42876
-
goldboy #36511
Jönnek a vasak, valami média esemény lesz... -
AssettoDriftER #36510 Re OFF:
Egy Kawasaki er5-el lenne tervben és nem is a kanyarvadászat meg a másodpercek hajszolása végett, inkább csak a feeling és a tudat miatt, hogy a való életben is végigmehetek a Nordon.
-
Ratrak #36509 kicsit OFF:
Eddig Lövey Ádámtól olvastam igazán jó motoros beszámolót a Superbike-ban. Ő egyértelműen azon az állásponton van, hogy a Nord autóval fun, motorral inkább ijesztő. Pedig nálam sokkal jobban tud motorozni a srác. (Megkockáztatom, hogy az ország motoros társadalmának többségénél jobban tud motorozni) Szóval én hiszek neki, egyszer meglátogatnám én is a ringet, de csak autóval. Egyszerűen annyira sokféle az aszfalt, annyira sok helyen annyira huplis, és ahhoz képest annyira gyors, annyira zéró bukótérrel, hogy ez így egyben nagyon sok az élvezetes motorozáshoz. Egyenesben húzni neki - ahhoz meg nem kell Ring... És még csak azt sem mondanám, hogy egy elkényeztetett, jó utakkal rendelkező ország motorosának a véleménye. Persze, ez is csak egy vélemény. Ez spec. olyan, amit én megfogadnék/tam. -
AssettoDriftER #36508 "A Nordschleife nincs elzárva a nagyközönség elől: a szezonban szinte minden hétköznap délután, illetve a legtöbb hétvégén bárki kipróbálhatja némi díj fejében, ezt hívják Touristenfahrtnak. Ilyenkor német autópályának minősül a ring, csak rendszámos, utcai forgalomra alkalmas, utcai gumikkal szerelt, közúti zajkorlátozásoknak megfelelő járművekkel lehet felmenni rá. Rendkívüli népszerűségnek örvend ez az intézmény, jó idő esetén igencsak meg tud telni az egész környék.
A legfontosabb, hogy ha baj van, minél előbb biztonságos helyre kell húzódni. Mivel a Touristenfahrt idején a német autópálya-szabályok érvényesek, ezért baleset esetén hívni kell a rendőrséget, akik helyszínelnek. Meglehetős rutinjuk van ebben, mivel naponta többször teszik ezt. Ezen túl a pálya emberei is megjelennek, ellenőrzik a korlátokat, olajfolyást, stb., és minden költséget kiszámláznak a károkozónak."
Szvl az ilyen crash compilation-on fájó összeszámolni,hogy hány száz/ezer eurotol válnak meg az emberek. -
AssettoDriftER #36507 Bakancslistámra fel van karcolva, hogy pár éven belül motorral körbemenjek a Nordon.
Egyszerűen imádom azt a pályát és függő lettem.
Nézegettem az árakat ,hogy mennyi egy kör stb.
Ha minden rendben lenne oda-vissza út,szállás (ismerősnél),pár kör, gyakorlatilag egy nyaralás árát kiadná (jó értelembe)
Mindaddig voltam annyira bátor még nem jutottam el odáig, hogy mennyire kell zsebbe nyúlni, ha összetöröd magad és saját lábán nem tudod lehozni a kocsit/motort.
Ha olyan jellegű a baleset,hogy törik a korlát/trailer kell/és piros zászló, akkor bizony elég húzós lesz a számla,mert a kiesett bevételt is kifizettetik az emberrel.(persze jogosan) -
#36506 mer' nem látja a monitort amugy :) -
#36505 En csak azt nem ertem miert kell ehhez rift ? :)) -
#36504 döbbenet, zseniális! -
#36503 Haver jött a megfelelő autóval a megfelelő időben ... -
#36502 Király! Nem vagyok teljesen süket a dologhoz, de autó típusban és színben a valós felvételen és az AC-ban egyidejűleg megjelenő azonos vagy közel azonos autókat, nem értem. Mármint, hogy ez, hogy lett összehozva. A zöld hátteres AC-s felvétel az tiszta :)
. -
goldboy #36501 -
#36500 Latom a Golf neked is szemetszurt:) A tipikus streetfighter optimista fajta:))) -
#36499 Amelyik versenybol van, ott eleve hataron mennek, palya autok, de a tempo miatt el is lehet dobni.
Az utcai pilotak meg vegyesek. Tul vallalja, optimista, a palya es/vagy az autot sem ismeri stb.
