42876
-
Jackal #35751 Mire te beírtad, már kint volt a javítás. :) Csak azt mondom hogy nem mindenkinél szar meg kékhalál meg ilyenek. Lehet mázlim volt...
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.03.09. 13:08:03 -
Solt #35750 Tudjuk, tudjuk... rajtad kívül mindenki hülye, az NV meg a tévedhetetlen atyaúristen. Ne haragudj, hogy belinkeltem ide, hogy a tudatlan hülyék nehogy galibát okozzanak maguknak a bárgyúságuk miatt. Mea culpa!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.09. 11:46:35 -
Jackal #35749 Elsőre felment gond nélkül, nuku kékhalál, működik rendesen. (ja, hogy én nem express insrtallal tolom minden szemetet felrakva és előtte rendesen leszedem a régit) Amúgy másnapra már kiadták a javított verziót. 364.51
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.03.09. 11:43:20 -
#35748 az micsoda, hogy indítani akarom AC-t és telepíteni akarja ? Pedig fennt van ! :)) -
#35747 -
hqx #35746 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg kapcsold ki az auto update-et, manuálisan frissíts. A szolgáltatásoknál is ki lehet kapcsolni a Windows Update-et, ha meg telepíteni akarsz majd frissítéseket, akkor visszakapcsolod, vagy kézi-re állítsd. Start menü / futtatás, és beírod, hogy services.msc, és ott.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.03.08. 15:38:43 -
mumus70 #35745 Örök hálám! -
hqx #35744 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Reval #35743 Ide is beírom:
Csökkentett modban kell indítani a gépet, uninstall az nv driver, utána elindul a gép, és fel lehet tenni egy korábbi driver-t -
Solt #35742 Ami teljesen jó, azt felesleges, de nyilván nem azért jönnek a frissítések, mert mindenkinél minden teljesen jó! :) -
#35741 Oooo..en eleve szinte soha nem frissitek :)))
Minek piszkalni ami teljesen jo ? :)) -
Solt #35740 NV tulajok! Gondok vannak az új 364.47-s WHQL driverrel... kék halál, adatvesztés, win újratelepítés a vége, egyelőre ne frissítsetek!! -
#35739 Nem lesz 10.01. Ez is csak a megjelenéstől számított egy évig lesz ingyenes. Szeptembertől már fizetős lesz ha van eredeti Win 7-8, ha nincs.
Mivel ezt a végső Windowsnak szánják azért dobták be az ingyenes cserét, hogy mielőbb multiplatform legyen. -
#35738 Korlátozottan, de már DX11-es kártykon is érződik állítólag a DX12 hatása, de ezt csak olvastam, nem tapasztam vagy nincs róla tudomásom, hogy mennyire. Persze lehet hogy a régi configom erre már teljesen alkalmatlan lenne, már DX12-re. Mindenesetre a régi 775-ös platformon nagyon jól futnak a mai cucok is. Múltkor próbáltam a Divisiont, eszméletlen látvány, pedig nem fullon ment csak sima high-on. Igazából a Win 10-zel teljesen felfrissült a konfigom. Jó cucc. :)) -
#35737 Majd,ha nem lesz vga-jahoz driver felteszi! :-) -
#35736 az okostelefon azért jó, mert míg a férfi szimulátorozik a számítógépen , addig az asszony olvasgathatja recepteket az interneten :) meg lefényképezheti , levideózhatja a férjét h milyen hülye fejet vág szimezés közben:)
a win10 meg nekem speciel tetszik...szerintem vannak benne nagyon praktikus újítások...meg igazából minden megy magától -
#35735 akkor még van időm bőven, mire a szinvilágot utoléri :)))
Meg gondolom mindenki rohanni fog azonnal új kártyáért...A fejlesztők is úgy vannak vele, hogy biztos mindenki vesz új kártyát a kedvemért :) -
#35734 (w7 bármikor visszatehető, viszont a w10 most tényleg "ingyen" jár ... miért ne érné meg aktiválni? a +10 év támogatás csak érhet valamit, w7re már semmi nem jön, a grafikus driverek is az uj os-t preferálják, előbb-utóbb valódi hátránya is lesz a w7nek - előbb utóbb a szim világot is utoléri a dx12, az pedig már csak az uj ms os-re van) -
