42876
-
#36471 darabján 10 font volt a bevétel (4000-4200ft/db) ?! az nem valami sok, pedig még a teljesáras, indulóéves áron ment (kivétel early, akkor még olcsóbb volt) -
#36470 nem, az eladásból befolyt összeg -
#36469 mármint mi 3 millió font? (dr fejlesztése?) -
#36468 én 3 millió fontot olvastam valamikor tavaly. Az nem tudom mennyire jó játékszinten, de annyira sztem nem lehet rossz, persze ehhez tudni kellene a költségeket is..
Sikeresnek sztem sikeres, úgy érzi az ember...mert lát olyan játékokat ami nem az, és az el is anyátlanodik, itt meg nem. De én is úgy vagyok vele ahogy Laccoo talán, jó amit csinálnak, jó irányba mennek, még ha néha döccen is egyet a dolog. Én tuti vásálójuk vagyok :) ..pedig voltak félelmeim az elején. -
#36467 több pénz->több licensz, tesztelés saját Mclarennel, jobb graf, mittomén
ha az AC egyben hivatás(hobbi) is Kunosnak, akkor nincs miért aggódni, a több pénz neked is pozitív visszacsatolás lenne - márpedig szerintem az neki (sőt! nekik!) :) persze lehet az is, h utána már nem foglalkozna vele, mert minek, de elég csak megnézni, h a minecraftos csávó (legdurváb példa) se vett saját szigetet és igazgatja onnan a cégét, sz*rva az egészre ;)
(azért a Dirt alatt iszonyat sokminden készen volt ám, gyakorlatilag össze kellett legózni, jól felparaméterezni a korábbi játékaikat - tehát az a CM-nél egy "ócsóprojekt", licenszek is nagyrészt adottak voltak, lézerszken se kell, az évek óta meglévő toolsettel a tartalomgyártás is kb ujjgyakorlat lehetett... ÉS már a konzolverza is fialja a júrót. mondhatni egy profi(!) ótókásáték-gyártó ennedik terméke. ügyes!)
-
#36466 Hat te tudod, szerintem egyertelmuen kijeloltek maguknak az iranyt, hogy mit szeretnenek, es ehhez tartjak is magukat. En nem aggodok....
Ha meg annyit eladtak mint CM a Dirtbol, akkor meg de, ez nekik bombauzlet lett !
Nem akarnak ok konzolon sem top tiz eladasba kerulni, ha mar raduplaznak a jelenlegi eladott peldanyszamra, mar jo nekik.
Igazabol en akkor aggodnek, ha az lenne nekik fontos, hogy barmi aron millioszamra adjanak el.....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.07. 12:51:50 -
#36465 300.000 eladott példánynál nem hiszek a durva pénzben :) (egyébként a dirt rally(300) és a pcars(360) is igen hasonlóan fogyott, valszeg ennyi fizetőképes szimes van jelenleg pécén ... )
- nem tudni, h ebből mennyi fogyott earlyben, akcióban, féláron, stb.
- dlc-t sem tudjuk mennyi fogyhatott, kb se, de valszeg jobb az attach rate, mint a más játékoknál
- jogdíjak nagyságrendjei, a felszerelés drága az tuti
- mekkora fizetéseket osztogatnak Kunosnál :D
a pcars a konzolos megjelenéssel érte magát (befektetéseit) utol, de ők a tartalom miatt jobb helyzetből indultak + ps4en egyáltalán nem volt autósjáték... kérdés, hogy assetto ki tud-e jönni jóval pl a granturismo előtt... most júniusban ez biztos lehetett volna!
ha a félelmeim ellenére az AC bombaüzlet, nekem az OK, a lényeg, hogy nehogy pl raceroom szintre süllyedjenek és az útkereséssel (hátha más modellel (többet) lehet keresni) elrontsák a "játékomat" :) egyelőre - amíg a konzolos meg nem jelenik és nem jön hír "egymillió eladott ac"-ról - maradok aggódó ;) -
#36464 Az a "baj; , higy sokaknak akkor teljes , jo egy jatek ha minden benne van. Jo fizika, mindenre kiterjedo szabalyrendszer, napszak , idojaras,atom grafika...Nyilvan valahol, jogos, en is szeretnek egy ilyen jatekot ( igazabol talan sose lesz, mar tizen-huszon eve varunk ra ....).
