43022

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
GPx8 #42380
-
áá micsoda meglepetés, köszi a munkád!
-
Készítettem egy gyors Hungaroring változatot Competizione-ból, fizikája már rendben van és kicsit ki is egészítettem pályán kívüli részekkel is (boxok mögött, főtribün mögött, gokartpálya környéke), grafika borzalmas, dolgozom rajta.
HungaroringACC 0.1
Kérlek ne terjesszétek olyan helyen, ahol gond lehet belőle!
-
Solt #42377 Amelyik Mogyoródon van...
-
GPx8 #42376 Ez melyik Hungaroring? -
Kipróbáltam, mentem pár kört. Néhány hibával lett 2:03,7
. -
Beférnél e a top10-be?
-
Ott van a cikk vegen az altalad emlitett kapacsolodo dologra a hivatkozas.
De index szinvonal, szoval barmit is csak utana jaras utan hidd el felig-meddig.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.05.08. 16:31:52 -
csucsuminator #42372 Ez a Ficza féle ügy?
https://index.hu/gazdasag/2019/05/08/11_milliardos_ugy_lett_a_3_milliardosnak_indult_turaautos_csalasbol/ -
mariakandras #42371 Hogyan lehet elerni 340 km/h koruli vegsebesseget? Mert egyszeruen nem mennek, lomhak mint a fene basszus. Regebbi F1 autok se, pl a 2004-es, peddig annal lehet allitani a valtoattetelt.. Hiaba allitom kicsire a szarnyak dolesszoget is, a 300 is nyogvenyelos. Egyszeruen nem ertem, mas szimulatorokban hasitanak ezek a jarganyok (rfactor 2, F1 2018), mint a raketa. -
Morgolodo #42370 Nem próbáltam a kocsit, de az igaziak fix áttétellel mennek egy ideje, ha jól tudom. -
mariakandras #42369 Sziasztok!
A Ferrari SF70H jarganynak hogy lehet megvaltoztatni az sebbesseg atteteleleit? 8 sebesseges, es 6.ban mar 330at megy..
Koszi. -
Annak én is örülnék ha létezne olyan. De még nem találtam. -
csucsuminator #42367 Az ACC-hez készült Hungaroring valahol elérhető már AC-hoz? -
A TT eleve beteg, de ez bakker:O -
ööö a hegytetőn már aztaQva. -
ELADÓ!!! -
Sziasztok. Hosszú évődés után úgy döntöttem megválnék szeretett, és nagy gonddal épített szimulátor egységemtől. Az alábbi dolgokból tevődik össze.
Fanatec CSL Elite Wheel
Bmw M3 GT2 Rim
Clubsport V3 Pedál
3 db 24-es Full Hd Monitor(1 db Dell vékony kávás, a két szélső LG) általam készített tartóval
Bride Héjas Kagylóülés Erős Fém Talppal, ezt is én csináltam
Általam Készített Kézifék Usb-ről megy.
Minden patika állapotban van.
Nem szívesen bontom meg, ti tudjátok mi mennyibe kerül, értelmes ajánlatokat meghalgatok.
Képeket készítek frissen ha komoly érdeklődő van.
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2019.03.25. 19:00:10 -
Igy a dirt rallyban lehet menni, igaz nem jegen, hanema murvan, de akkor egy szavam nem lehet, hogy ilyesmi nincs a valosagban :) -
https://www.facebook.com/Wisefab/videos/740988826286738/ -
kedvem nagyon lenne, de most melóban 3 nap nappalos jön 6-18-ig :(
de tuti találsz, bitang jó a pálya
-
Az nagyon szép, és még a bólya is a helyén maradt! :D
Ma tervben van egy apró update (szebb gumibálák, több fű, nehezebben vágható pálya stb), ha van innen valakinek kedve úgymond előtesztelni a pályát, akkor nyugodtan keressen fel facebookon, és ha be tudom innen azonosítani, akkor berángatom a kis tesztelői csoportba. -
:D
-
Megvan az autó is:
https://www.facebook.com/laptiming.hu/videos/2129779530434538/ -
nálam jelenleg a dobogó rajtvonalról indulva:
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.03.18. 16:48:55 -
sosem hallottam errol a laptiming musorrol (mondjuk nalam ez nem meglepo :) ) Mostmar ertem mire gondolsz. HIrtelen csak sima mx5 mazdat talaltam, ott 51 valamennyit mentek allo helyzetbol.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.03.16. 21:52:55 -
Az hogy az AMTS-n mi lesz azt nem tudom, felcsigázott a pálya, de maga a megmérettetés az a családtól függ. A LapTiming műsorában álló helyből rajtolnak...elvileg már megvan milyen autóval, de még nem találtam
-
Nem, szoktak ugy is merni? :) A lenti videod se allo rajt, ha jol lattam. hiszen 5-6 kor.
-
ja, tényleg az kimaradt :)
kupás swift-t csak úgy írtam arra hogy nagy pályán meg a kis teljesítményű autók néznek ki sehogy.