4:20-tol tipikus utcai auto-versenyzo, talan az auton van valami utcai "tunning" (ez vagy az 10%-kal kicsit mas, szinezett fekek es gatlok:)), de attol meg alkalmatlan ilyen temponal kerekvetozni:D De legalabb volt rajta bukosisak. -
#36498 az oda szemre sok volt, el is pattant, de én azt mondom ha nem ott száll el akkor kifut a kanyarból, de vannak benne 'mókás' dolgok..pl. a Golf ami megborul. ..sztem ott sok volt a lelkesedés, a kerékvető meg csak kereket vetett.
De ilyenek vannak, látszik hogy versenyzők is elsokallják, és Nord' ilyen...nem nagyon lehet hibázni, ahhoz tempós és kevés a hely -
#36497 Azt barmilyen autoval be lehet mutatni, megdobta a kerekveto a hatso reszet, lenyegeben elso ket kereken erkezett meg a kanyarba;D -
Hasselhoff72 #36496 :) ezeknek a nagy része szerintem nem ismeri a saját kocsiját meg magát sem:D -
Hasselhoff72 #36495 Olyat tuti nem tud az AC amit ez leművelt, nem jó értelemben:)
-
Hasselhoff72 #36494 -
#36493 egy kis száraz idős is : 1.56-nál a Mercedes ugyanazt beutatja szárazon ,amire kapásból azt mondom, hogy egy GT inem ilyen :))
-
#36492 -
#36491 Nem kell nyomni neki, de egy tores modell osszehasonlitast szivesen megneznenk;)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.05.08. 15:15:23 -
#36490 Valszeg ok is tudtak, mi lenne a tuti, de mievel ez egy "nullarol" irt engine, kezdetben 1-2 emberrel, nulla kiadoval es tamogatoval, ezt csak igy lehetett bevezetni. Itt nem volt mas lehetoseg.
Az rF2-nel igen, ok egyertelmuen elbaltaztak:) Rossz koncepcio es uzleti megoldasok, nem figyeltek a piacot es az iegnyeket, labon lottek magukat, amivel igy elore lepni sem tudtak, abbol kellett foznijuk amijuk volt, de ha mar egyszer belevizeltek a levesbe, hiaba fuszerezik vagy tolnak bele jofajta husdarabokat, mar nem szivesen eszik meg az emberek;))) -
#36489 Hát hasonlítsad, persze ! Ha már beleraktad a kis fenekedet ...! :D -
Hasselhoff72 #36488 A háten ütöttem vágtam egy GT86, hasonlítsam az AC-hoz?:)) Életben már csak azért sem nyomom el annyira mint simben, mert nem az enyém:)) Mondjuk csak 330000 az önrészünk:)
-
#36487 Hat gondolom megvan az oka, real video nem cgi :)
Csak azt mondom, ha ilyen kis ellenkormanyzasra igy atvagodik az auto mint az elso bmw, ugy torolnem le mi t a fene, de szerintem kb mindenki :)))
Bar itt ac ban egesz megszoktam , valahogy itt nem tunik rossznak :) Tobbi szim meg valahogy nem is tud ilyeneket, igaz utcai berda se nagyon van...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.08. 14:24:25 -
#36486 bárcsak felkértek volna az ac szinglijének dizájnjára :)
én még mindig reménykedek, h a konzolriliz gyökeresen átalakítja a karrier részt ... -
#36485 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pedig nem, mindnek meg van az oka ha nézed..nem néztem végig 3 percet, egy Nord pályán nem tudod kiszámolni hol mennyire nyálkás, túl nagy, és sok az eltérő burkolat..van döntött kanyar (pl. 2:30-nál a bömös) szal túl nagy, nem egy 5km-s átlagpálya, más egy Spa is meglepő tud lenni ha belegondolsz.
Aztán ott vannak az utcai autók...az egyszerűen profi versenyző alatt felejtős határig vinni pláne vizen, kis peugeot pl. az teljesen rendben van csapkod át, a sofőr meg bebüdösödik 4 másodperc alatt amíg megpróbálja lekorrigálni.