De a lehetosegek adottak, tobbre nem tellik egy ilyen kis csapattol.
Jol indultak neki, autot nagyon ko nyen csapnak hozza a jatekhoz, ezt okosan csinaltak. Palya lehetne tobb , de ugazabol ami van az szimes szempontbol mind remek.
Ha az ember vegig gondolja , higy ezt gyakorlatilag harom vagy negy ember hozta ossze az azert nem semmi. Meg lehet jajjgatni, higy minek tokolnek a konzollal, de jol csinaljak, kell az a penz is, azzal mi is jol jarunk. Szoval en nem vagyok telhetlen , Kunosek hozzak ami egy ekkora csapatban benne van, igazabol viszont se a Codemasters, se az Sms se semelyik nagy studio nem hizza amit kellene. Ott van ember , van penz megse halad semerre semmi, csak es kuzarolag lehuzasra alltak ra . -
#36463 Mind programok, nem feltetlenul erdemes hasonlitgatni oket, kicsit/nagyon mas mas koncepciok es celok (AC, rF2, R3E, GSC/AM). De ha 2012 vegetol nezzuk, amikor beindultak ezek a nagy szimes bejelentesek, cimek, koncepciok, fejlesztesek, promok – mind elkeszult, be- vagy kifutott, "vegleges" lett, hasznalatban van – az AC talalt bele a legjobban. Lehet nem olyan tartalmas, valtozatos, szimes, technikas, szolgaltatasos stb. mint valamelyik masik, de megis eletkepesebb koncepcio. Az rF2-ben a koritest, latvany es tartalmat hanyagoltak, az R3E-ben meg a fizikat "felejettek el". -
#36462 Én ís így gondolom. Én amikor 2013 novemberében megvettem, egy pillanatig se gondoltam, hogy eljutnak idáig, lassan már több mint 100 autó, sok részletesen kidolgozott pálya, konzol megjelenés, rengeteg fejlesztés és funkció, persze még sok minden nincs, de azért már ez is szép eredmény egy ilyen kis csapattól. Ha nem lenne lové, akkor nem hiszem, hogy így ontanák a tartalmat, mint most, gondolom ezek a liszenzek se két forintok pl a Redbull Ring, meg hogy jut számomra olyan jelentéktelen fejlesztési projektre is pénz, mint a vr. -
#36461 Az AC ilyen szolgaltatasokkal, koritessel es tudassal reteg jatek. De mint szim, azert szep eladasokat produkalt, a tobbiek mellett (R3E, rF2, GSC) a konzol nagy elony lesz. A Forza-val eladasokban nem fog versnyezni, de azt nem is tudnak elerni. De ha mar "egyszeruen" tundak a 3-at egyutt fejlesztgetni es DLC-zni, az mar nagy elony lennne bevetel szempontjabol.
Evente 4-5 DLC-t tuti ki tudnanak adni, abbol azert az atlagban 1 jatek ara befolyna. Jelenleg kicsit "ossze-vissza" jonnek, de a konzol fejlesztesre koncentralnak, jobb lett volna ha koraban megjelenik es mar arra is tartalmakat adnanak el. Talan fel ev mulva beindulhat, es 3 havonta tudjak rendzeresen tolni a tartalmakat. Ha a 3 platformbol csak 1 egysegnyi (monduk PC-nyi) tabor vasarolgat rendszeresen DLC-ket, a csak PC-s cimekhez kepest, az evente egy-egy plusz teljes jatek eladas bevetelenek felelne meg.
Egy Forza-hoz kepest ez persze karcsu (foleg az ottani kezdo millios tabor miatt), de a tobbi PC-hez kepest – meg az egyszerre tobb eladast produkalo, de evekig fejlesztett CARS-hoz kepest is – eleg massziv penzugyi alap hosszutavra (foleg ekkora csapattal). -
#36460 Nekem az jon le, bar nyilvan nem beszelnek errol, higy durvan tobb penz jott be nekk, es jon folyamatosan mint amire szamitottak....
Nyilvan magukhoz kepest sok, nem egy Forzahoz merve ...
