42876
-
wright #42274 Köszönöm.Nem tudom mi lehet nálam a baj...minden más működik csak ez az 1 autó nem. -
#42273 Megnéztem, nálam betölti, menni ugyan nem mentem vele. -
wright #42272 Elnézést...jelszó:Apexxer -
wright #42271 Sziasztok
http://www.mediafire.com/file/ywe5t15x0tnt50x/Toyota+GT-One+TS020+GT1+v1.2.2.rar
Sehogy nem akar működni ez az autó a játékban.Grázsban látható,CM garázsban is,de amint kipróbálnám,a pályát betölti,az autót már nem....CM hibát nem dob rá analízis után.Valaki ránézne nála megy e?! -
GeriDoc #42270 Amikor még fent volt az AC, én használtam. De! A gbw (Good and bad weather) az csak az időjárásért (látványért) felelős. Ami esős, és jobban csúszik, az a wet track mod. Illetve külön van app az esőre (esőcseppek az ablakon) és az ablaktörlésre. Egyébként a Content manager szépen összefogja ezeket. Annak a segítségével van 24 óra, real-time dolog (pl. este 9-kor kiválasztod Monzát, és valóban sötétben mész, ráadásul az ottani időjárást is figyeli), Track day, amikor vannak AI-k is a pályán stb. Igazából a CM-el (fények, időjárás, 24h, stb) van befejezve rendesen az AC.
Szerintem megéri felrakni, mert nagyon összeszedi az AC-t, bár engem mostanában elragadott az rF2.
És igen, ahogy Alexease mondja, jobban csúszik.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2019.01.07. 17:19:20 -
#42269 Csuszik, aztan, valszeg ennyi:D -
csucsuminator #42268 gbw suite
Valaki használja ezt a cuccot ?
Az eső az mennyire reális a fizikai részét nézve? -
#42267 Megint bearanyozta a napom ez a szerencsetlen hulyegyerek :)
Ugye mar jo ideje vergodott, mert az OSSZES acc-jat kitoltottak az srs-bol. (nem csak a lent emlitett egyet)
Aki nem lattam volna a fb csoportban, mar olyanokat megtett, hogy irt magyarul egy szanalmas levelet, hogy o mekkora arc az srs adminoknak, hogy engedjek mar vissza. Aztan meg gyujtest is inditott maganak, egy uj ac-re. Ennel lejebb mar tenyleg nincs.
Aztan belinkeltem egy oroszt, a tegnapi versenyrol aki kb ugy tolja mint o, megemlitettem remelem hasonlo sorsra jut. Az a durva ez az orosz lekorozot volt es igy csinalta a fesztivalt.
Na mindegy mit csinal ilyenkor a szerencsetlen ember, akinek azt hiszi "hatalom" van a kezebem. kirak a csoportbol... istenem, nagy veszteseg :)
Mumus kovessem a peldadat irjak konyorog levelet az egieknek? hahaha
igazi vesztes vagy, de komolyan...
a lekorozott olasz..
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.01.07. 10:45:27 -
#42266 Ez a karriermód egyik bajnokságának harmadik futama és bár az első kettő versenyt még december közepén vezettem le, nem rémlik, hogy azokon ilyen problémám lett volna. Annyira szembeötlő, hogy felfigyeltem volna rá szerintem. -
#42265 másik pályán is? ..mert igazából a jobb oldala az autónak ilyen, a jobb hátsó is alacsonyabb gumihőn van.Nem tudom megnézni mert nekem eléggé ki van 'herélve' az AC.
-
#42264 Az mitől van, hogy már rögtön a startnál a jobb első kerék jó 10-20 fokkal hidegebb mint a többi és verseny során is nagyon csak ritkán tudom valamennyire megmelegíteni? Ferrari 458 S3, Silverstone - default setuppal, de ha bárki másét letöltöm akkor is. Létezik, hogy bugos?
-
tbazsi95 #42263 -
#42262 Készítettem róla egy zip fájlt, textúrákat FBX-ben csak rádobáltam. Mellé másoltam az összes fájlt, amit a pálya kicsomagolása során fontosnak és kapcsolódónak ítélt a program. Növényzetet generálja az UE4, így az nincs a modellben, illetve gumik is hiányoznak a gumifalból. Azt hiszem a guminyomokért felelős pályára rakott lapokat kivettem, ha esetleg kellenének szóljatok!
Itt tudjátok letölteni: LINK (Google Drive)
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2018.12.29. 12:42:55 -
Januári második bajnokságunk az Audi TT Cup, amely 3. szezonját kezdi meg! A sorozat olyan legendás helyszínekre látogat majd el, mint Mugello, Spa vagy Bathurst. A pontvadászat legjobbjai pénzdíjazásban részesülnek majd, a résztvevők pedig értékes ajándékcsomagokkal és Hyp-R.hu ZONE nyereményekkel gazdagodhatnak. Várunk mindenkit sok szeretettel!
