Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kijön egy játék és előfordulhat, hogy nincs rift támogatás. Vagy más vr eszközt támogat ....
Sokan ráizgultak a vr gyártásra, ki tudja mi lesz a befutó..
Simán előfordul egy ilyen hw-nél, hogy a játékkészítőt megtámogatja a fejlesztésben cserébe csak az ő eszköze lesz támogatva a játékban ...
millió bizonytalan dolog, azért én még ha érdekelne se adnék egy vagyont a lutrira ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.13. 22:10:20
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
de ő rutinos tesztelőként rángatta a fejét rendesen, szimulátorozás közben elég ritkán kell pörögnöd mint a búgócsiga.
Természetesen tudom annyira hirtelen rángatni a fejem, hogy elvessze a dk2 is a pozíciót, de ez elég ritkán fordul elő, nem teljesen életszerű vezetés közben.
ameddig eljutottam ezzal készítettem, de utána kézzel is sokat kell ám editálni, nem éppen teljes a cucc 😊
a vesszőhiba meg mindenhogy bekerül, ezzel a programmal is - ugyanis nem ellenőriz, hiszen nem tudhatta a fejlesztője, hogy ez gond 😊
Forza.
Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2016.01.13. 20:25:26
Az tenyleg jo lesz 😊)
szerintem
De ha mar szorjuk a penzt, akkor ket kezzel legalabb, veszunk hozza grafkartyat is, addigra lesz uj, a kinai oculus ugyis felaron lesz 😊
Valahogy bennem pont forditva jar az ora mint benned, mert megvennem, mert rohadt kivancsi vagyok ra, de ha jovore csak 1,2 x nagyobb felbontasu kijelzo, plusz gyermekbetegsegeket javitott valtozat lesz. Netan alapbol jar hozza a iranyito, ami most meg nincs kesz, akkor a kardomba dolnek. Persze el lehet adni a regit, ilyen ez a pop szakma mint tudjuk, de a turelem jo ereny 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.13. 19:32:44
szerintem
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.13. 19:21:59
@Bardocz benyomtad a low persistence gombot? Azzal a regi es uj kijelzok kozotti kulonbseget probalja bemutatni, utobbinal nalam egybol eltunik a szedulos effekt.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.13. 19:21:08
szerintem
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.01.13. 18:21:43
Nem vagyok én akkora VR buzi, mint hiszitek, hiszen nem rendeltem elő első nap (nem is fogom), és nem intéztek külföldi rokonnal ezt meg azt (pedig lehetne!)..
Szóval: Régen elszimeztem én 1024-es sőt, 800*600-as felbontás mellett is. 😄 Mit oda élsimítás, haggyuk már' 😊
Most itt egy eszköz ami sokkal többet nyújt autóvezetés élményre, mint eddig bármi hasonló. És szar a felbontás miatt. Holott olvasd el az előző mondatot. Értem én, hogy változnak az idők, de azért ne csináljuk úgy, mintha hányni kellene ettől a felbontástól!
Sőt. Sokszor mondtam már a dinós példát, hogy hát az milyen volt. Nos akkor én most azt mondom, én még akkor is az Oculust választanám a natív 1080p-s TV, monitor helyett, ha a CV1, csak DK2 belsőt kapott volna. Egyszerűen egészen más világ.
De legalább egyben egyetértünk. Ez tuti nagyot fog szólni, és bizony akár az autós játékok, szimulátorok népszerűségének növelése is sikerülhet a VR eszközökkel.
Miért? Mert VR szemüveget viselni egy arcade cuccvban, biztos fun, de érted. Beülsz, VR fel, Ferrari be, Monaco: aztán csapassad. Tényleg jó fizikával, tényleg jó VR headsetben tényleg olyan, mintha ott lenne az ember, egy arcade cuccban a fizika megöli az ilyen illúziót 😊
Nah kicsit előreszaladtam. 😊
Plusz add hozzá, hogy ez nevetségesen kevés pixel még jó szét is van húzva, 110 fokra, vagy mennyire ?!
A kép amit látunk az 1080, és az bizony nagyon kevés. Hiába a tökszuper szenzor, meg 90Hz, meg lagmentes forgolódás... engem az érdekel, hogy mit látok és hogyan.