Akarhigy is, nekem nagyon nem tunik, higy megakadnanak a fejlesztessel, tartalmakkal. Lehetne tobb is , foleg palyabol, meg lehetne minden gyorsabban kesz, de ez ekkora ceg... NKP, es a tobbi garazsveg lehetosegeihez merten ez kesz csida, higy ennyire megy nekik ! Nem lesz ezzel baj. Konzolra sem szamolnak 20 millios eladassal, de azert csurran onnan is .Egyelore nem ug tunik, higy magukhiz kepest anyagi gondjaik lennenek. Es nem is fognak lehetlen dolgokba, nem pazarolnak, szep lassan ahogy a penz ,ember engedi haladnak elore . Szerintem jol csinaljak. -
#36459 Igazából nem jó ez így, jobb volna, ha a steamen 2-3-4 millás eladások díszelegnének és nem kellene a valódi 1.0-sodást dlc-kkel finanszírozni, azaz "napról napra" élni. Lenne tőke, hogy nekiálljanak egy valódi második résznek, mert biztosított lenne 2-3 évnyi munkabér, stb.
Ha nem robbant a konzolos verzió (szerintem nem fog :( ), akkor fogalmam sincs, hogy miből él majd kunos a második rész előtti években. DLC-ből egyre kevésbé fog tudni... egy ilyen rétegjátéknak szvsz kell/kellene a párévenkénti 40-60 euró, egyben, azt pedig az "éves" (értsd: két-hároméves) megjelenés adja. (dlcből nem fogy annyi, mint a teljes játékból) -
#36458 Egy hosszutavon tamogatott program, lenyegeben mindig "earlyaccess" marad, ez a lenyege;) Ha Codies tipusu lenne (evente megjelenik "ugyanaz"), az sem lenne nepszeru. Ez eleve szim, PC-snek indult (bar tuti alapbol konzol tervekkel), ezek csak igy tudnak mukodni.
Majd a AC2 mar lehet hasonlo koncepcio mint a GT/Forza: 3-5 evente egy nagy program, utana minimal javitasokkal (szinte nulla fejlesztes es bovites), evekig tarto DLC-kkel.
De az AC meg mindig szerencsesebb helyzetben van es/vagy jobban csinaljak mint a tobbiek. A GSC, rF2 vagy az R3E alapveto gondokkal kuzd, mind a nepszeruseg, mind a fejlodes es bevetel teren. Az AC-nak van realis jovokepe. Lenyegeben egy Forza-szeru jatek, uzleti, DLC modellt hoznak ossze, multiplatformra, "nullarol" indulva, minimal csapattal (a Forzahoz kepest 1%-nyi kezdo csapat).
Jo ez igy, Kunosek megtalaltak a megfelelo aranyt a kinezet, szolgaltatasok, mukodes, fizika es tartalom kozott. -
#36457 Addig jó amíg nem kerülnek ki az early accessből..PL Project Cars azonnal kikerült, maradt is olyan amilyen, korai, idő előtti megjelenés :))
De legalább másnap elkezdték a gyűjtést a 2-re .:)
Addig jó míg piszkálják .....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.07. 11:20:55 -
#36456 várjál, Kunos 1.0 óta 3x váltott komplett gumimodellt és még kidutja mit :D
ne írd le az olasz "mesterembereket" :D ezek az életben nem kerülnek ki az early accessből, hiába nincs már ott a logó steamen.... -
El Gigante #36455 nyami -
#36454 Tervezett volt, de ez mar trippla (PC es 2 konzol) DLC lett volna szerintem. Igy most a PC-seket lenyugtatjak (az esetleges konzol csuszas osszeeskuves lehetosege miatt), a konzolosok meg ennyivel tobb tartalmmal kapjak meg. Neknuk mindenkeppen jo, mindig jobb, mintha csak azert is megvarnak a konzol megjelenest, hogy 3x adjak el. Jol csinaljak. -
#36453 De ez tervezett volt, nem? Én mintha valóban májusi dátumra emlékeznék a japán dlc-vel kapcsolatban ....
Meg amilyen áron adjak, simán bolondok ...:)) -
#36452 Nem sokaig varialtak, gyorsan tolnak egy DLC-t:) -
#36451 Jo vasak ezek, de mi tagadas en most mar orulnek tobb palyaautonak...Kesz csoda, higy az MX5 bol lesz cup valtozat. Illetve remelem az az amire en gondolok :)) -
#36450 -
"05.18.2016"
Hmmm...
