42876

banner
  • El Gigante
    A tükör részletesség állítás mindegyikre vonatkozik(virtuális)? Számolja akkor is ha nem látszik? Mert kikapcsolnám, de nem találtam ilyen opciót, legtöbb autóban úgysem látom vagy csak részben.
  • lac coo
    Jah tenyleg :))
    Telefonon neztem picibe, ott fiatnak latszott :)))
  • macleody
    Az de kurva jól ment. Adnék neki egy különdíjat :D
  • El Gigante
    minis mintha a hétvégi bevásárlásra hajtan, de feltartják:D
  • Alexease
    Az Mini :)
  • lac coo
    Kisfiat trollkodik rendesen ! :))
  • Alexease
    Kedvenc csatornam ismet tele van josaggal:))
    Tobb full race van fent: klasszik 2-utemu motorosok; GT40; regi formula vegyesen; klasszik "GT": EType, Mustang, AC, Cobra, Ginetta stb. :PPP

Gerry Marshall Trophy (Classic Cars) Part 1 Full Race (fent a masodik, hosszabb, pilota cseres verseny is).
  • adam0227
    Igazából már kb. 30-40 FPS-sel meg lennék elégedve olyankor amikor többen vagyunk a pályán. De akkor ezek szerint hanyagolhatom a játékot, amíg nem szerzek be erősebb gépet.
  • Szabi #36223
    szerintem nem, de hát kinek mi az élvezhető minőség :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    i7-esel is csak alig van meg a 30fps, úgy hogy egyedül van a pályán..

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.09. 19:59:14
  • adam0227
    Sziasztok!
    Szerintetek ezen a gépen elfutna a játék low grafikán, úgy hogy tudjak multizni vele élvezhető minőségben?
    A konfigja a laptopomnak:
    Intel® Core™ i3-4030U processzor 1,9 GHz-es frekvencián
    2*4GB DDR3 1600MHz-es memória
    NVIDIA GeForce GT840M grafikus kártya
    Előre is köszi a segítséget! :)
  • Szabi #36221
    jó pofa az új URD Merci.. de ez még tényleg csak bétának jó.. viszont ha elkészül, elférne ez is az alapjátékban :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.09. 19:46:44
  • Ratrak
    Nekem nagyon tetszik, hogy ilyen nagy a különbség az utcai gumik és a slickek közt. Én sem vezettem még slickes autót, de tényleg azt mondják, hogy azok irgalmatlanul tapadnak, aztán egyszercsak hopp, gyors reakció vagy különben sóderágy.... És ezt elég jól visszaadja az AC most. Ettől még nekem még mindig az utcai autók a kedvenceim. Most éppen az 1M a favorit, annyira játékos, hogy arra nincsenek szavak... :D
  • tobias88
    Azt pont nem írtam, ahogy gyorsítottam annál jobban pörögtek
  • Szabi #36218
  • tobias88
    Időmérőn bent ragadtak a futamról a szerelők + a kerék is jött végig az autóval...

Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.04.09. 15:05:54
  • Gry01
    Blancpain GT most!
  • Debilon
    a Holden van benne egyedül, de szerintem elég jóra sikerült
  • Szabi #36214
    egy db volt teszkóban, 1990 és tényleg mindkét játékot megadta Steam-en, köszi az infót
  • GPx8
    Ha valaki lát G27/G29-hez "lut" file-t, akkor legyen kedves megírni, hogy hol találta!
  • lac coo
    Tegnap mentem eleg sokai AI ellen, eleg jol kipofoztak. Mar nem enged el ha a kozeleben vagyok, igaz ha nagyon kemenykedek ki is forgat nem szarozik.Nehany kanyarban lassu, de mindenhol ez van. Vedekezni nagyon meg nem tud de legalabb tartja a sajat ivet, betrollkodni nem igen lehet eroszakkal ele mert nem adja fel :)
    Szoval hasznalhato.
    Az uj ffb lut cucc meg remek, amit az automata generalt az nem jott be nekem, de vannak letolheto cuccok...Olyan visszajelzes van T300-on hogy el sem hiszem !!!! De tenyleg :) 10 ev alatt ilyent en meg nem tapasztaltam. Gumi kicsit fura, hirtelen forog el mintha valami brutal turbo megtekerne varaszutesre, de azt mondjak a slick ilyen, nem tudom, nem volt meg szerencsem hozza. De nekem fura kicsit :)
    Szoval azt mondom lehetne jobb is , meg talan lesz is meg de most jelenleg megint nagy elvezettel tolom :))
  • El Gigante
    és ebben van most v8 supercars vagy nincs?
  • Thread
    Akkor hasznalhato az automobilista? Multkori velemeny az volt hogy nem rossz, de nincs egy ligaban az ACvel. Bar en ereztem neha olyat benne amit ACban soha, talan a gyors sodrodo kanyarokban.
  • Ratrak
    ó, igen, a "szent tükör" :D
  • Szabi #36208
    plusz a tükör normálisan működik.. :D
  • csokiskex
    Szuper! :D Nincs mit. Ezért osztottam meg. Amúgy egész jó kis játék. Ez az első amiben végre normális, a valósághoz közelebb álló gokartok vannak. Szerintem a PCARS-féle gokart szar volt. Open-wheel kocsik is egész jók.
    Utoljára szerkesztette: csokiskex, 2016.04.09. 10:01:37
  • Szabi #36206
    óóbszameg.. éreztem tegnap hazafelé, hogy valamit elfelejtetem.. :DD
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.09. 08:51:47
  • lac coo
    THX !
  • balazsb1987
    Igaz nem nekem szántad, de megerősítelek. Szerváltam egy példányt ( :D), és tényleg hozzáadta nekem is. Köszi h megosztottad az infót.
  • csokiskex
    Na, sikerült?
  • macleody
    Nem tudom a P1-es mekivel mit csináltak, de egy fos lett. Csúszik elöl, csúszik hátul, pörgetem a kereket szinte egy helyben és nem melegszik a gumi.
  • Hogthar
    Egyetértek, ezek a turbózások nem feltétlen szükségesek és nagy valószínűséggel csökkentik a kormány élet tartamát, de valaki az élmény kedvéért bevállalja.
    Személy szerint én a váltón kívül nem tervezek semmit módosítani a kormányon, esetleg ha veszek egy új jobb kormányt ezzel kísérletezgetni fogok.
  • Tomo15
    Itt
  • lac coo
    Ezt az AC iratinges cuccot hol kell kezdeni, hol olvassak róla ? :)
  • mumus70
    Új bajnokságunk hamarosan indul! A részletekről mindent megtalálsz a honlapunkon: Bajnokság kiírás, további infók
    Ingyenes! Ne totojázz, jelentkezz és Toyotázz!

• El Gigante
    steam fájlellenőrzés megoldotta!
  • El Gigante
    Sziasztok! Eddig problémám nem volt a játékkal, nem telepítettem állítottam semmit, mégsem töltődik be a menü:(
  • tbazsi95
    VSR Truck Series 2016 | Assetto Corsa | R3 Misano | Balazs Toldi OnBoard
  • lac coo
    Alex, direkt a te kedvedért, úgy látom javította Kunos, hogy nem villog stroboszkóp módjára az AI féklámpája ! :)
  • macleody
    Na, akkor most már tudom hol keressem legközelebb, köszi :)
  • Debilon
    ott van a steam/steamapps/common/assetto corsa/changelog.txt

1.5.6
    - Fixed issues with black mirrors on several cars
    - Fixed LaFerrari digital instrument dummy
    - Fixed tyre texture on several cars
    - Tyre App customizable colors (system/cfg/tyres_app.ini)