mumus70 #35733 De a kétkedőknek szívesen leírok holnap néhány dolgot a tervezett elavulás nevű dologról, mert nem másról van itt is szó. -
mumus70 #35732 Ennyi.... Win7 Home Premium, oszt felőlem jöhet a Win17. Márpedig jönni fog, amíg a sok sügér megzabálja a beetetéseket.... Most minden oktondi letölti ezerrel, (mert letölti mert ingyenes, és erre ugrik a magyar) Majd 2 év múlva kihoznak egy WIN10.01-et ami kőkeményen fizetős lesz, csak a gép meg már nem engedi visszatenni a régi 7-8-at.... Úgyhogy sok sikert tizesek! :D
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.03.07. 23:23:07 -
Ratrak #35731 egyetértek. Ezzel is úgy vagyok, mint az okostelefonokkal: minden hülye olyat vesz manapság, és mindenkitől megkérdezem, hogy mire használja. Kevesen - de tényleg nagyon kevesen - tudnak okos dolgot mondani, de a többség internetezik rajta, meg játszik. Na, arra nekem ott van a számgép, szóval nincs okostelóm sem, mert semmi olyat nem tud, ami nekem számítana (egy előnye lehet: ha sokat ingázol és bkv, meg satöbbi, akkor nyersz vele kis időt a netezéssel. Na, én 1 km-re lakom a melóhelyemről, 3 perc bicajjal, szóval ez nem játszik)
A win10-ről sem hallottam még semmi számomra szignifikáns pluszról, amit tudna a 7-el szemben. VISZONT hallottam és láttam-tapasztaltam számottevő negatív dolgokat (kompatibilitás, régi programok sokszor nem futnak, újak is szórakoznak, stb.), ami a 7-el sokkal jobb volt. Így aztán nem kérdés: amíg lehet, kilövöm a francba azt a vacakot. A 7 nekem betonstabil, nem is emlékszem rá, mikor fagyott utoljára bármi. Ha 2 másodperccel hamarabb jön be valami, mint 7-en, na, az ilyen dolgok pont nem mozgatnak... -
neilszab #35730 Kedd esti Fun: BMW M235i Racing - Donington Park!
A szokásos kedd esti AC FunRace-en a hamarosan induló legújabb bajnokságunk egyik lehetséges főszereplőjét hajtjuk meg a híres Donnington Park-ban! A részvétel NYÍLT és a köridők helyet a közös mókán lesz a hangsúly, örömmel látunk mindenkit!
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5735
Masters Naptár: http://www.gtr-masters.hu/schedule
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.03.07. 20:31:11 -
croatianus #35729 Ez már rFactor-hoz is besza-behu volt, úgyhogy én már nagyon várom. -
Thread #35728 Automobilista - lehet hogy kicsit nagy a rasegites meg, teljesen off-ra rakva mindent is, es sokminden hianyzik meg, de pl az F3 autoban erzek [latok] olyan fizikat, amit az ACban soha. Hogy mit, azt meg nem mondom :)
A FFB az engem nem erint, meg rumble sincs benne egyelore, se telemetria out. -
#35727 Osztom a velemenyed,semmi baj vele , pedig en almas vagyok,de gamelni hasznalom kivalo (jobb ,mint a 8.1)!!! -
#35726 oké, ez is egyfajta vélemény, én július óta használom mindhárom gépemen, minden program és játék ugyanúgy, sőt minimálisan gyorsabban és sokkal stabilabban megy... -
#35725 Ez a dx12 is olyan lesz mint a tobbi : mindbeszarsz olyan gyors ? :)))) -
#35724 http://www.ghacks.net/2015/04/17/how-to-remove-windows-10-upgrade-updates-in-windows-7-and-8/ -
#35723 Én is ezért váltottam már az első napokra Win 10-re. Gondoltam, mire elkezdik tolni kifelé a DX12-es játékokat, addigra már a Win10 is egy stabil rendszer lesz. De nekem elsőre is bejött. Egy legális Win 8.1 Pro-ra telepítettem és azóta simán működik minden. Gyors, megbízható. lehet hogy vannak hibái, de én csak oprendszerként használom, hogy tudjam futtatni a régen jól bevált progikat, játékokat rajta és azt kiválóan megteszi. :)