> További információ és jelentkezés < -
formula1996 #42260 Azt nem irtam, hogy mar atvan, de lehet konvertalni :) rF2hoz mar keszul. -
#42259 Üdv!
Elnézést a kérdésért, biztos többen kérdezték már, de az SG-s keresővel se jártam sok sikerrel (se a race department-nel, se a YT-s videók nyálazásával, kommentek bújásával). Szóval, létezik az Assetto Corsa-hoz rendes Lada VFTS? Olyan, aminek rendes sírós váltója is van, lehetőleg belső nézetben, motorhang társaságában :D
Eddig találtam olyat, amiben volt úgy ahogy sírós váltó, de motor hang nélkül, aztán volt egy csomó, amiben így-úgy volt motorhang (kívül vagy belül, de semmiképp se mindenhol), váltó hang nélkül. -
#42258 Merre van? Jó lenne. :D :D :D ;-) -
GPx8 #42257 Hol? :P -
formula1996 #42256 Akkor lepődj meg:D -
GPx8 #42255 Meglepne, ha lehetne... -
Januárban visszatér a VSR és elrajtol legújabb bajnokságunk, a VSR Formula Series! Az Assetto Corsával futó 6 fordulós bajnokság legjobbjai pénzdíjazásban részesülnek, a résztvevők pedig ajándékcsomagokkal és a Hyp-R.hu ZONE jóvoltából különleges nyereményekkel is gazdagodhatnak! Ne maradj le, vidd el a bajnoki trófeát! Várunk mindenkit sok szeretettel!
> További információ és jelentkezés < -
#42253 ACC Hungaroring még nincs átkonvertálva ? :O -
tbazsi95 #42252 -
#42251 jó srác. -
#42250 Baz, nem is tudtam, hogy elvesztette az egyik labat (vagy reszt):/ Nem vagyok egy nagy hirolvaso (elburarosodott gagyik vannak, idegesit). A balsetrol azert volt hir, kep, video, de hogy utana mi tortent vele, mar semmi.
Van vele egy hosszabb beszelgetes, most talaltam, meg nem neztem vegig, de gondolom, se biztositas, se karterites se semmi nem volt.
-
tbazsi95 #42249 -
akosmakos #42248 közben megoldódott, köszi! -
#42247 csak bemasolod a megfelelo konyvtarba. -
akosmakos #42246 Noob kérdés következik: ha letöltöttem egy modot (autó, pálya), az hogy kerül be a játékba? A cuccot be kell másolni valamelyik könyvtárba, vagy kell még egyebet barkácsolni? -
Timbu #42245 A CM közelebb van a szimulatorokhoz, mint az rF1-es modok...
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2018.12.14. 18:19:52 -
Norbixx75 #42244 Nézz szét itt is:
Magyar Simracing Ligagyűjtemény (frissítve: 2018.12.14.) -
#42243 Eleg sok formula verseny van, ha nem is pont f1. Gyarilag is van benne f1. -
Florian_Boss #42242 Sziasztok, AC-hoz van f1 mod (autó, kocsi), és lehetőség multira?
Mint anno az rfactor első részéhez.
Ha igen, tudnátok linkelni?
Érdemes belefogni? Mivel az rf1-hez megszűnt, a második részéhez pedig (még) nem csináltak szervereket, nincs kivel/mivel f1-et tolni multiban.
A codemasterses nem szimulátor, kilőve -
GPx8 #42241 Ja, csak kéne az AC-ba is! -
#42240 Tökéletes a Mogyoróringünk. -
#42239 Off:
ETS2-ben ezt már korábban meglépték vele kapcsolatban. -
ToMy_ #42238 Nahát, nahát, csúnya rossz imperialistakapitalistaelnyomódiktatúristák... :D
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2018.12.06. 19:32:50 -
#42237 Amikor mar azt hittem nem lehet ennel jobb napom, végleg bannoltak Mumus accjat srs-rol. (persze van meg sajna egy jo par acc-ja de elobb utobb idejut az osszes)
Jo kis mikulasi meglepi, koszi Mumus :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.12.06. 18:38:02 -
atiwrc #42236 Lökd fel az ingyenes LFS demót és egyből meglátod, ha a pedáloddal van a gond... :D -
Indi69 #42235 Logi DFGT kormányom van. A gázpedál durván érzékel rosszul adagolható az autóban. A pedál monitoron azt látom, hogy amikor megjelenik a zöld rész,csak picit látszik de már tiltásig ugrik a fordulat. A setup felületeken szépen jár nem ugrál nem akad sehol. Ez a játék sajátossága, vagy rossz a potméter. Vagy mi ez?