Tényleg, írták is a dev diary-ban:
"The 2015 MX-5, MX-5 2015 Cup and the RX-7 will be part of the upcoming Assetto Corsa Japanese Pack, available on Steam by May 18th. The most-wanted pack, including a number of vehicles requested by the community, will feature the new Mazda MX-5 road/cup car, the RX-7, the 2015 Nissan 370Z Nismo, the Nissan GT-R 34, the Toyota Supra in three versions, and the Toyota AE-86 in two versions."
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2016.05.07. 10:04:17 -
#36448 Nem most jutott eszükbe, csak még mindig nincs kész :)
Vagy akármi, végül is mindegy , bárhogy is, mi csak jól járunk hogy lesz konzolos verzió ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.07. 08:54:12 -
neilszab #36447 Én nem hiszem, hogy új funkciók és új tartalmak miatt csúsznak. Senki se olyan hülye, hogy másodszor is csúsztat x hónapra megjelenési dátumot, hogy "hopp, ez még eszembe jutott, tegyünk mán bele"...
Nyilván hibát találtak a kódban a béta tesztek során, vagy nem sikerült valamilyen problémát/nehézséget a tervezett időn belül az elvárt minőségen megoldaniuk. Viszont koncepcionális változások és új funkciók ebben a stádiumban már nem igazán szoktak "felmerülni" egy szoftver fejlesztés során...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.05.07. 02:12:02 -
#36446 Nekem ugye toknyolc mikor lesz konzol verzio, a lenyeg, hogy emiatt legalabb alapszinten kipofozza kicsit Kunos az AC-t...Rajt, fek meg a tobbi..... A lenyeg, hogy a konzolos megjelenes kicsit felporgette az egeszet. -
#36445 Haha. Persze szép lenne ha ez így menne, de ennél általában árnyaltabb a kép a tapasztalataim alapján -
#36444 Augusztus nincs olyan messze. Egy honap fejlesztes, ~1 honap belso teszteles, ~1 honap portolas es "engedelyeztetes". -
#36443 pedig azért tesztelgetik :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.06. 17:47:21 -
#36442 A jelenlegi állapotot ha kiadják konzolra, akkor az ott a végleges állapot lesz. Az pedig elég gyér: nincs vr támogatás
Viccen kívül: nincs rendes box, rajt, fékszimuláció, stb... -
#36441 A licensz lehetséges... de autóból - szvsz - már így is bőven sok van, pályából kellene még pár, mert ott lóg ki a lóláb. pCars is szaggatós konzolon (főleg pl esőben), de a tartalmi részre nincs panasz, ebben AC szvsz nem áll olyan jól (ez szigorúan csak darabszám alapon igaz!). Ott kéne még erősödni... (meg a karrierben), pláne ha szélesebb réteg cél (márpedig ott az igazán szimes igen vékonyka).
lac coo - jah, lehet a rajtot is még be akarják tenni, az egészen érthetetlen, hogy nincs. Nade augusztus?! -
#36440 Barmi lehet. PC-n "belefer" a belassulas es valami bug, "megszoktuk":) Lenyegeben a techpreview es az earlyaccess ota "teszteljuk". Konzolon, elso megjelenesnel, foleg hosszutavra tervezve, DLC alapnak, nem erdemes (nagyot) "hibazni".
De lehet, hogy megakarjak nezni a Forzat es/vagy szreztek valami speci licenszt (Porsche?!), amit erdemes lenne beletolni. -
#36439 Gondolom akarnak normalis rajtot, fekszimulaciot stb.....
Amugy a jaoan cucc az mikor jon, meg azzal jon az A1 ring is ? -
#36438 :(
ajaj, mi mehet ott, ha ennyiszer csúsznak... (nem is értem, a játszható verzákba a 60fps megvolt, működött, nem láttam én már bele ebbe "még 3 hónapot"... -
#36437 Csoda lett volna, ha megjelenik tavasszal;) Nem olyan egyszeru konzolra jol osszerakni, ott nem erdemes hibazni, mert sokat buknak vele hosszutavon ha valami nagyon gazosan jelenik meg.
