42876

banner
  • lac coo
    Nem szeretem ha egy autoval tojaskent kell banni, abban nekem nincs elvezet :))
    Ezert jo a Primera, annak lehet tolni jobban es jobban es jobban, igaz van is mit megfogni rajta de igy izgibb, meg megvan az az erzes, higy hataron megyek .:)
  • mumus70
    Mint mondtam volt: HC szimeseknek. Fanatec-el, meg cocpittel. És azt is csak biztonsági övvel! xd
  • mumus70
    Igen, csak aki már itt is nyafizott hogy így durva a Lambo, meg úgy durva az ez meg az, annak ezekkel esélye nem lesz megmozdulni se a boxból.... ehhez képest gördeszka egy Corvette is, bár az se könnyű téma....
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.03.06. 22:46:23
  • lac coo
    az mire jó akkor ? :))
  • bardocz
    Azért annyira nem nehéz, csak a motort volt könnyű elfüstölni benne, ha az ember retardált módon pakolta vissza a fokozatokat, mintha valami F1-es kocsiban ülne.
  • mumus70
    Majd gurulj vele helpek nélkül egyetlen szektort! Segítek: többet leszel a fűben mint aszfalton! úgy 95 - 5 % arányban! A legelső gázadásnál ott fogsz pörögni egyhelyben mint a centrifuga! :D
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.03.06. 22:39:52
  • lac coo
    Húúú..én már megnézni se mertem ! :)
  • mumus70
    Hajmeresztő eszement hangok! Az rFactor történetének legbrutálisabb mod-ja volt, most csinálják AC-ra is! Kizárólag Hard Core szimeseknek ajánlom, ez már nem játék lesz!!!!!

• Tyuki80
    Ez nekem is,de megfigyeltem,csak bizonyos szervereken!
    Ja skacok!
    Újra A minősítésem van ebben a gyökér Minoratingban!
    Nem volt igazán nagy meló,leginkább a nürön vonatoztam.Úgy hamar beadta,mivel ugye a szeró is tele,a km is sok,viszonylag normális emberek is vannak,tehát könnyebb így,mint a sok gyökér előzésénél,hogy Nehogy kib@ssz!!!aztán mégis csak.Szinte lehetetlen publickon fair módon játszani,ha sok a fogalmatlan.
  • mumus70
    Én még nem. Viszont mostanában előjött pár hete hogy random beakad a kép olyan háromnegyed másodpercre.
  • Gadfly13
    Sziasztok!

Régen írtam már ide (persze ettől még néha olvasgatom a topikot), viszont most a véleményetekre és tapasztalataitokra lennék kíváncsi.
    A problémám az, hogy mostanában (kb. 1 hónapja), az AC random módon "Connection Issue"-val ledob a szerverről. Próbáltam már win és AC újratelepítést is a meglepő az, hogy feltehetően a netemmel sincs gond, mert TeamSpeak-ről nem esek le, sőt ott megnézve még packet lostom sincs (ez egy ilyen eset után link). Viszont ez a probléma csak nálam van (bajnoki futamokra szűkítve).
    Találkozott már vki ilyen problémával?
    Köszi előre is a válaszokat! ;)
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.03.06. 20:04:47
  • goldboy
    RaceDep. interjú /1
  • arty
    Régebben az xbox ott volt nekik mindig menekülőútnak... most épp a pécét próbálják azzá tenni, mert a one "elment" :((
  • Jackal
    Már próbálkozott játékterjesztéssel, nem túl sok sikerrel. Egyébként meg kiszivárgott az idei ms storeos játéklista, sokat nem tévedtem...
    édes istened küldi
  • AssettoDriftER
    Dobtam egy privátot az elérhetőségemmel.
  • Tyuki80
    Nagyon szívesen megyek,de amúgy minden este a nordon tobzódok,valami sport car-os szerón,(a gt3 annyira nem kihívás).Tomsteel szokott még gyakran ott lenni.
  • unrealnoise
    Szerinted. :D Miért, ha az Xbox/Microsoft felpörgetné az áruházat, kedvező, vagy akár kedvezőbb feltételekkel is lehetne rajta terjeszteni a külsős játékokat, akkor azok nem helyeztetnék el a Store-ban a játékot? :D Biztos nem kell nekik a pénz. édes istenem... Persze nehéz lesz lenyomni a Steam-et, de ha valaki meg tudja csinálni hosszú távon, akkor az a Microsoft, még ha nem is elsődlegesen az a kezdeti cél.
  • AssettoDriftER
    Látom nem vagyok egyedül, bár Én liga mellett szoktam Nordra menni.
    Tény, hogy ott ritkább az első körös idióta.Ha normális a szerver elég jó vonatozások szoktak lenni, csak Én spec. kevés magyarral találkozok.
    Így most ezúton bedobnám közösbe a kérdést, este valakinek lenne kedv közösen körözgetni a zöld pokolban?
  • neilszab
    Vasárnap este: GT3 - Donington Park!

Folytatódik Magyarország egyik legnépszerűbb szimulátoros megmérettetése, a több mint 60 fős mezőnnyel futó AC GT3 Bajnokság! Még nem késő csatlakozni, hiszen a 10 fordulós bajnokságban 2 futam eldobható, így még senki nem csúszott le semmiről! Setup és holtap a futam topikjában!

Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5711
    Masters naptár: http://www.gtr-masters.hu/schedule

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.03.04. 09:56:15
  • barcalaci84
    Ezert akarna Tyuki is feljebb kerulni a minoratingben..mert az ilyen leselkedo hamar kipottyan rs nem tud csatlakizni meg C-s szerverre se...
    Es ahogy latju nem is olyan egyszeru D-bol visszakerulni C-be
  • Tyuki80
    Sajnos a munkám és leginkább (ami nem sajnos)a két kislányom miatt nem jut idő komolyabb ligázásra.Marad a nyilt szeró.Leginkább mostanában nordozok,ott van élet és kevés az idióta.
  • mumus70
    Hát én amikor arra tévedtem, a célegyenest sem tudtam elhagyni 12 társammal együtt..... :p Egy troll azzal szórakozott, hogy megállt egy beláthatatlan gyors kanyarban az íven, és várta hogy mi fog történni..... :p
  • Norbi1990
    Jó az open is. Mentem párszor versenyt is és teljesen normális emberek szoktak lenni.
  • mumus70
    Miért nem ligában játszol? Nekem eszembe nem jutna ilyen himihumi open szerókon szenvedni.
  • AssettoDriftER
    Assetto Corsa -Ferrari 458 Italia @Nordschleife
  • Tyuki80
    Srácok!
    Kérem aki tud segítsen!
    Ugyancsak a minoratingos fossal küzdök.Bárhogy megyek,nem javul a besorolásom.Tulajdonképen semmilyen szerverre nem tudok már bejutni,pedig tisztán megyek,sokat bünti kocc nélkül stb.
    Lehet láma kérdés,de ahhoz hogy működjön,kell valamit telepíteni.App vagy valami hasonlót?
    Mert ez nagyon cseszi a csőrőmet.Használhatatlan a multi így.
    Mit,hogy csináljak?
    HELP PLS!!!
  • Norbi1990
    Open Broadcasterrel nekem simán megy.
  • JaSoN HuNTeR #35684
    Sziasztok. Miért nem tudom streamelni a játékot, ez milyen védelem rajta, valahogy megkerülhető?
  • lac coo
    Az nem élcelődés ? :)
  • Thread
    Nem ércelődtem, és nem is élcelődtem.
    Nem is értem miért írod.

Az ajtocsukodas hangnak meg semmi jelentosege, de kivancsi vagyok, hogy van-e masnal.
    [oke, lehet hogy ket kulon postban kellett volna irni]
  • Alexease
    Az az auto eredetileg HPattern-es, az AC tudja korlatozni a valtas, lehet valami ott van elkavarva a modban (lehet csak rendes valtoval teszteltek vagy a kormany miatt valamit elkavar).
  • attila46
    Gondolom ezt ércelödésnek szántad,,,,,,,
    Thread,,,,,
    Nem tök hülye vagyok,,,minden modnál müködik a kormányon a váltás,,,Logitech DFGT,,de ennél a modnál nem,,,,
    Köszi
  • Thread
    A kn5 59MB, 02-19 datumu, van valtas, auto clutch, kontroller.
    Nekem meg nincs ajtocsukodas hang, soha nem is volt, mi lehet ez?
    [nem a formula autokra gondolok]
  • attila46
    Szióka...

Srácok valaki közületek megnézte már a Mclaren MP4/4 1.0---es modot.Valamiért nem tudok váltani,,,...esetleg valami tip...

köszönöm
  • tobias88
    Szép és jó de 3:50től az előtte lévő megcsúszik és még is gyorsabban jön ki a kanyarból mint ő. Mondhatni csal a gép. Én mondjuk offline amúgy sem játszok (rövid az élet, nincs rá idő), online meg ahogy nézem még nem is megy.

szerk: 5:05ös megcsúszást meg nincs olyan versenyző aki így meg fog
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.03.03. 09:45:39
  • mumus70
    De! Szerintem brutál az AI! Az a fekete orrú rohadt jól nyomja! És még féktávon rájuk esni sem lehet igazából mint más játékban, hogy a fél mezőnyt le lehet előzni, mert ezek meg tök reálisan fékeznek.
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.03.03. 09:09:26
  • Adam Jonas
    Véletlenül nem ez volt az?

• mumus70
    Ma láttam róla éppen egy F3 videót Kanadában, hát 110 % volt az AI a leírás szerint, csak pár kört ment a csóka velük, de a látottak alapján brutális, és zseniális a viselkedésük! Tök életszerűen támadják egymást, a csávó a hátsó egyenesben megelőzött egyet, az meg visszaszúrt a sikánban a bajnokok falánál, és érintés nélkül vissza is előzte! Brilliáns volt! Még helyet is hagyott!
  • Tyuki80
    Azt megcsináltam,de akkor ami hibákat talált(mert 149 fájlal volt baja)az ki is javította?
  • KTMNORBI
    Ha a helyi fájlok épségének ellenőrzésére gondol Lacikám akkor steam, azon belül játékok assetto név jobb klikk, tulajdonságokra kattintani és a felugró ablaknál felül helyi fájlok épségének ellenörzése azt ennyi