

Laptiming SimCup versenykiírás:

A bajnokság három fordulóból áll, melynek első része az AMTS kiállításon, az „A“ pavilonban, a Speedzone standján kerül lebonyolításra. Az Assetto Corsa felületen futó, egyedileg készített Laptiming Kakucs körön bonyolítjuk a selejtezőket 2019. Március 23.-án és 24.-én. A versenyeket „Pro“ módban rendezzük, a gumikopás 100%, a mechanikus sérülések mértéke 80%. A bajnokságban csak és kizárólag az AMTS-en résztvevő pilóták vehetnek részt.

-Minden infó a képre kattintva a SpeedZone oldalán-.

KakucsRing: racedepartment.com

személyes vélemény: nagyon jó a pálya.
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.03.12. 08:50:22
  • Gadfly13

Megkezdődött a jelentkezés a következő bajnokságunkra, ami egy jelenleg is folyamatban lévő mod, amely nem más mint a valóságban igen népszerű WTCR sorozat. A valós sorozatban jelenleg 7 márka képviselteti magát, mi most Pongrácz Tamás (Tommy78) jóvoltából az immáron négy elkészült modellel indítunk egy bajnokságot. Tehát a mod tartalmazza a Cupra TCR-t, az Audi RS3 LMS-t, az Alfa Romeo Giulietta TCR-t és a Hyundai i30N TCR-t. Nyolc helyszínre látogat el a bajnoki. Próbáltunk egy nagyon változatos és izgalmas naptárt összerakni, reméljük, hogy mindenkinek tetszeni fog. Várunk mindenkit szeretettel! Izgalmakban gazdag, tartalmas szórakozást szeretnénk ismételten biztosítani mindenkinek.

További részletek EZEN AZ OLDALON tekintetők meg.

Facebook oldalunk
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2019.03.11. 09:56:45
  • Szabi #42326
    Hring-et még mindig nem konvertálták át ide ? :O
    Utoljára szerkesztette: Szabi, 2019.03.10. 17:15:03
  • MasterMason
    Milyen bénák ezek, még egyenesben sem tudnak tartani egy autót?!
  • lac coo

https://www.facebook.com/sbmotorsportltd/videos/382173052581333/UzpfSTQ3Mzc0NTg1MjgyNzAwNzoxMDkxOTg3Nzc3NjY5NDc1/
  • alma2
  • macleody
  • macleody
    Nem tudja valaki, ha felteszem a Content Manager-t miért nem indul el a "gyári" servermanager?
  • sertrex
  • MasterMason
    Új DLC.
  • lac coo
    Jah, jónak néz ki így kívülről .
  • b-type
    ..háát amikor inkább harmadikban hagyod dombnak fel, mert negyedikben már olyan mint a egy rossz verhovina leőőőööz azt úgy is vissza kell rakni harmadikba. Van benne kuplungrugdosás, meg üléslökdösés hogy mennyémá!
    De faxa, nagyon bírom mikor a ballonos virsli elugrál az oldalirányú terhelésre :D
  • lac coo
    Hát megy egy jó koppány ...!4 :)
  • b-type
    ON. Classic (áá nem csak Zsiga felfut a hegyre teljesítményjavító festéssel kezelve, sajnos a No Fear matrica még nincs fent, azzal -1perc lenne a menet)

• Alexease
    OFF. Classic:)
  • b-type
    jaja, néztem Puy-ig, utána lépnem kellett, tetszett a Audi-s részleg, meg a masszív Lada-s, valszeg én is a Subaru-val mentem volna szal az is.
    A modern WRC-k hidegen hagynak.
  • bigiboi
    sziasztok! bocs ha nem ide vágo a dolog! de eladnám asetto corsa játékomat jo pár dlcvel ia:10000ft Steam accal!
    + ami nem látszik dream pack 1-2
    ÉS van egy f430 as kormányom ami hibátlan Az is 10000 ft!
    Utoljára szerkesztette: bigiboi, 2019.02.17. 18:04:14
  • tbazsi95
    Igen. Én pl alapból azt nézem meg egy pályánál, hogy hány hely van rajta, ilyesmi. Gyorsan eldönti egy szakaszról, hogy használható e rallyra pl. Most az utóbbi versenyen elég jó szakaszok voltak. Jó kis verseny volt :D

• b-type
    Próbálom rendbe tenni, így éjszakás után túl sok idő nincs, általában azok az 5 csillagosak, ami technikailag és minőségben is jó, + van replay. abc végéről indultam és Glava Zete-ig csillagoztam.
    Egyelőre eddig jutottam:

Aspertsham, és Zmeinka kakuktojás, de mindkettőn élmény rally autóval menni, illetve benne maradt pár murvás, Karelia, 3 XX pálya, és egy havas Karlstadt..ezekkel van valami dolgom.

Zmeinka-n ha megtalálod a vonalvezetést, akkor valami kicseszett jó jó autóval.

Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.02.17. 16:42:31
  • tbazsi95
    Hát a jobb minőségű rally pályákat használom és azzal rendezgetünk versenyeket. Az ilyen semmibe menős minőségtelen pályákat offolom teljesen. Amúgy megvan a Panzerplatte???? :D Előfizették a Simtraxx betára, nem?

Amúgy:
    Puy du Lac
    Monte Erice
    Transfagarasan
    Peyre

Most így hirtelen, amik jók.
    Utoljára szerkesztette: tbazsi95, 2019.02.17. 14:16:22
  • macleody
    Tárgytalan.
  • Fantasy18
    Pár kört nyomtam ACC ben az elég jó lesz ha kész lesz...
  • macleody
    Felraktam a SOL-t, nagyon jól néz ki, viszont nem tudom hogy lehet esőhöz beállítani, hogy az aszfalt vizes legyen. Raindrop megy de a pálya csont száraz.
  • b-type

Milyen pályákat használsz, az odafigyelve kidolgozott szűk aszfaltos (vagy legalább aszfaltos is) rally pályák közül? Most raktam újra az AC-t és qva sok már a rally pályám...másik meghajtón, de nem akarom mindet, még ebből is visszapakolgatom az olyan bétákat mint Panzerplatte pl.

prológra biztos nem tudok menni (18-06-ig dolgozom, ma meg holnap)
  • tbazsi95
  • 818391mate
    Megvan. Köszi
  • KTMNORBI
    Én azt amit leszedtem az nem látszódott játékon belül, szóval a linkre katt ugyanúgy, csak van olyan picit a download felett, hogy Dimitrii én arra kattintottam és ott volt az összes munkája a srácnak, köztük a zsiguli is, na én onnan szedtem le. Az a source meg szerintem valami más lehet, festés pl mert én azt nem bántottam

Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2019.02.12. 19:46:22
  • 818391mate
    Én is megköszönöm. Norbi sikerült a kocsit felrakni? A letöltés gomb mellett lévő "sources" file-okat hova kell rakni?