Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.07. 13:01:49
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
De igazabol mar regen kesz van, ott van Tommy modja, teljesen jo.
Kedd este folytatódik az utcai autókkal vívott megmérettetés, igen népes mezőnnyel, korrekt ellenfelekkel, küzdelmes versenyekkel. Próbáljátok ki magatokat a NYÍLT gyakorló szerveren és találkozzunk a rajtrácson! Azokat is szívesen látjuk, akiket nem kifejezetten érdekel a bajnokság, de szeretnének egy jót versenyezni kulturált körülmények között! <#wink>#wink>
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5561
Köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/AC2015_A03
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.12.07. 11:24:55
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezen a minicuccon van az is, úgyhogy nem kell kitenni a lób*szó méretű gyárit.
MIN_DISTANCE=10
Azt meg lehet csinalni hogy online mo'dban megjelenjen?
Min es max tavolsag, atlatszosag, szin.

Utoljára szerkesztette: titi7, 2015.12.05. 09:40:09
Tehat az utolso par kanyart is figyelnie kellene mielott a kor megkezdodik.
Mas: nem lehet a szellemautot practice modnal ugy beallitani hogy mindig jol lathato legyen, ne halvanyuljon el?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Erdemes rakeresni, van "realtime" szkennelo cucc is, persze nem ilyen reszletes, de nagyon gyors, auto tetejerol, menetkozben (~30-40km/h?!) huzza be panoramaban az adatokat😊
Szerintem, itt mar felesleges elcsodalkozni a tartalmon, legalabbis az autokon, lenyegeben minden lehetne benne (persze a teljes licencelt sorozatok festesekkel es pilotakkal teljesen mas teszta). Egyszeruen csak a kapacitasuk es/vagy az uzleti modell miatt van "csak" annyi, amit hasznaluk, latunk, ismerunk.
Nincs 4-500 fos hatter csapatuk, mint egy Forza/GT-nek, de meg igy is valoszinu, hogy ha nagyon akarnak, havonta kitolhatnanak egy 5-10 db-os auto csomagot😉
De tény hogy Brands Hatch több sorozatot lefog...pl. Monaco lófüty, rendeznek ott F1-t meg a betétfutamokat, aztán ennyi. ...megéri megcsinálni mert legenda, de nem megy rajta szinte semmi.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Van benne Aston !
En inkabb azon csodalkozom, hogy Fiorano miert nincs meg benne?! Azt meg az FVA-hoz szkenneltek, vagyis kesz van. Talan szeretnenek majd egy Ferrari DLC-t, esetleg a konzolos megjeleneshez vagy utana mezesmadzagnak, es ahhoz tervezik kiadni?!
Tommy megvették már tőled a modellt, vagy csinálnak sajátot ?!
Szal én szerintem kihagyhatatlan a versenysorozatok miatt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amikor az iR a kanadai palyat csinalta, azt is versney hetvegen, egy teljes ejszaka alatt szkenneltek, de ott akkor nem nagyon van mozgas. Raadasul egyszeru palya, keves a kanyar (nem is igazan van csak sikan meg egy visszafordito😛), hosszu egyenesek vannak, jol belathato a szkennernek.
Aztán, hogy miért mindig ezek a sablon pályák jönnek... hát én ezt ahhoz tudnám hasonlítani, hogy egy lagziba miért mindig húsleves pörkölt meg rántotthús van? <#idiota>#idiota> pedig lehetne egy csomó ínyencség helyette. Vagy egy szilveszteri buliba miért kell mindig sör meg bor is, ráadásul az az első? <#fejvakaras>#fejvakaras> <#nyes>#nyes>
Pár oldallal ezelőtt már asszem volt téma, hogy miért kell folyamatosan ezt a sablonos track packet követni?
Szinte mindenhol (szimulátor) fellelhető akárcsak Monza,Nürburgring etc...
Persze nem azt mondom, jó, hogy laser scannelt stb. csak miért nem lehetne esetleg más pályát, miért nem lehetne szakítani a hagyományokkal és esetleg kevésbé ismert pályát így megcsinálni?
Vagy az ismertek közül, mondjuk egy Monaco,Macao laser scanneltet biztos megnéznék, mert ahány modder csapat annyiféle variácóija van, kisebb nagyobb különbségekkel.
Vita indító ON!<#banplz>#banplz>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
engem is elragadott a szekta😊 mondjuk én "olcsóból" kihoztam 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.03. 22:43:53
Valami oltást kaptatok, hogy mindenki mindenhol ezzel jön ?? 😄
NEM ÉRDEKEL IR, AGYONSZABÁLYOZOTT KOCKA VACAK !
És nem, nem tolhatom annyiból ,főleg nem olyan luxusban, hogy azzal megyek amivel akarok 😄DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.03. 22:39:44