Szóval, várom a DX12-es játékokat. :))) -
#35722 Nem erdemes lesz, muszaj .... -
mumus70 #35721 A WIN 10 is csak arra jó mint mikor kijött az XP annak idején: Minden programot vegyél meg mégegyszer, mert minden összeakad mindennel, semmi nem kompatibilis semmivel.... :p A gémerek nagy része anyázva teszi vissza a WIN 7-8-at, nálunk is volt már problem a ligában vele. Ha nem beszélnek rá a WIN 7-re, a mai napig ellennék az XP-vel, semmi baj nem volt vele az égvilágon, ráadásul még virágbolti is volt.... Nekem is kidobja a köcsög WIN10 ablakot hogy toljam fel, de mindig kinyomom, és ki is fogom mindhalálig, lássuk ki birja tovább! :D -
#35720 ez a dx12 is kezd olyan lenni mint az Asettos éveleji ingyen autók... elhiszem hogy egyszer tényleg lesz és akkor hűdejó lesz nekem.. deee mikooor ??? :DD -
Ha másért nem is, de ezért majd érdemes lesz minden gémernek átállni a Win 10-re. :)))) -
#35718 Senki nem mondta, higy el lett rontva, vagy higy nem lehet vezetni, en annyit mo dtam , hogy ruhhellem :))) -
#35717 viszont a kobra se lett elrontva, hanem az szimplán ilyen.. túl erős a kis mérethez és súlyhoz, úgyhogy kanyarból kifelé óvatosan kell a gázpedált használni :D
jutbob televan balesetes videókkal
#35716: amennyi hazai 458 van és járnak vele ringre, nem lehetetlen összehozni egy tesztet.. :)
sőt az egyik Pesten élő kanadai nemrég volt Kunos pályán 488 GT3-azni és Assettozott is utána, illetve van akár kobra replikás ismerős is
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.07. 11:51:02 -
#35716 Semmi nem lehetetlen. :D
De nekem mindig is fenntartásaim leszenek a modokkal kapcsolatban, hogy mennyire tud megbízható lenni egy ilyen. Nem csak a flanc kedvéért veszik meg a játékgyártók a licenszet, hanem azért mert megkapnak így egy csomó olyan adatot is amit felhasználhatnak a játék minél autentikusabbá tételéhez. Jó, az éppen aktuális versenygépekhez nem fognak minden adatot megkapni, mert nagy a titkolózás, de ahhoz a versenytársak se igen férhetnek hozzá. Tehát, nevezhetjük a lehető legpontosabbnak őket. Ehhez képest egy modder vagy modder csapat milyen adatokból tud dolgozni, hacsak ki nem perkálják ők is a licenszdíjat. De kétlem, hogy akkor utána ingyen kiadják a modjukat. :)
A puding próbája, az evés. Vagyis csak ha össze tudnánk az eredetivel hasonlítani a játékban lévő hivatalos és nem hivatalos dolgokat, az mutatná meg valójában, hogy mennyire is pontos valaminek a fizikája, de erre nem sok remény van. De az biztos, ha tapasztalat után tudnánk összehasonlítást végezni az is kiderülne, hogy a hivatalos mennyivel élethűbb vagy nem, mint a modok. Jó móka lenne az biztos. :DDD -
mumus70 #35715 Vagy ezeknek pontos a fizikája! :D Ez pont olyan mint amikor én 3 év Seicentozás után átültem az első M3-as BMW-mbe. A legelső indulásnál a próbaúton ott pörögtem 5 percig a Duna pláza parkolójában egy helyben mint a körhinta. Aztán még egyszer az utcánkban amikor először esett az eső, akkor 2 percig. Aztán már utána csak akkor amikor én is akartam ha sok csaj volt a közelben..... -
#35714 Majd kipróbálom ezt is. :)) A Cobra szerintem két kör után teljesen kezes jószág, de két kör Mugellón például kell neki, hogy érezze az ember.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 09:21:38 -
#35713 Nem vezethetetlen, csak nehezebb, figyelosebb...
De vannak autok amik nekem se jonnek mar be, pl a Cobra ... -
#35712 És az mitől jó, ha vezethetetlen egy autó? Attól lesz HC szim? Szerintem csak valami el lett baltázva a fizikájában. :))