Alma: te azt a '42 alját helyből rajtolva írtad? ..az borzasztó erős nekem, még az Evora-val volt a legkönnyebb '41-t menni helyből...de az egy szörnyeteg. :) -
PacsutaTibi #42351 Rallycross is volt rajta! Ki is próbáltam azt a nyomvonalat is... és a kamerák még oda is jók :D
"ahogy nagy Monza-n meg a kupás Swift-k néznek ki hülyén."
Van kupás Swift AC-hoz? -
jaja, ..na Cinquecento-t sem veszek :)) rémisztő a pedálsor.
A pálya kicsi és mindenes, megy rajta minden, gokart-pályaautó-motor-drift...mikor mi..mondjuk kamiont még nem láttam :)
Azért vetten végig az AC autókat, és csak a normált, mert azért képet lehet kapni hogy kb. mit érdemes kiválasztani erre a pályára, pl ez a Nissan amivel rajzoltam ez is nagy, és pl. a kupás Mazda pont jó, ..a nagy és erős autók bután mozognak rajta mivel ez egy kis pálya...ahogy nagy Monza-n meg a kupás Swift-k néznek ki hülyén. -
mivel eloben sosem mentem rajta, nem is lattam kozelrol, inkabb egy gokart palyara emlekeztetett. Ott jo moka lehet, mert annak meg eleg szeles.
Igy osszehasonlitva a gyors nagy palyakhoz, nem jon az adrenalin 80-nal korozgetve :)
kupas mx 5 default par kor utan mar 42 legaljat lehet menni, szoval ne finomkodj, engedd el, hogy eloben tonkretettel rajta egyet :)
Ami hihetetlen, hogy nem is emlekeznek a palya vonalvezetesere, de annyira egyertelmu, lehet a rovidtsege miatt, hogy 3 kor utan mentem padlon, ez pozitiv.
Maga a palya minosege a jatekban szerintem nagyon jo lett, inkabb ket ilyen mint egy kunos fele Highlands, szep munka Prazelee!
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.03.15. 13:18:08 -
:) hazai pálya, tobzódom :))
..na megyek is veszek egy chinquecento-t..(és tényleg) melóbajáró autónak, Mazda-t már hazavágtam sajnos [ezen a pályán] -
na most mar megnezem ezt a kakucs ringet, ha ennyire nepszerusited :) -
Na,..itt is egy renitens, ezzel is az ember állandóan elbaxa a rajtot a hideg gumik miatt 
-
haflac #42345 Csak azért kérdeztem, mert ha jól tudom lehet menteni fbx-ben, és azt az assetto editor megnyitja. -
PacsutaTibi #42344 Mivel az egy 3D-s játék motor szerintem nincs, vagy csak nagyon alap szintű modellezési lehetőségekkel rendelkezik az Unreal Engine. (Bár még nem próbáltam. ) Ellenben szerintem a textúrázás, és materialok tekintetéteben, valamint kész objektumok összerakásában sok lehetőség van benne. Az a kérdés ilyen klasszikus pályák esetében, ha az utakat és azok csatlakozását szépen meg lehet csinálni, akkor akár abban is összerakható egy pálya. De a modelleket, fák, házak, szerintem más programban kell lemodellezni.
Vagy most ezt azért kérdezed, hogy az ACC az UE enginet használ? Hogy abba bele lehet-e rakni valamit?
-
kész..faxom..elengedem, ezt az autót nem lehet normálisan letesztelni 
vagy 20 alkalommal megpróbáltam, de nem lehet...tköm tudja mit megy Kakucson, valahogy mindig leragad az ember lába..pedig rúgni kell a kuplungot, mert gyenge, saját erőből nem adja ki a boldogíveket..
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.03.14. 09:29:05 -
haflac #42342 Az unreal enginnel lehet pályát készíteni?RTB nekem is megvan. -
PacsutaTibi #42341 Nagy kedvencem ez a lada mod! Van benne 3 magyar festés is!
Tegnap vagy másfél két órát játszottam a Kakucsringen. Vagy 20-25 autóval kipróbáltam 3-4 kört megtéve. De mivel az A betűnél kezdtem még csak a Fordok-ig jutottam a VAZ-ig nem :D
Prazlee!
Köszönöm a válaszokat, tényleg jó kompromisszumos megoldás ez. Engem az első kanyarkombinációban lévő bólya jobban zavart, hogy teljesen fix, néha nekiment a segge a balosban és nagyon megdobta. (Tudom vágás ellen fix)
RTB-t még nem próbáltam. A BTB-ben eléggé otthon voltam anno, már a kezdetektől.
Volt idő amikor kicsit SketchUp-oztam, is de utánna megtanultam 3dsMax alapokat abban csináltam 1-2 lowpoly modellt pályára.
Mostanság én is a Belnder-t tanulgatom nagyon más mint a Max, de logikusan van felépítve sok minden.
Kivéve ami nem :D Lehet én voltam a bamba, de a multkor vagy 40 percet szenvedtem, azzal hogy a modell alá berakjak 1 db textúrával ellátott plane-t. (még az UV sem érdekelt, csak legyen rajta valahogy...) Másban két kattintás, itt meg minden tutorial videóban bonyolultan volt írva, a vége az lett, hogy 3dsimedből exportáltam egy ott feltextúrázott lapot.....
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2019.03.13. 17:25:24