Biztos vagyok benne, hogy néhány éven belül lesz itt csoda VR amitől leesik az állunk én hiszek benne, de ez még nem az...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.01.13. 17:54:23
Tudtam, hogy kicsi a felbontás, de fizikailag még nem láttam, szóval ez felejtő úgy ahogy van ..nekem ! 😊
Amúgy komolyan olyan buta vagy, mint a ***. Förtelmesen rossz, két fillért nem ér, mindenki hülye akinek tetszik.
Áruld már el, hogy szerinted a többi érték, paraméter, a tudás, az élmény nem számít mi?
Plusz egy kérdés, Jancsi. PRÓBÁLTAD MÁR bármelyiket is?
Mert az egód az nagy, azt már tudjuk.
RÁADÁSKÉPP értem én, hogy nem a legjobb még a felbontás, de PONT egy szimes topicban kiakadni ezen így, holott az összes többi paraméter adott egy olyan szimes élményhez, amilyenben még sosem volt részünk. (Magas képfrissítés, jó betekintési szög, OLED kijelző.)
De persze FOSSZAR az egész. Ritka szar lehet neked, ha minden ennyire szar. Én sem vagyok hurrá-optimitsa az életben, sőt, de azért nah...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.13. 17:37:49
Hát ha ilyen ,ez húsz fillért nem ér ! förtelmesen rossz !
Kínai Oledes 4K-s kijelzőjű telőt vadászok, aztán azon csapatni a 3D filmeket minőségi keretben/lencsékkel (Samu féle Gear VR koppincsokból is van jó pár már, ami működik minden telóval, nem úgy mint a GearVR.... és hasonló minőség ráadásul) és végre valódi FHD-ban szemenként, pixelrácsmentesen! Sima Oled FHD-n is beszarás a filmezés, de 4K-ban WOW lesz 😄, bár ez év végi projeket csak.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.13. 15:54:32
szerintem
Egy VR ezzel szemben tudjuk mit ad. Persze drágán, de egészen más, mint a lassan 20 éves játékos pályafutásom során "folyamatosan" bámult 2D-s megjelenítők.
Egy valamit viszont elfelejtesz. Lehet itt nagyobb felbontású VR, meg next gen GPU. DE:
3-4 éve is lehetett 1080p-ben játszani. Meg ma is. A mai játékok (pl. új Tomb Raider majd) 1080p-ben max grafika mellett sokkal több kakaót igényelnek, mint a korábbi évek játékai. Általában. Azaz hiába nem nőtt a natív felbontás, a grafika, textúrák, satöbbi annyit javultak, hogy felbontás növelés nélkül is egyre több és több GPU erő kell. Az, hogy ezt is, meg a 4k-t is megfelelően kihajtsuk, nos, akkora NEXT-GEN GPU ugrás nem lesz szerintem. Hacsak nem két kártyát vesz az ember 😄
Nem egy korábbi next-gen GPU és CPU szólt arról, hogy kiadták, és kiderült, hogy oké, hogy kevesebb a fogyasztása, lehet olcsóbb is legyártatni, meg tud egy két eljárást amit a korábbi nem, de teljesítményre annyira sokat egyik sem ugrott.
Jómagam pl most az AMD új kártyái foglalkoztatnak. Nem fogom megvenni az abszolút csúcs cuccukat, de egy erős, felső szint azért jó lenne. Majd meglátjuk, hogy sikerülnek.
Majdnem beszippantott a projekor laz, de egeszen mostanaig azok sem utottek meg azt amire vagytam.( vagy draga volt, vagy nem hallottam rola 😊 )
lg 1000
De most izzik bennem is a laz, vagy, barminek hivjuk. De ha egy evet tudok varni, nezve akar az elmult 5 ev telefon fejlodesi tendenciat, illetve az iden megjeleno direkt vr-hez optimalizalt grafkartyakat, eselyes, hogy jovore legkesobb 2 ev mulva lesz egy 2x, 3x nagyobb felbontasu kijelzovel megaldott ketyere, ugyanezen az aron, illetve egy elfogadhato aru grafkartya hozza, ami alapbol hozza a hozza szukseges tempot az uj felepitesebol adodoan. Persze meg is kell elni, ki is kell birni addig.
