42876
-
Zozzer #36351 Gondoltam megosztom, hátha valakit érdekel. Aki ért hozzá simán rá móddingolhatja G25-re vagy G27-re.
-
Zozzer #36350 Szerintem is jég lesz. 0:12-nél látszana a fehér foltok. Ráadásul a kanyar előtt a féktáv bukkanóban van. Jeges bukkanóban.... :D -
#36349 Nem esőn vannak. Látszik hogy a másik végén a pálya teljesen száraz. -
#36348 Ez egy kicsit furcsa így szemre, olyan mintha nem megfelelő gumival lettek volna a pályán, vagy valami szennyeződés lenne, azért az esőgumi nem úszik fel ilyen könnyen, szemre mintha jégre mennének -
#36347 vizes füvön hihetetlen mennyit tudnak csúszni, mintha nulla súrlódás lenne és sose állna meg :) -
#36346 -
#36345 Ezek is milyen specin atepitett autok, a videokban olyan, mintha senki nem ulne az autoban, annyira hatra van epitve a pilota ules (boven a B-oszlop mogott ulnek) :)
Persze ezt mindegyik turaban "eljatszak" (legalabbis amelyik orrmotoros), de a braziloknal, ezek inkabb stockcar-ok (nem "hagyomanyos" turaautok), vagyis brutal bokokeret van, es azon egy "pakkundekli" auto/marka/tipus formaju doboz:P -
#36344 Egyik haverom szerint meg mindig tulontul csuszkalnak a kocsik az AC-ben. Neki pont jo lesz ez a video, hogy lassa milyen az eletben :) -
#36343 Aquaplaning race :)
-
#36342 Jaja, ezeknél nem az a lényeg, hogy gyorsabb leszel, csak az érzés :) -
#36341 Legfőképpen igen azokat használom, szal gyorsabb nem lettem tőle, de sokat dob a feelingen! Vannak még ilyesmi kormik de azok méregdrágák, s szerintem ár-érték arányban ez tökéletes -
#36340 Hm, akkor lehet ezt láttam még anno iracing fórumán, ott is volt egy hasonló, és lehetett kérni különböző színekben. Ha főleg Gt-zel meg OW, akkor nagyon király. -
#36339 Egy lengyel srác csinálja őket, kizárólag g27-re. Van több szinvariáció, mind a kormánynál mind a gomboknál. aluból van tehát sulya is van nem gagyi egyáltalán. 1 hét volt elkészítéssel és postával együtt kb 35-ért. Annyi hogy a kevlár matrica meg a feliratok azt már én raktam rá, amúgy sima feketében kértem. Nem kell semmit faragni, forraszgatni, csak ki kell cserélni a váltófüleket(szintén adja hozzá) aztán felszerelni. Tökéletesen működik minden funkció
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.04.26. 19:43:42 -
#36338 Király cucc!! -
#36337 Ez miféle kormány meg honnan van? -
#36336 Igy már egész pofás a cucc -
#36335 Sziasztok! Nemrég ötleteltem, hogyan tudnám a G27-et feldobni, és hát ez lett belőle. Ütős és nem volt drága!
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.04.26. 19:24:28 -
#36334 -
#36333 Lehet nem uganazon leírás alapján csináltuk :) -
Ratrak #36332 Ez fura, nekem is DFP-m van, és én meg pont ömlengtem arról, hogy mennyivel jobb lett tőle... én is a leírás szerinti dolgokat csináltam végig, szóval nem tudom, neked miért lett rosszabb.... -
#36331 Köszönöm! Privát ment! -
Jackal #36330 Én nem piszkáltam, ez van benne:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[HEADER]
VERSION=1
TYPE=GAMMA
ENABLED=0
[GAMMA]
VALUE=0.5
[LUT]
CURVE=crazy1.lut
-
Zozzer #36329 érdekes, mert hotlapnál jó. onlinban az utolsó kocsi betöltésekor ac leáll. Majd újra teszem a vga drivert, talán megjavul. -
#36328 Sziasztok!
Kipróbáltam ezt a WheelCheck + LUTGenerator kombót de az én öreg DFG PRO kormányom FFB-ből inkább elvett mintsem hozzáadott, sokszor olyan volt mintha kikapcsolt FFB-el játszanék. Elég sok beállítási lehetőség van ebben a WheelCheck-ben de én csak egy leírásban vázolt módszert próbáltam csak, ezért az lenne a kérdésem, hogy van e, vagy tudtok e olyan beállítási lehetőséget amivel pozitív irányban tudnék változtatni az FFB-n? A második kérdésem pedig az lenne hogy a ff_post_process.ini-nek mik az alapértelemzett beállításai? :) -
#36327 Hogyne menne, szerintem sok közük nincs egymáshoz :) -
Zozzer #36326 Nálatok megy a pp effekt on-al az online? nálam most az a kínja. No nem mintha olyan fontos lenne, de azért szebb vele. Néha van hogy csak állok a boxban és pihenésképpen és tv camera módban nézem az eseményeket. Baromi jól néz ki
-
balazsb1987 #36325 Annyi értelme van kb. semmi értelme ennek a minoratingnak. Ideális ívről letorpedóznak, egyenesben leszorítanak csak h ne tud megelőzni őket. Vicc az egész. Pilsbierbude-n mentem, régen GTR2-vel még bajnokságokban is szerepeltem náluk. Hát itt is béka segge alatt van a színvonal. -
#36324 Én látom ahogy beér kb az ajtóm vonalába ...az azért nem kevés .
