Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Ha tartjak ezt a szinvonalat akkor nem lesz baj .
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.10. 09:41:56
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Durva ez a lag téma, legutóbbi patch óta én nem tudok multizni konkrétan. <#szomoru1>#szomoru1>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Versenynaptàr:
Jelentkezni a simraceseries.com/forum oldalon lehet.
Az utcai tipusu autok (M3, Ferrari, Lotus) igazabol mind automata valtosok, a pillango valto a legtobbszor csak parasztvakitas, az erzes miatt van. Azoknal ugy is minden elektronika fuggo. Aminel erdekesebb a dolog, az a tura autok, ahol rendes verseny valto van, csak a pillangora van "raddotozva". Persze, azoknal is van elektronika (blip vagy lift), de tuti nincs ugy korlatozva mint egy "utcai" autoban. Azoknal valoban gazos lehet, ha nincs jol beallitva a valtas lehetosege.
Az Audi TT nem tudom lett-e frissitve az uj valtasra, reg nem mentem vele. Lehet csak utana kellene meni a beallitasoknak.
Most mentem pár kört, van amikor teljesen jó, van amikor nem vált vissza. Nem nagyon szoktam pillangózni, megnézem máshol is, de nem emlékszem rá, hogy kihagyott volna bárhol is a pillangóm.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egy ideje nem játszottam, és most meglepve tapasztalom, hogy nem enged visszaváltani abban az ütemben amiben én szeretném. Két pillangós autót próbáltam (M3, F458), és csak pislogok... 😊 Nem vagyok az az agresszív visszaváltogatós, de azért ne kelljen már "megállni" egy visszafordító előtt, hogy egyesbe lehessen tenni! 😊
www.smart-bus.hu
Igen, igazad van, elírtam. <#worship>#worship> Akkor kétszer nincs benne Hockenheim. <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.08. 10:00:21
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
De en szoktam hasznalni.
Mernek egy nagyobb osszeget ratenni, hogy Kunoseke atom orrtolos, mindenhol elsokerek elporgetos fizika lesz ......
Inkabb az lesz az erdekesebb, hogy mukodesre, hasznalatra, erzesre milyen kulonbsegek lesznek, egy hivatalos es egy "netrol gyujtott" adatok alapjan osszerakott autonal.
Virtual SimRacing