Nem vagyok egy "pixelbuzi" , de itt valahogy akkor is zavart. Persze ha tovabb romlik a szemem ahogy oregszem, lehet jovore mar nem fog itt sem zavarni es gond nelkul beruhazok kocsikazni is egy ilyenre. Na majd kiderul, mennyire kap el a hype.
A nagy Kibaszas akkor pl veled is, hogy nem kaphatod kezhez marciusban, vagy mikorra is igertek, holott nalad mar a dontes megszuletett.
szerintem
Nekem elég lesz a CV1 bőven. 90 Hz. Ez több, mint az átlag TV-k, monitorok 50-60 Hz-es frissítése. Már itt nyertem. + 3D, plusz VR.
Ha valahol élmény a VR, az a szimulátorozás. Már a kezdetektől. De persze egyéni, kit, mi mennyire zavar, de:
Mire olyan VR szemüveget kaptok, amely 4/6/8 k-s kijelzővel lesz szerelve... hát mit ne mondjak, oké, hogy azt megveszitek, csak azt meg is kell hajtani majd... Én annyit nem költök rá, így is extra durva beruházás az Oculus CV1 is.
Azt meg tuti nem várom meg, hogy elérhető áron legyenek ilyen combos GPU-k meg 6k-s VR szemüvegek is 😄
Autos jateknal gyakorlatilag folyamatosan a leheto legtavolabbra fokuszalsz az uton, ha nem epp kerulgetsz valakit, ahol pont csak pixeleket fogsz latni a kanyarbol. Persze mindent meg lehet szokni.
Ha be fogok ruhazni egyszer ilyenre talan, akkor valoszinu az a htc-e lesz, (vagy hasonlo elven mukodo) vicessebb rohangalni a lakasban, mindenfele okor jatekkal, de elsore nem gondolnam, hogy autos jatekhoz hasznalnam. Nekem pl semmi pluszt nem adott.
De hat nem vagyunk egyformak.
De nem is baj, ha sokan vesznek legelabb lesz lehetoseg kiprobalni a veglegest is valakinel, szoval vegyetek, vigyetek 😊
na meg el lehet jatszani pl egy passziv 3ds tv-n, ha nincs a kozelben oculus, ahol felezodik az egyik felbontas, hogy akar meterekrol is mit lat az ember, mennyire lesz kockas 3d elott es utan, amikor 1920 minden masodik sorat latod csak. A nem tu eles szememmel mar nagyon feltunt es zavart. Persze nem a legjobb pelda, de szemleltetesnek azert valamire jo
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.13. 13:00:17
szerintem
Ez a pixelesség az egyetlen hátulütője az Oculusnak is. DE: amikor a dinós demót próbáltam, a bogár miatt én is hátrarántottam a fejem. Érted, pedig ott nem is játszottam vele. 😄 Inaktív nézelődő voltam csupán. Egy szimulátornál meg szerintem pont megszokod, nem fogsz figyelni annyira a pixelekre, mint hiszed, mert a VR pont eléggé lélegzetelállító ahhoz, meg hát aktív játékos is vagy...
Szóval jó lesz az. 😊 Tegnap rendeltem meg egy i5 4690-et, ezután már csak egy cobos GPU kell és jöhet az OR ősszel vagy mikor 😄
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.13. 12:43:27
Nem mondom, hogy legtobb jatekhoz nem boven elegendo, de pont egy autoshoz, ahol az ivek eles szinkulonbseggel vannak megaldva, pl ut, fu talalkozasa, razoko ut talalkozasa stb, szerintem tovabbra is rohadtul kockas marad az egesz. Gyakorlatilag pont az autos jatekok egyedul, ahol en is hasznalok valami AA-t, mert a monitornal is zavar mar a jelenseg. Sehol mashol sose zavart, igy be se kapcsolom!
Nem tudom AA , lencsek es kulonbozo szoftveres trukkok mennyit tudnak-e ezen segiteni anelkul, hogy egy mosott szar legyen az egesz, de kivancsi leszek.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.13. 12:21:04
szerintem
PEdig ezekben mindig tulzonak talaltam az ilyen megvalositast.
szerintem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
youtube, ManTT elég gagyi kör. 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type