Online már egész megszoktam, hogy nekem kell figyelnem másokra mert ő nem lát én viszont igen, szóval nekem kell lehúzódnom mindig :)
Fanatec az ilyen, jó cuccok ,de stabilnak én nem mondanám :))
-
zimapeti #36323 Ezeket az elektromos ketyeréket se értem, tegnap mindennel próbálkoztam, újra indít, kihúz, bedug, szétszed, összerak, legalább hatszor semmi, ma bedugom és működik
Néha a leo fék adapterrel vagyok így, sokadik próbálkozás után már éppen tenném a satupadra a samu alá, ááá egy utolsó utolsó, és nem értem mitől lesz egyik pillanatról a másikra jó.
Megtaláltam a riftes próbálkozásomat, OBD-vel nagyon akadozott azért lett ennyire rövid, de kb ezt látom benne, szerintem nem annyira kevés ez. Amikor beteszi melléd féktávon azt három monitorral se látod, hogy még mögötted van és rácsukhatod, vagy ha így teszel lőttek a versenyednek és indulhat a vita ki volt előrébb kinek mihez volt joga...
Én egyenlőre dk2-nél a frissítést és a képminőséget érzem kevésnek, fov-al nem volt bajom. -
#36322 Itt nincs olyan, higy ismeroshoz lehet csatlakozni valami szerveren ? -
Kommy #36321 Nem kell hozzá semmi, de amúgy itt minden le van írva: minorating.com -
#36320 En ugy tudom nem kell semmi hozza...
Legalabbis neha felkeveredek ilyenre es irja uzenetben a szerver, hogy A vagy B vagyok... -
balazsb1987 #36319 Minorating működését elmagyarázná vki? Regelni kell vhová, vagy csak olyan szerveren kell mennem ahol használják? -
#36318 Én nem fikázom, csak érdeklődtem, meg nem tartom valami jónak szimulátorozni :) A 3D az biztos tuti, de nekem többet ér hogy látok mindent két oldalt is ...Mindenesetre én ledöbbentem , hogy ilyen szűken látni benne ....
szedd szét a váltót, belül is húzd le a csatlakozókat majd dugd vissza , nálam ez megoldja a dolgot. amúgy a pedálom is ilyen néha megvadul, kihúz-bedug és akkor jó, ez valami Fanatec ficsőr lehet :)
Nálam ezt szokta csinálni :
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.04.24. 12:10:54 -
zimapeti #36317 Ezt a három monitoros dolgot, te ugyan úgy túl hájpolod mint én a riftet két hónap múlva, ha megjön az enyém, te leszel az első akinek szívesen megmutatom, hogy aztán ha tetszik ha nem csak azért is fikázhasd
Ja, kiderült végre a Fanatec váltóm a szar, szétszedtem megpucoltam, persze semmi kosz por nem volt, mint a gyári újj. Egyébként is a hall szenzornak pont ez lenne a lényege , nincs kopó, kosz, por miatt elromló alkatrésze. Hasonló van az autók abs jeladójánál, fél centi fémreszélékkel is tökéletesen működik. Persze semmit nem lehet állítani rosszul összerakni, mégis szarabb lett mint volt, mostmár keveri a sebességeket is, eddig csak nem látta néha a 3-5-öt. Szerintem átalakítom mikro kapcsolósra. -
#36316 Erre valahogy sosem gondoltam volna. Köszi -
El Gigante #36315 felbontás? -
#36314 Sziasztok. Az miért lehet hogy nem indul el a játék? Csak a menü. Régebben csak a modok csinálták mostmár semmi sem jó.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.04.23. 22:50:40 -
zimapeti #36313 Itt egy valós nem matekon alapuló összehasonlítás, megnézte, bejelölte mit lát, ennyi a különbség. -
zimapeti #36312 Itt egy másik összehasonlítás, két oldalra ami a lényeg lenne, (minimális) pont semmi, érdemi különbség nincs a kettő között
Ha ezt néznénk akkor mindjárt a rift áll jobban:) tök felesleges számokat keresgélni:)
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.04.23. 17:31:09