...másfél hónapja nekem: kimentem pályára (kakucsring) kinyírtam a bal első fékdugattyúmat, fogott a fékbetét, ledobta a felnikupakot a melegtől aztán elkopott a betét, nem volt rá pénz, mentem haza (kakucs->dorog) kézifékkel, mert ugye fémen karistol már az első fék és sajnálom kukázni a féktárcsát, visszafele hajnal 3 körül esőben Tinnye-nél bénázok mert levettem a cipőmet, bal oké, jobbot húzom le bal lábbal nyomom a gázt, térdemmel támasztom a kormánykereket, amikor hirtelen ott van elöttem egy tábla, volt egy kátyú és elétettek egy táblát kivilágítatlanul...na hogy hogy fogtam meg azt elmondani nem tudom, nem tudatos volt, de túlhúztam a kéziféket, a nyálkán megindult az autó, ráadásul tempósan mentem, aki járt már azon az uton érti miért, qva jó szakasz...nem lehet megállni, még úgy sem hogy nem igazán van komoly fékhatás (kézifék egy idő után ráfog az elsőre is). :)
szal ott becsapkodtam ugyan így mint a kis peugeot, nem vittem el táblát se, autót se törtem...franc se tudja hogyan, mert az utcai autó egy rakás kaki ha elindul komolyan. puha az egész, csavarodik, szilentek nyuggerek, lobog az egész ha komolyabb tempót viszel egy szűkebb kanyarba.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.05.08. 13:41:12 -
Hasselhoff72 #36484 Ááá az a még rosszabb amikor az szakért aki még autót sem vezetett életében:DD -
#36483 Ezekben a videokban mindiga "kozonseg" a legjobb, ahogy drukkolnak:D
Persze ez most vizes aszfalt, ami eleg huzos, foleg a kanyar plusz szintkulonbsegek miatt, amivel konnyu eldobni barmit.
De teny, a valodi videokban sok pozitiv es negativ pelda van, hogy a szimek (osszes, altalanossagban, vegyesen) eppen jo, rosszul vagy atlagosan viselkednek. Meg szaraz palyan is sokszor latni, palya autotol, rendes versenyzotol, hogy ha megindul, csak utasnak tunik, uszik a hatulja, porog, sose akar megallni, mintha jegen menne vagy lebegne.
Meg az atcsapodas, ellenkormanyzas utan, amikor olyan kicsi/rovid az atterhelodesi ido, hogy "lehetetlen" megfogni. Gagyinak tunik, de megsem.
Szimben nehez, mert ha parhuzamosan akarjak hozni az utcai autok fun jelleget (konnyebben foghato, driftelheto, stabil, akarmi), akkor nagyon trukkozni kell, foleg a gumival (ami esetleg befolyasolhatja a tobbi tipusu auto mukodeset is). Az uj utca es foleg super/hyper autoknal kismillio elektronika van, ami a hajtas, fekeket, difit, felfuggesztest erinti, ami kismillio erzekelobol szamolgat, hangol, allitgat, kontrollal stb. Egy szimben ezeket rendesen figyelni, leprogramozni, szamoltatni eleg huzos (lenne). Az AC-nal mar az "egyszeru" ABS/TC szamitgatasa is kerdeses, es akkor hol van meg az SC es a masik tucatnyi dolog.
Es ez nem AC-fika, ilyen mashol sincs, max regebi, kiforrottab. Max az iR, ami komolyabb rendszer, ketiranyu telemetriaval es rengeteg erzekelovel, de ott nincsenek igazi utcai autok, meg eleve mas vilag. -
#36482 Sok-sok olyan viselkedés amit rossznak mondunk egy szimben ! :))
a legeslő BMW-t pl azonnal törölné ma gépről :))
-
#36481 Hát ilyen nem lesz, ha csak valami simracing oldal össze nem hoz valami sajátot.
De én azt mondom bárhogy is van, erre nincs igény online. Ott van a BMW M4 ..elején mindenki elélvezett, hogy milyen jó, milyen jó driftel meg milyen élvezetes( ami persze igaz ), de mostanra hallani se lehet róla...
szóval valahol figyelembe kellene venni az online igényeket is, tetszik nem tetszik, "versenyautókat" akarnak az emberek, Az viszont nem sok van ....
Szerintem teljesen jó lehetne versenyezni Lotus Elise-el is, de hát mit lehet tenni ha az usrek 99,99 %-a nem szereti .
Ezért mondtam,. hogy valahol maguknak köszönhetik az online leépülését, egyszerűen ami van azt már megunták az embrek ( GT3-SPA :)) ), valahogy új meg nem igen jön ....
Ha pék vagyok csinálhatok én ezerféle sós sütit ha a népnek édes kell, utána nem a népet kell hibáztatnom, hogy miért nem jönnek hozzám ....
Ettől persze kell a sós is, de valszeg sütnék több édeset is ....
De persze az is igaz, hogy mit érdekelne engem, ha sok sósat vesznek , de megveszik, és utána kidobják a kukába :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.08. 12:43:45 -
#36480 Supra?:) -
#36479 Az ilyen mennyisegu auto, foleg a modolassal egyutt, nem baratja az online versenyeknek. Vagyis az lehetne, 10-szer ennyi aktiv jatekossal. A modolas kicsit felesleges volt, de szukseges az indulaskor, hogy befuttassak a programot. Tudtak, hogy viszonylag egyszeru, latvanyos, gyorsan at fognak tolni minden letezot a korabbi ISI cuccokbol es Forzabol.