Gondolom, akkor kiadnak meg egy DLC-t, ami konzolos szempontbol bukta (azt is bele kell tenni majd "ingyen"), de legalabb PC-rol lesz valami bevetel (ami amugy is lett volna, ha utana jelenik meg:P). -
#36436 csúszik a konzolos megjelenés
"The date is now set for 26th and 30th August 2016 in Europe and North America respectively." -
#36435 Mivel kormány nélkül nem versenyzek így nem
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.05.06. 09:55:38 -
#36434 A gepigenyt csak a leirasban lattam, ott is csak a min. 8GB RAM tunt fel, ami nalam (4GB DDR2) el sem indulna akkor;) Persze, nem is tervezem kiprobalni, se gepem, se Win10, de a merete alapjan a vinyora sem ferne fel:)
De valszeg optimalizalasban profik, ebbol elnek ezer eve, altalaban a konzlos cimek nyujttak (GT/Forza) a legjobb latvany sebesseg aranyt.
Menetkozben biztos gazosabb, ott az a trukk: photomode-ban, esetleg visszajatszasban gigapoly, aztan extra dinamikusan tudnak mindent LOD-olni (mini texturak, 2D cuccok stb). De osszkepben mindig jok, mert a sok dinamukus optimalizacio miatt rengeteg hangulat elemet tudnak beepiteni.
Ez ami egy PC-s jateknal nem nagyon megy (kiveve Codies), foleg bem egy szimulatornal, ehhez brutal mennyisegu ember kell, kapacitas, es persze penz. PC/szimen nem azert szebb/reszletesebb menetkozben esetleg, mert igenyesebbek, hanem nincs egyszeruen penz es kapacitas;) Ha lenne itt is 50-100 programozo, 3-500 modellezo, akkor itt is megszornak mindennel ami letezik.
Kormany tamogatas egyszer majd lesz.
Anelkul felesleges hasonlitgatni, legalabbis rendes autos jatekhoz, foleg egy szimhez. De akinek nem az autovezetes vagy a szimezes a lenyeg, annak ez jol johet.
De ez foleg hosszutavon mukodhet. Ha 2-3 even belul elterjednek rendesen a rendszerek (Win10), lesznek friss hardware-ek, lesznek driverek es kormanytamogatas, utana johet talan egy "rendes" Forza verzio, ami mar teljes erteku lehet. Akkor mar valoban erdekes lesz, mert ha nem is szim, rendesen kormannyal, ilyen taretalommal, koritessel es hangulattal meg sok szimes is tolna, es tarolhatjak a PC-s autos jatek piacot is. -
#36433 Kiprobaltam, a gepigenyet nehez megitelni, de biztos kisebb, mint az assettonak joval alapbol, mert meg a ventillatorom se kezdett el porogni a kartyan. Viszont nagyon reszletesen allithato es dynamic mod-ot is tud target framerate-t megcelozva. High-on, ultra kozott is siman ment 60 fps-en. Es messze volt meg a venti hangjabol itelve, a max terhelestol.
Az osszkep igenyes es profi, bar eleg low polynak nez ki nehol, foleg az autok verseny kozben. Elmentem a harmadik palyaig, brand hatch, ahol esik az eso, tocsakkal az uton, igen hangulatos, a kocsira is van hatasa a tocsanak.
Elejen average-n allt az a.i, mar az elso kor felenel a visszapillantoban sem lattam oket olyan lassuak, de lehet allitani sokkal durvabbra is. Akkor mar nyomjak. Viszont ez a tank effektus, hogy megmozditani sem birod oket az utrol, nagyon nem tetszetos. Custom controllert tamogat, csak nem tudom mit, mert a kormanyomat nem latja, es irtak is, hogy kesobb lesz kormany tamogatas benne.
Gamepaddal meg nehez velemnyt alkotni igy 40 percnel tovabb nem nagy elvezet nekem, de csuszik porog, minden auto maskepp viselkedik amiket probaltam, hatarozottan jobb az osszkep mint pl project cars-nal, de hat kormany nelkul, nagyon nehez itelkezni, hasonlitani.
-
#36432 Jah, nem érdekel. Xboxon kipróbáltam kormánnyal, szép meg tartalmas, de nekem nem jó ...
De még a WIN10 se érdekel..szóval.. :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.05. 23:38:40