Plusz ehhez az auto mennyiseghez nagyon kellene (kellet volna) egy jofajta offline/online karrier lehetoseg, pont vagy penz gyujtogetes, amiert vezetoi licenszeket, pontokat vagy akarmit lehet szerezni, auto vagy csomagokat venni, nyerni, szerezni, elerni. Vagy fejlesztesi csomagok, tunningok, speci festesek, alkatreszek, megnyilo offline/online versenyek. Meg sok minden mas...
Meg eleve, alapbol versneyzessel, hasznalattal (offline/online) megnyilo palyak, autok, lehetosegek. Hogy "rakenyszeritseg" az embereket a hasznaltra.
Persze Kunoseknal, egy nullarol indulo, hosszu techpreview es earlyacces (es fleg PC-s szimes) programnal ez lehetetlen volt.
Igy kicsit natur PC szim jellegu, "tul sok" kezelhetetlen tartalommal.
A licensz koltsegek kerdesesek. Ha valami "ugynoksegen" keresztul veszik, akkor a nepszerusege es eladhatosaga miatt tudnak egyszeruen az eladasok utan fizetni az autokert (szazalekot az ugynoksegnek). Valszeg azert is volt az elejen sok "ingyenes", olcso, promo autokkal megpakolva (Abarth, Lotus, KTM, Tatuus), mert ugy tudtak megoldani az olcso befuttatast. Es amikor mar meg volt a megfelelo felhasznalo (talan a kesobbi konzolos megjelenes igeretenek a kedvezmenyevel egyutt), elkezdhettek megszorni rendes valodi fizetos cuccokkal is.
"Sajnos" kenyszerbol ez igy sikerult. Majd talan/valszeg az AC2 mar szep kerek tortenet lehet, eleve egyszerre indulo 2-300 autoval (aztan 2 havonta DLC, visszapaklva az AC1 autokat, lasd. Forza:P), rendes gyujtogetos karrier rendszerrel. Es ha addigra menne mindharom platfor rendesen kozosen online, meg jobb lenne a felhasznalasi arany.
Ilyen fizikaval elvezetes lenne offile korozgetni a pontokert, nem tunne szivatasnak, es/vagy vadaszni a rengeteg szerver kozoul azokat a futamokat, ami eppen kellene a karrioer, licensz tovabb lepeshez, autok vagy palyak megnyitasahoz. -
#36478 -
#36477 Nezegetem FB-n az uj japan cucc kepeit...szepek, meg ikonikus nagy autok , de kicsit most mar maga alatt vagja azert a fat Kunos. Nyilvan nincs vegtelen penz licenszre, de ezeket az autokat a kutya nem hasznalja online .En mindig orultem minden uj autonak, es en nagyon szivesen mennek is online mondjuk kisfiattal, vagy lotussal, utcai bmwvel, de a felhasznaloknak ez nem kell....Az ember megnezi a szerverlistat, gt gt hatan, egy jo par nord tracday okorkodesre aztan ennyi, a tobbi ezer szerver uresen all. Mindenki odaig van az uj autokert, hogy hu de milyen jo de vegul azon kivul , hogy offline driftelget vele kicsit semmire nem hasznalja soha senki.
Szoval en azt mondom, hogy nagyon eletbevago lenne a versenyzesre epitett autokat is kicsit elovenni, mert lassan kihal az egesz AC online .Es ez nem jatekos hiba, tok igazuk van, lassan mar senkit nem erdekel a GT.....
En azt mondom mindennel lehet versenyezni, es jo is versenyezni akar a regi kisfiattal is, de el fogadni hogy van egy atlagos igenye a tomegnek, azt is illene kiszolgalni.
Kissebb formulak, markakupak ( opel, skoda, seat,audi,..vegtelen van...), GT4, stb, vegtelen lehetoseg lenne..... Ha ezen nem valtiztatnak gyakorlatilag beboritjak lassan az egesz online publik versenyzest. -
#36476 Nem tudom, még azt sem tudom mennyire megbízható a forrás, csak már tavaly is felmerült hogymennyi jöhetett be, akkor kerestem rá...én örülnék 3 milla fontnak :D az ziher. (bár a NAV-t ismerve annyira nem is :) ) -
neilszab #36475 Kedd este: Formula 3 - Nürburgring!
Folytatódik az F3-as sorozatunk, melyhez bármikor lehet csatlakozni, ha vki szeretné komoly versenykörülmények között is meghajtani ezeket a izgalmas vasakat! A nyílt gyakorló szerverünk 0-24 elérhető, SETUP megtalálható a topikban..
Futaminfók: Formula 3 - Nürburgring - 05.10
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.05.07. 16:45:08 -
#36474 Itt ez lesz a kupás változat ? -
#36473 -